Wat is Bol.com Select? En welke voordelen krijg je bij dit abonnement?

Voor slechts een eenmalig bedrag van €9,99 per jaar heb je al Bol.com Select, dit houd in dat je direct kunt mee profiteren van allerlei acties, en je betaald nooit meer verzendkosten. Het niet betalen van de verzendkosten kan (als je regelmatig besteld bij Bol.com) al heel wat schelen. Laten we onderstaand eens wat dieper ingaan op het abonnement, zo weet je direct wat je kunt verwachten van Bol.com Select, zo kom je nooit voor verassingen te staan. Check hieronder ook de lopende aanbiedingen op Bol.com en sluit gelijk Bol.com Select af! (klik op de link hieronder)

=> Ga (HIER) naar Bol.com om de lopende aanbiedingen te bekijken. (KLIK HIER)

Wat is Bol.com Select?

Bol.com Select is een jaarlijks abonnement waarbij je voor slechts een eenmalig bedrag van €9,99 kunt profiteren van veel meer acties en aanbiedingen op Bol.com. Als je een Bol.com Select abonnement hebt afgesloten betaal je bijvoorbeeld nooit meer verzendkosten. Verder spaar je door het plaatsen van bestellingen punten voor gratis cadeaus (ook best leuk toch)

Daarnaast profiteer je regelmatig van extra korting, en worden er speciale acties georganiseerd voor iedereen die Bol.com Select heeft. En zeg nou zelf, voor die €9,99 per jaar is het toch fantastisch om te kunnen profiteren van veel meer extra acties, aanbiedingen en kortingen? Onderstaand zetten we alle voordelen van Bol.com Select graag nog eens voor je op een rijtje.

wat is Bol.com Select

Voordelen Bol.com Select

 1. Nooit meer verzendkosten betalen
 2. Met je bestellingen spaar je automatisch punten voor cadeaus
 3. Met Bol.com Select krijg je korting op de populairste artikelen
 4. Gratis je retour op laten halen gewoon bij je thuis (Alleen voor select leden en select artikelen)
 5. Kies voor vandaag bezorgd en ontvang je artikelen dezelfde dag ( Bij select artikelen die voor 14:00 uur besteld zijn)
 6. Kies voor avond bezorging en betaal geen extra kosten of verzendkosten (Alleen bij Select artikelen)
 7. Gratis zondag bezorging bij Bol.com Select artikelen.
 8. Vandaag ophalen (Bij Bol.com Select artikelen die voor 12:00 uur besteld zijn)
 9. Artikelen die je vaker besteld worden extra voordelig gemaakt
 10. Slechts €9,99 per jaar

Bol.com select ervaring met ons delen?

Heb jij al Bol.com Select? Of ben je van plan om een abonnement te nemen? Dan horen we uiteraard graag wat jij van Bol.com Select vind. Door het geven van je mening help je toekomstige bezoekers van deze website met het maken van de juiste keuze. Vertel ons bijvoorbeeld waarom je een abonnement hebt genomen op Bol.com Select, en welke voordelen jij al hebt behaald.

Zoals we eerder al aangaven kan je al enorm besparen op de verzendkosten als je regelmatig een bestelling plaatst bij Bol.com, alleen daarom is het dus al de moeite waard om een abonnement te nemen op Bol.com. Select. Geef e mening aan ons door en plaats je reactie onder dit artikel. Wij horen graag van je!

Conclusie: Is het slim om Bol.com Select aan te schaffen?

Het is slim om Bol.com Select aan te schaffen als je veel bestellingen plaatst bij Bol.com. Je bespaart zo een aanzienlijk bedrag op de verzendkosten, en je kunt profiteren van speciale acties en Select deals. Mocht je slechts een aantal keer per jaar een bestelling plaatsen dan raden we je af om Bol.com Select te nemen. Sowieso is het abonnementsgeld slechts eenmalig €9,99

Hierdoor is het al snel de moeite waard om Bol.com Select te nemen. Uiteraard hopen we dat je wat aan dit artikel gehad hebt, mocht je vragen of opmerkingen hebben? Stel ze gerust onder dit artikel. Klik NU hieronder op de link om de laatste Bol.com aanbiedingen te bekijken, en vergeet natuurlijk niet om ook Bol.com Select te nemen.

=> Ja ik klik nu hier om de laatste Bol.com aanbiedingen te bekijken! (KLIK NU HIER)

Check ook!

 1. Wat de beste draadloze oordopjes zijn
 2. Welke Mini koelkast je het beste kunt kopen op Bol.com
 3. Hoe je erachter komt welke ventilator het beste is

2 gedachten over “Wat is Bol.com Select? En welke voordelen krijg je bij dit abonnement?”

 1. Het is en blijft natuurlijk iets om de klant te behouden, want als je dat abbo hebt kijk je eerst altijd of ze het product ook bij bol hebben. Ik was er eerst scepticis over, maar ben overstag gegaan vanwege een korting. Ik wilde 2 surround boxen van een bepaald merk. Dit merk heeft de boxen bijna nooit in de aanbieding. Tot op een gegeven moment ik ze in de aanbieding zag bij bol. Van € 219 voor € 199 per stuk. Toen ik ze aan klikte zag ik dat ze tevens select deal waren en er dan per box € 20 euro extra korting op kwam, dus voor € 179 per box. Dus om € 40 euro extra korting te krijgen moest ik select worden. Dit kost idd € 10. En zo toch nog € 30 winst. Of ik dit blijf behouden weet ik nog niet. Voor de spaaractie hoef je het niet te doen, want 60 punten is € 2,50 korting. 1 punt spaar je voor iedere € 5 euro!

  Beantwoorden

Plaats een reactie