SecondLove Review & Ervaringen Stiekem Vreemdgaan?

SecondLove Review & Ervaringen. We hebben allemaal wel eens van SecondLove gehoord lijkt me. Als dit niet het geval is dan heb je volgens ons echt onder een steen gelegen of zo. Regelmatig zie je de reclames van SecondLove op T.V of hoor je ze op de radio. Kan je door je aan te melden op deze website echt vreemd gaan? Of zitten er allerlei addertjes onder het gras. Wij zochten het uit en vertellen je wat er mogelijk is met SecondLove. (klik hieronder om de website te bekijken)

=> JA LAAT MIJ MAAR EENS ZIEN WAT ER MOGELIJK IS BIJ SECONDLOVE (KLIK HIER) OM NAAR DE WEBSITE TE GAAN

SecondLove Review & Ervaringen

SecondLove is misschien wel de bekendste datingsite als het om vreemdgaan gaat, of netjes verwoord: Als je op zoek bent naar een tweede liefde. Persoonlijk geloof ik niet zo in een tweede liefde, maar misschien ben ik een beetje van de oude stempel en hou ik het graag bij

één liefde. In dit artikel over SecondLove gaan we je in ieder geval vertellen wat je met deze website kunt, we gaan je uiteraard ook vertellen wat de kosten zijn als je een premium lidmaatschap wenst bij deze website. Laten we dus eens gaan bekijken wat SecondLove is.

SecondLove Review & Ervaringen

Wat Is SecondLove?

Als het goed is hoeft SecondLove geen intro meer te hebben, de spotjes zijn namelijk super vaak te horen op radio en televisie. Maar mocht je het echt nog niet weten, SecondLove is voor iedereen die op zoek is naar een spannende affaire en dus op een discrete manier vreemd

wenst te gaan. Zie je het niet meer zo zitten in je huidige relatie, of ben je gewoon op zoek naar een beetje meer spanning? Zoek dan zeker niet verder en maak snel een profiel aan bij SecondLove. Misschien is je spannende partner dichterbij dan je zelf denkt.

Voor Wie Is SecondLove Geschikt?

Voor iedereen die in een relatie zit, of getrouwd is en op zoek is naar een beetje meer spanning in het leven. Na een aantal jaar is de spanning er bij je huidige relatie wel een beetje vanaf. Of je het nou wil of niet, dit gebeurt gewoon. Mocht je op zoek zijn naar een discrete manier om

lekker vreemd te gaan. Doe dat dan zeker via de website van SecondLove. Hier zitten namelijk gelijk gestemde en de meeste leden komen hier dus maar voor één doel. Mocht je trouwens zelf als eens lid zijn geweest van deze website, en heb je een leuke of minder leuke ervaring. Laat het ons dan zeker even weten.

Kan Je SecondLove Vertrouwen?

Zeker! Je ziet vaak op verschillende review websites dat er een hoop leden klagen dat alles fake is en niet te vertrouwen. De meeste leden die dit roepen hebben vaak zelf geen succes gehad op de desbetreffende datingsite. Maar dit wil nog niet zeggen dat je de datingsite niet kunt

vertrouwen. Dus als je op zoek bent naar een leuk en spannend afspraakje, neem dan zeker eens een kijkje op de website van SecondLove. Misschien heb jij binnen de kortste keren een lekkere affaire met de man of vrouw van je dromen. Heel veel succes alvast.

Schrijf Je (HIER) In!

Welk Bedrijf Zit Er Achter SecondLove?

Ook altijd handig om te weten is welk bedrijf er achter een bepaalde datingsite zit. Een simpele Google zoekopdracht doet al wonderen voor als je zelf een keer op zoek bent naar de adresgegevens van een datingsite. Als we SecondLove door Google gooien komen we uit bij het

bedrijf: Brunique b.v Dit bedrijf is gevestigd in Delft en beheert ook de datingsite BiLove. Het postadres is gevestigd in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar het E-mailadres van SecondLove, stuur dan je vraag naar: info@secondlove.nl of charlie@secondlove.nl.

Wat Kost Een Lidmaatschap Bij SecondLove?

We hebben je al eerder uitgelegd dat datingsites niet van de lucht kunnen leven, de meeste datingsites hanteren daarom ook een premium lidmaatschap. 

een premium lidmaatschap bij SecondLove. Wat ons opvalt is dat de website erg duur is. Dit zullen ze vast gedaan hebben om de drempel wat te verhogen en dat niet iedereen zich zomaar even aanmeld. We zijn benieuwd of jij al wel eens een date via deze website hebt gehad.

 • De prijs per losse maand is €74,90
 • Lidmaatschap voor 2 maanden (promo) €37,45 per maand
 • Kwartaallidmaatschap €94,95
 • Halfjaarlidmaatschap €154,95

Wat Kan Je Met Een Gratis Lidmaatschap Bij SecondLove?

handig om te weten is wat je allemaal kunt met de verschillende lidmaatschapsvormen die geboden worden. Bij de meeste datingsites is het zo dat er een gratis lidmaatschap en een betaald lidmaatschap geboden word. Bij SecondLove kan je de volgende functies gratis gebruiken.

  • Je profiel aanmaken
  • Verschillende foto’s uploaden naar je profiel
  • Andere profielen bekijken
  • Zoeken in de ledendatabase
  • Zien wie je profiel bekeken heeft.

SecondLove Ervaringen

Wat Kan Je Met Een Premium Lidmaatschap Bij SecondLove?

Handig om te weten is dus dat als je een premium lidmaatschap neemt je aan bovenstaande kosten vast zit. Wil je opzeggen? Doe dit dan ruim van te voren. Zo voorkom je dat je aan een nieuwe periode vast zit en er geld van je rekening word afgeschreven. Dit is er mogelijk met een premium lidmaatschap.

 • Bekijken wie je een knipoog heeft verstuurd
 • Je berichten bekijken
 • Onbeperkt berichten versturen en ontvangen
 • Maximaal 15 contactverzoeken versturen per dag
 • De chatfunctie gebruiken
 • Vrienden worden met andere leden
 • Leden toevoegen aan je favorieten

Hoe Kan Ik Zelf Een SecondLove Ervaring Achterlaten?

Mocht je zelf al een ervaring hebben met deze website, plaats dan zeker even een reactie onder dit artikel. Dit kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen na controle je review op deze website publiceren. Met het doorgeven van je SecondLove review help je

andere bezoekers van deze website met het maken van de juiste keuze. Word ik wel of geen lid van deze website. Laten we eens gaan bekijken wat de uiteindelijke conclusie is van onze bevindingen over deze website.

Conclusie: SecondLove Review & Ervaringen Wel Of Niet Aanmelden?

Hier kunnen we ook vrij duidelijk over zijn. Wil je vreemd gaan? Ben je op zoek naar een spannende afspraak? Schrijf je dan zeker in. De nadelen van deze website zijn onder andere dat de prijs van een premium lidmaatschap aan de hoge kant is. Maar zoals we eerder al vertelden

zal dit gedaan zijn om de leden die voor de lol zomaar even een lidmaatschap nemen om te gluren buiten de deuren van SecondLove te houden. Wil je lid worden? Klik dan even op de onderstaande blauwe button. Wij sturen je graag door naar de website. Veel succes met daten.

Schrijf je in (KLIK HIER)

Meest gestelde vragen over Secondlove

Het kan zijn dat het één en ander nog niet helemaal duidelijk is, hieronder zullen we daarom de meest gestelde vragen met je beantwoorden. Zo heb je een goed beeld over wat je kunt verwachten van deze datingsite.

Wat moet je doen als je je Secondlove inloggegevens kwijt bent?

Als je geen toegang meer hebt tot je account, dan raden we je aan om op de link wachtwoord vergeten te klikken. Vul vervolgens je gebruikersnaam in en je inloggegevens worden naar je mailbox gestuurd.

Is het mogelijk om je Secondlove profielnaam te veranderen?

Nee, het is in uitzonderlijke gevallen mogelijk om je profielnaam te laten wijzigen. Echter is dit alleen mogelijk als je privacy in gevaar komt. Je kan dan een verzoek indienen bij de helpdesk van Secondlove.

Zijn je gegevens veilig bij Secondlove?

We raden je altijd aan om een fictief profiel te gebruiken, zorg er daarbij ook voor dat je een nieuw e-mailadres gebruikt en niet het e-mailadres wat je dagelijks privé gebruikt. Secondlove zal je gegevens nooit doorsturen.

=> Ga (HIER) naar Secondlove om je in te schrijven!

Bekijk ook: Hoe je datingsites kunt vergelijken!

Plaats een reactie