Beste koortsthermometer van 2021 kopen? + De beste tips voor het makkelijk meten van koorts!

Beste koortsthermometer van 2021 kopen? In deze moeilijke tijd van Corona hebben we helaas net wat vaker een goede koortsthermometer nodig. Er zijn tegenwoordig een hoop thermometers op de markt, daarom vinden we het nodig om de beste thermometers eens voor je op een rijtje te zetten. Verder gaan we in dit artikel ook de meest gestelde vragen beantwoorden over de verschillende soorten thermometers. Zo kan je na het lezen van dit uitgebreide artikel een goede keuze maken tussen de verschillende soorten thermometers. Ga je mee op reis? En ontdek eenvoudig welke koortsthermometer voor jouw de beste keus is. Klik snel hieronder op de link om de meest populaire koortsthermometers te bekijken op Bol.com.

=> JA! Laat mij nu de meest populaire koortsthermometers van 2021 zien! (KLIK HIER) om naar Bol.com te gaan. 

Beste koortsthermometer voor je oor

Wat is nu de beste koortsthermometer voor in je oor? Dit soort thermometers zijn nog steeds de populairste in zijn soort, omdat ze handig in gebruik zijn en je hebt in een mum van tijd je tempratuur opgemeten.

Wij houden met het bekijken van de meest populaire thermometers rekening met de populariteit van een artikel en we kijken ook naar de reviews van een artikel. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste koortsthermometer in huis haalt. De beste koortsthermometer voor je oor is volgens ons de Braun IRT 3030 deze thermometer is waterbestendig, nauwkeurig en comfortabel.

Beste koortsthermometer
Bekijk thermometer op Bol.com

Beste koortsthermometer voor je voorhoofd

Heb je geen zin om een thermometer in je oor te krijgen, dan kan je er altijd nog voor kiezen om een koortsthermometer voor je voorhoofd te nemen. Het voordeel van de voorhoofd thermometer is dat je binnen enkele seconden een nauwkeurige meting kunt doen.

Dit soort thermometers zijn dus ideaal om snel koorts te meten bij bijvoorbeeld kinderen. Onderstaand hebben wij de beste koortsthermometer voor kinderen voor je uitgelicht. Met de Medisana TM A77 is het binnen enkele seconden mogelijk om een goede meting te doen. Bekijk dit artikel dus snel op de website van Bol.com.

Koortsthermometer voor je voorhoofd


Bekijk thermometer op Bol.com

Beste koortsthermometer voor je oksel

Even snel de oksel omhoog, en je koorts meten kan natuurlijk ook. We komen dan een beetje uit bij de ouderwetse manier van koorts meten, maar we zouden geen goed overzicht voor je maken als we de koortsthermometer voor je oksel niet mee zouden nemen in ons overzicht.

Dit soort thermometers zijn altijd makkelijk te bedienen, een nadeel van de koortsthermometer voor je oksel is dat je wel even geduld moet hebben voor de meting gereed is. Laten we eens bekijken welke koortsthermometer de beste/populairste is op Bol.com.

oksel koortsthermometer


Bekijk thermometer op Bol.com

Populairste Koortsthermometers

We hebben nu de beste koortsthermometers per categorie voor je op een rijtje gezet, hierbij hebben we de koortsthermometers die apart in de categorie oraal te gebruiken niet meegenomen. Dit omdat de staafthermometer voor onder de oksel ook oraal gebruikt kan worden.

We willen je wel nog even meenemen door de populairste koortsthermometers op Bol.com. We hebben dus een selectie gemaakt van koortsthermometers die het meest verkocht worden. Wil jij deze thermometers bekijken? Klik dan simpelweg op de button hieronder om het overzicht te bekijken.

populairste koortsthermometers


Bekijk thermometers op Bol.com

Soorten Koortsthermometers

Er zijn natuurlijk een hoop koortsthermometers op de markt, welke het beste is verschilt van persoon tot persoon. Iedereen heeft uiteraard andere wensen. Wij hebben persoonlijk thuis de koortsthermometer voor je oren, maar in de toekomst zouden we denk ik gaan voor de koortsthermometer voor het voorhoofd.

Dit omdat het gewoon een stuk makkelijker is om via het voorhoofd je koorts te meten. Laten we de verschillende soorten koortsthermometers eens voor je op een rijtje zetten, zo weet je na het lezen van dit artikel welke koortsthermometer voor jou het beste is.

Koortsthermometer voor je voorhoofd

De eerste die we net al een beetje met je bespraken, is de koortsthermometer voor je voorhoofd. Dit soort thermometers zijn makkelijk te gebruiken omdat je binnen enkele seconden je tempratuur kunt meten. Je houd de thermometer voor je voorhoofd en je tempratuur word gemeten.

Het voordeel van dit soort thermometers is dat je snel en zonder aanraking van je lichaam je tempratuur kunt meten, als wij weer een nieuwe thermometer zouden moeten kopen, dan zouden we absoluut gaan voor dit soort thermometers omdat ze snel en makkelijk werken.

Koortsthermometer voor je oor

Als er geen koortsthermometer voor je voorhoofd was, dan was de koortsthermometer voor je oor mijn tweede keus. Dit omdat dit soort thermometers een betrouwbare meting geven, en de meting is ook binnen enkele minuten afgerond.

De oor thermometer voelt verder comfortabel aan in het oor en de thermometers zijn ook nog is relatief goedkoop. Kortom: Zoek je een goede en betrouwbare thermometer om koorts te kunnen meten? Bekijk dan zeker eens de koortsthermometers voor in je oor.

Koortsthermometer voor je oor

Oksel koortsthermometer 

De koortsthermometer voor de oksel is niet echt meer van deze tijd vinden wij, echter zijn er natuurlijk nog een hoop mensen die wel gebruik maken van dit soort thermometers. Daarom is het best handig als we ook dit soort thermometers even  met je bespreken.

De oksel thermometer is uiteraard gemaakt om koorts te meten via de oksel, het duurt wel iets langer om je tempratuur te meten dan bovengenoemde koortsthermometers, maar daarentegen zijn deze koortsthermometers ook een stuk goedkoper.

Orale koortsthermometers  

De orale koortsthermometers worden meestal gebruikt om je koorts te meten via de mond. Als je van plan bent om je koorts te meten via de mond of oksel is het belangrijk om te weten dat de meting langer duurt. Je moet de thermometer dus iets langer op de meetplek houden.

Verder is dit natuurlijk een ideale manier om koorts te meten. Natuurlijk gaat onze algehele voorkeur uit naar het meten van koorts via het voorhoofd, maar dit zal uiteraard voor iedereen verschillend zijn. Je moet doen waar je jezelf het beste bij voelt.

Rectale koortsthermometers

De wat minder fijne koortsthermometers zijn de thermometers die ingebracht moeten worden via de anus, maar het is wel zo dat we ook deze thermometers even met je moeten bespreken. ik herinner me nog dat als je koorts gemeten moest worden dat dit nooit echt een pretjes was.

Persoonlijk zou ik dus niet voor dit soort thermometers kiezen, de thermometers die het meest comfortabel zijn vind ik dus de thermometer voor de oren of het voorhoofd. Laten we eens verder kijken naar de verschillende opties die mogelijk zijn bij het uitkiezen van een koortsthermometer.

Speen Koortsthermometers voor baby’s

Heb je een baby? En zie je er al tegenop om de koorts te meten? Dan is er ook voor de kleine een geweldige oplossing. Er zijn namelijk koortsthermometers op de markt in de vorm van een speen. Het voordeel van deze thermometers is dat je kleine niet eens door heeft dat er een koortsmeting plaats vind.

Dus mocht je op zoek zijn naar een koortsthermometer voor je baby? Klik dan op de blauwe button hieronder en vul in de zoekbalk even in: Koortsthermometer voor baby’s. Als het goed is krijg je dan een hoop resultaten te zien. 


Bekijk koortsthermometers (HIER)

Welke opties moet de koortsthermometer hebben?

Tegenwoordig hebben de koortsthermometers allerlei handige opties waar u uit kunt kiezen, moet de thermometer bijvoorbeeld een geluidssignaal geven bij het einde van een meting? Of wil je dat er een speciaal alarm op zit als je koorts hebt?

Dit zijn allemaal opties die tegenwoordig mogelijk zijn. Laten we samen de verschillende opties eens op een rijtje zetten, zo heb je na het lezen van dit artikel in ieder geval een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van koortsthermometers.

Geluidssignaal bij einde meting

Het is wel fijn dat er tegenwoordig allerlei opties op de thermometer zitten, zo is het zelfs mogelijk om een app te koppelen aan je thermometer zodat je de metingen kunt aflezen op je mobiele telefoon. Je zou bijna zeggen, het moet toch niet gekker worden!

Met de optie geluidssignaal bij einde meting krijg je een geluidje te horen wanneer de meting afgerond is. Dit is natuurlijk ideaal! Niets is namelijk zo irritant dan dat je twintig keer moet kijken of de meting al is afgerond. Dit is dus zeker een optie die we zouden adviseren, op de meeste koortsthermometers zit deze optie standaard ingebouwd.

Koortsthermometer met koortsalarm

Als het koortsalarm gaat is dit natuurlijk geen goed teken, als je een koortsthermometer met koortsalarm aanschaft heb je dus de optie op je thermometer zitten dat de thermometer een speciaal alarm geeft als je koorts hebt.

Dit is natuurlijk een hele handige functie, waarvan je liever hebt dat tie niet af gaat. Zoals je ziet zijn er tegenwoordig een hoop koortsthermometers met een hoop opties op de markt, deze kunnen best handig zijn, maar ze zijn niet altijd noodzakelijk.

Koortsthermometer met koortsalarm

Meet vloeistof en omgevingstempratuur 

Er zijn ook koortsthermometers op de markt die de omgevingstempratuur kunnen meten. Tegenwoordig met de corona moet je bijvoorbeeld als je naar het ziekenhuis moet voor een paal gaan staan bij binnenkomst, je tempratuur word dan op afstand gemeten.

Deze optie is super handig omdat je eenvoudig op afstand de tempratuur kunt meten, verder hebben dit soort thermometers de optie om objecten en vloeistoffen te meten als dit nodig is. Super handig dus, overweeg deze optie dus zeker even.

Contactloos meten via infrarood

Contactloos meten via infrarood is een optie die ook aan te raden is, bij contactloze meting hoef je dus niet in aanraking te komen met de thermometer. Dit soort koortsthermometers zijn dus ideaal om te gebruiken voor de koortsmeting bij kinderen.

De koortsthermometers die deze optie hebben zijn de koortsthermometers die gebruikt worden voor je voorhoofd. Je kunt deze thermometers een stukje bij je voorhoofd vandaan houden om zo op een nauwkeurige manier je tempratuur te meten.

Waterdicht

Dit is misschien een beetje een optie die eigenlijk overbodig is, ik kan me in ieder geval niet indenken dat ik een koortsthermometer nodig zou hebben die volledig waterdicht is. Maar waarschijnlijk is er toch een doelgroep die dit wel interessant vindt.

Het belangrijkste aan een koortsthermometer vind ik dat je op een makkelijke manier je tempratuur kunt meten, dit wil ik graag snel kunnen doen en makkelijk. Verder hoef ik niet heel erg veel opties te hebben op mijn koortsthermometer. 


Bekijk koortsthermometers (HIER)

Koppelbaar aan mobiele app 

Ook een optie die wat mij betreft niet nodig zou hoeven zijn, echter kan ik me heel goed voorstellen dat als je veel mensen moet meten het makkelijk zou kunnen zijn als je bijvoorbeeld een percentage mensen zou kunnen aflezen die koorts hadden.

Maar goed dit is iets wat ik ter plekken verzin, ik zie niet echt een meerwaarde om een app te installeren voor het gebruik van een koortsthermometer. Maar je weet nu in ieder geval dat er een mogelijkheid is om dit wel als optie erbij te nemen.

Koortsthermometer kopen? Alles wat je moet weten over thermometers.

Als je een koortsthermometer aanschaft wil je er natuurlijk ook alles over weten, je wilt immers dat je op de juiste manier de tempratuur van je geliefden kunt meten. We raden je sowieso aan om voor kwaliteit te gaan, en niet altijd direct te kiezen voor het goedkoopste.

Verder is het zo dat we je aanraden om altijd de reviews bij een artikel te lezen, je krijgt zo snel een goed beeld van een artikel dat je wilt aanschaffen. Niets is namelijk zo eerlijk als een klantenreview. Onderstaand beantwoorden we graag de meest gestelde vragen over de koortsthermometer.

1 Wat is een koortsthermometer? 

De meesten onder ons zullen het antwoord op deze vraag wel weten, het is echter zo dat deze vraag toch vaak gesteld word via Google, dus we beantwoorden hem wel graag voor je. Met een koortsthermometer zorg je ervoor dat je je tempratuur meet.

Als je tempratuur boven de 38 graden uit komt spreken we van koorts. Hoe je de koortsthermometer moet gebruiken verschilt per thermometer, het is dus zeker aan te raden om de gebruiksaanwijzing van te voren goed door te nemen.

wat is een koortsthermometer

2 Wat doet een koortsthermometer? 

De koortsthermometer heeft als doel de tempratuur van je lichaam te meten, uiteraard is de koortsthermometer uitgevonden om te kijken of je verhoging of koorts hebt. Als je koorts hebt kan dit betekenen dat je ziek bent. Vaak heb je het van te voren koud of juist heel erg warm.

Er zijn verschillende soorten koortsthermometers op de markt, we raden je aan om een thermometer van goede kwaliteit te kopen. het is dan één keer een redelijke investering maar je zult er wel een hoop profijt van hebben.

3 Wat is een goede koortsthermometer?

Wat is een goede koortsthermometer? Ik denk dat iedereen daar een andere mening over heeft. Het is wel belangrijk om de reviews bij Bol.com goed in de gaten te houden voordat je een aankoop doet. Je komt er zo eenvoudig achter welke koortsthermometer goed is.

Voordat ik een aankoop doe, bekijk ik altijd eerst wat andere mensen te vertellen hebben over een artikel. Dit doe ik eigenlijk bij alles wat ik koop. dit is de beste tip die we je kunnen geven voordat je een koortsthermometer aanschaft.

4 Wat kost een koortsthermometer?

De prijzen van koortsthermometers verschillen nogal voor €4 heb je al een koortsthermometer. We raden je echter aan om niet direct voor het goedkoopste artikel te gaan. Het is namelijk veel belangrijker om een artikel uit te kiezen van goede kwaliteit.

We zien dat je voor de meest populaire koortsthermometer slechts €23 kwijt bent. Persoonlijk zou ik dan kiezen voor deze, hij is namelijk al als goed beoordeeld door klanten van Bol.com (lees de reviews) en het is een makkelijke koortsthermometer die te gebruiken is voor je voorhoofd en oor.


Bekijk de kosten op Bol.com!

5 Hoe werkt een koortsthermometer?

Dat verschilt een beetje per thermometer, je hebt namelijk koortsthermometers die je in je oor moet steken, voor je voorhoofd moet houden of onder je oksel moet steken. Je hebt ook thermometers die je anaal kunt inbrengen of onder de tong kunt steken.

We raden je daarom ook aan om de gebruiksaanwijzing goed door te nemen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de koortsthermometer op de juiste manier gebruikt. Mocht je daarna nog steeds vragen hebben over je artikel? Neem dan even contact op met de winkel waar je het artikel gekocht hebt.

6 Welke Koortsthermometer kan ik het beste gebruiken voor een baby?

Er zijn een hoop speenthermometers op de markt, we raden je aan om een speenthermometer aan te schaffen. Je baby merkt niets van de meting omdat het net is of je een normale speen in je mond hebt.

Het is dus super eenvoudig om zo de tempratuur van je baby te meten, zonder dat je baby ergens last van heeft. Bekijk snel op Bol.com of er een geschikte koortsthermometer voor je baby te koop is.

7 Is een koortsthermometer betrouwbaar? 

Ja koortsthermometers zijn uiteraard gewoon te vertrouwen, sommige thermometers kunnen een lichte afwijking hebben in graden, maar bij de thermometer voor je oor is deze afwijking het kleinst.

De afwijking bij deze thermometers is slechts maximaal 0,2 graden. Je kunt er dus vanuit gaan dat de koortsthermometers te vertrouwen zijn. Mocht je twijfelen? Probeer dan je koortsmeting te doen met een andere thermometer om te controleren of de tempratuur een beetje gelijk is.

Is een koortsthermometer betrouwbaar

8 Hoe kan je een Koortsthermometer ontsmetten?

Mocht je al een koortsthermometer in huis hebben, reinig deze dan met alcohol en bijvoorbeeld een wattenstaafje, zorg er daarbij voor dat je het hele oppervlak reinigt. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de koortsthermometer goed gereinigd hebt.

We raden je ook zeker aan om na elk gebruik je koortsthermometer te ontsmetten, zeker als er meerdere personen gebruik maken van de thermometer. Zo zorg je ervoor dat je schoon werkt. en er geen ongewenste bacteriën bij andere personen terecht komen.

9 Welke koortsthermometer is de beste?

Dat verschilt van persoon tot persoon, de één vind het namelijk fijner om met een voorhoofd thermometer te werken, terwijl de ander weer liever een oor thermometer gebruikt. Gelukkig is er nu een optie om een koortsthermometer te kopen die te gebruiken is voor je voorhoofd en je oor.

dus dan heb je de keuze! We raden je natuurlijk nogmaals aan om altijd de reviews door te lezen die bij een artikel staan. Zo weet je in ieder geval zeker dat je een goed artikel in huis haalt. Wij wensen je heel veel succes met het maken van de juiste keuze.

10 Waar kan je het beste een koortsthermometer kopen?

Koortsthermometers zijn op veel plekken te koop. Denk bijvoorbeeld aan de drogist of apotheek. Mocht je geen zin hebben om naar een fysieke winkel te gaan, bekijk dan het grootte assortiment eens op de website van Bol.com.

Je hebt hier een ruime keus, en mocht het artikel niet helemaal naar wens zijn dan heb je altijd de mogelijkheid om het artikel weer retour te sturen. Kijk dus snel in de webshop of er een goede koortsthermometer voor je tussen zit.


Bekijk thermometers op Bol.com

Waar moet je op letten bij de aankoop van een koortsthermometer?

We hopen dat we de meesten dingen die je zou willen weten over het kopen van een koortsthermometer goed voor je op een rijtje hebben gezet. We willen je graag nogmaals toelichten waar je op moet letten voordat je een aankoop doet.

Zo weet je na het lezen van dit artikel exact voor welke koortsthermometer je het beste kunt gaan. De meeste vragen hebben we natuurlijk al voor je beantwoord. Mocht je toch nog vragen hebben, reageer dan onder dit artikel of stuur een mailtje.

1 Welke soort thermometer wil je?

Als eerste is het belangrijk dat je voor jezelf uit zoekt welke thermometer je wilt aanschaffen. Wil je een thermometer voor in je oor of bijvoorbeeld je voorhoofd. Of heb je liever een thermometer die je kunt gebruiken onder je oksel?

Ieder mens is anders en heeft dus ook andere wensen. Zoek dit dus eerst uit en bepaal daarna welke opties de koortsthermometer moet hebben. Uiteindelijk komen we dan terecht bij de koortsthermometer van je keuze.

2 Welke opties moet de thermometer hebben?

Ben je een luxepoes of vind je een simpele koortsthermometer ook voldoende? Kortom: bepaal voor jezelf welke opties er op de koortsthermometer moeten zitten. Wil je bijvoorbeeld een thermometer die waterdicht is?

Of kies je liever voor een thermometer met koortsalarm of die te koppelen is aan een app? Er is heel veel mogelijk op dit gebied, bepaal dus als tweede welke opties je graag ziet op je koortsthermometer, zo weet je zeker dat je een goede thermometer in huis haalt.

3 Wat is je budget?

Hoeveel heb je te besteden? Welk bedrag wil je maximaal uitgeven? Dit is toch ook wel een dingetje wat je van te voren even moet uitzoeken. Vind je het wel prima, en koop je het liefst een thermometer van een paar euro?

Of ga je voor kwaliteit en kies je een wat luxere variant. We willen je zeker adviseren om sowieso voor kwaliteit te kiezen, je zult dan namelijk veel langer met de koortsthermometer doen. Wij wensen je succes met het maken van de juiste keuze.

4 lees reviews

De belangrijkste tip die we je echt nogmaals willen meegegeven is: Lees reviews van bestaande klanten! Dit is echt heel erg belangrijk omdat je er zo heel snel achter komt welke thermometers er wel en niet goed zijn.

Dit scheelt je een hoop uitzoekwerk, en je hebt binnen een aantal minuten een goede koortsthermometer besteld. Dus ga snel naar Bol.com en kies de beste koortsthermometer uit! Mocht je nog vragen hebben, reageer dan even onder dit artikel. 

Conclusie + Koortsthermometer aanbiedingen

Over het algemeen is het natuurlijk niet heel spannend om een koortsthermometer te kopen. De meeste mensen weten uiteindelijk ook wel waar ze op moeten letten. De conclusie van dit artikel is dat je dus beter kunt gaan voor een koortsthermometer van goede kwaliteit!

Natuurlijk ben je vrij in de keuze die je maakt maar het advies is dus om te gaan voor een koortsthermometer die en in je oor en voor je voorhoofd te gebruiken is. Je zorgt er dan voor dat je een koortsthermometer van goede kwaliteit aanschaft. Klik hieronder om de koortsthermometer aanbiedingen te bekijken op Bol.com


Bekijk Aanbiedingen op Bol.com

Andere Beste blogs die interessant kunnen zijn

  1. Welke droogmolen is het beste?
  2. Wil je een mini koelkast kopen? Welke is de beste?
  3. Lekker barbecueën van de zomer? Bekijk de beste bbq
  4. Heb je nog van alles schoon te maken? Bekijk dan de beste dweil
  5. Heb je een kat in huis? Wat is de beste kattenbakvulling

Plaats een reactie