Slank Door De Overgang Review + Extra Korting! (KIJK NU)

Slank door de overgang is ontworpen door Ria Kamelle. Ria is afslank en overgangsconsulente. Met slank door de overgang richt ze zich specifiek op vrouwen, die moeilijk gewicht verliezen. Volgens Ria heeft dit met verschillende oorzaken te maken, waar de meeste dieet boeken geen aandacht aan besteden. We zijn enorm benieuwd of Ria Kamelle de gouden oplossing heeft?! => Ga Naar Slank Door De Overgang

Slank Door De Overgang Review & Ervaringen

Aangezien Slank Door De Overgang gaat over vrouwen in de overgang, hebben we voor deze review onwijs veel informatie opgezocht. We leggen je uit wanneer je in de overgang bent en welke oplossingen Ria Kamelle met haar programma bied. Ook hebben we in onze kennissenkring een dame (Nadia) gebruik laten maken van Slank Door De Overgang. We vinden het namelijk belangrijk om je zo een realistisch mogelijke review te geven. Laten we beginnen!

Wie is Ria Kamelle?

slank door de overgang

Je hebt haar naam al voorbij zien komen. Ria Kamelle is de bedenker van Slank Door De Overgang. Ria helpt dagelijks honderden vrouwen met allerlei klachten. Van beroep is ze afslank en overgangsconsulente.

Ook Ria heeft de overgang overwonnen en is tijdens haar periode 7 kg aangekomen. Na verschillende diëten te hebben geprobeerd, kwam ze tot de conclusies dat er geen specifieke diëten zijn voor de overgang.

Ze vond dat het hoog tijd werd om hier een oplossing voor te bedenken. Aangezien ze ervaring heeft als afslankconsulente, is Ria zich gaan verdiepen op de overgang. En met succes want dagelijks maken vrouwen gebruik van haar programma. Toch willen we graag weten of deze ervaringen van anderen betrouwbaar zijn en of Slank Door De Overgang de moeite waard is?

Maximale Kortingspagina

Is Ria Kamelle betrouwbaar?

Zodra we opzoek gaan naar meer informatie over Ria, komen er geen verontrustende zaken naar boven. Wel komen we veel positieve reacties tegen van gebruikers op haar website. We kunnen moeilijk controleren of deze reacties 100% echt zijn. Daarom hebben we haar Facebook pagina bekeken en ook daar vinden we een hoop positieve reacties. We hebben ook gevraagd om toegang te krijgen tot haar besloten Facebook pagina. Dat was geen probleem.

In haar besloten groep is zo te zien dagelijks activiteit en ook Ria reageert snel op vragen van haar leden. Een pluspunt is dat Ria ook op social media actief is. Daarnaast hebben we gekeken of ze haar zaakjes wel allemaal in orde heeft. Zodra we naar onder scrollen op haar pagina zien we netjes een kvk-nummer vermeld. Je kunt er dus vanuit gaan dat Ria Kamelle betrouwbaar is.

Wat is Slank Door De Overgang precies?

Slank Door De Overgang is gespecialiseerd om klachten tijdens de overgang te verhelpen. Je gaat werken aan een slank(er) lichaam en met name het vet rondom je buik en heupen neemt af. Ria beweert tevens dat haar programma het enige verkrijgbare programma is, dat helpt tijdens de overgang. Als we dit controleren blijkt inderdaad dat Ria Kamelle met Slank Door De Overgang de enigste is.

Het programma bestaat uit meer dan 60 vet verbrandende recepten. Daarnaast is het Slank Door De Overgang programma bedoeld voor 40+ vrouwen. Ook deelt Ria een aantal doeltreffende tips, die ervoor zorgen dat je blijvend afvalt en je vooral ook mentaal goed blijft voelen. Tijdens de overgang zijn er op mentaal gebied ook een aantal oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat je niet lekker in je vel zit.

Wanneer ben je in de overgang?

Zodra je in de overgang raakt, vind er verandering plaats in je hormoonhuishouding. In het begin menstrueer je nog en je wordt langzaam dikker en krijgt een oudere uitstraling. Rond je veertigste levensjaar gaat je hormoonhuishouding veranderen. Het is dan ook belangrijk om je leefstijl aan te passen. Het vet rondom je buik en benen nemen namelijk snel toe.

Wanneer je niet meer menstrueert zit je in de menopauze. Je krijgt last van opvliegers en ook kom je moeilijk in slaap. Je word vaak wakker omdat je regelmatig naar de wc moet en krijg je last van opvliegers. Dit een duidelijk teken dat de overgang is begonnen.

Wanneer je hier weinig tot niks aan doen, is de kans groot dat je krijg te maken met overgewicht. Je voelt jezelf stijver en raak je al gauw in een negatieve spiraal terecht. Het is daarom belangrijk om op tijd te je leefstijl te veranderen. Het Slank Door De Overgang programma heeft voor al deze bijkomende problemen de ideale oplossing althans, volgens Ria Kamelle.

Wat voor een soort dieet is Slank Door De Overgang?

Zodra je het boek opent wordt al snel duidelijk dat je gaat minderen in koolhydraten. Wat ik goed vindt aan Slank Door De Overgang is dat je wel koolhydraten mag eten. Koolhydraten heb je namelijk nodig en wanneer dit in de juiste verhouding is met eiwitten, val je af zonder jojo effect.

We zien dan ook dat de recepten uit extra eiwitten, vezels en vitamine bestaan. Het programma van Ria kun je beschouwen als een een koolhydraat-beperkt dieet. Ria is voorstander van verveeld over de dag eten. Wanneer je minimaal om de 2,5 a 3 uur iets eet, ben je honger een stap voor en voorkom je snaai momenten. Het programma Slank Door De Overgang bevat dan ook complete dag en weekmenu’s.

Daarnaast is beweging een belangrijke aanvulling om sneller af te vallen. Je verbrand namelijk meer calorieën en houd je lichaam soepel. Met voldoende beweging bedoelt Ria wandelen, fietsen of sporten in de sportschool. Jezelf suf sporten is niet nodig maar een wandeling van 30 minuten per dag, is wel ideaal om extra gewichtsverlies te realiseren.

De inhoud van Slank Door De Overgang

Slank door de overgang

Ook wij waren benieuwd naar de inhoud van Slank Door De Overgang. Want wat krijg je precies als je start met het programma. Hieronder lees je de exacte inhoud die je ontvangt, zodra je het programma aanschaft.

1. 60 buikvet verbrandende recepten

Je ontvangt natuurlijk het boek Slank Door De Overgang. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en kosten weinig tijd. Ook heeft Ria voor betaalbare ingrediënten gezorgd. Wat we ook graag willen benoemen is dat een speciaalzaak niet nodig is. Je hoeft dus niet op pad om de meest ingewikkelde ingrediënten bij elkaar te verzamelen. Een ander pluspunt is dat je niet 2 x hoeft te koken. Het hele gezin kan ervan mee eten. De recepten zijn voor de lunch, ontbijt, tussendoortjes en avond eten.

2. Handleiding ”nooit meer een hongergevoel”

Deze handleiding helpt je op weg om honger een stap voor te zijn. Je hebt geen zin meer om te snoepen en je bloedsuikerspiegel blijft in balans. Daarnaast ervaar je meer energie en door de gezonde ingrediënten, ontstaat er een mooie en fitte huid. Ook heeft Ria verschillende snack mogelijkheden wanneer er toch honger ontstaat. Honger negeren is namelijk geen slimme keus. Of je nu tijdens de middag of laat de in de avond honger krijgt, de oplossing heeft Ria.

3. Stappenplan Overgangsklachten verhelpen

Tijdens de overgang is niet alleen de kans op overgewicht aanwezig. Ook zijn er andere klachten waar je gelukkig wat aan kunt doen. Met name de opvliegers zijn vervelend en belemmeren je dagelijks leven. Ria heeft een stappenplan om ervoor te zorgen dat je minder tot geen opvliegers zult ervaren. Je immuunsysteem wordt sterker en ook mentaal leer je positief te blijven. Een positieve mindset zorgt er namelijk voor dat je goed voelt en de overgang kunt overwinnen.

4. Speciale buik recepten

Deze speciale buik recepten voorkomen een ronde en opgeblazen buik. Er wordt een stofwisselingsmethode gebruikt die de vet verbrandingshormonen vrij maken. We moeten toegeven dat deze recepten er interessant uit zien en delen later hoe we de werking en smaak hiervan hebben ervaren.

Maximale Kortingspagina

Ook deelt Ria nog een aantal gratis bonussen uit. Aangezien deze bonussen voorzien zijn van waardevolle informatie, leek het ons handig om dit erbij te vermelden.

Gratis bonus 1:  40 vet verbrandende groene smoothies en juices

Deze vet verbrandende groene smoothies kun je eventueel gebruiken als tussendoortje. Deze eigengemaakte sapjes zijn snel klaar en extra gezond. Er komen namelijk geen e-nummers, toegevoegde suikers of lactose in voor. Daarnaast leveren deze drankjes energie en verkleinen ze de kans op een hongergevoel.

Gratis bonus 2: Kledingadvies voor vrouwen in de overgang (video)

In deze video krijg je kledingadvies dat ervoor zorgt, dat je er niet ouder of molliger uit ziet. Ook krijg je advies over welke stof op je huid, opvliegers doet voorkomen. Vrouwen tijdens de overgang dragen ook vaak kleding waardoor ze dikker lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn. Je krijgt tips hoe je op een slimme manier kunt shoppen waardoor je er beter uitziet en geld bespaart.

Gratis bonus 3: Maaltijd planner

Je krijgt boodschappenlijstjes waardoor je niet meer hoeft na te denken, over wat je gaat koken. Je bespaart tevens een hoop geld en tijd in de supermarkt, doordat je je plan al klaar hebt. Het makkelijke is dat dit allemaal digitale bestanden zijn. Je kunt dus eenvoudig vanaf je telefoon in de winkel, je boodschappenlijstje erbij houden.

Gratis bonus 4: Regelmatige update’s

Er worden regelmatig nieuwe recepten toegevoegd waardoor je altijd verrassend kunt blijven eten. Ook deelt Ria de laatste onderzoeken en ervaringen omtrent voeding, beweging en afvallen. Een hoop extra bonus materiaal dus!

Slank door de overgang
Recept uit slank door de overgang

Ervaringen met Slank Door De Overgang

We hebben Slank Door De Overgang laten uitproberen door Nadia. De afgelopen 3 weken heeft ze gebruik gemaakt van het programma. We testen Slank Door De Overgang op de gebruiksvriendelijkheid, smaak en kwaliteit van de recepten en natuurlijk welke resultaten je kunt behalen.

Ervaringen Slank Door De Overgang week 1:

Zo hebben wij begrepen dat de recepten eenvoudig te bereiden zijn. De smaak is goed en ze heeft hier en daar wel extra kruiden moet toevoegen. Aangezien Nadia van pittig houd is dit persoonlijk. Het gebruik van kruiden kan verder geen kwaad, behalve wanneer je te veel zout gebruikt. Daarom is het verstandig om geen extra zout toe te voegen aan de recepten.

Het viel haar op dat je makkelijk kunt navigeren door het programma. Mocht je ergens vragen over hebben dan laat Ria weten, dat je haar per mail vrijblijvend kunt benaderen. Ook hier heeft Nadia gebruik van gemaakt en dezelfde dag ontving ze een antwoord terug. Ook is ze lid geworden van de Facebookpagina.

Na 1 week gebruik te hebben gemaakt voelt ze een verschil rondom haar buik. Haar buik is minder opgeblazen en ook voelt ze zich een stuk fitter. In de spiegel valt nog niks te zien maar de weegschaal gaf aan dat Nadia de eerste week 2,1 kilo is afgevallen.

Ervaringen Slank Door De Overgang week 2:

In week 2 heeft Nadia nog altijd een prettige ervaring. De recepten smaken goed en ook heeft ze een aantal smoothies geprobeerd. Ze zijn ideaal als tussendoortje en geven energie tijdens het werken.

Ze heeft de video bekeken betreft kledingadvies waarin handige tips aan bod komen. In week 2 is ze 3 keer naar de sportschool geweest. Tijdens het sporten had ze voldoende energie alleen nam de trek in voeding toe. Dit loste ze op met een banaantje en een smootie. Doordat ze meer energie had tijdens het trainen heeft ze harder kunnen sporten. De kans is groot dat ze hierdoor trek heeft gekregen.

Haar buikvet is afgenomen en ook haar armen zijn een stuk strakker. Ze ziet verschil in de spiegel en ook haar omgeving reageert erg positief. De weegschaal ga in week 2 aan dat ze 2,4 kilo is afgevallen.

Ervaringen Slank Door De Overgang week 3:

Tijdens de derde week zat Nadia goed in haar ritme. Ze maakt gebruik van recepten uit het boek, maar gebruikt ook recepten uit de wekelijkse update die Ria toestuurt. Ook heeft ze de tips gevolgd om overgangsklachten te verminderen. Sommige klachten hebben tijd nodig en is dan ook te vroeg om te concluderen dat het allemaal werkt.

In week 3 heeft ze 2 keer de sportschool bezocht en 2 keer na het avond eten een blok gewandeld. Het valt haar op dat ze weinig eetlust heeft tijdens de avond. Alleen in het begin van de week heeft ze gebruik gemaakt van tussendoortjes die Ria aanbeveelt. Volgens Ria moet je ook altijd eten zodra je trek krijgt. Het negeren van honger is niet goed. Daarom is er een snacklijst waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kun je verantwoord iets eten.

De omgeving om haar heen reageert steeds enthousiaster. Je ziet namelijk duidelijk verschil rondom haar buik, heupen en armen. De weegschaal gaf in de derde week aan dat Nadia 2,6 kilo is afgevallen. Dat betekend de ze in 3 weken tijd meer dan 6 kilo is afgevallen. Een mooi resultaat waar ze dan ook zeker trots op is.

De garantie van Slank Door De Overgang

Slank door de overgang

Wanneer je start met Slank Door De Overgang heb je recht op garantie. Ria geeft je namelijk 30 dagen de tijd, om het programma uit te proberen. Ben je niet tevreden of val je niet af, dan kun je binnen deze 30 dagen je aankoop bedrag terug krijgen. Geen vragen, geen moeilijkheden laat Ria Kamelle weten op haar pagina. Doordat alles digitaal is, hoef je niks terug te sturen. Je kunt Slank Door De Overgang risicoloos uitproberen.

Waar is Slank Door De Overgang te koop (+ KortingsLink)

Slank door de overgang is alleen online te koop. Via een beveiligde betaalpagina, kun je het programma aanschaffen. De betaalmethoden zijn IDeal, PayPal en AfterPay. Zodra je het programma hebt aangeschaft, ontvang je een email. In deze email kun je het programma direct openen op je telefoon, tablet en laptop.

De kosten

Het slank door de overgang plus gratis bonussen bedraagt vanwege onze kortingslink 37 euro. Normaal gesproken kost dit programma 49,00 euro. Wanneer je het programma wilt aanschaffen maak dan zeker gebruik van de onderstaande kortingsknop.

Maximale Kortingspagina

Is Slank Door De Overgang de moeite waard of niet?

Zoals je hebt kunnen lezen, hebben we slank door de overgang uitbundig onderzocht. We hebben gekeken naar de betrouwbaarheid van Ria Kamelle en ook naar de werking van slank door de overgang.

We vinden dat Ria een hoop tijd heeft gestoken in haar programma. De inhoudsopgave geeft duidelijk aan welke stappen je moet nemen. De overgang kan voor een hoop problemen zorgen waar je natuurlijk zo snel mogelijk van af wilt. Slank door de overgang is wat ons betreft de ideale oplossing. We hebben tenslotte de ervaringen van Nadia erbij genomen om je een zo goed mogelijke review te geven. Ze is nog altijd zeer te spreken over het programma.

Of het programma een ideale prijs heeft laten we even in het midden. We hebben namelijk geen vergelijkingsmateriaal. Voor de inhoud van het boek en de gratis bonussen is het wat ons betreft de moeite waard, om Slank Door De Overgang aan te schaffen als je een verandering wilt brengen, aan je huidige situatie.

We hopen dat je in deze review de antwoorden hebt, op vragen waar je misschien na opzoek was zoals:

  • Is Ria Kamelle betrouwbaar?
  • Ervaringen Slank Door De Overgang
  • De inhoud van Slank Door De Overgang
  • Is Slank Door De Overgang de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen hebben over Slank Door De Overgang, reageer dan onderaan in dit artikel. In de meeste gevallen komen we er dezelfde dag nog op terug. We wensen je in ieder geval succes en vooral veel plezier toe met afvallen!

Plaats een reactie