Pianoles Van Rene Review & Ervaringen Rene Knops

 

Pianoles Van Rene Review & Ervaringen Rene Knops. Yes! Vandaag gaan we weer een mooie nieuwe review voor je maken. Deze keer ga ik het met je hebben over de online pianolessen van Rene Knops. Ik ga je meenemen door de cursus, en we gaan bekijken of je Pianoles van Rene ook echt kunt vertrouwen. Zou het echt de moeite waard zijn om aan deze cursus te beginnen. Bekijk via onderstaande link alvast hoe de cursus Pianoles Van Rene er uit ziet.

YES! LAAT MIJ MAAR EENS ZIEN HOE PIANOLES VAN RENE ER UIT ZIET. KLIK HIER VOOR DIRECT TOEGANG TOT DE CURSUS 

Pianoles Van Rene Review & Ervaringen Rene Knops

Vandaag gaan we dus eens binnen kijken bij de cursus van Rene Knops. Is het bijvoorbeeld echt interessant om mee te gaan doen aan een online cursus piano leren spelen, of kan je beter naar een traditionele muziekschool gaan om piano te leren spelen. Het voordeel van een

online cursus is in ieder geval wel dat je de cursus op je eigen tempo kunt volgen. Als je in een traditionele klas zit is het vaak zo dat je per week maar één les krijgt, als je voor je gevoel veel sneller kunt leren is deze online cursus piano leren spelen zeker voor je geschikt. Lees dus snel verder.

Pianoles Van Rene Review & Ervaringen Rene Knops

Wat Is Pianoles Van Rene?

Pianoles van Rene is een online cursus piano leren spelen. Na toegang krijg je een hoop video’s voorgeschoteld en je krijgt toegang tot de online community van Pianoles van Rene. Je vind hier onder andere de leeromgeving/cursus, en een forum waar je direct terecht kunt met al je

vragen. Het is dus een alles in één cursus, na toegang hoef je dus niet meer ergens anders te zijn om bijvoorbeeld je vragen te kunnen stellen als je ergens niet uit komt. Rene Knops zit uiteraard zelf ook op het forum om al je vragen direct te kunnen beantwoorden.

Voor Wie Is Pianoles Van Rene Geschikt?

Eigenlijk voor iedereen die wil leren hoe je piano kan gaan spelen, er is namelijk voor een ieder wat wils zo is er een beginnerscursus, een gevorderden cursus, een cursus waarin je gaat leren noten te spelen. Verder is het wel leuk om te vermelden dat je ook gaat leren hoe je sinterklaas

en kerst liedjes kan spelen op de piano. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens toegang tot maar liefst 50+ naspeel liedjes (+ video’s + bladmuziek midi) Zo zie je dat er voor iedereen wel een optie zit in de cursus om te gaan leren piano spelen. Ga dus snel aan de slag met deze leuke cursus en laat je verbazen.

Klik Hier Voor Direct Toegang Tot Pianoles Van Rene

Wie Is Rene Knops?

Zo je hebt nu al een klein beetje een idee wat je van Pianoles Van Rene kunt verwachten. Samengevat is dit dé online pianoles community van Nederland en België, je kunt er zeker van zijn dat je via deze cursus op een leuke manier leert hoe je piano kunt gaan leren spelen.

Rene Knops is de oprichter en eigenaar van Pianoles van Rene. Persoonlijk heb ik Rene op 24 november ontmoet en maakte kennis met hem en zijn geweldige community over pianoles. Rene kwam over als een rustige betrouwbare leraar en gaf aan dat hij graag mensen persoonlijk helpt bij het behalen van hun doelen op pianoles gebied.

Rene Knops Stelt Zich Voor

Het is natuurlijk veel leuker dat Rene zelf even verteld wat je kunt verwachten van Pianoles van Rene. Daarom vonden we het wel leuk om even een video van zijn YouTube kanaal te halen waarin hij verteld wat je van Pianoles van Rene kunt verwachten. Hij verteld in de video hoe je

 • In 7 dagen tijd je eerste liedje kunt gaan spelen op de piano
 • Wie Rene Knops is
 • Dat het niet uit maakt of je nou een beginner of een gevorderde pianospeler bent.
 • Dat er een hoop video’s voor je klaar staan waarin JIJ gaat leren piano spelen.
Kan Je Pianoles Van Rene Vertrouwen?

Zeker weten, Rene geeft op een persoonlijke manier les en is altijd bereid om je te helpen als het eventueel niet lukt of als je ergens hulp bij nodig hebt. Op de website van Rene Knops zien we zelfs zijn mobiele telefoonnummer staan die je kunt bellen bij vragen of problemen. Als we

verder kijken zien we netjes de bedrijfsgegevens op de website staan. (K.V.K en B.T.W gegevens) Verder zijn er nog tal van mogelijkheden om in contact te komen met Rene. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van Pianoles Van Rene.

Ervaringen Van Cursisten Van Pianoles Van Rene

Wat schrijven cursisten van Pianoles van Rene zoal? Wat leren ze, en wat ga jij misschien binnenkort ook leren als je mee gaat doen met deze geweldige cursus. Je vind de ervaringen van cursisten sowieso als je jezelf aanmeld voor de cursus. Je krijgt dan ook toegang tot de

online community/forum van de cursus waar je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen. Onderstaand hebben we even wat ervaringen van cursisten voor je op een rijtje gezet. Zo zie je maar weer dat het hartstikke leuk is om aan de slag te gaan met het leren piano leren spelen.Pianoles van Rene Ervaringen

Pianoles Van Rene Blog En YouTube Kanaal Voor Inspiratie

Misschien twijfel je toch nog een beetje om aan de cursus mee te gaan doen, als dit zo is raden we je aan om eens het blog, of het YouTube kanaal van Pianoles van Rene te bekijken. Het leukste vinden we zelf om het YouTube kanaal eens doorgenomen te hebben, ruim 3200

mensen hebben zich inmiddels geabonneerd op het YouTube kanaal van Pianoles van Rene. Je vind op het YouTube kanaal inspirerende video’s waar je misschien wat aan kunt hebben. Ook op het blog worden handige tips en trucs gedeeld over piano leren spelen, neem hier dus zeker ook een kijkje.

De Pianoles Van Rene Community 

Alles vind plaats vanuit de pianoles van Rene community. Je vind hier de volledige cursus, je kunt vragen stellen aan andere leden op het bijbehorende forum. De cursusomgeving bestaat uit video’s waarin je gaat ontdekken hoe je kunt leren piano spelen. Onze mening is dat het

super goed werkt als je er één community van maakt. Je hebt het voordeel dat je alles eenvoudig op één plek terug kunt vinden. Nog een voordeel is dat je de gehele cursus kunt volgen in je eigen tempo. Er zit dus niet een hijgende pianoleraar in je nek die wenst dat je alles binnen een bepaalde termijn kent.

De Inhoud Van Pianoles Van Rene

Laten we eens bekijken wat je dan daadwerkelijk krijgt als je deelneemt aan de cursus Pianoles van Rene. Als we de website pianolesvanrene.nl bekijken zien we dat je toegang kunt krijgen tot 10 gratis pianolessen. Dit is sowieso al een hele toevoeging aan de totale cursus Pianoles van

Rene. We hebben ons maar even ingeschreven om te bekijken waar we toegang tot krijgen: We krijgen al snel een mail terug met een uitnodiging om deel te nemen aan aan de gratis lessen. Dit is fantastisch om even te kunnen ervaren hoe de lessen van Rene eruit zien.

Klik Hier Voor Direct Toegang Tot Pianoles Van Rene

10 Gratis Pianolessen Ontvangen? 

Als je op de homepagina van Pianoles van Rene komt zie je dat je jezelf kunt aanmelden voor de 10 gratis proeflessen. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden. Als je jezelf hebt ingeschreven krijg je toegang tot de volgende onderdelen van de gratis cursus.

  • 10 gratis proeflessen. (Rene geeft je in 4 weken tijd een minicursus)
  • Toegang tot de PDF  PopPiano  (startersgids voor beginners)

Verder ga je de volgende dingen in de gratis video’s ontdekken:

  • Hoe je akkoorden leert te spelen
  • Ontdek hoe jij je eerste liedje gaat spelen
  • Hoe ga je om met de pedalen
  • Ontdek hoe je gebroken akkoorden kunt spelen
  • Hoe je goed zit achter de piano
  • Leer spelen met twee handen achter de piano
  • Hoe beweeg je je vingers over de toetsen van de piano
  • Ontdek wat de namen van de toetsen zijn
  • En nog veel en veel meer.. Wij raden je dus aan om je zeker aan te melden.
1 Inhoud Van Pianoles van Rene: Introductie En Rondleiding

We gaan het nu dus echt over de inhoud van de cursus hebben, we zullen in dit overzicht alle modules doorlopen en de hoofdpunten behandelen die je gaat tegenkomen in de video’s. De eerste module van deze cursus bestaat uit een introductie en rondleiding. Je De volgende punten worden behandeld:

 • Inloggen en profiel instellen op de community
 • Hoe neem je de verschillende boards en topics door op de community?
 • Support en meest gestelde vragen
 • Karma punten en boards op de community, hoe werkt dit?
 • Hoe wijzig je je wachtwoord?
 • Hoe kan je een video opname delen?
2 Inhoud Van Pianoles Van Rene: Downloads En Hulpmiddelen

Als we verder kijken komen we uit bij de module downloads en hulpmiddelen. Als je eenmaal bent aangemeld zul je zien dat de cursus-leeromgeving goed gerangschikt is opgezet en dat elke module uit een aantal video´s bestaat. Zo bestaat dit deel van Pianoles van Rene uit de volgende onderwerpen.

 • Handige downloads voor noten lezen
 • Handige downloads voor akkoorden
 • Toetsenbord klavier leren kennen.

Pianoles van Rene

3 Inhoud Van Pianoles van Rene Introductiecursus Fase 1

Yes! We gaan aan de slag met de introductiecursus. We gaan nu dus echt ontdekken hoe je piano leert te spelen. Uiteraard wensen we je alvast heel veel succes met het volgen van deze cursus! In de introductiecursus fase 1 ga je de volgende onderwerpen leren/doornemen.

 • Introductie video
 • Downloads en lesmateriaal
 • Hoe kies ik mijn juiste instrument
 • Uitleg lesmethode, hoe en waarom
 • De beste start
 • Juiste houding en vingerpositie
 • Het toetsenbord
 • Plezier met akkoorden (deel 1)
 •  Spelen met akkoorden (deel 2) 
 • Samenvatting en tips.
4 Inhoud Van Pianoles Van Rene Beginnerscursus Fase 1-2

Goed we hebben nu wel een beetje de hele introductie van de cursus Pianoles van Rene doorgenomen. Het is nu wel eens tijd dat we aan het echte werk gaan beginnen. Als je jezelf aanmeld voor de gratis 10 lessen piano leren spelen krijg je elke week toegang tot 1 module uit die lessen. De onderwerpen van deze module zien er als volgt uit.

 • Introductie
 • Module 1: Het begin
 • Basis cursus akkoorden (Module 2)
 • Module 3: Akkoorden deel 2
 • Melodie en toonladders  (Module 4)
 • Module 5: Ritmische basiskennis
 • Module 6: Belangrijke speeltips
 • Bonus: Piano licks.

We hebben je natuurlijk al verteld dat elke module bestaat uit video’s, hierdoor is het super eenvoudig om de cursus op je gemakje door te nemen. Het maakt hierbij ook echt niet uit hoe lang je er over doet. Neem dus gewoon de tijd die je denkt nodig te hebben. Succes alvast!

5 Inhoud Van Pianoles van Rene: Vervolgcursus Fase 3

We zijn inmiddels alweer toe aan de vervolgcursus fase 3. We worden inmiddels al een aardige piano speler. Maar er is nog veel en veel meer te leren in de cursus Pianoles van Rene. Laten we eens gaan bekijken wat we kunnen verwachten van de vervolgcursus fase 3, deze onderwerpen worden behandeld.

 • Module 1: Akkoorden Rolodex
 • Muziek theorie (Module 2)
 • Module 3: In de praktijk.
 • Techniek (Module 4)
 • Module 5: Keyboard tips

Ook achter deze modules schuilen weer een hoop interessante video’s waarin je gaat ontdekken hoe je op een leuke manier piano leert te spelen. Ga dus vandaag nog aan de slag en zorg ervoor dat jij de volgende keer op een feestje de ster bent!

Klik Hier Voor Direct Toegang Tot Pianoles Van Rene

6 Inhoud Van Pianoles Van Rene Notencursus Fase 4

Ik heb de cursus hier voor me en ben inmiddels beland bij de notencursus. Dit lijkt me persoonlijk wel het moeilijkste onderdeel van heel de cursus, maar het kan natuurlijk zo zijn dat JIJ hier minder last van zult hebben. De notencursus bestaat uit 5 modules en 2 bonus modules.

7 Sinterklaas Liedjes Leren Spelen

Er zitten nog veel en veel meer leuke modules in deze cursus, de mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. In deze module ga je leren hoe je sinterklaas liedjes kunt spelen op de piano. Dit is natuurlijk geweldig voor de kinderen en zeker aan te raden om mee aan de slag te gaan. Je gaat in deze module de volgende liedjes leren spelen.

 • Sinterklaas kapoentje
 • Sinterklaasje Bonne Bonne Bonne
 • Dag sinterklaasje
 • Oh Kom Er Eens Kijken
 • Zie Ginds Komt De Stoomboot

Heerlijk om te doen lijkt me dit, lekker je kinderen blij maken op 5 december als Sinterklaas langs komt aan huis. Ga hier dus zeker mee aan de slag. (Als je snel bent dan krijg je het misschien nog voor elkaar om voor dit jaar Sinterklaas liedjes te spelen voor de kinderen)

8 Kerst Liedjes Leren Spelen Op De Piano

Geweldig! Gezellig tijdens het kerstfeest of het kerstdiner kerst liedjes kunnen spelen. Ik vind het wel wat hebben. (Vind het persoonlijk nog leuker als de module Sinterklaas liedjes leren spelen) In deze module leer je hoe je de volgende leuke kerst liedjes kan spelen op de piano.

 • Introductie
 • Jingle Bells
 • Stille Nacht
 • The First Noel
 • We Wish You A Merry Cristmas  
 • Rudolph The Rednosed Reindeer 

Pianoles van Rene Reviews

9 Pianoclub Challenges 

Op deze plek vind je de enige echte originele (en vaak geïmiteerde) Challenges die je motiveren en inspireren om enorme stappen te zetten in je muzikale ontwikkeling op je piano of keyboard. Bekijk deze leuke module dus zeker ook even als je ingelogd bent bij Pianoles van Rene.

10 Pianoclub Naspeel Liedjes 

Elke week nieuwe bekende liedjes! Van Pop, Evergreens en Blues tot beroemde Klassieke nummers. heerlijk toch als je dit zou kunnen naspelen. Dit is daarom één van de leukste modules al zeggen we het zelf. Je gaat in deze module de volgende onderwerpen leren.

  • Piano pop
  • Keyboard pop
  • Techniek piano instructievideo’s
  • Klassiek piano
  • Kerst en Sint naspeel liedjes 
  • Naspeel liedjes snel start cursus. 
11 Technologie Video’s

Op deze plek vind je allerlei video’s met uitleg over het werken met midi(files), audiosoftware, ipad apps, jezelf opnemen en veel meer. Misschien ben je wel van plan om je eigen YouTube kanaal te starten met piano liedjes. Het is allemaal mogelijk! In deze module leer je de volgende onderwerpen.

 • Introductie: Werken met MIDI
 • Werken met midifiles
 • Workshop eigen opnames maken
 • YouTube video’s uploaden en delen
Conclusie: Pianoles Van Rene Cursus

Ik heb Rene persoonlijk ontmoet, en ik heb hem echt niet zo heel lang gezien hoor. Maar hij kwam voor mij al over alsof ik hem zeker als mijn pianoleraar zou willen hebben hoor. Verder steekt de cursus wat mij betreft echt boven elke andere cursus uit. De video’s zien er duidelijk

uit, en het is gewoon fantastisch om aan de cursus mee te kunnen doen. Verder is de support van Rene fantastisch te noemen. Deze cursus raden wij dus zeker aan om mee te beginnen. Heb jij ook een mening over Pianoles van Rene? Laat dan zeker een reactie achter.

Klik Hier Voor Direct Toegang Tot Pianoles Van Rene

Welke Garanties Heb Je Op Pianoles Van Rene?

Het is wel fijn dat je een goede garantie krijgt, daarom geeft Rene je ook 30 dagen de tijd om de cursus vrijblijvend te proberen. Zie je het binnen deze 30 dagen toch niet zo zitten, dan kan je binnen deze termijn je geld terug vragen. Je hebt dus helemaal niets te verliezen. Begin vandaag!

Welk Bonusmateriaal Ontvang Je? (Voor Snelle Beslissers) 

Bij elk digitaal product ontvang je vaak een aantal gratis bonussen, zo ook bij Pianoles van Rene. Als je besluit om mee te gaan doen aan de cursus ontvang je toegang tot 3 fantastische bonussen. 

 1. Levenslang toegang tot al het lesmateriaal
 2. Altijd en levenslang ondersteuning van je docent (Rene)
 3. Als je voor eenmalige investering kiest krijg je een metronoom gratis.
Wat Kost Pianoles Van Rene En Wat Zijn De Betaalmogelijkheden?

Ook wel handig om te weten is wat je cursusgeld is voor Pianoles van Rene. (Je kunt na je betaling overigens direct beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot je een hoop lesmateriaal thuis gestuurd krijgt. Je kunt kiezen voor 2 betalingsmogelijkheden.

 1. Betaling in één keer €149 eenmalig (+gratis bonus metronoom bij je bestelling)
 2. Betaling in termijnen €15,95 per maand 12 maanden lang (De eerste maand voor €1)
Korte Video Rondleiding Door Pianoles van Rene

Als klap op de vuurpijl van deze Pianoles van Rene review nemen we je kort mee door het ledengedeelte van de cursus. Zo heb je een idee wat je te wachten staat als je mee gaat doen met de cursus. Uiteraard wensen we je alvast heel veel succes met het maken van de juiste keuze.


Klik Hier Voor Direct Toegang Tot Pianoles Van Rene
Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Pianoles Van Rene
Score
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *