Parship Review & Ervaringen Is Daten Via Deze Datingsite Mogelijk?

Parship Review & Ervaringen. We hebben inmiddels al heel wat datingsites een review gegeven. We bekijken wat de mogelijkheden zijn, en we kijken naar de kosten van een lidmaatschap. Zo weet je aan het eind van de rit precies waar je aan toe bent. Vandaag ga ik je meenemen door de datingsite van Parship. Wat kan je ermee? Is het mogelijk om via deze website echt een date te regelen? En we bekijken uiteraard ook wat de kosten zijn van een premium lidmaatschap. Klik snel hieronder op de blauwe link om de website van Parship te bekijken.

JA IK WIL DE WEBSITE VAN PARSHIP BEKIJKEN EN KLIK NU HIER OM NAAR DE WEBSITE TE GAAN

Parship Review & Ervaringen

Als je dus op zoek bent naar een serieuze relatie zou je bij Parship op de goede plek moeten zitten. We zijn echter benieuwd of je via deze datingsite echt een leuke partner zult vinden. Vandaag gaan we daarom ook bekijken wat de functies en kosten van deze website zijn.

Mocht je zelf een mening hebben, plaats dan zeker even een review. Dit kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen, wij zullen je review dan na controle op onze website publiceren. Je helpt hiermee andere bezoekers van deze website om de juiste keuze te maken.

Parship Review & Ervaringen

Wat Is Parship?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat Parship is, op de website van Parship valt te lezen dat de kans op het vinden van een partner groter is bij deze datingsite. Dit zou komen door het maandelijkse aantal berichten dat via deze website word verstuurd en omdat de man

vrouw verhouding tussen het aantal aangemelde mannen en vrouwen bijna gelijk ligt. 1 op de 3 mensen die zich ooit heeft aangemeld bij Parship zou een relatie hebben gekregen via deze datingsite. Of dit echt zo is laten we uiteraard in het midden. Laten we eens gaan bekijken welke doelgroep geschikt is voor deze datingsite.

Voor Wie Is Parship Geschikt?

We zien verder dat 76% van de leden ouder is dan 30 jaar. Mocht je ouder zijn dan 30 jaar dan heeft dit natuurlijk voordelen. Dit komt omdat je in dezelfde doelgroep terecht komt als de meeste aangemelde leden. De kansen op een succesvolle date nemen dan uiteraard ook toe.

Maar mocht je nog onder de 30 jaar zijn, dan is het uiteraard ook geen enkel probleem om jezelf aan te melden. De doelgroep van deze datingsite is dus vrij breed. Het maakt hierbij niet zoveel uit hoe oud je bent. Ga er dus zeker voor en vind je ware liefde via Parship.

Kan Je De Datingsite Parship Vertrouwen?

We hebben de laatste dagen al een hele hoop datingsites voorbij zien komen, dit komt natuurlijk omdat we ze allemaal een review aan het geven zijn. Van Parship weten we uiteraard dat ze al jaren actief zijn als datingsite. Iedereen heeft wel eens gehoord van Parship. (of je

moet een gedeelte van je leven onder een steen hebben geleefd) Maar goed om een lang verhaal kort te maken, je hoeft je om de betrouwbaarheid van Parship dus geen enkele zorgen te maken. Mocht je een profiel willen aanmaken, klik dan hieronder op de blauwe knop om een gratis profiel aan te maken.

Check Hier De Website Van Parship

Welk Bedrijf Zit Er Achter De Datingsite Parship?

Het is altijd fijn om te weten welk bedrijf er achter Parship zit, dit geeft je wat meer vertrouwen en je weet dan ook dat er een serieus bedrijf achter de website zit. Zij zullen er daarom ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat je op een leuke manier in contact komt met een partner.

Het bedrijf achter Parship is: PE Digital GmbH Het hoofdkantoor van dit bedrijf bevind zich in Duitsland, maar ook in Nederland is er een kantoor te vinden. Het Nederlandse kantoor bevind zich in Amsterdam en is op werkdagen telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden.

Welke Mogelijkheden Heb Ik Bij Parship Met Een Gratis Lidmaatschap?

We hebben het al een aantal keer uitgelegd dat je bij de meeste datingsites moet betalen om van alle functies gebruik te kunnen maken. Datingsites bestaan immers ook niet van de lucht. Er zijn echter wel altijd een hoop functies die je gratis kunt gebruiken. Laten we eens gaan bekijken welke functies bij Parship gratis zijn.

 • Profielen bekijken die altijd actueel zijn
 • Direct berichten ontvangen en beantwoorden
 •  Ijs-brekers en een glimlach versturen
 • Korte evaluatie van je persoonlijkheid
 • Het toevoegen van foto’s
Welke Mogelijkheden Heb Ik Bij Parship Met Een Betaald Lidmaatschap?

Zoals je dus wel zult begrijpen is het veel verstandiger om een premium lidmaatschap af te sluiten. Zeker als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Het kost je wel even wat geld, maar je zult waarschijnlijk ook veel sneller resultaat boeken. Wat kan je buitenom de bovenstaande

functies met een betaald lidmaatschap bij Parship? Het hoeft natuurlijk geen uitleg meer dat je bij een betaald lidmaatschap ook toegang krijgt tot de functies die je krijgt bij een gratis lidmaatschap. We hebben alle functies onderstaand voor je op een rijtje gezet.

  • Onbeperkt berichten versturen
  • Aan u vrijgegeven foto’s bekijken en scanservice
  • De lokale zoekfunctie gebruiken
  • Bekijken wie uw profiel bezoekt
  • Contactgarantie
  • Uitvoerig persoonlijkheidsrapport
  • Profielcheck
Wat Kost Een Lidmaatschap Bij Parship?

Zeer handig natuurlijk om te weten is ook het bedrag dat je uiteindelijk betaald voor een lidmaatschap bij Parship. We hebben de prijzen voor je in onderstaand overzichtje gezet. Bekijk ook altijd zelf even de website om de lidmaatschapsprijzen in te zien.

 • Lidmaatschap van 24 maanden € 24,90 per maand
 • Een lidmaatschap van 12 maanden € 39,90 per maand
 • Lidmaatschap van 6 maanden € 44,90 per maand.
Ik Wil Zelf Een Parship Review Plaatsen Waar Kan Ik Dit Doen?

Het kan zijn dat je al ervaring hebt met deze datingsite, dan zou het fantastisch zijn als je jouw ervaringen met ons wilt delen. En dit kan uiteraard ook! Je helpt hiermee onze toekomstige bezoekers met het maken van de juiste keuze. Je kunt een review insturen door onderstaand

formulier volledig in te vullen. Wij zullen dan na controle je review op onze website publiceren. Natuurlijk hopen we dat je een positieve ervaring hebt gehad en dat je lekker op de bank zit met de liefde van je leven. We wensen je in ieder geval heel veel succes bij Parship!

Conclusie: Parship Review Wel Of Niet Aanmelden?

Als er één datingsite echt serieus is met de zoektocht naar de juiste partner voor je dan is het Parship wel. Het kost wel wat maar je krijgt ook echt waar voor je geld. En het is natuurlijk niet voor niets dat ze een slagingspercentage van 1 op de 3 hebben. Dit houd dus in dat 1 op de 3

mensen die zich aanmeld bij deze website een partner vind. Mocht je toch willen kijken bij een andere datingsite, bekijk dan eens de pagina datingsites vergelijken. Wil je serieus aan de slag met Parship? Klik dan hieronder op de blauwe knop en meld je vandaag nog aan.

Check Hier De Website Van Parship

Plaats een reactie