Koolhydraatarm 50 dagen programma review – Volgen Of Niet (TIP)

 

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is ontworpen door Niels Bosman. Hij beweert dat je mijn zijn programma, 2 kilo per week kunt afvallen. Jezelf suf sporten en uithongeren is niet nodig, althans volgens Niels. Wij hebben onderzoek gedaan en onthullen het koolhydraatarm 50 dagen programma! => Ga Naar Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Koolhydraatarm 50 dagen programma review & Ervaringen

Een koolhydraatarm dieet is overgewaaid vanuit America. Op het internet lees je dan ook grote succes verhalen, wanneer je gaat minderen in koolhydraten.

Het blijkt dat intens sporten niet nodig is. Volgens Niels Bosman ga je vetverbranden op plaatsen, waar je normaal makkelijk vet opslaat, namelijk je buik, billen en benen.

Dit zijn natuurlijk mooie beloftes waar we allemaal naar opzoek zijn. Om erachter te komen wie Niels Bosman is, zijn we op onderzoek uit gegaan naar persoonlijke informatie. Is Niels Bosman betrouwbaar of niet?

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman is de bedenker van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Niels is ook de eigenaar van makkelijkafvallen.eu waar hij dagelijks recepten deelt.

Als we op zoek gaan naar informatie over Niels Bosman, komen we vooral veel ervaringen met het koolhydraatarm 50 dagen programma tegen. Ook zien we dat hij onder zijn eigen naam actief is.

De KVK gegevens hebben we op zijn website makkelijkafvallen.eu niet kunnen vinden. Hij deelt deze gegevens onder Niels Bosman Sales (bedrijfsnaam), dat gevestigd is in Utrecht. Wat dat betreft heeft hij zijn zaakjes op orde.

Is Niels Bosman betrouwbaar?

Als we verder in archief duiken op zijn website, zien we dat hij al een aantal jaar actief is. Hij deelt tips over afvallen, sporten en schrijft vooral veel over koolhydraatarme recepten.

Zo te lezen vindt Niels het ook belangrijk om succesvol te zijn en over te komen als afslank guru. Hij benoemd zichzelf tot lifestyle adviseur en entrepreneur. Iedereen kan deze termen gebruiken, dus dit heeft nog niks te betekenen.

Niels vermeld ook een duidelijke garantie op zijn webiste. Deze garantie houd in dat je binnen 30 dagen je geld kunt terug vragen, mocht je niet zijn afgevallen. Hier vertel ik je later meer over.

Niels gebruik in ieder geval zijn eigen naam en staat geregisterd bij de kamer van koophandel. Aan zijn betrouwbaarheid twijfelen wij niet.

Gebruik De Maximale Kortingspagina

Hoe werkt een koolhydraatarm dieet?

Koolhydraten ontstaat uit suikers en zetmeel. Wanneer je van start gaat met een koolhydraatarm dieet, ga je minderen in suikers. Het zijn met name de geraffineerde suikers, die je achterwege laat.

Voedingsmiddelen met geraffineerde suikers zijn o.a. koek, gebak, snoep, vruchtensap en frisdranken. Je eet tijdens een koolhydraatarm dieet, gezonde voedingstoffen met een hoog gehalte aan vitamine, mineralen en eiwitten.

Koolhydraatarm 50 dagen programma

Voor wie is het koolhydraatarm 50 dagen programma?

Wanneer je graag een aantal kilo’s wilt afvallen kun je gebruik maken van het koolhydraatarm 50 dagen programma. Een voordeel is dat je vrijwel de eerste week afvalt.

Daarnaast ervaar je meer energie die de gedurende dag aanhoudt. Je kunt dit programma prima combineren wanneer je weinig tijd hebt, om naar de sportschool te gaan. Mannen en vrouwen kunnen gebruik maken van dit dieet.

De werking van het koolhydraatarm 50 dagen programma (Niels Bosman)

Het koolhydraatarm 50 dagen programma volg je voor 50 dagen. Daarna kun je door gaan aangezien Niels nieuwe recepten toevoegt.

De manier van recepten ziet er als volgt uit: Zo zijn er 6 eetmomenten per dag, namelijk 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Volgens Niels zorgt het verdeeld eten over de dag, voor minder honger momenten. Ook voorkom je de kans om onnodige snackmomenten.

De recepten bestaan uit gezonde voedingstoffen die weinig tot geen suikers bevatten. Niels zorgt er wel voor dat je niet helemaal zonder koolhydraten gaat koken. Wanneer je namelijk 0 koolhydaten eet en hiermee stopt, is de kans op een jojo-effect groot.

Vandaar dat hij regelmatig de term koolhydraat beperkt gebruikt. Een boterham of rijstwafel mag dus gegeten worden.

Het koolhydraatarm 50 dagen programma zorgt ervoor dat vetverbranding rondom buik,billen en benen plaats vindt. Op deze 3 plekken vind namelijk het snelst en makkelijk vetophoping plaats.

Niels beweert op zijn pagina dat je met dit dieet, 2 kilo per week kunt afvallen. Hier hebben we research naar gedaan en het blijkt dat 1,5 – 2 kilo per week verantwoord is. Hoeveel je daadwerkelijk afvalt is ook afhankelijk van de leeftijd, je huidige gewicht en vetpercentage.

Een koolhydraatarm programma volgen

Het koolhydraatarm programma van Niels Bosman, bestaat uit 6 pijlers. Deze pijlers geven aan waar het programma garant voor staat. Een koolhydraatarm programma volgen kan zowel door mannen als vrouwen. Alles peilers die ik hieronder benoem, zijn claims van Niels Bosman.

Koolhydraatarm 50 dagen programma

1. De recepten zijn makkelijk

Recepten die Niels gebruikt zijn makkelijk te bereiden. De recepten nemen weinig tijd in beslag en zijn goedkoop. Een voordeel is dat je kunt variëren als je iets niet lekker vindt. Ook hoef je niet naar speciaalzaken toe om aan ingrediënten te komen. Er zijn diëten actief waarvoor je eerst een ”wereldreis” moet maken. Hier beleef je weinig plezier aan en op ten duur hou je deze manier van afvallen niet vol. Ingewikkelde superfoods zijn dus niet nodig.

2. Brood eten mag

De weekmenu’s bevatten regelmatig een boterham of rijstwafel. Brood bevat namelijk belangrijke mineralen die je nodig hebt om je weerstand op peil te houden. Daarnaast verklein je de kans op een jojo effect, wanneer je stop met een koolhydraatarm dieet. In principe is een koolhydraatarm dieet een lifestyle waar je mee door kunt zolang je dat zelf wilt.

3. Sporten is niet nodig

In het koolhydraatarm 50 dagen programma hoef je jezelf niet suf te sporten. Zolang je de recepten uit het programma volgt, val je af. Wel raden wij je aan om regelmatig te bewegen. Dit zorgt er voor dat je meer kilo’s afvalt dan wanneer je niet aan voldoende beweging doet. Je hoeft niet extra te gaan fitnessen maar een wandeling kan al voldoende zijn.

4. Minder hongergevoel

Doordat je 6 x verdeeld over de dag eet, neemt je honger gevoel af. Het voordeel hiervan is dat je niet onnodig gaat snacken. Mocht je tussendoor honger krijgen dan kun je gebruik maken van de snacklijst. Niels voorkomt dat je jezelf gaat uithongeren. Wanneer je tijdens een dieet niet mag eten zodra je trek hebt, is de kans groot dat je het niet volhoudt. Uiteindelijk geef je op en dat is natuurlijk zonde.

5. Op een gezonde manier afvallen

Doordat je minder koolhydraten eet, vervang je deze met eiwitrijke voeding. Hierdoor komt je lichaam niks en kort en val je op een gezonde manier af. De hoeveelheid eiwitten beschermen je spieren. Je wilt namelijk dat je spiermassa behouden blijft, als je gaat afvallen. Door de juiste hoeveelheid eiwitten en aminozuren voorkom je spierafbraak.

6. Makkelijk aan te passen voor het gezin

Het programma kun je makkelijk aanpassen op je gezin. Je hoeft dus niet apart te gaan koken voor je partner en kinderen. Bij de meeste dieten is dat wel het geval. Je maakt extra kosten en je bent meer tijd kwijt dan normaal. Koken moet makkelijk en betaalbaar blijven vindt Niels.

Gebruik De Maximale Kortingspagina

De inhoud van het programma + Gratis Bonus

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is een e-book. Je krijgt complete weekmenu’s voor 50 dagen. Zo weet je iedere dag wat je kunt gaan koken en verschillende gerechten maak je in een grotere hoeveelheid. Vooral de eigengemaakte tussendoortjes zorgen voor een goede voorraad.

Het e-book staat boordevol tips en mocht je een paar oefeningen willen uitvoeren, dan kun je daar gebruik van maken. De oefeningen kun je thuis uitvoeren, je hoeft hiervoor niet naar de sportschool.

Ook bevat het e-book nog een aantal bonussen. De bonussen ontvang je gratis wanneer je het koolhydraatprogramma aanschaft.

Gratis Bonus 1

7 handige boodschappenlijstjes. Je hoeft niet na te denken over je boodschappen en dat scheelt tijd in de supermarkt. Niels beweert ook tips te hebben waardoor je veel geld bespaart tijdens het boodschappen doen. Het moet namelijk leuk en betaalbaar blijven.

Gratis Bonus 2

Handige drinktips die je kunt toevoegen aan je dagelijkse schema. Vaak wordt er alleen rekening gehouden met voeding terwijl vocht net zo belangrijk is. Wanneer je namelijk ongezonde dranken drinkt, vindt er weinig verandering plaats. Deze gratis bonus deelt niet alleen tips, maar ook recepten die je zelf kunt maken.

De voordelen en nadelen van het koolhydraatarm 50 dagen programma

We zijn opzoek gegaan naar alle voor en nadelen. Zo zij er verschillende voordelen, wanneer je van start gaat met een koolhydraatarm programma. uiteraard komen er ook een paar nadelen om de hoek kijken.

De voordelen van het koolhydraatarm 50 dagen programma

– Complete week menu’s waardoor je niet opzoek hoeft te gaan voor recepten
– Je ontvangt handige mailtjes met tips, recepten en opdrachten
– Je kan onbeperkt gebruik maken van de helpdesk – binnen 24 uur krijg je antwoord
– 30 dagen garantie – Val je niet af krijg je je aankoop bedrag terug gestort

De nadelen van het koolhydraatarm 50 dagen programma

– De eerste week kan lastig zijn – Je moet wennen aan een andere manier van eten
– De gerechten uit het boek moet je zelf maken
– Het boek is niet fysiek te koop

Welke garantie heb je op het koolhydraatarm 50 dagen programma?

koolhydraatarm 50 dagen programma

Het koolhydraatarm programma van Niels Bosman kun je 30 dagen uitproberen. Bevalt het programma niet of val je er niet van af, krijg je het volledige aankoop bedrag terug gestort.

Daarnaast heb je contact met Niels via email. Binnen 24 uur reageert hij op je vragen. Ook wij hebben dit uiteraard getest. We hebben een aantal vragen gesteld aan Niels en dezelfde dag ontvingen we een antwoord terug.

Wat gebeurt er zodra je het koolhydraatarm 50 dagen programma besteld?

Het programma van Niels Bosman is alleen verkrijgbaar als e-book (digitaal boek). Niet iedereen is bekend met het aanschaffen van e-book. Een digitaal boek wordt tegenwoordig steeds meer toegepast. Aangezien we onze telefoon altijd bij ons hebben, kun je het boek ten alle tijden bekijken.

De betaalpagina vindt plaats in een beveiligde omgevingen. Je kunt het koolhydraatarm 50 dagen programma betalen via IDeal, paypal en afterpay.

Wanneer je het e-book aanschaft kun je het open via je laptop/computer, tablet en telefoon. Zorg ervoor dat je het juiste email adres opgeeft.

Je ontvangt namelijk in je inbox de link, waar je het e-book kunt downloaden. Daar staat beschreven welke stappen je moet uitvoeren. Het voordeel van een e-book is dat je direct kunt beginnen.

Gebruik De Maximale Kortingspagina

Wat vinden anderen van het koolhydraatarm 50 dagen programma?

Je hoeft niet lang te zoeken en je komt een hoop reacties tegen. Op de website van Niels maar ook op zijn Facebook pagina en instagram.

Want ons vooral opvalt (je kunt het zelf controleren) zijn de enorme hoeveelheid positieve reacties. Dagelijks plaatsen zijn deelnemers wat ze tot nu toe bereikt hebben.

Dit word gedeeld op zijn website maar ook op zijn Facebook pagina. Er word vooral gesproken over de recepten en het aantal kilo’s dat zijn deelnemers verloren zijn. Zo lezen we regelmatig dat zijn recepten inderdaad makkelijk zijn en betaalbaar.

Zo laat een enkeling weten dat het afvallen moeizaam verloopt en van plan is om te stoppen. Ook hier reageert Niels positief op. Hij laat weten dat een koolhydraatarm in begin wennen zal zijn, maar in de meeste gevallen na 1 week, resultaat levert.

Ook wij waren verbaasd dat er momenteel meer dan 33.800 deelnemers gebruik hebben gemaakt van het koolhydraatarm 50 dagen programma. Hiermee blijkt inderdaad dat een koolhydraatarm dieet, succesvol is om kilo’s af te vallen.

Wat is de prijs?

Koolhydraatarm 50 dagen programma

Het programma kost €37,00,- euro. Deze prijs is inclusief de bonussen die je ontvangt. Aan het boek is voldoende aandacht besteed en er is een duidelijk stappenplan aanwezig.

Zo weet je precies waar je moet beginnen en hoe je aan de slag kunt gaan. Vergeet niet dat je 30 dagen niet goed geld terug garantie hebt. Deze garantie is ook geldig als je het boek na aanschaf, niets vindt.

Wij vinden 37,00,- een prima prijs. Je kunt met een koolhydraatarm dieet snelle resultaten behalen. Daarnaast kun je (mits je doorzet) aardig wat kilo’s kwijtraken.

Het koolhydraatarm 50 dagen programma kopen + Kortingslink!

Aangezien ik het koolhydraatarm 50 dagen programma de moeite waard vindt, deel ik een kortingslink. Mocht je van plan zijn om met dit programma van start te gaan bekijk dan deze pagina: Extra korting op koolhydraatarm 50 dagen programma

Tot slot

We zijn aardig enthousiast over het koolhydraatarm 50 dagen programma. Wel zijn er uitgebreidere diëten op de markt. Wanneer je snel een aantal kilo’s wilt afvallen, kan dit programma de oplossing zijn.

Je kunt de eerste 50 dagen aan de slag en mocht je door willen gaan, heeft Niels daar een nieuw aanvullend programma voor.

Een koolhydraatarm dieet is in principe een complete lifestyle. Wanneer je er volledig mee stopt is de kans aanwezig dat je opnieuw aankomt. Doordat Niels het eten van brood en pasta toestaat, kan een jojo effect uitblijven. Vandaar valt dit dieet onder de noemer koolhydraatarmbeperkt.

We hopen dat je voldoende informatie uit deze review hebt kunnen halen. Ook hopen we dat je antwoord hebt op de vragen:

  • Wie is Niels Bosman
  • Is Niels Bosman betrouwbaar?
  • Wat is een koolhydraatarm dieet?
  • Is het koolhydraatarm 50 dagen programma de moeite waar?
  • Ervaringen met het koolhydraatarm 50 dagen programma

Heb je besloten om gebruik te maken van het koolhydraatarm 50 dagen programma? Vergeet dan niet de kortingslink: Extra korting Op Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Mocht je nog vragen hebben over Niels Bosman en zijn programma, stel deze dan onderaan in dit artikel. Wij komen er dezelfde dag nog op terug!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *