Match4me Review & Ervaringen

Match4me Review & Ervaringen. Yes we waren van de week al begonnen met het reviewen van verschillende datingsites. Dit doen we omdat we het toch wel belangrijk vinden dat de consument een goed beeld heeft van de verschillende mogelijkheden en kosten van een bepaalde datingsite. En in dit geval is de website van Match4me aan de beurt. Wat kan je allemaal doen met het lidmaatschap, is de website te vertrouwen? We behandelen het allemaal in deze review. Klik hieronder alvast op de blauwe link, dan krijg je alvast een beeld van de website

JA GEEF MIJ TOEGANG TOT MATCH4ME EN LAAT MAAR EENS ZIEN WAT DE WEBSITE TE BIEDEN HEEFT

Match4me Review & Ervaringen.

Vandaag zijn we dus toegekomen aan de website van Match4me, volgens de website moet het eenvoudig zijn om hier de partner van je dromen te gaan vinden. Mocht je hier trouwens al ingeschreven staan, en heb je een ervaring met betrekking tot deze website. Schroom dan

zeker niet om even een reactie achter te laten. Zo krijgen andere bezoekers van deze website een goed beeld en kunnen zij ook de juiste keuze maken. Laten we eens gaan bekijken wat Match4me is en waar je op moet letten bij je aanmelding.

Match4me Review & Ervaringen

Wat Is Match4me?

Het zal je niet ontgaan zijn, dat Match4me een datingsite is is voor hoger opgeleiden. Maar dat betekent niet dat als je wat lager opgeleid bent je jezelf niet kunt aanmelden bij Match4me. Volgens de website kun je eenvoudig persoonlijke berichten naar elkaar sturen, je kunt chatten met online leden, en meedoen aan de leuke quiz.

Verder is het wel belangrijk dat alle profielen handmatig gecontroleerd worden. Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet bedonderd word en contact hebt met leden die alleen het geld uit je zak proberen te kloppen. Mocht je deze ervaring wel hebben? Plaats dan even een reactie.

Voor Wie Is Match4me Geschikt?

De website geeft het al een beetje aan, Match4me richt zich met name op mensen met een hogere opleiding. Maar dat wil uiteraard niet zeggen dat je jezelf niet mag aanmelden als je een wat lagere opleiding hebt. Ze zullen

zich met name op deze doelgroep richten zodat het voor hoger opgeleiden eenvoudiger is om elkaar te treffen. Een stel wat nou eenmaal beiden een hoge opleiding heeft genoten zal sneller matchen dan iemand met een hoge opleiding en iemand met een lage opleiding.

Is Match4me Betrouwbaar?

Dat is natuurlijk het eerste waar je op zoekt als je op zoek bent naar een leuke en betrouwbare datingsite. Je wilt natuurlijk niet ergens je geld in stoppen terwijl de website misschien helemaal niet te vertrouwen is.

We kunnen je allereerst vertellen dat bij Match4me alle profielen handmatig gecontroleerd worden, je hebt hierdoor geen last van fake profielen die er alleen voor gemaakt zijn om geld uit je zak te kloppen. Verder zien we een hoop succesverhalen op de website, daarom kan je er

wel vanuit gaan dat je met een betrouwbare website te maken hebt. Mocht je een andere ervaring hebben, schroom dan zeker niet om even een reactie achter te laten onder dit artikel.

Maak Een Gratis Profiel Aan Bij Match4me (KLIK HIER)

 

Het Bedrijf Achter Match4me

Natuurlijk is het ook wel belangrijk dat je weet wie er achter een desbetreffende website zit. In de meeste gevallen zie je dit niet direct op de website van een datingsite staan. In het geval van Match4me is dit het

bedrijf Matchmedia. Dit bedrijf is inmiddels actief in verschillende landen in Europa. Als je de website van Match4me bezoekt kan je de bedrijfsgegevens van dit bedrijf vinden op de over Match4me pagina.

Wat Zijn De Mogelijkheden Bij Een Gratis Lidmaatschap Van Match4me?

Goed het is nu wel eens tijd dat we gaan bekijken wat nu echt de mogelijkheden zijn van deze website. Zoals bij de meesten datingsites is er een gratis lidmaatschap, en een betaald lidmaatschap. We weten nu inmiddels wel dat de meeste datingsites je naar binnen lokken met een gratis aanmelding. Laten we eens kijken wat je kunt met dit gratis lidmaatschap

 • Je eigen profiel maken
 • Tot 5 foto’s plaatsen bij je profiel
 • Je eigen zoekprofiel samenstellen
 • Onbeperkt zoeken naar andere leden
 • Onbeperkt berichten lezen van andere leden.
 • 10 interesse berichten versturen per dag
 • Oproepen bekijken
 • Gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap
Wat Zijn De Mogelijkheden Bij Een Betaald Lidmaatschap Van Match4me?

Zo we hebben nu de mogelijkheden bij een gratis lidmaatschap met je besproken, wat ons opvalt is dat je in vergelijking met andere datingsites best een hoop mogelijkheden hebt bij een gratis lidmaatschap. Wat krijg je er nog bij als je betalend lid word bij Match4me? Bekijk het onderstaande overzicht.

 • Persoonlijke berichten sturen
 • Zien wie je profiel bezocht heeft
 • Onbeperkt interesse berichten sturen
 • Het zoekprofiel van andere leden bekijken
 • Gebruik maken van de messenger
 • Je kunt gebruik maken van things2share
 • Zien wie volledig of gratis lid is
Match4me ervaring
Wat Kost Een Lidmaatschap Bij Match4me?

Wat zijn de kosten als je gebruik wilt maken van een betalend lidmaatschap bij Match4me. Uiteindelijk is dit denk ik één van de belangrijkste dingen waar je naar op zoek was denk ik. We hebben onderstaand even een overzichtje voor je gemaakt. Hoe langer je lid word, des te goedkoper zijn de kosten. Kijk zelf maar.

 • 1 maand € 24,95
 • 3 maanden € 14,95 per maand
 • 6 maanden € 9,95 per maand
 • 1 jaar € 7,95 per maand
Welke Garanties Heb Ik Bij Match4me?

Net als alles wat je op afstand afneemt heb je een herroepingsrecht. Dit betekent dat als je binnen de gestelde periode van 14 dagen toch niet helemaal tevreden bent over het betaalde lidmaatschap je contact kunt leggen met de website om je lidmaatschap op te zeggen. (Let goed op de voorwaarden die een website hanteert) Dit kan nogal eens verschillen.

Daarom is het des te belangrijker dat je altijd eerst alle voorwaarden van een website doorleest. Zo kom je later ook niet voor vervelende verassingen te staan. Verder kan je voor de betrouwbaarheid ook verschillende reviews door lezen.

Conclusie: Match4me Review

Onze conclusie is duidelijk. Dit is een zeer leuke website om je eens aan te melden. Ons is opgevallen dat je met een gratis lidmaatschap al een hoop leuke mogelijkheden hebt. Geef het dus zeker eens een kans. Heb je zelf een ervaring met betrekking tot Match4me? Laat dan zeker een reactie achter.

Maak Een Gratis Profiel Aan Bij Match4me (KLIK HIER)

 

Plaats een reactie