Simpel Review & Ervaringen. Goedkoop Simonly Bellen?

 

Simpel Review & Ervaringen. Je hebt ze vast wel eens gezien, één van de reclame’s van Simpel op T.V. Ik vind ze zelf altijd wel grappig. Maar goed wat kan je met Simpel? Simpel is één van de grootste simonly aanbieders van Nederland, je kunt hier dus terecht voor een super scherpe simonly deal. Het bedrijf heeft altijd super scherpe deals op de website staan. Kijk zelf maar eens door hieronder op de blauwe link te klikken.

JA IK WIL DE ACTUELE AANBIEDINGEN VAN SIMPEL ZEKER EVEN BEKIJKEN. (KLIK SNEL)

Simpel Review & Ervaringen.

Lekker goedkoop bellen, dat is waar Simpel voor staat. In het verleden heb ik zelf ook wel eens een abonnement gehad bij deze provider. En ik moet zeggen dat ik nooit grote problemen heb gehad. Natuurlijk kwam het ook wel eens voor dat ik geen internet verbinding had, maar ik

denk dat het bij elke provider wel eens voor komt. De simonly van Simpel is trouwens ideaal voor je kinderen, je kunt namelijk een bel plafond instellen. Dit houd in dat als je kinderen hun bundel hebben verbruikt ze niet meer kunnen bellen of internetten. Dit is ideaal om de kosten te kunnen drukken.

Simpel Review & Ervaringen.

Wat Is Simpel?

Simpel is de simonly aanbieder van Nederland. Het bedrijf richt zich dus met name op de consument die wil bellen en internetten en daar geen smartphone bij wil uitzoeken. Het voordeel van deze abonnementen is dat je super goedkoop kunt bellen en internetten. Het

gaat hierbij echt om een paar euro per maand aan kosten voor mobiel bellen en internetten. Je hebt bijvoorbeeld al een abonnement voor slechts €2,50 per maand. Je krijgt hiervoor: 250 MB internet, 100 belminuten en 500 sms’jes. Je ziet dus dat het letterlijk niets kost! Laten we eens kijken voor wie dit abonnement geschikt is.

Voor Wie Is Simpel Geschikt?

Natuurlijk kan iedereen zich aanmelden bij Simpel, maar het abonnement is uitermate geschikt voor mensen die echt goedkoop willen bellen en internetten met hun mobiel. Als je nog een goede mobiele telefoon hebt liggen, waarom zou je dan een andere kopen? Verder vinden wij

dat het simonly abonnement van Simpel hét abonnement is voor kinderen in de jeugdige leeftijden. In je online omgeving bij Simpel kan je namelijk makkelijk een bel plafond instellen zodat je zoon of dochter nooit over haar of zijn bundel heen kan. Je komt zo dus nooit voor vreemde kosten te staan.

Is Simpel Betrouwbaar?

Tuurlijk! Simpel maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile. Je komt dus echt niet voor verassingen te staan. Het is dus niet zo dat je ineens zonder internet of telefoon zit. En als we de reviews van Trustpilot zo eens bekijken zien we dat het bedrijf gemiddeld een 9 scoort.

Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Verder zien we  dat je niet geregistreerd of gecontroleerd word of je een BKR notering hebt. Dit is ideaal voor mensen die in het verleden wel eens te laat hun telefoonrekening hebben betaald Ga dus snel aan de slag met Simpel.

Check Hier De Abonnementen Van Simpel

Het Bedrijf Achter Simpel

Natuurlijk hebben we ook even gekeken welk bedrijf er achter Simpel schuil gaat. Als je op de over Simpel pagina gaat kijken zien we dat het bedrijf gevestigd is in Amsterdam. We zien de adresgegevens en het K.V.K nummer ook op deze pagina staan. (Er staat wel bij vermeld dat dit geen bezoekadres is)

Het is dus niet handig om hier even snel op de koffie te gaan en vervolgens je vragen te stellen. We raden je dan aan om even met de klantenservice van Simpel te bellen. het telefoonnummer van de klantenservice van Simpel is: 088-1005757 Zij kunnen je vast verder helpen. Veel succes.

Wat Kost Een Abonnement Bij Simpel?

Dit is echt heel verschillend. Het is maar net wat je wensen zijn. Als je weinig data en belminuten nodig hebt kan je al bij Simpel terecht voor €2,50 per maand. Dit is dus echt niet veel geld. Daar haal je bij wijzen van spreken nog geen zakje snoep voor bij de snoepwinkel.

Simpel heeft regelmatig leuke acties, het is dus aan te raden om gewoon even de tarieven pagina te bekijken. Momenteel betaal je voor alle abonnementen de eerste 6 maanden slechts €1 per maand. Wij weten in ieder geval zeker dat je dit niet goedkoper gaat vinden. Veel succes.

Voordelen Simpel Simonly

Wat zijn de voordelen van het bellen met Simpel, we hebben alle voordelen nog maar eens voor je in een handig overzichtje gezet. Zo weet je exact waar je aan toe bent als je gaat bellen met Simpel. Mocht je een ervaring hebben met dit bedrijf? Laat het dan zeker even weten in de reacties.

  • Simpel is goedkoop
  • Geen BKR toetsing
  • Je kunt eenvoudig een bel plafond instellen
  • Je maakt gebruik van het best geteste 4G netwerk
  • Je kunt je bundels gratis wijzigen
Nadelen Simpel Simonly

Waar voordelen zijn, zijn ook nadelen. Het grootste nadeel is dat je bij een simonly natuurlijk geen toestel krijgt. Maar goed dit is de keuze die je zelf maakt. Verder komen we niet echt nadelen tegen over dit bedrijf. Ja misschien dat je even een paar dagen moet wachten totdat je

de simkaart via de post binnen krijgt. Veel mensen willen hier niet op wachten. Dan raden we je aan om toch naar de winkel te gaan en daar een abonnement uit te kiezen. Maar als je super goedkoop wilt bellen zou ik voor Simpel gaan.

Conclusie: Simpel Review & Ervaringen

Onze conclusie is duidelijk. Als je goedkoop wenst te gaan bellen. kies dan voor de simonly abonnementen van Simpel. Het abonnement is uitermate geschikt voor mensen die alleen willen bellen en internetten en hier geen dure telefoon bij willen bestellen. We hebben het al

een aantal keer aangegeven maar ook voor kinderen is dit het ideale abonnement. Je kunt eenvoudig gebruik maken van het bel plafond waardoor je kinderen nooit over de bundel heen kunnen. Zorg er dus voor dat je vandaag een abonnement aanvraagt. Klik hiervoor hieronder op de blauwe link. Heel veel succes met het maken van je keuze.

Check Hier De Abonnementen Van Simpel

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Simpel.nl
Score
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *