Proteïnerijke Recepten Pakket Review & Ervaringen

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is bedoeld voor de fanatieke sporter. Door middel van proteïnerijke (eiwitten) recepten kun je jouw spieren naar het volgende level brengen. Volgens de bedenker van dit boek Henry van Es, ontstaat er meer spiermassa, spierkracht en spiervolume (droog trainen). Dit moeten we testen! => Ga Naar Proteïnerijke Recepten Pakket

Proteïnerijke Recepten Pakket Review & Ervaringen.

Allereerst sprak dit pakket ons aan door de vele positieve reacties op het internet. We weten inmiddels dat deze reacties niet altijd iets hoeven te betekenen.

Het Proteïnerijke Recepten Pakket bevat maar liefst uit 155 eiwitrijke recepten. Ik weet zelf hoe lastig het is om iedere dag opnieuw, een eiwitrijk recept te bedenken, aangezien ik regelmatig aan fitness doe.

Op een gegeven moment heb je het gehad met de welbekende recepten. Volgens Henry van Es zijn de recepten uit dit boek verrassend, smaakvol, eenvoudig en uiteraard enorm eiwitrijk.

Je hebt de naam Henry van Es al vaker voorbij zien komen. Laten we eerst gaan kijken naar wie Henry is en of we hem kunnen vertrouwen?

Wie is Henry van Es?

Proteïnerijke recepten pakket

Henry van Es is actief onder de bedrijfsnaam droogtrainen academie. Henry is een ex marinier en vandaar zijn passie voor voeding en krachttraining.

Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is, dat je voeding en training in orde moet zijn. Zijn ervaringen deelt hij in het Proteïnerijke Recepten Pakket.

Ook deelt Henry veel informatie op zijn blog droogtrainen.com en ook daar geeft hij waardevolle tips.

We kunnen in ieder geval bevestigen dat Henry een ervaringsdeskundige is. Niet alleen uit de boeken maar ook in het dagelijkse leven weet Henry wat er wel en niet werkt op het gebied van sport, voeding en spieren.

Is Henry van Es betrouwbaar?

Als we de naam Henry van Es via Google opzoeken, komen we geen negatieve recensies over hem tegen.

Daarnaast zien we dat Henry geregistreerd staat bij de KVK en ook zijn belastinggegevens staan vermeld op de website.

Hij heeft zijn zaakjes goed in orde en dat is uiteraard belangrijk voor het vertrouwen. Ook heeft Henry een aantal social media kanalen waar de reacties positief zijn. Je kunt er dus absoluut vanuit gaan dat Henry geen oplichter is!

Gebruik Deze Kortingsknop
Voor Het Proteïnerijke Recepten Pakket!

Wat is het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Het proteïnerijke recepten pakket is een eiwitrijk dieet. Daarnaast wordt er geminderd in het aantal koolhydraten dat je eet.

Met name de geraffineerde koolhydraten (suikers), komen in de recepten van het proteïnerijke recepten pakket niet voor.

Zodra je gaat minderen in koolhydraten zijn extra eiwitten belangrijk. Je wilt namelijk niet afvallen in spiermassa maar in vetmassa.

Doordat je dagelijks voldoende eiwitten eet behoud je je spieren, herstellen je spieren sneller en ontstaat er meer spiermassa. Eiwitten zijn onmisbaar voor het menselijke lichaam en je hebt ze dagelijks nodig.

Al deze belangrijke informatie over de achtergrond van dit dieet, wordt door Henry uitgelegd. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en waarom dit zo is.

In het proteïnerijke recepten pakket zitten 155 eiwitrijke recepten. De recepten zijn ontwikkeld om af te slanken in vet en spiermassa te behouden. Wanneer je regelmatig naar de sportschool gaat en als doel hebt om meer spieren te kweken, is dit pakket ideaal.

Later vertel ik je meer over de inhoud van dit pakket aangezien we dit product hebben aangeschaft.

Voor wie is het proteïnerijke recepten pakket bedoeld?

Het pakket is met name voor mensen die regelmatig sporten. Of je nu aan voetbal, wielrennen, basketballen, tennis, fitnessen of bodybuilden doet, iedereen die actief bezig is heeft baat bij het proteïnerijke recepten pakket.

Is het je doel om af te vallen en je vetpercentage te verlagen dan is dit pakket ook uiterst geschikt. De recepten zijn eenvoudig, betaalbaar en snel klaar. Hier heeft Henry extra rekening mee gehouden aangezien hij een druk leven heeft.

Je wilt dan niet uren lang in de keuken staan met ingewikkelde recepten. Henry laat op zijn website weten dat geslacht of leeftijd geen rol speelt. Iedereen kan deelnemen aan het proteïnerijke recepten pakket. Ook wanneer je een gezin hebt hoef je niet twee keer te gaan koken. Iedereen kan van de recepten mee eten.

Wat wordt er beloofd?

Volgens Henry is het proteïnerijke recepten pakket de uitkomst als je wilt afvallen of meer spiermassa wilt kweken.

Hij laat duidelijk weten dat de recepten smaakvol, eenvoudig en snel te bereiden zijn. Je zult dus op een makkelijke manier aan je doelen kunnen werken.

Bij elk recept staan de voedingswaarde aangegeven zoals het aantal calorieën, koolhydraten, eiwitten en vet. Je krijgt informatie waardoor je eenvoudig kunt aflezen hoeveel eiwitten je per dag nodig hebt.

Henry blijft erop hameren dat je geen keuken prins of keuken princes hoeft te zijn. Alle recepten zijn super makkelijk en we kunnen erop uit maken dat Henry dit heel belangrijk vindt.

Een van de grootste belofte die Henry doet is dat je lichaam zichtbaar gaat veranderen. Je ziet er gezond en fit uit met een toename in conditie, spierkracht en spiermassa.

Bovendien geeft Henry aan dat wanneer je deze doelen niet hebt bereikt, je het geld binnen 60 dagen terug kunt krijgen. Via een simpele mail kun je hem benaderen en wordt het aankoopbedrag van het proteïnerijke recepten pakket teruggestort.

Inhoud proteïnerijke recepten pakket

proteïnerijke recepten pakket

Het is natuurlijk ook van belang om te weten wat je ontvangt, zodra je dit pakket aanschaft. Er zijn namelijk 4 gratis bonussen die je erbij krijgt.

Allereerst ontvang je natuurlijk het proteïnerijke recepten pakket met 155 pagina’s aan informatie en recepten. We vertellen je graag hoe het boek eruit ziet en behandelen daarom de betaling, inhoudsopgave, gebruiksvriendelijkheid, recepten en de smaak van de recepten.

De betaling van het proteïnerijke recepten pakket pdf

Je ontvang dit pakket in de vorm van een e-book als pdf-bestand. Een e-book is een digitaal boek dat je vanaf je telefoon, laptop en tablet kunt lezen.

Zodra je de betaling hebt voldaan ontvang je in je mailbox een email van Henry. Zorg er dus voor dat je jouw juiste mailadres invoert tijdens de betaling.

In de mail die je van Henry ontvangt, zie exact welke stappen je moet nemen om het boek te kunnen openen. Het enige dat je hoeft te doen is op een link klikken die in de mail staat.

Je hoeft verder dus niets te downloaden en ook heb je hier geen speciaal programma voor nodig. Je kunt het gelijk vanaf je telefoon, laptop en tablet bekijken.

Wat we persoonlijk een pluspunt vinden aan een e-book, is dat je tijdens het boodschappen vanaf je telefoon kunt lezen welke ingrediënten je nodig hebt.

Ook als je niet thuis bent kun je de tips en informatie alsnog opvolgen. Een e-book zorgt er als het ware voor dat je dit altijd bij de hand hebt.

Gebruik Deze Kortingsknop
Voor Het Proteïnerijke Recepten Pakket!

Inhoudsopgave proteïnerijke recepten pakket

Zodra je het boek hebt aangeschaft kun je het direct openen. We zien gelijk een overzichtelijke inhoudsopgave waarin je makkelijk kunt navigeren.

Zo staat er aangegeven waar de recepten zich bevinden en ook lees je welke pagina’s je moet hebben voor informatie en tips.

Ook deelt Henry zijn persoonlijke verhaal. Je komt meer te weten over Henry waardoor er vertrouwen ontstaat. Je kunt zien dat hij enorm veel ervaring heeft opgedaan en dit op een professionele maar begrijpelijke manier, met je deelt.

De opmaak van het boek ziet er netjes uit. Er is veel tijd aan is besteed. We zien dit wel eens anders en gelukkig heeft Henry er wel moeite voor gedaan. Dit maakt het lezen prettig waardoor je het liefst alles op een dag te weten wilt komen.

De gebruiksvriendelijkheid

Hier kunnen we vrij kort over zijn. Het pakket ziet er verzorgd uit en is logisch opgebouwd. Je hoeft dus niet opzoek te gaan waar je moet beginnen.

Henry geeft aan wat de eerste stap gaat zijn en ook deze stap is makkelijk op te volgen. Je hoeft dus geen doorgewinterde sporter te zijn om te begrijpen waar Henry het over heeft.

De navigatie is goed terug te vinden in het boek waardoor je snel naar een pagina toe kan gaan. Dit doe je door middel van je muis (laptop) of vinger ( telefoon, tablet).

De Recepten uit het proteïnerijke recepten pakket

De keuze in recepten is enorm. Met 155 recepten kun je genoeg varieeren. Wat we misschien wel het grootste pluspunt vinden aan dit onderdeel is de mogelijkheden die je hebt.

Mocht je namelijk een ingrediënt niet lusten, dan kun je dit vervangen voor een soort gelijk ingrediënt. Dit zorgt ervoor dat je vrijwel elk recept kunt maken.

Henry maakt wat ons betreft zijn woorden waar over de eenvoud en snelheid van recepten. We hebben ze uiteraard niet allemaal geprobeerd, maar de recepten die we kozen kosten niet veel tijd.

De instructies staan duidelijk weer gegeven. Ook zie je de voedingswaarde en staat er een nette afbeelding bij de recepten. Het klopt dat je niet veel kennis van koken hoeft te hebben aangezien Henry stap voor stap uitlegt, hoe je het klaar moet maken.

Smaak van de recepten

De recepten die we hebben geprobeerd hebben een prima smaak. Verwacht geen 4 sterren restaurant maaltijden maar ook zeker geen flauwe hap.

Het zijn wel degelijk recepten waar je na uit kunt kijken. Je maakt gebruik van kruiden en hier en daar hebben we een paar extra kruiden moeten toevoegen.

Dit kan persoonlijk verschillen aangezien ik van pittig hou. Ook dan is het geen probleem om er peper aan toe te voegen.

We kunnen concluderen dat de onderdelen van dit pakket, een ruime voldoende van ons hebben gekregen.

De 4 gratis bonussen

Je ontvangt dus 4 gratis bonussen, zodra je het proteïnerijke recepten pakket aanschaft. Hieronder lees je wat je kunt verwachten van deze gratis bonus boeken. ( ook deze boeken zijn in de vorm van een e-book)

Bonus 1: Proteïnerijke smoothies

proteïnerijke recepten pakket

Dit boek bevat 25 smoothies recepten. Je kunt ze snel klaarmaken en zijn geschikt als tussendoortje of na een training.

Door de hoeveelheid eiwitten in een smoothie zorg je goed voor je spieren. Daarnaast passen deze smooties feilloos in de rest van je eetpatroon.

Bonus 2: Proteïnerijke snacks

Verantwoord snacken kan erg lastig zijn. Vooral wanneer je de deur uit gaat. De snacks die je maak bestaan uit gezonde voedingsstoffen zijn uiteraard eiwitrijk.

Je kunt deze snacks op elk moment van de dag eten. Zo ben je op elk moment van de dag voorbereid en kun je zonder schuldgevoel genieten van je eigengemaakte snack.

Bonus 3: Proteïnerijke salades

proteïnerijke recepten pakket

Wanneer je geen tijd hebt om zelfs een maaltijd klaar te maken, kun je nog altijd kiezen voor een proteïnerijke salade.

Binnen no-time maak je deze salade klaar en ook hier zitten alle belangrijke voedingsstoffen in die je nodig hebt.

Bonus 4: proteïnerijke salade dressings

Het is bekend dat een salade dressing vaak ongezond is. Zodra je deze zelf gaat maken kun je deze dressing voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen.

In dit gratis e-book krijg je dressing recepten die ook eiwitrijk zijn. Zo kun je extra genieten van je salade.

Zoals je kunt zien ontvang je een hoop extra gratis bonussen. Volgens Henry hebben deze bonussen een waarde van 58 euro en zijn ze tijdelijk gratis!

Proteïnerijke Recepten Pakket ervaringen, resultaten

Dat is het nu tijd om een aantal ervaringen en resultaten met je te delen. Op de website van het Proteïnerijke Recepten Pakket komen we een hoop positieve ervaringen tegen.

Laten we wel eerlijk wezen en je vertellen dat we moeilijk kunnen achterhalen of deze reacties echt zijn.

Het zou natuurlijk niet slim zijn als deze reacties er zelf opgezet zijn. Maar we zijn natuurlijk ervaren op het gebied van reviews schrijven en zijn daarom een stap verder gegaan.

Om eerlijke en echte reacties te lezen zijn we de Facebookpagina van het Proteïnerijke Recepten Pakket gaan bekijken.

Hier worden namelijk ervaringen en resultaten gedeeld door personen die daadwerkelijk bestaan.

Het valt ons direct op dat we een hoop positieve reacties tegenkomen. Wel zien we dat sommige na betaling, geen toegang tot het pakket kregen.

Henry of iemand uit zijn team reageert hier direct op en los het zo te zien op. Het kan ermee te maken hebben dat deze persoon een onjuist mailadres heeft opgegeven tijdens de betaling.

Wat de reden ook is maakt in principe niet uit want Henry pakt deze klacht op en gaat ermee aan de slag.

proteinerijke recepten pakket

Welke resultaten komen we tegen?

We zien dat de meeste deelnemer van het pakket, een aantal kilo’s zijn afgevallen in vetmassa. Hoeveel je met dit pakket kunt afvallen is lastig te zeggen aangezien er verschillende getallen worden gemeld.

Daarnaast lezen we ook dat deelnemers er gespierder uit zien en hun conditie is toegenomen. Een enkeling laat weten dat er nog weinig is veranderd na de eerste twee weken en ze met name alleen een verschil merken in spierkracht.

Dat je wel degelijk succes kunt boeken met dit pakket is nu wel duidelijk. Je zult er wel wat voor moeten doen maar dat is normaal als je iets wilt bereiken.

Welke garantie geeft het Proteïnerijke Recepten Pakket

proteïnerijke recepten pakket

Het Proteïnerijke Recepten Pakket bevat een garantie van 60 dagen. Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

Je kunt een garantie als deze dan ook alleen geven als je 100% achter je product staat. Henry laat hiermee zien dat hij geloof in het Proteïnerijke Recepten Pakket.

Door de 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, heb je als het ware niets te verliezen.

Proteïnerijke Recepten Pakket kopen + KortingsLink

Je kunt het pakket online kopen via een beveiligde betaalpagina. Betalen kan met IDeal, PayPal of AfterPay.

Na de betaling ontvang je direct per e-mail een bevestiging. In deze bevestiging staat ook een link waar je op moet klikken.

Zodra je dat gedaan hebt, opent direct het Proteïnerijke Recepten Pakket en de gratis bonussen. Je kunt direct van start en hoeft niet te wachten.

Wil je graag gebruik gaan maken van het pakket, doe dit dan via onderstaande kortingsknop. Je ontvang namelijk korting op je pakket!

Gebruik Deze Kortingsknop
Voor Het Proteïnerijke Recepten Pakket!

Is het Proteïnerijke Recepten Pakket de moeite waard of niet?

Zoals je kunt zien hebben we het Proteïnerijke Recepten Pakket uitgebreid behandeld. We hebben dit gedaan om je het allerbeste advies te kunnen geven!

Wil je graag werken aan een gezond, strak en gespierd lichaam, dan raden we het Proteïnerijke Recepten Pakket aan. Je zult er uiteraard wel wat voor moet doen.

Je kunt zien dat er enorm veel tijd is besteed aan het pakket zodat je een complete handleiding hebt. Naast een hele hoop gezonde recepten ontvang je namelijk ook tips & trucs om meer uit je trainingen te halen.

Dat de recepten eenvoudig en snel zijn vinden we een groot pluspunt. Tegenwoordig ervaren we steeds minder tijd en dat is het fijn om niet lang te hoeven koken.

De gratis bonussen zijn ook van meerwaarde en een goede toevoeging aan het Proteïnerijke Recepten Pakket.

We hopen dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Wat is het Proteïnerijke Recepten Pakket?
  • Wie is Henry van Es?
  • Inhoud Proteïnerijke Recepten Pakket
  • Proteïnerijke Recepten Pakket ervaringen, resultaten
  • Is het Proteïnerijke Recepten Pakket de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in deze review. We komen er binnen 24 uur op terug. Ook lees je er vragen en ervaringen van anderen.

We wensen je succes en vooral veel plezier met het gebruik van het Proteïnerijke Recepten Pakket! Vergeet niet onderstaande kortingsknop te gebruiken zodat je Extra Korting ontvangt!

Gebruik Deze Kortingsknop
Voor Het Proteïnerijke Recepten Pakket!

Plaats een reactie