Perfect Slapen In 7 Stappen Review – Oplossing Voor Slaapproblemen!

 

Perfect slapen in 7 stappen leert je opnieuw te genieten van je nachtrust. Slaapproblemen zijn namelijk ongezond en moeten we daarom serieus nemen. De maker van het programma William van der Klaauw, heeft met slaapdeskundigen perfect slapen in 7 stappen ontwikkeld.

In 7 stappen ga je door middel van een e-cursus, je slaapproblemen aanpakken. Met als doel definitief van je slaapproblemen af te zijn. In deze review neem ik je mee door het programma en of je daadwerkelijk een betere nachtrust ontwikkeld. => Ga Naar Perfect Slapen in 7 stappen

Perfect slapen in 7 stappen review – William van der Klauw

Wie is William van der Klaauw?

Perfect slapen in 7 stappen

Na onderzoek te hebben gedaan over William van der Klaauw, blijkt dat hij onder een andere naam actief is. Roept dit argwaan op of niet?

Als ik zijn contact gegevens bekijk vermeld hij een adres en KVK-nummer. Het bedrijf van William is gevestigd in Almelo.

Daarnaast is William dagelijks actief op zijn pagina en reageert hij op vragen via zijn blog. Verder is er ook geen sprake dat hij werkzaam is als een oplichter. Wanneer dit namelijk het geval zou zijn, kom je daar via Google snel genoeg achter.

Wat is perfect slapen in 7 stappen

William heeft een e-cursus ontwikkeld voor iedereen met slaapproblemen. Het is de bedoeling dat je makkelijker in slaap valt en tijdens de nacht, niet meer onnodig wakker wordt.

Hierdoor word je niet alleen uitgerust wakker maar ervaar je ook meer energie. Daarnaast sta je ook positiever in het leven. Volgens William zorgt deze e-cursus ervoor dat de resultaten blijvend.

William is duidelijk in zijn manier van denken over slaapproblemen. Hij heeft een duidelijke visie gecreëerd en is in bepaalde onderwerpen zeer direct.

Zo laat hij weten dat er geen tovertrucjes bestaan waarvan je beter gaat slapen. Het smeren van een bepaald spul op je kussen helpt niet en kruidenthee of speciale pillen ook niet.

Perfect slapen in 7 stappen

Slaapproblemen oorzaken

Er kunnen verschillende redenen zijn, dat je slaapproblemen ervaart. Volgens William heeft het niet altijd te maken, met het zorgen maken over bepaalde onderwerpen. De meeste slaapproblemen ontstaan uit slaapangst, een te hoge cortisol level en een verstoring in je biologische klok.

Perfect slapen in 7 stappen is ontwikkeld dat iedereen er gebruik van kan maken. Zo verteld William in zijn boek, dat hij meer dan 60.000 maandelijkse bezoekers ontvang op zijn website.

Hij krijgt dagelijks vragen over slaapproblemen. Daarom heeft hij besloten om zijn programma te ontwikkelen. Dit is ook ontstaan uit frustratie laat William weten. Hij vind het namelijk erg waardeloos, welke tips er tegen slaapproblemen verkondigd worden.

Slaapproblemen oplossen – Hoe ga je te werk?

Het oplossen van slaapproblemen kan volgens William op de volgende effectieve manieren. Met onderstaande stappen ga je eenvoudig en begrijpelijk aan de slag. Wat je onder andere kunt verwachten lees je hieronder.

1. Slaapangst overwinnen

Slaapangst ontstaat door allerlei gedachtes die je in je hoofd neemt. gedachtes als hoe kom ik morgen de dag door en wat als ik de hele nacht wakker lig, zorgen ervoor dat je daadwerkelijk niet kunt slapen.

William legt uit dat deze gedachtes ook wel frustraties, alleen maar erger worden.  Het is belangrijk om dit vanaf de wortel aan te pakken.

Je gaat aan de slag om deze gedachte niet meer tegen je te laten werken. Je hebt namelijk de controle over je gedachten. Dit word vaak vergeten waardoor het van kwaad tot erger wordt.

William gaat je daarom helpen en de volgende punten komen hierin aan bod:

 • Je zorgen van je afzetten voordat je gaat slapen
 • Hoe je stopt met groeien en voeden van je slaapangst
 • 8 Onbewuste gewoontes die je vanaf nu te slim af bent
 • Het creëren van innerlijke rust waardoor je sneller in slaap valt
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je met een happy gevoel in slaap kunt vallen

2. De nodige hormonen aanmaken op het juiste moment

Voor de meeste mensen met slaapproblemen geld dat je overdag moe bent en voor het slapen gaan ben je klaar wakker. Dit moet natuurlijk andersom.

De oorzaak van dit probleem ligt bij het hormoon Cortisol. Tijdens de avond is dit hormoon onvoldoende gedaald. Je ben te gefocust waardoor het slaaphormoon niet makkelijk in werking komt.

Normaal gesproken is je Cortisol niveau in de ochtend hoog en neemt deze gedurende dag af. Hierdoor val je makkelijker in een diepe slaap. Wanneer je slaapproblemen hebt, ontstaat er geen daling en lig je uren lang wakker.

Het perfect slapen in 7 stappen programma helpt je om opnieuw in balans te komen. Je maakt overdag Cortisol aan waardoor je gedurende dag genoeg energie hebt.

In de avond zal je Cortisol level dalen, waardoor je dus makkelijk in slaap valt. Je maakt op het juiste moment, de juiste hormonen aan. Hierdoor slaap je eerder, dieper en langer door.

De volgende punten komen tijdens deze stappen aan bod:

 • Hoe je in de ochtend ervoor zorgt dat je in de avond slaaphormonen aanmaakt
 • Welke voedingsmiddelen je wel en niet moet eten
 • Symptomen die je gaat herkennen wanneer je Cortisol te hoog is
 • Bijzondere tips waarmee het plezierig is om je Cortisol te verlagen
 • Het voorkomen van de meeste gemaakte fouten die het slaaphormoon onderdrukken

3. Een slaapgolf ontwikkelen door het gelijk zetten van je biologische klok

William heeft het over hypothalamus. Dit is een klein orgaan in je hersenen. Een ander woord voor dit kleine orgaan is biologische klok.

Wanneer je biologische klok gelijk staat, ontstaat er een slaapgolf. Er komt dan een moment dat je naar bed wilt en je focus afneemt. Als het ware is de drang naar slaap gestegen en wil je niets liever dan naar bed gaan.

Wanneer je slecht slaapt, is de kans groot dat dit gevoel er niet is. Het is niet meer in evenwicht waardoor je biologische klok is verstoord.

Je kunt deze slaapgolf weer herstellen en William doet dat op de volgende manieren:

 • Je maakt kennis met de enige manier om jouw biologische klok in evenwicht te brengen
 • Wat je nooit mag doen na een slechte dag
 • 3 regels die je niet mag vergeten
 • Hoe je vanaf de ochtend je biologische klok gelijk gaat stellen
 • Hoe je vandaag er al voor kunt zorgen dat je de volgende dag beter slaapt

Perfect slapen in 7 stappen

 4. Het versterken en herstellen van je lichaamstemperatuur

Tijdens de dag en nachturen schommelt de temperatuur van je lichaam. Dit heeft dan ook zijn redenen. Je bent overdag warmer waardoor je meer energie en alertheid ervaart.

Tijdens de avond uren koel je af waardoor je moe wordt. Wanneer je lichaam dus tijdens de avond en nacht te hoog is, duurt het veel langer voordat je in slaap valt.

William heeft daarom stappen ontwikkeld waarmee je voldoende afkoelt voor een diepe slaap. Overdag ben je fitter en tijdens de avond val je eerder in slaap.

Het herstellen van je lichaamstemperatuur doe je op de volgende manieren:

 • Hoe je op een slimme manier kunt douche en ervoor zorgt dat je slaperig wordt
 • Welke slaapkleding je slaap benadeelt
 • Hoe je jouw lichaamstemperatuur op de juiste stand kunt zetten

William laat hiermee duidelijk zien dat de oplossing bij jezelf ligt. Er is geen speciale drank of zalf die het slapen, blijvend verbeterd. Door jezelf als het ware een reset te geven, slaap je makkelijker en dieper. De bovenstaande tips gaan je volgens William daarbij helpen.

Slaapproblemen tips

Naast een compleet stappenplan deel William ook verschillende tips. Zo zijn er volgens William verschillende manieren en eventueel supplementen, die invloed hebben op een betere slaap.

Alle tips die hij deelt zijn wetenschappelijk bewezen. Hij vindt het namelijk belangrijk dat je daadwerkelijk voorruitgang boekt. Deze extra handleiding boordevol tips is gratis en betaal je dus niks extra’s voor. Later in deze perfect slapen in 7 stappen review, lees je er meer over.

Wat claimt William van der Klaauw?

Door aan de slag te gaan met bovenstaande stappen, zorg je ervoor dat je een betere nachtrust tegemoet gaat. Dit klinkt natuurlijk makkelijk gezegd dan gedaan.

Zijn programma kom je zorgvuldig aan het volgen. Zodra je de eerste stappen door bent, ervaar je volgens William een verandering in je Biologische klok.

Je gaat makkelijker naar bed toe en valt sneller in slaap. Een ander groot voordeel is dat je door kunt slapen tot de volgende ochtend. Je energie komt terug waardoor je de gedurende dag fit bent.

Wat ons betreft zijn dit claims die je kunt nakomen. De pagina waar je zijn programma kunt aanschaffen is overzichtelijk en komt niet als pure verkoop over. Hij laat aan jou de beslissing of je aan de slag wilt gaan, om je slaapproblemen op te lossen.

Wat krijg je allemaal – De inhoud van perfect slapen in 7 stappen

Perfect slapen in 7 stappen

1. Het boek Perfect Slapen In 7 Stappen

Het programma bestaat uit een aantal onderdelen. Daar behoort het boek perfect slapen in 7 stappen, natuurlijk ook bij.

Je krijgt dit boek als pdf formaat (kun je openen op je laptop, mobiel en tablet) en daarnaast krijg je dit boek ook thuis gestuurd. Het boek telt 120 pagina’s waar je in 7 stappen aan de perfecte slaap gaat werken.

Je leest veel toepasbare tips en ook legt William uit waarom je bepaalde stappen moet nemen. Hij vind het belangrijk dat hij dit goed onderbouwt. Dit doet hij omdat je voorheen waarschijnlijk al van alles geprobeerd hebt. Hiermee wilt hij het vertrouwen krijgen zodat je erin gaat geloven.

Zijn manier van uitleg is makkelijk te volgen. Ook de afbeeldingen en tekst zijn netjes opgemaakt.

2. Een jaar lang gratis ondersteuning

Hiermee wilt William laagdrempelig zijn voor alle vragen die je hebt. Dit kan over het programma zijn maar ook persoonlijke vragen zijn welkom. Hij rekent hier dus geen dure uurtarieven voor en doet dit gratis voor iedere deelnemer.

3. Een checklist

Met deze checklist wilt William een bekend probleem voorkomen. Nadat je een boek hebt gelezen weet je vaak niet wat je moet doen. Daarom heeft hij een checklist ontwikkeld.

Op deze checklist lees je precies wat je iedere dag kunt gaan doen. Hierdoor krijg je grip op de stappen en behaal je eerder resultaat. Zo heb je een stok achter de deur en kun je direct van start gaan.

4. De e-cursus dieper slapen/’s nachts doorslapen

Het is een veel voorkomend probleem. Je word s’nachts wakker en kunt niet meer in slaap vallen. Om hier verandering in te brengen heeft William een 8 daagse cursus ontwikkel.

Deze cursus volg je via videobeelden. Je gaat aan de slag om de REM-fase (diepste moment van slaap) sterker te ontwikkelen. Hierdoor word je minder wakker, slaap je dieper en word je uitgerust wakker.

Ook bevat perfect slappen in 7 stappen 4 bonussen. Wanneer je gebruik maakt van dit programma zijn deze bonussen inbegrepen.

perfect slapen in 7 stappen

Bonus 1: Kalmeer je gedachte

In deze bonus leer je hoe je je gedachte kunt sturen. William gebruik hier o.a de Spielberg methode voor. Deze methode zegt ons persoonlijk niks. Toch beweert hij dat je met een geestelijk rust, sneller in slaap valt.

Hij heeft hiervoor de beste technieken verzameld en samengevoegd in deze bonus. Ook paradoxaal denken en alfabetiseren komen hierin aan bod.

Bonus 2: Welterusten snacks receptenboek

Er zijn voedingsmiddelen met een slaapversterkende werking. De recepten bestaan uit voedingsstoffen als magnesium, tryptofaan en andere aminozuren die de slaap versterken.

Van deze recepten mag je direct gebruik maken. Ideaal om de late avond trek mee te stillen. Het gaat hier om 5 calorie-arme recepten.

Bonus 3: Slaapsupplementengids

Er wordt beweerd dat verschillende supplementen de slaap bevorderen. Sommige supplementen maken deze belofte waar.

Om ervoor te zorgen dat je de juiste supplementen neemt, heeft William een supplementengids samengesteld. Hij heeft een top 5 samen gesteld waarvan de werking bewezen is.

Bonus 4: Crystal Waters

In deze bonus maak je kennis met bijzonder muziek. Deze muziek heeft namelijk 90 beats per minuut. Er is wetenschappelijk bewezen dat deze muziek, een rustig gevoel voor lichaam en geest creëert.

Dit mp3 bestand duurt 30 minuten lang en zorgt ervoor dat je kunt relaxen op elk moment van de dag.

Perfect slapen heeft een speciaal ledengedeelte. Zodra je het programma aanschaft krijg je direct toegang tot al deze bonussen laat William op zijn pagina weten.

Is William van der Klaauw te vertrouwen?

Wanneer je opzoek gaat naar reacties van klanten kom je er een beperkt aantal tegen. De meeste reacties staan op zijn pagina. Een review is geen review met een eerlijk antwoord op de vraag of William te vertrouwen is.

We hebben William daarom benaderd met de vraag, of deze reacties echt zijn. We kregen inzicht op reacties die William ons doorstuurde van personen die echt bestaan.

William van der Klaauw is in ieder geval geen oplichter. Verder komen we ook geen negatieve reacties tegen op het internet. Ook de garantie die hij geeft bevestigd dat hij te vertrouwen is.

Welke garantie krijg je op perfect slapen in 7 stappen?

Perfect slapen in 7 stappen

De garantie die William geeft is maar liefst 90 dagen. We hebben verschillende reviews geschreven maar een garantie van 90 dagen is uniek.

Deze garantie deelt hij niet in de kleine lettertjes maar gewoon openbaar op zijn pagina. Hij is er namelijk van overtuigd dat zijn methode werkt.

Mocht je hoe dan ook niet beter slapen, meer energie hebben en niet lekker in je vel zitten, krijg je zonder vragen je aankoopbedrag terug gestort. Op de website van William deelt hij het mailadres waar je naar toe kunt mailen, als je niet tevreden bent.

Maar dit is nog niet alles. Als je het geld terug gestort krijg mag je het boek houden. Dit wijst er in ieder geval op dat William 100% gelooft in zijn programma.

Wat kost perfect slapen in 7 stappen?

William hanteert een prijs van €37,00,-. Tot nu toe is dit het enige programma op gebied van slaap verbetering. Beter slapen in 7 stappen bevat een hoop materiaal en bonussen.

Er is veel aandacht aan besteed en ook de unieke garantie tellen we mee. Er kan dus niet veel misgaan wanneer je dit programma aanschaft.

Waar is perfect slapen in 7 stappen te koop?

Je koopt dit programma online via een beveiligde pagina. De betaalmogelijkheden zijn IDeal, Paypal en Afterpay. Het ligt dus niet in de boekhandel. De rede hiervan is omdat je te maken krijgt met een e-cursus en al het bonus materiaal.

Daarnaast is het mogelijk om contact te houden met William. Bekijk hier de pagina van William waarin hij tijdelijk een korting geeft. => Ga Naar De Kortings Pagina Van Perfect Slapen.

Wat gebeurt er na de bestelling?

Zodra je het boek/programma hebt besteld, kun je het gelijk downloaden via je laptop of tablet. Ook via je telefoon is het mogelijk om gebruik te maken. Zorg ervoor dat je een geldig e-mail adres opgeeft. Hier ontvang je namelijk de nodige instructies.

Het fysieke boek krijg je de voljgende dag, door de brievenbus. Ook ontvang je een betaalbewijs en factuur.

Eindoordeel Perfect slapen in 7 stappen review

Zoals je kunt zien hebben we dit boek aardig onder de loep genomen. Slaapproblemen zijn dan ook serieuze onderwerpen.

We vinden het belangrijk dat als jij naar een oplossing zoekt, wij jou het beste kunnen aanbevelen. We kunnen dan ook mededelen dat perfect slapen in 7 stappen, over goede kwaliteit beschikt.

Het programma is zeer uitgebreid met doeltreffende informatie. Daarnaast zijn de vele bonussen een goede toevoeging aan dit programma.

We hebben namelijk met producten te maken gehad, waarin de bonus totaal geen meerwaarde heeft. Bij perfect slapen in 7 stappen is dat absoluut niet het geval.

Dat William zich verschuilt achter een andere naam is hem bij deze vergeven. Bedankt voor het lezen van onze review. We hopen dat je het juiste antwoord hebt gekregen op de vragen zoals:

 • Is Perfect slapen in 7 Stappen het geld waar?
 • Ervaringen met perfect slapen in 7 stappen
 • is William van der Klaauw een oplichter?
 • Is William van der Klaauw betrouwbaar?

Mocht je nog vragen hebben over dit product, stel deze dan onderaan in dit artikel. In de meeste gevallen komen wij er dezelfde dag op terug!

2 thoughts on “Perfect Slapen In 7 Stappen Review – Oplossing Voor Slaapproblemen!

 1. Ruud

  Heb een week geleden dit perfect slapen in 7 stappen aangeschaft.
  Ik heb nu al betere nachten als van te voren. Voorheen verschillende
  pillen geprobeerd maar dat werkt maar een paar dagen en is
  ook niet goed voor mijn lichaam. Ben blij dat ik dit op het internet
  ben tegen gekomen!

   
  1. Timo

   He Ruud,

   Top dat binnen een week verschil ervaart.
   Het is inderdaad een heel goed programma.
   Ik wens je veel succes en hou ons op de hoogte 🙂

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *