Yoga Nidra Ervaringen – Uitgebreide En Betrouwbare Review!

 

Yoga Nidra is ontwikkeld om meer innerlijke rust te ervaren. Het is een speciale techniek uit de yoga die je bewust maakt en in een diepe ontspanning brengt. We zijn razend benieuwd wat Yoga Nidra voor lichaam en geest kan betekenen. Ontdek nu onze uitgebreide Yoga Nidra Review! Wil je direct naar de website van Yoga Nidra, gebruik dan deze kortingslink: Yoga Nidra Kortingspagina >>

Yoga Nidra Ervaringen – Uitgebreide En Betrouwbare Review!

Stress is een veel voorkomend probleem en ongezond voor je lichaam. Jaarlijks worden er zelfs 30.000 mensen afgekeurd wegens stress, overspanning en depressie.

De meeste stress ontstaat op het werk waardoor ook je privé leven eronder komt te lijden. Volgens de makers van Yogra Nigra kun je hier wat tegen doen en een bepaalde controle creëren.

Laten we eens kennis maken met de makers van Yoga Nidra. Het programma is namelijk ontwikkeld door Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart.

Wie zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart?

Rolf en Melanie vormen samen Happy With Yoga. Het bedrijf is gevestigd in Maassluis en heeft zijn zaken goed in orde. Zo is er een kvk nummer en btw nummer aanwezig op de website.

Allebei zijn ze geregistreerde yoga docenten. Ze hebben zich beide in verschillende soorten yoga verdiept en ook de uren gemaakt die nodig zijn om jezelf tot yoga docent te kunnen benoemen.

Rolf en Melanie hebben een goede reputatie en in de wereld van yoga hebben ze een groot bereik.

Daarnaast zijn Rolf en Melanie actief op het internet. Op verschillende kanalen zoals Youtube nemen ze video’s op die vaak worden bekeken.

Het is een groot plus punt dat ze zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Vaak is dit anders en gelukkig zijn Rolf en Melanie betrouwbaar en staan ze oprecht achter hun producten.

BEKIJK MAXIMALE KORTINGSPAGINA VAN ROLF

Wat is Yoga Nidra?

yoga nidra

Yoga Nidra is een systematische methode. Vanuit hier wordt naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning toegewerkt.

Yoga betekent samenbrengen en Nidra betekent slaap. Wanneer je Yoga Nidra uitvoert lijkt het alsof je slaapt, terwijl je bewust zijn werkt op een dieper niveau.

Je balanceert als het ware op de lijn van wakker zijn en slapen. Je komt hierdoor mentaal, fysiek en emotioneel tot ontspanning en raakt in een ontvankelijke staat.

Verschil tussen Yoga Nidra en Yoga?

Een van de grootste verschillen is dat je geen bekende yogahoudingen hoeft te doen. Yoga Nidra is een methode waarmee je in een diepe ontspanning terecht komt.

Op deze manier komt je lichaam tot complete rust waardoor je stress een stap voor zult zijn.

Wist je dat een uur Yoga Nidra kan aanvoelen als 4 uur slaap? Daarnaast kun je Yoga Nidra niet goed of fout doen. Dit maakt het voor iedereen toegankelijk.

Maar waarom zou je kiezen voor Yoga Nidra?

Als eerste is er een groot verschil tussen compleet ontspannen en tot rust komen. Wanneer je op een stoel gaat zitten met een kop koffie, kom je alleen even tot rust.

Je brein wordt namelijk nog steeds geprikkeld door wat er om je heen gebeurt. Dit is dan ook niet de juiste manier om af te rekenen met stress.

Volgens Rolf en Melanie zorgt Yoga Nidra ervoor dat je wel degelijk compleet kunt afschakelen en zodra je uit deze diepe ontspanningsmethode komt, merk je dat direct.

De inhoud van Yoga Nidra

Wat ontvang je zodra je Yoga Nidra aanschaft? Hier vertellen we je graag meer over. We hebben het programma gekocht en kunnen dus exact vertellen tot welke onderdelen je toegang krijgt.

Hieronder lees je waar een onderdeel uit bestaat.

1. Een e-book met uitleg over Yoga Nidra

In dit e-book ontvang je meer informatie over de achtergrond van Yoga Nidra. Het boek bevat interessante informatie waardoor je meer duidelijkheid krijgt over de methode.

2. 7 Yoga Nidra sessies

Dit zijn verschillende sessies met ieder een andere tijdsduur. De langere sessies bieden een diepere training en de kortere sessie is ideaal voor wanneer je minder tijd hebt.

3. Yoga Video’s

Volgens Rolf en Melanie hebben deze video’s een waarde van €27,00. De video’s bevatten oefeningen die je eenvoudig kunt overnemen.

4. Besloten Facebookgroep

Aanmelden hoeft niet maar mag wel. In deze groep ontmoet je gelijkgestemden die elkaars ervaringen delen en inspireren.

De inhoud bestaat dus uit 4 onderdelen. Yoga Nidra bevat alle elementen die je nodig hebt, om deze techniek volledig te kunnen toepassen.

BEKIJK MAXIMALE KORTINGSPAGINA VAN ROLF

Yoga Nidra ervaringen

Op de website van Rolf En Melanie worden een hoop ervaringen gedeeld. Deze ervaringen zijn van personen die gebruik maken van Yoga Nidra.

We kunnen uiteraard niet weten of deze personen ”echt” zijn. Om zo veel mogelijk betrouwbare ervaringen te krijgen, zijn we een stap verder gegaan.

Door het lid worden van Yoga Nidra hebben we toegang gekregen tot de Facebookpagina. Hier lees je wel degelijk ervaringen van echte personen.

Het valt ons op dat de reacties positief zijn en deelnemers Rolf en Melanie bedanken voor het werk dat ze hebben geleverd. Zo lezen we dat het stress niveau afneemt, een toename aan energie en een verbeterde nachtrust.

Dat Yoga Nidra werkt is wat ons betreft bevestigd. Er wordt met veel lof over Rolf en Melanie gesproken en zo ook over de cursussen die ze hebben ontwikkeld.

Werkt Yoga Nidra op korte termijn?

Hier ontvingen we veel vragen over. Het is begrijpelijk dat je als mens opzoek bent naar snel resultaat. Stress is ongezond en daar wil je zo snel mogelijk van af!

Rolf en Melanie delen op de website pagina ervaringen van deelnemers. Deze ervaringen zijn na de eerste week dat men Yoga Nidra gebruikt.

Zo laat Diana weten:

Beste Melanie en Rolf, Vorige week heb ik de cursus Yoga Nidra bij jullie gekocht en wilde even laten weten hoe ontzettend fijn ik het vind. Heb het de afgelopen week 3x toegepast en echt super!  Dus hartelijk dank hiervoor. Ook al jullie andere informatie over Yoga is ontzettend fijn om te lezen, toen ik vorig jaar begon, dacht ik , ohh yoga een beetje ontspannen, maar er is zo ontzettend veel over te lezen en heerlijk om te doen, het helpt me echt enorm aan mijn herstel. Dus nogmaals bedankt voor al jullie enthousiasme en hopelijk gaan jullie nog even door hiermee”.

Gonnie schrijft:

”Hoi Rolf en Melanie,   Hartelijk dank voor het aanbieden van de Yoga Nidra cursus. Toen ik jullie mail ontving over de cursus, met duidelijke uitleg, was ik al gelijk enthousiast en nu ik het al diverse malen beoefend heb, ben ik erg blij dat ik ermee begonnen ben.  Het is erg prettig om je over te geven aan jouw prettige stem Rolf, het werkt bij mij al direct ontspannend en het verbetert daarna inderdaad je slaap.  Verder wil ik jullie complimenteren voor al jullie mooie, interessante en inspirerende nieuwsbrieven. Jullie zijn ècht goed bezig hoor, dat moet me even van ’t hart!!! Ik lees ze altijd met veel plezier.   Een dankbare yogini!”

Meer van deze ervaringen lees je op de volgende pagina: Yoga Nidra Ervaringen Van Andere Gebruikers >>

Is Yoga Nidra voor iedereen geschikt?

yoga nidra

Hier hebben we onderzoek naar gedaan en het blijkt dat Yoga Nidra door iedereen gebruikt kan worden. Ook wanneer je gevorderd bent met yoga.

Yoga Nidra is namelijk een van de prettigste dingen om te doen en daarnaast toegankelijk voor iedereen als ik Rolf, Melanie en het internet moet geloven.

Yoga Nidra resultaten

Welke resultaten kun je nu precies verwachten? Inmiddels ben je al een hoop te weten gekomen over Yoga Nidra.

Er kunnen verschillende resultaten ontstaan. Sommige resultaten ervaar je al binnen 1 week. Op langer termijn zijn de resultaten en verbeteringen aanzienlijk.

Daarnaast is het belangrijk hoe je jezelf openstelt. Ook de lessen kun je beter regelmatig blijven volgen zodat er een routine ontstaat.

Naast het ervaren van minder stress ontstaat er een hoger energie level, toenemend zelfvertrouwen en kun je in het vervolgd beter grenzen stellen.

Welke garantie heb je?

Zodra je Yoga Nidra aanschaft heb je 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Op deze manier heb je niks te verliezen… alleen maar te winnen.

Mocht je om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, krijg je het volledige aankoop bedrag terug gestort.

Deze garantie wordt duidelijk op de website vermeld en moet dan ook worden nagekomen. Ik vind het een pluspunt dat Rolf en Melanie 30 dagen garantie geven.

Hiermee laten ze duidelijk zien dat ze achter het product staan en ervan overtuigd zijn dat Yoga Nidra werkt.

Yoga Nidra kopen + kortingslink

Yoga Nidra kun je alleen online aanschaffen. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Paypal en Afterpay.

Zodra de betaling voldaan is ontvang je een mail van Rolf. In deze mail staat aangegeven welke stap je moet nemen om het programma te openen. (Dit is een link waar je op kunt klikken).

Wanneer je op de link klikt, open Yoga Nidra direct. Je kunt dus gelijk van start gaan. Rolf laat weten dat wanneer je vragen hebt je hem altijd kan benaderen.

Dit hebben we uiteraard getest door hem een paar vragen te stellen. Dezelfde dag ontvingen we een antwoord terug van Rolf met de antwoorden waar we naar zochten.

Wat we ook nog met je willen delen is de speciale kortingspagina. Je betaalt hier namelijk minder voor Yoga Nidra. De blauwe knop hieronder stuurt je naar de kortingspagina!

BEKIJK MAXIMALE KORTINGSPAGINA VAN ROLF

Wat kost Yoga Nidra?

Het totale programma kost €37,00,-. Als we kijken naar de inhoud die je ontvangt vinden we dit een toepasselijke prijs.

Je ziet duidelijk dat er en hoop energie en tijd in is gestoken. De video en audio bestanden zijn van goede kwaliteit en dat maakt het programma waardevol.

Wat ons wel opvalt is dat je geen gratis bonus ontvangt bij Yoga Nidra. Dit heeft denkelijk te maken met de sterke inhoud die het programma bevat. Het is nu een betaalbare prijs en een gratis bonus boek duwt meestal de vraagprijs omhoog ook al lijkt het vaak niet zo.

Eindoordeel Yoga Nidra

Je bent meer te weten gekomen over het programma Yoga Nidra. Het boek is voor iedereen bestemd die afscheid wilt nemen van stress.

Je leert op een prettige manier hoe je yoga kunt toepassen en de voordelen hiervan ervaart. Als we de reacties van anderen moeten geloven hebben een hoop deelnemers hier baat bij.

Wil je meer rust in je leven en tot complete ontspanning komen, dan is Yoga Nidra wellicht ook iets voor jou!

We hopen dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Wie zijn Rolf en Melanie?
  • Wat is Yoga Nidra?
  • Yoga Nidra ervaringen
  • Voor wie is Yoga Nidra bestemd?
  • Yoga Nidra kopen met korting

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. We komen er dezelfde dag nog op terug! We wensen je succes en vooral veel plezier met het gebruik van Yoga Nidra!

Vergeet niet de hoge kortingspagina van Yoga Nidra!
BEKIJK MAXIMALE KORTINGSPAGINA VAN ROLF

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Yoga Nidra
Score
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *