Simpel Slank Review & Ervaringen Met Bernard Favier! (LET OP)

 

Laatst bijgewerkt: januari 2019 | 14 reacties
Simpel Slank
is ontworpen door Bernard Favier. Volgens Bernard is het mogelijk om minimaal 2 kg per week, af te vallen. Wij hebben het antwoord op de vragen is Bernard Favier betrouwbaar en is Simpel slank echt de moeite waard? => Ga Naar Simpel Slank

BETAAL NIET TEVEEL! Bernard heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere korting zodat je goedkoper uit bent: Kortingspagina Simpel Slank >>

Simpel Slank Review & Ervaringen Met Bernard Favier

Wat ons opvalt is dat Bernard Favier ( we vertellen zo meer over hem) interessante uitspraken doet. Zo beweerd hij dat je 5, 12 of zelfs 17 kilo kunt afvallen zonder je zelf uit te hongeren. Ook slik je geen chemische pillen en is er geen kans op een jojo effect. Volgens Bernard is dit dé methode waar je eenvoudig je streefgewicht mee kunt behalen. Om er achter te komen wie Bernard nou eigenlijk is, deden we onderzoek naar zijn achtergrond!

Wie is Bernard Favier?

Simpel slank

Bernard is oprichter van puur figuur. Hij is inmiddels 10 jaar actief als voedingsdeskundige en personal trainer. Op het internet kun je natuurlijk van alles roepen. Daarom hebben we als eerste gekeken of Bernard Favier zijn werkelijke naam is. Bernard is inderdaad zijn echte roepnaam.

Op het internet lees je een interessant verhaal over zijn verleden. Bernard is namelijk actief geweest als sportinstructeur. Toch raakte hij aardig gefrustreerd van leden, die maar niet afvallen. Hij vond dat het tijd werd om het roer om te gooien.Zo is Bernard met de volgende vraag op onderzoek uitgegaan namelijk, waarom zijn er mensen van nature slank en waarom moeten sommige mensen mega veel doen om een kilo af te vallen? Het antwoord op deze vraag heeft te maken met hormonen.

Met deze nieuwe kennis heeft Bernard Simpel Slank ontwikkeld. In zijn directe kring werd Simpel Slank al snel een succes. Zijn werk als personal trainer heeft hij veranderd in afslank coach en heeft een website ontwikkeld, om zo veel mogelijk mensen te kunnen bereiken.

Is Bernard Favier Betrouwbaar?

Waar we in ieder geval achter zijn, is dat Bernard actief is onder zijn eigen naam. Laten we ook kijken of hij zijn zaakjes in orde heeft. We vinden het KVK-nummer onderaan op zijn website. Ook als we in Google op zijn naam zoeken, komen we geen negatieve verhalen over Bernard tegen. Ook is er dagelijks activiteit op zijn website en social media kanalen.

Voordat je een aankoop doet is het belangrijk om te weten, met wie je te maken hebt. We hebben daarom een mail verzonden naar Bernard Favier. Een pluspunt is dat zijn mail adres staat aangegeven op de website.

Dezelfde dag ontvingen wij ons antwoord. Hij heeft duidelijk de moeite genomen en laat ons weten, dat meerdere vragen welkom zijn.

Wat voor een soort dieet is simpel slank?

Simpel slank is anders dan de meeste diëten. Je gaat namelijk je hormoonhuishouding ”resetten”. Ook bij ons gaan alarm bellen rinkelen. Is dit veilig of niet? Of Simpel Slank veilig is in gebruik, lees je later in deze review.

De volgende uitleg die we geven, is de manier waarop Simpel Slank is samengesteld. Deze methode deelt Bernard Favier in zijn programma. Zo weet je precies wat de achterliggende gedachte is van Simpel Slank.

Met Simpel Slank ga je jouw natuurlijke afslankhormonen activeren. Het is de bedoeling dat je gedurende dag, overtollig lichaamsvet kwijtraakt. Je gaat dit doen door middel van de volgende 5 stappen.

simpel slank

Klik op de afbeelding voor toegang tot het programma.

Stap 1: Het belangrijke keerpunt

In de meeste gevallen worden alleen de symptomen aangepakt, in plaats van de oorzaken. Op deze manier veranderd er natuurlijk weinig. Zo heeft je lichaam een vetopslaghormoon (insuline) en vetverbrandingshormoon (glucagon).

Het verbrandingshormoon zorgt ervoor dat het vet vrijkomt waardoor je lichaam dit kan verbranden. Het keerpunt houdt dus in dat je geen nieuw vet aanmaakt, maar juist vet gaat verbranden.

Stap 2: Het opnieuw instellen van je hongerhormoon

Zodra je wilt afvallen, is het hebben van honger niet prettig. Vaak zorgt dit er dan ook voor dat je het niet lang volhoudt. Daarom ga je in stap twee je hongerhormoon (ghreline) opnieuw instellen.

Doordat je anders gaat eten, heb je gedurende dag minder honger. Simpel Slank maakt het je extra makkelijk door middel van boodschappenlijstjes, weekmenu’s, keukentips en ook snackrecepten.

Alle gerechten die je zelf kunt maken zijn makkelijk en kosten weinig tijd. De kans op een hongergevoel blijft natuurlijk altijd aanwezig. Maar door de juiste voedingsmiddelen te eten, vraagt je lichaam op een honger moment, niet naar vetten en suikers. Bovendien zijn de snackrecepten uit het boek er, om je te helpen als je honger hebt.

Maximale Kortingspagina Simpel Slank

Stap 3: Op moeilijke plaatsen vet verbranden

Er zijn plaatsen op het lichaam, waar je moeilijk vet verbrand. Lichaamsvet word normaal gesproken gebruikt, om energie tijdelijk op te slaan. Doordat de meeste voedingsmiddelen bewerkt zijn, zorgt vet ook voor het vasthouden van gifstoffen.

Wanneer het lichaamsvet veel gifstoffen bevat, word het verwijderen van vet lastig. Gelukkig kun je hier wat aan doen! In stap 3 leer je hoe je controle krijgt over deze gifstoffen en wordt je natuurlijke balans, hersteld.

Samen met de vorige twee stappen, zorgt stap 3 ervoor dat hardnekkig vet ”los” komt. Hierdoor ga je het vet voor goed verbranden. Het verbranden van het vet geld voor alle delen van je lichaam.

Stap 4: Het creëren van een platte buik

Buikvet zit er sneller aan, dan dat het eraf gaat. Door alleen gezonder te gaan eten verandert er niet veel. Er is namelijk een hormoon aanwezig in je lichaam (cortisol) dat ervoor zorgt dat buikvet wordt aangemaakt.

Wanneer je nauwelijks of zelfs niet rondom je buik afvalt, is stap 4 uiterst geschikt voor je. Je gaat ervoor zorgen dat je dit hormoon onder controle krijgt. Hierdoor verbrand je snel het vet rondom je buik. Het voordeel van deze stap is dat je op elke plek van je buik, vet zult verbranden.

Stap 5: Hoe je onverwachte eetbuien een stap voor kunt zijn

Eetbuien of emotioneel eten zijn grote redenen van overgewicht. Wanneer je hier niets aan veranderd, is de kans groot dat alles voor niets is geweest. Hier kun je gelukkig verandering in brengen. In je lichaam is namelijk het hormoon serotonine aanwezig. Serotonine is je gelukshormoon dat ervoor zorgt hoe je je op een bepaald moment voelt.

Zo laat Bernard weten dat stap 5 zijn meest favoriete stap is. Hij verklaart dat motivatie, zelfvertrouwen, zelfbeeld, wilskracht voor het grootste deel niet tussen de oren zit. Je kunt je serotonine niveau namelijk een boost geven.

Zo wordt er een einde gemaakt aan vreetbuien en groei je motivatie en de wil, om te willen afvallen. Serotonine haal je met name uit voeding. Simpel Slank bevat recepten waardoor je serotonine niveau toeneemt.

BETAAL NIET TEVEEL! Bernard heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere korting zodat je goedkoper uit bent: Kortingspagina Simpel Slank >>

Is het Simpel Slank dieet veilig?

Je hormoonhuishouding aanpakken roept natuurlijk vraagtekens op. In hoe verre is dit verantwoord. Als we hier research na doen blijkt dat Bernard niet de enige is die dit toepast.

Zo zijn er doctoren namelijk Joseph Mercola en Mark Hyman die de veilige werking van hormoon reset hebben bewezen. Ook zei hebben afslank methodes ontwikkeld, die iedere dag gebruik worden om effectief af te vallen.

Het blijkt dat het in elkaar zetten van dit soorten diëten niet makkelijk is. Je moet namelijk de juiste verhouding gebruiken in je recepten. De meeste dieet ontwikkelaars kiezen daarom voor de makkelijkere weg. Wat dit betreft heeft Bernard er Echt werk van gemaakt. Simpel Slank is veilig en kent geen negatieve bijwerkingen.

Voor wie is Simpel Slank bedoeld?

Simpel slank is volgens Bernard ontwikkeld, voor personen met weinig tijd. De recepten zijn namelijk makkelijk en snel te bereiden. De manier waar dit dieet op is ontwikkeld, zorgt er tevens voor dat je de eerst week minimaal 2 kg afvalt volgens Bernard.

Simpel Slank kan gebruikt worden door mannen en vrouwen. Het maakt volgens Bernard niet uit, hoeveel je weegt. Zo verteld hij kandidaten te hebben met obesitas maar ook sporters die hun vetpercentage willen verlagen.

Simpel slank

De recepten en inhoud van Simpel Slank

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar de inhoud. Niet alle diëten zijn namelijk uitgebreid genoeg, om daadwerkelijk af te vallen. Bernard beweert een compleet programma te hebben ontwikkeld waar je het volgende in aantreft:

1. Bereidingstijd recepten

De recepten uit het boek, zijn ontwikkeld voor mensen met een druk leven. Je staat niet lang in de keuken en ook zijn alle recepten eenvoudig.

2. Betaalbaar

De ingrediënten die je nodig hebt zijn betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar. Je hoeft niet naar een speciaalzaak toe.

3. Voedingswaarde

Alle gerechten bevatten de juiste voedingswaarde. Zo weet je precies hoeveel calorieen, koolhydraten, eiwitten en vetten je eet.

4. Smaakvolle recepten

De recepten zijn lekker en van de meeste recepten verwacht je niet, dat ze gezond zijn. Zo heb je geen streng dieet gevoel en ben je alsnog verantwoord bezig.

5. De keuze in biologische eten

Biologische eten kan, maar hoeft niet. Je kunt namelijk zelf een keuze hierin maken. Kies wat voor jou het makkelijkste is.

6. Eenvoudige recepten

De recepten uit Simpel Slank zijn te makkelijk dat je het haast niet kan verpesten. Je hoeft geen keukenprins of keukenprinses te zijn.

Wat ook interessant is aan het Simpel Slank plan, is dat je 3 gratis bonussen ontvangt. Aangezien deze bonussen van toegevoegde waarde zijn, deel ik ze in deze review.

Gratis Bonus 1

Er komt een moment dat je stil staat tijdens het afvallen. De kilo’s gaan er niet meer makkelijk vanaf. Dit heeft te maken dat je lichaam in de spaarstand verkeerd. Door een special dagschema te volgen die het Simpel Slank programma aanbied, ga je na deze dag weer door, met vet verbranden.

Gratis Bonus 2

De meeste diëten missen een heel belangrijk gedeelte, namelijk persoonlijke coaching. Zodra je van start gaat met Simpel Slank, ontvang je een mailadres waar je met vragen te terecht kunt. Ook wanneer je extra motivatie nodig hebt. Een team met voedingsdeskundige staat klaar om je dezelfde dag, een antwoord terug te sturen.

Wat zijn de voordelen van Simpel slank?

Het grootste voordeel is natuurlijk dat er gewichtsverlies plaats vindt. Naast gewichtsverlies ontstaan er ook andere voordelen. Dit komt door de eigenschappen van gezonde voeding waardoor je je lichaam als het ware reset. De volgende extra voordelen die je ervaart zijn:

– een betere nachtrust
– een goed werkende spijsvertering
– meer energie
– een positief zelfbeeld
– meer zelfvertrouwen
– Verlaagde kans op diabetes en hart-en vaat ziekten

Wat zijn de nadelen van Simpel Slank?

Simpel slank gaat met name over afvallen door middel van gezond eten. Ik ben ervan overtuigd dat voldoende beweging net zo belangrijk is. Meestal zijn diëten in combinatie met sport duurder en betekend het niet altijd dat ze beter zijn. Wanneer je graag snel van start wilt gaan, is de simpel slank methode geschikt voor je. Zoek je meer zoals een sportschema op maat, is de kans aanwezig dat Simpel Slank te kort schiet.

Hoeveel kan ik afvallen met Simpel Slank?

Hoeveel je kunt afvallen met Simpel Slank, ligt met name aan jezelf. Een dieet is een hulpmiddel. Je moet het natuurlijk zelf gaan uitvoeren. volgens Bernard vallen de meeste deelnemers de eerste week tussen de 2 en 4 kilo af.

Hoeveel je uiteindelijk in totaal kunt afvallen is verschillend. We komen ervaringen tegen van 10 kilo in een maand tijd maar ook 20 kilo in 3 maanden tijd. Het heeft met name te maken hoeveel jij ervoor over hebt. Ga uit van jezelf en kijk niet te veel naar ”grote afslank verhalen”.

Welke garantie geeft Bernard met Simpel Slank

Simpel slank

Volgens Bernard Favier kan het niet anders, dat je succesvol afslankt door Simpel Slank. Hij gelooft sterk in zijn programma en bied daarom een garantie van 60 dagen.

Is het programma bij aankoop niet wat je had verwacht, of val je niet af dan krijg je je aankoop bedrag teruggestort. Het email adres om je geld terug te vragen staat vermeld op zijn website. Een groot plus punt als je het ons vraagt, deze garantie laat zien dat de kans groot is dat je afslankt.

Simpel slank kopen ( + KortingsLink)

Simpel slank is alleen online verkrijgbaar. Het programma is ontwikkeld in PDF formaat. Je kunt Simpel Slank openen op je mobiele telefoon, laptop, computer en tablet.

Vind je makkelijke recepten belangrijk? Heb je niet veel tijd om te koken? Dan is Simpel Slank zeker iets voor jou. Bovendien kun je nu gebruik maken van de KortingsLink.

Door de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico. Klik op de onderstaande knop en ontvang extra korting op Simpel Slank!

BETAAL NIET TEVEEL! Bernard heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere korting zodat je goedkoper uit bent: Kortingspagina Simpel Slank >>

Wat gebeurt er zodra je Simpel Slank aanschaft?

Simpel Slank koop je via een beveiligde betaalpagina. Je kunt hiervoor Ideal, paypal of afterpay voor gebruiken.

Zorg ervoor dat je de juiste gegeven invoert. Met name het email adres moet correct ingevoerd zijn. Hier ontvang je namelijk een email met toegang tot het programma. Er staat duidelijk in de mail beschreven hoe je het programma kunt openen.

Is Simpel slank de moeite waard of niet?

Als we naar de inhoud kijken van het programma, kun je er een hoop van verwachten. Het blijft natuurlijk persoonlijk hoeveel resultaat je ermee behaald. Bernard gelooft in zijn programma en dat uit hij met name door de garantie op Simpel Slank.

Wanneer je een dieet ontwikkeld waar niemand wat aan heeft, is het natuurlijk einde verhaal. Wat ons betreft kun je dan ook alleen een garantie geven van 60 dagen, als het programma 100% werkt.

Heb je een druk bestaan en wil je op een snelle manier afvallen, dan is het Simpel Slank programma het proberen waard. Laten we wel eerlijk wezen dat je het vooral zelf in de hand hebt. Zet je je volledig in en ben je bereid om je aan een dieet te houden, dan kan het niet anders dat je kilo’s lichaamsvet zult afvallen.

Tot slot

We streven erna jouw het beste antwoord te hebben gegeven over:

Is Bernard Favier betrouwbaar?
Hoeveel kan ik afvallen met Simpel Slank?
Is het Simpel Slank Dieet veilig?
Is Simpel Slank de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaring met Simpel Slank, laat onderaan in dit artikel je reactie achter. In de meeste gevallen komen we er dezelfde dag nog op terug!

We wensen je succes en vooral veel plezier met Simpel Slank.

Kortingspagina Simpel Slank

 

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Simpel Slank
Score
51star1star1star1star1star

14 thoughts on “Simpel Slank Review & Ervaringen Met Bernard Favier! (LET OP)

 1. Luam

  Vraagje, kan ik dit programma ook gebruiken als ik 4 keer per week train.
  Het is namelijk de bedoeling dat mijn vetpercentage naar beneden gaat.
  Ik heb namelijk al redelijk wat spiermassa alleen is dit nog niet echt zichtbaar.
  Ben benieuwd. Groeten Luam

   
  1. Timo

   Hoi Luam,

   Je kunt het Simpel Slank programma ook combineren met sport.
   Als je vooral vetmassa wilt verliezen is het belangrijk
   dat je voldoende eiwitten blijft eten. Bernard geeft hier
   alle informatie over in zijn Simpel Slank programma.
   Door het toevoegen van voldoende eiwitten bescherm je je spiermassa.
   We wensen je in ieder geval veel succes en mocht je nog vragen hebben,
   horen wij dat graag 🙂

    
 2. Cindy Vurens

  Het simpel slank boek spreekt mij wel aan. Er moet alleen echt wat gebeuren aan mijn figuur. Want wat ik me afvraag is of dieet boeken gebruikt kunnen worden als je minimaal 40 kilo wilt afvallen. Kom ik dan ook iets van pillen aan het gebruiken? Heb er nog niet echt veel verstand van maar weet wel dat ik heel graag wil afvallen want voel me niet prettig meer. Kun je mij wat informatie geven hierover? Groeten Cindy

   
  1. Timo

   Hi Cindy,

   Goede vraag! Een dieet zoals simpel slank is bedoeld voor elk lichaamsgewicht. Wanneer je
   echter blijvende klachten ervaart is het beter om een huisarts te raadplegen.
   40 kilo afvallen moet zeker kunnen maar hiervoor kom je wel wat aan het doen. Over pillen/supplementen
   verteld Bernard wat je eventueel kunt gebruiken mocht je daar behoefte aan hebben. Ook zonder supplementen
   is het mogelijk om veel kilo’s af te vallen. Zo te lezen wil je je leefstijl graag veranderen en
   dat is een goede keuze. Ik wens je dan ook veel succes toe en als je nog vragen hebt hoor ik het graag 🙂

    
 3. Hanna

  Kan ik de recepten ook voor mijn kinderen gebruiken? Wil graag me hele gezin hiervan laten profiteren. Moeten een paar kilo’s af.

   
 4. Linda

  Ik heb het Simpel Slank Programma ook aangeschaft! echt een aanrader voor iedereen! Bedankt voor deze mooie review Timo

   
  1. Sander Auteur bericht

   Beste Linda,

   Fijn om te horen dat het Simpel Slank programma je goed bevalt.
   Fijne dag nog!

   Groetjes,

   Sander

    
  1. Sander Auteur bericht

   Hallo Mirrie.

   Bedankt voor je reactie. Je kunt zo nodig het vlees uit de recepten van Simpel Slank vervangen door vis.
   Het is ook zeker aan te raden om via de website van Simpel Slank even met hun contact op te nemen.

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *