Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven Review En Ervaringen

 

Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven is ontwikkeld door Rolf van Baalen. Deze 8-weekse Minfulness Cursus helpt je om je gedachte onder controle te houden. Hierdoor voel je je zelfverzekerd, sterker en sta je positief in het leven laat Rolf ons weten. Maar kloppen deze claims wel? Je ontdekt het allemaal in deze uitgebreide review!

BETAAL NIET TEVEEL! Rolf heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere korting zodat je goedkoper uit bent: Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven Kortingslink >>

Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven Review

Volgens onderzoek blijkt dat 1 op de 3 mensen last heeft van psychische klachten. Vaak komt dit door stress op het werk. 60% van de Nederlandse werknemers heeft met stress te maken.

Ook privé problemen zorgen ervoor dat je niet lekker in je vel zit. Wat de rede uiteindelijk ook is, je wilt rust en een positieve omgeving om je heen.

Volgens Rolf is Mindfulness Voor Het Dagelijkse leven dé uitkomst! Hoe je je voelt en om gaat met negatieve invloeden heeft te maken met je gedachte. Voordat ik je meer vertel over deze 8-weekse cursus, vertel ik je eerst meer over Rolf van Baalen.

Wie is Rolf van Baalen?

mindfulness voor het dagelijkse leven

Rolf is yoga en mindfulness docent bij Happy With Yoga. Hij is een erkend docent en heeft hier ook zijn diploma’s voor behaald.

Op de website is goed te zien hoe cursisten over Rolf denken. Ze zijn namelijk zeer tevreden en bedanken hem voor de voorruitgang die ze hebben geboekt.

We kunnen dus concluderen dat Rolf van Baalen een betrouwbaar persoon is en zo te lezen zijn beloftes nakomt.

Voor wie is de 8-weekse cursus bestemd?

Mindfulness voor het dagelijkse leven kan iets voor je betekenen wanneer je je herkent in het volgende:

 • Je zit op het moment niet lekker in je vel
 • Veel aan het piekeren
 • Denkt elke dag aan dezelfde zorgen
 • Je hebt las van stress, burn-out of depressie
 • Je gedachte putten je uit

Zo laat Rolf weten dat er jaarlijks 30.000 mensen worden afgekeurd wegens stress of overspanning.

In plaats van blijven door gaan kun je er volgens Rolf wel degelijk iets tegen doen. Het is belangrijk om de oorzaak aan te pakken en niet aan de kant te zetten door middel van een pilletje.

Voel je je aangesproken en herken je jezelf in de punten van hierboven, dan is Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven wellicht ook iets voor jou.

Hoe slecht is stress voor het lichaam?

mindfulness voor het dagelijkse leven

We weten vaak van onszelf dat we dagelijks bepaalde klachten ervaren. Meestal worden deze klachten genegeerd.

De rede hiervan is dat op het moment zelf, je het idee hebt ik kan nog wel even door gaan. Op langer termijn heeft stress schadelijke gevolgen (ook op het korte termijn kunnen ernstige klachten plaatsvinden).

Stress zorgt er namelijk voor dat het lichaam niet optimaal kan herstellen. Je blijft constant geactiveerd waardoor je niet kunt ontspannen.

Stress is daarom een aanslag op het hele lichaam! Je maakt je over allerlei dingen zorgen en het brein kan het onderscheid niet maken tussen echt levensbedreigende situaties en dingen die jezelf verzint.

Het grootte nadeel hiervan is dat het lichaam wel op dezelfde manier reageert. Het is daarom van belang om je gedachte onder controle te kunnen houden.

Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven helpt je binnen 8 weken hoe je ervoor kunt zorgen, dat je de baas bent van je gedachte en dus meer innerlijke rust ervaart.

Wat is Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven?

Regelmatig heb ik al het woord 8-weekse cursus voorbij laten komen. In 8 weken ga je ervoor zorgen dat je de ”baas” bent over je gedachte.

Je wordt een sterker persoon, durft nee te zeggen en voelt je zelfverzekerd. Door middel van video’s en opdrachten ga je de komende weken stap voor stap aan de slag.

Wanneer je klaar bent met de 8-weekse cursus ervaar je de volgende grote voordelen:

 • Het nemen van betere beslissingen
 • Je bent gelukkiger
 • Meer zelfvertrouwen
 • Betere nachtrust
 • Meer creativiteit
 • Betere concentratie en focus

Zo zegt Rolf het volgende:

”Wat fitnessen is voor je fysieke lichaam, zijn mindfulness en meditatie voor je geest””

Het draait dus niet alleen om het gezond houden van je lichaam, ook je geest verdient aandacht.

Zo deelt Rolf zijn eigen persoonlijke verhaal en hoe hij het gevoel van ”ongelukkig zijn” heeft kunnen veranderen in een gelukkig en ontspannen leven.

Wat betekend Mindfulness nou eigenlijk?

Waar je Mindfulness absoluut niet mee moet vergelijken is zweverigheid of paranormale uitingen.

Mindfulness wilt simpelweg zeggen dat je controle krijgt over je geest met als uitkomst meer rust en minder zorgen.

In landen zoals China, Nepal en India wordt Mindfulness al eeuwenoud toegepast. Het is een bewezen methode om in je hoofd alles op een rijtje te krijgen.

Mindfulness is een levensstijl waarvan de bijwerkingen de voordelen zijn. De video’s, tips en opdrachten uit de cursus geven je iedere dag een beter beeld, van wat Mindfulness inhoudt.

Daarnaast is Minfulness van belang, wanneer je veel stress ervaart op het werk. Dit is namelijk een van de grootste oorzaak, waardoor je privé ook niet lekker in je vel komt te zitten.

Je kunt daarom beter op tijd afrekenen met stress op de werkvloer. Je ontvang zelfs een gratis bonus (hier lees je later meer over) die ontwikkeld is om op je werk krachtiger in je schoenen te staan.

Niet voor niets heeft Rolf hier aandacht aan besteed. Hij weet namelijk dat enorm veel mensen op het werk, niet lekker in hun vel zitten.

Welke inhoud ontvang je?

Laten we het nu gaan hebben over de inhoud die je ontvangt. Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven is een Video cursus. 8 weken lang wordt je stap voor stap begeleid.

Iedere dag ontvang je e-mails van Rolf. De mailtjes bevatten verschillende oefeningen die ongeveer 30 minuten duren.

Rolf vind het belangrijk dat je niet overspoeld wordt met allerlei mails en opdrachten. Hij geeft jou de tijd en je bepaald je eigen tempo.

Na een paar dagen begin je het effect al te merken. Door dat de effecten groot zijn weet Rolf zeker dat je de cursus afmaakt, je raakt er namelijk gemotiveerd door.

Video’s en audiobestanden

Je ontvangt wekelijks video’s en audio bestanden die je exact uitleggen, welke oefening je moet doen en hoe je deze kunt uitvoeren.

Het zijn oefeningen die je op elk plek kunt doen of oefeningen waar thuis even voor moet gaan zitten.

Alle video’s en audiobestanden kun je afspelen via je telefoon, computer, tablet, Ipad of Ipod.

Gratis bonus: Mindfulness op het werk (t.w.v €27,00)

Ook ontvang je een gratis bonus namelijk Mindfulness op het werk. We brengen namelijk de grootste tijd door op het werk en hier is de stress vaak het hoogst.

Het is dus belangrijk om Mindfulness toe te kunnen passen op het werk. Hierdoor laat je je niet meeslepen in de dagelijkse hectiek.

Dit zorgt er ook voor dat je thuis minder stress ervaart. Persoonlijk vinden wij dit een slimme zet van Rolf. Zo ben je namelijk overal op voorbereid.

BETAAL NIET TEVEEL! Rolf heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere korting zodat je goedkoper uit bent: Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven Kortingslink >>

Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven Ervaringen

We hebben onderzoek gedaan naar de recensies over Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven. Zo zien we dat Rolf een aantal ervaringen van zijn deelnemers, deelt op zijn website.

Het valt ons op dat de reacties positief zijn en deelnemers daadwerkelijk succes ervaren. Dit is natuurlijk een goed teken maar wat zegt dit nu eigenlijk?

Op een website pagina kun je namelijk alleen de goeie recensies delen. Daarom zijn wij een stap verder gegaan.

Zo hebben Facebook gezocht naar reacties en met succes. Hier lees je namelijk recensies van echte personen en ook is het lastig om alleen de goede reacties te filteren.

Toch blijkt ook hier dat deelnemers enthousiast zijn. We komen ook een hoop reacties tegen over Yoga Nidra (hier hebben we al eerder een review over geschreven waar Rolf ook de bedenker van is)

Aan de hand van de reacties kunnen we bevestigen, dat Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven werkt!

Onze eigen mening over Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven

mindfulness voor het dagelijkse leven

We hebben dit 8-weekse programma aangeschaft om te kunnen kijken hoe het in elkaar steekt. Zodra je de betaling hebt voldaan ontvang je direct een mail van Rolf.

Rolf legt in de mail uit, welke stappen je moet nemen zodat je direct kunt beginnen. Je kunt via een link in de mail, Mindfulness Voor Het dagelijkse leven openen.

Je hoeft dus niets te downloaden en daarnaast klopt het, dat je elk apparaat (telefoon, laptop, computer, tablet) kunt gebruiken om deel te nemen aan het programma.

Vormgeving

Het is een overzichtelijk programma. Je kunt makkelijk aflezen waar je moet beginnen en welke volgende stappen je moet volgen.

Je kunt zien dat Rolf er veel aandacht aan heeft besteed. Ook geeft hij aan dat wanneer je ergens niet uit komt, je hem ten alle tijden een bericht kunt sturen.

Opdrachten en video’s

Het klopt dat je de opdrachten zowel thuis als buiten de deur, kunt uitoefenen. Sommige opdrachten zijn beter om in huis te doen.

Je hebt namelijk complete rust en ontspanning nodig. De tijd die je hiervoor kwijt bent ligt tussen de 20 en 30 minuten.

De video’s zijn in het Nederlands en van goede kwaliteit. Je kunt de video’s afspelen op je laptop, computer, telefoon en tablet.

Wij vinden Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven een goed ontwikkeld programma waarmee je kunt werken aan een ontspannen leven, zodat je stress een stap voor bent!

Welke garantie voorwaarden zijn er?

Rolf laat op zijn website weten dat wanneer je niet tevreden bent, je het complete bedrag krijgt terug gestort.

Je kun dit doen door hem een mailtje te sturen. Je hebt dus 8 weken de tijd om te ervaren of dit programma jou daadwerkelijk verder helpt.

Is dat niet het geval, trek dan zeker aan de bel. Zo loop je geen enkel risico op een miskoop en heb je dus niets te verliezen.

Op de link hiernaast zie je duidelijk dat Rolf deze garantie voorwaarden deelt. Hij moet deze dan ook 100% nakomen! Bekijk hier de garantie voorwaarden van Mindfulness voor Het Dagelijkse Leven >>

Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven kopen met korting

Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven is alleen online te koop. Zodra je de betaling hebt voldaan krijg je direct digitaal toegang tot alle inhoud.

Zorg ervoor dat je je juiste mailadres opgeeft! Rolf stuurt namelijk naar jou mailadres alle gegevens zodat je van start kunt gaan.

Stap voor stap legt hij uit welke handelingen je moet verrichten. Mocht je er toch niet uitkomen, mail dan naar Rolf.

BETAAL NIET TEVEEL! Rolf heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere korting zodat je goedkoper uit bent: Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven Kortingslink >>

Tot slot

We hebben ons best gedaan om je een duidelijk beeld te geven van Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven.

We zijn enthousiast over het programma aangezien er verschillende cursussen beschikbaar zijn, die bij lange na niet kunnen tippen aan de inhoud van Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven.

Ook als we de ervaringen van andere lezen, is het duidelijk dat je hier wel degelijk baat bij kunt hebben.

Wil je graag minder stress ervaren en groeien als persoon, dan is Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven wellicht ook iets voor jou!

De garantie voorwaarden van Rolf zorgen er in ieder geval voor dat je niets te verliezen hebt!

We hopen dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wie is Rolf van Baalen?
 • Wat is Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven
 • Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven Ervaringen
 • Welke garantie voorwaarden zijn er?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

We wensen je succes en vooral veel plezier met het gebruik van Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven.

Ga Hier Naar De Hogere Kortingspagina Zodat Je Goedkoper Uit Bent >>

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven
Score
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *