Robin Mobile Review & Ervaringen Onbeperkt Bellen Voor Een Vast bedrag Per Maand

 

Robin Mobile Review & Ervaringen. Heerlijk! Eindelijk is er een provider waarbij je lekker zorgeloos onbeperkt kunt bellen. Je hoeft lekker niet meer heel de tijd te kijken hoeveel data je nog over hebt. Tegenwoordig gaat het ook zo snel. Je zit even een poosje op YouTube of op Netflix en weg is je bundel weer. Daar heb je met de abonnementen van Robin Mobile geen last van. Je kunt onbeperkt gebruik maken van MB’S en belminuten. Bekijk hieronder maar eens de abonnementen van Robin Mobile.

JA IK WIL DE ABONNEMENTEN VAN ROBIN MOBILE NU BEKIJKEN EN KLIK HIER OM DIT TE DOEN.

Robin Mobile Review & Ervaringen.

lekker onbeperkt telefoneren en niet hoeven te kijken hoeveel data je nog hebt. Eindelijk van het eindeloze opletten af. Als je namelijk een kleine bundel hebt zul je steeds moeten opletten of je nog wel genoeg data hebt. De kleine bundels zijn daarom volgens ons niet echt meer van

deze tijd. We willen en eisen tegenwoordig het uitersten van een mobiele telefoon provider. En dit kan ook niet anders als je de smartphones van tegenwoordig ziet. Zelf ben ik inmiddels de trotse eigenaar van de Huawei Mate 20 Pro. en dit is echt één van de beste smartphones van dit moment.

Robin Mobile Review & Ervaringen

Wat Is Robin Mobile?

Het lijkt ons eigenlijk stug dat je nog nooit van dit bedrijf gehoord hebt. Als je namelijk de T.V aan zet komen ze regelmatig voorbij in reclames. Robin Mobile is de simonly aanbieder zonder gedoe. Je betaald bij Robin een vast bedrag per maand, je komt dus nooit voor vervelende

verassingen te staan. Je weet van te voren wat je per maand gaat betalen, eb je kunt voor de rest onbeperkt gebruik maken van belminuten en data. Dus voor mensen die altijd over hun bundel heen gaan. Sla nu je slag en ga vanaf vandaag onbeperkt bellen.

Voor Wie Is Robin Mobile Geschikt?

Voor iedereen die niet steeds wenst te kijken of je nog wel genoeg data of belminuten hebt voor de lopende maand. Verder is dit abonnement ook ideaal geschikt voor mensen die bijvoorbeeld te maken hebben met bewindvoering of schuldsanering. Je kunt via je bewindvoerder aangeven

dat dit abonnement er is. Misschien kunnen zij ervoor zorgen dat je toch een mobiel abonnement hebt en kunt bellen. Je kunt immers toch niet je eigen helemaal suf bellen zodat er extra kosten gemaakt worden die eventueel niet betaald kunnen worden.

Is Robin Mobile Betrouwbaar?

Zeker weten. Robin Mobile maakt namelijk gebruik van het betrouwbare KPN netwerk waardoor je altijd verzekerd bent van goed bereik. Natuurlijk is het zo dat elke provider wel eens te maken krijgt met een storing maar daar gaan we in eerste instantie natuurlijk niet

vanuit. En omdat je niet buiten je bundel kunt gaan kom je ook niet zomaar voor verassingen te staan. Je weet van te voren waar je aan toe bent, en wat je maandelijkse kosten zijn. Ga dus vandaag nog aan de slag met Robin Mobile en bel en app binnenkort lekker onbeperkt.

Ga Hier Onbeperkt Bellen Met Robin Mobile

Het Bedrijf Achter Robin Mobile

Uiteraard is het handig om te weten hoe het bedrijf achter Robin Mobile is ontstaan, Wilfred Rottier voelde dat er bij de consument de behoefte was om een bundel/abonnement samen te stellen waarbij je onbeperkt gebruik kon maken van mobiele telefoon diensten. In het jaar 2013

richtte hij daarom ook het bedrijf Robin Mobile op. Hij sloot vervolgens een contract met KPN en Robin Mobile was een feit. Wilfred Rottier is sinds 1997 actief op de telecommarkt en heeft inmiddels al voor heel wat veranderingen gezorgd in de telecommarkt. Robin Mobile benaderd de zaken uitsluitend vanuit het perspectief van de gebruiker, wat voordelen heeft voor jou als klant.

Wat Kost Een Abonnement Bij Robin Mobile?

Er zijn 5 verschillende abonnementen bij Robin Mobile. Het ligt er een beetje aan hoe intensief je belt en data gebruikt om uit te kunnen maken welk abonnement het beste bij je past. We raden je aan om deze pagina eens te bekijken. Hier kan je zien wat je met de verschillende abonnementen kunt. Onderstaand een overzichtje van de verschillende abonnementen.

 1. Robin Entree (€ 14,95 per maand) entree 3G netwerk
 2. Robin Junior 4G (€ 19,95 per maand)
 3. Robin gewoon snel 4G (€ 29,95 per maand) Dit is het meest gekozen abonnement je kunt met dit abonnement alles doen, dus ook YouTube filmpjes kijken en Netflixen.
 4.  Robin super snel 4G (€ 34,95 per maand) Maak gebruik van SUPER snel mobiel internet.
 5. Robin pijl snel 4G (€ 39,95 per maand) Pijlsnel mobiel internet.

Je betaald bij alle abonnementen van Robin Mobile eenmalig € 9,95 voor de simkaart.

Wat Zijn De Voordelen Van Robin Mobile?

Ook wel handig om te weten is wat nu daadwerkelijk de voordelen zijn van een abonnement bij Robin Mobile. Zelf ben ik ook wel eens klant geweest bij Robin Mobile en kan me herinneren dat de klantenservice van het bedrijf echt TOP is. Onderstaand hebben we een overzichtje voor je.

 • Je betaald een vast bedrag per maand je komt dus nooit voor verassingen te staan.
 • Gratis behoud van je eigen nummer.
 • Geen kredietcheck, iedereen kan zich dus aanmelden voor een abonnement
 • Nooit meer buiten je bundel gaan dankzij vast bedrag per maand
 • Maand abonnement, Je kunt dus eenvoudig opzeggen.
 • Gratis buitenland voordelen
 • Gebruik van het stabiele KPN netwerk
 • Super klantenservice. Er word heel snel gereageerd op vragen en/of problemen
Wat Zijn De nadelen Van Robin Mobile?

Als ik het vanuit klanten perspectief bekijk zie ik echt geen dingen waarvan ik denk, dit is een nadeel van Robin Mobile. De kosten zijn relatief laag te noemen, je zit niet vast aan een lang lopend abonnement, er zijn geen kleine lettertjes waarbij je misschien nog aan onverwachte

kosten vast zit. Het enige wat je misschien een nadeel kunt noemen is het feit dat je geen dure smartphone bij je abonnement krijgt. Maar daar kies je bewust voor als je een abonnement neemt bij Robin Mobile. Dit is dus ook niet echt een nadeel te noemen.

robin mobile review

Robin Mobile Ervaringen Van Bestaande Klanten

Als we zo is op andere websites kijken zien we dat Robin Mobile niets anders dan lof ontvangt. Mocht je nou zelf een abonnement hebben afgesloten bij Robin Mobile, dan zouden we het leuk vinden als je jouw ervaring met ons deelt. Wat vind jij van Robin Mobile? Je kunt je reactie

uiteraard kwijt via het formulier onder dit artikel. Mijn persoonlijke ervaring was in ieder geval uitstekend te noemen. Ik kreeg zelfs binnen 10 minuten antwoord op mijn vraag toen der tijd via de mail. (En het was nog avond ook) dus dat zegt eigenlijk al genoeg.

Conclusie: Robin Mobile Review & Ervaringen

Zoals ik net ook al aangaf ben ik in het verleden ook klant geweest bij Robin Mobile. Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf was echt uitstekend te noemen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de fantastische onbeperkte abonnementen die ze aanbieden. Het plaatje in

zijn geheel klopte gewoon. De consument zit te wachten op een provider die én onbeperkte abonnementen levert én ook nog eens snel reageert op vragen en problemen. Als je echt op zoek bent naar een goed simonly abonnement moet je zeker bij Robin zijn. (klik dus NU Hieronder om je abonnement aan te schaffen) 

Ga Hier Onbeperkt Bellen Met Robin Mobile

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Robin Mobile
Score
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *