Kippengids Review Fred Schouten (Video)

 

Kippengids Review Fred Schouten

Kippengids Review Fred Schouten- Vandaag neem ik je mee in de wereld van de kippen en kippenhokken. Ben je van plan om je eigen kippenhok te gaan maken? En heb je hier nog niet echt een goede tekening of plan voor? Lees dan verder. Eerder schreven we al een review over Fred’s bouwtekeningen waarin we je mee namen in 10.000 bouwtekeningen en projecten. Vandaag ga ik je meenemen in een ander project van Fred Schouten, De kippengids voor als je altijd al zelf je eigen kippenhok hebt willen bouwen => Bekijk De website Van De Kippengids.

Kippengids Review Fred Schouten

Wat Is De Kippengids?

De kippengids is een E-book dat bestaat uit 135 pagina’s. Met dit digitale product zou het mogelijk moeten zijn om al je kippenhokken zelf te bouwen. Verder in deze review nemen we je natuurlijk mee door de inhoud van het E-book en we gaan het met je hebben over de auteur en de mogelijkheden die je hebt als je dit boek gekocht hebt. Natuurlijk hebben we onderaan dit artikel ook weer een video voor je klaar staan waarin we je echt laten zien hoe het e-book eruit ziet. Er zijn veel websites die reviews schrijven, maar wij zijn de meest betrouwbare website.

Fred Schouten

Fred Schouten is de auteur en eigenaar van dit E-book, in een eerdere review namen we je al mee in zijn andere product. Fred’s bouwtekeningen waarin hij een geweldig pakket met bouwtekeningen aanbied. Dus als je op zoek bent naar een completer product waarbij je veel meer projecten zelf kunt maken is het zeker aan te raden om ook eens een kijkje te nemen bij onze andere review die we eerder al schreven. Ben je echter op zoek naar een manier om alleen een kippenhok te maken? Dan kan je zeker met dit product uit de voeten.

Is Fred Schouten Betrouwbaar?

Natuurlijk is het altijd aan te raden om voordat je iets koopt op onderzoek uit te gaan, Fred Schouten heeft inmiddels meerdere producten op de markt gezet, Denk bijvoorbeeld aan het eerder omschreven bouwtekeningen pakket Fred’s Bouwtekeningen. Je kunt er dus vanuit gaan dat de producten van Fred echt betrouwbaar zijn. Dit zullen we je ook laten zien in de video die we verderop in deze review voor je hebben gemaakt. Het kan natuurlijk zo zijn dat je een andere mening hebt. Laat dit dan weten in de reacties.

Is De Kippengids Betrouwbaar?

Als je het bovenstaande gedeelte van deze review hebt doorgelezen, kan je er vanuit gaan dat je de kippengids volledig kunt vertrouwen. Het E-book bestaat uit 135 pagina’s met bouwtekeningen voor kippenhokken. We zullen verderop in deze review exact vertellen hoe het E-book eruit ziet en waar de verschillende hoofdstukken uit bestaan. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je van plan bent om de kippengids ook daadwerkelijk te gaan kopen. En voor de prijs van het E-book hoef je het trouwens ook niet te laten, want het boek kost je slechts €17 maar daarover straks natuurlijk veel meer.

kippengids

Het Bedrijf Achter Het E-book De Kippengids

Als we op zoek gaan naar wat informatie over het bedrijf achter de kippengids komen we er al snel achter dat dit hetzelfde bedrijf is als het product wat we al eerder in deze review bespraken “Fred’s Bouwtekeningen” valt namelijk ook onder hetzelfde bedrijf Dieleman Trading staat netjes ingeschreven bij de K.V.K er is dus absoluut geen reden om je ergens zorgen over te maken. Het is trouwens ook zo dat je op bijna elk product een niet tevreden geld terug garantie hebt. Dit verlaagd sowieso het risico van oplichting bij het kopen van een product.

De Inhoud Van Het E-book De Kippengids.

We gaan het nu met je hebben over de inhoud van de kippengids. Wij proberen altijd onze reviews zo breed mogelijk uit te meten zodat je een goed beeld hebt van het aangeboden product. Dit doen we dus ook met de kippengids review van Fred Schouten. We zullen de verschillende hoofdstukken met je bespreken en een eind conclusie trekken over wat wij vinden van het E-Book. Het E-book bestaat uit:

  • 135 pagina’s
  • 19 hoofdstukken

Onderstaand zullen we de verschillende hoofdstukken met je doornemen, omdat het E-book uit veel bouwtekeningen bestaat zullen we niet al deze tekeningen met je gaan bespreken. Deze kan je natuurlijk gewoon terug vinden als je het E-book gekocht hebt.

Hoofdstuk 1 Heb Je Een Vergunning Nodig Voor Het Bouwen Van Een Kippenhok

In hoofdstuk 1 word er vooral in gegaan op het feit of je een vergunning nodig hebt bij het bouwen van een kippenhok. Natuurlijk is het zo dat je dit het beste even kunt navragen bij je gemeente. Zij kunnen je vast wel op weg helpen en je vertellen of het van belang is om een vergunning aan te vragen voor het bouwen van je eigen kippenhok.

De Locatie En Plaats Van Je Kippenhok En Kippenren

Het volgende onderdeel uit dit hoofdstuk gaat over waar je het beste je kippenren kunt plaatsen. Het is belangrijk dat je weet welke ruimte je beschikbaar hebt voor je kippenhok en kippenren. Je dient er rekening mee te houden dat kippen toch wel een redelijke ruimte in beslag nemen. Hou hier dus goed rekening mee en zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de ruimte die je beschikbaar hebt voor het bouwen van de ren en het kippenhok.

De Afmetingen Van Je Kippenren En Kippenhok

In het volgende onderdeel van het boek word gesproken over de afmetingen die je moet hanteren voor je kippenren. Zorg er hierbij voor dat je goed weet welk soort ras kippen je hebt. Dit is namelijk van belang om de grootte van de kippenren te kunnen bepalen. Ook je kippenhok moet aan een bepaalde grootte voldoen, zorg er dus voor dat je de kippenren en het kippenhok niet te klein maakt en geef je kippen dus voldoende ruimte om lekker te kunnen bewegen.

kippengids ervaringen

Hoofdstuk 2 Bouwvergunning Nodig Voor Het Plaatsen Van Een Kippenhok Of Kippenren?

In het onderdeel wat hierna besproken word  gaat het weer over de bouwvergunning of deze wel of niet nodig is. Naar mijn mening is dit een stukje wat twee keer in het E-book besproken word en dus eigenlijk niet nodig is, Er word een stukje in gegaan op de verschillende regels die er gelden en welke hoogtes je moet aanhouden om geen vergunning nodig te hebben voor je kippenhok en kippenren. Naar mijn mening hadden ze dit stukje wel bij elkaar kunnen zetten in één onderdeel van het E-book. Er kan dus niet gezegd worden dat het niet besproken is.

Bouwtekeningen Van Kippenhokken

In de volgende hoofdstukken worden de verschillende bouwtekeningen prijs gegeven. Als je op zoek bent naar een E-book waarbij je toegang wilt hebben tot echt veel bouwtekeningen van kippenhokken raad ik je zeker aan om dit E-book aan te schaffen. Er worden maar liefst 16 verschillende kippenhokken met je besproken. Je kunt dus je lol op bij het bepalen van welk kippenhok je gaat plaatsen. Onderaan dit artikel geven we je door middel van een video een kleine impressie van hoe het e-book eruit ziet. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat je het e-book zelf gaat aanschaffen.

Uit Hoeveel Bouwtekeningen Bestaat De Kippengids?

De kippengids bestaat uit 18 verschillende bouwtekeningen, verderop in dit artikel zullen we er een aantal voor je uitlichten. Het is in ieder geval goed te doen als we de tekeningen zo is bekijken. De bouwtekeningen zijn duidelijk en voorzien van goede plaatjes en nummering. Ook de maatvoering van de tekeningen is duidelijk en zelfs voor mij redelijk te begrijpen. (en ik ben absoluut geen klusser) Dus mocht je nog steeds twijfelen om aan de slag te gaan met de kippengids? Vanaf nu hoef je niet meer te twijfelen want je kunt vandaag nog aan de slag.

Welke Kippenhokken Kan Je Bouwen Met De Kippengids?

Er zitten dus een hoop bouwtekeningen in de kippengids, de tekeningen zijn zoals eerder besproken duidelijk en voor iedereen te begrijpen. Je kan met deze duidelijke bouwtekeningen dus direct aan de slag met het maken van verschillende soorten kippenhokken. onderstaand zullen we er een paar voor je omschrijven. Zo weet je exact wat er mogelijk is na het downloaden van het E-book. Er worden ook kippenrennen besproken, er is dus voor een ieder wat wils.

kippengids recensie

Kippenhok Met Ren

Tussen één van de bouwtekeningen zit een kippenhok met ren, deze bouwtekening is ideaal voor iedereen die dus een compleet ‘kippenhok met ren wenst te bouwen. Verder zien we nog een aantal andere handige bouwtekeningen die alleen het kippenhok beschrijven. Maar voor de mensen die dus een kippenhok met aangebouwde ren willen bouwen zijn er dus ook bouwtekeningen genoeg te vinden in dit E-book. Wist je trouwens ook al dat je altijd een niet tevreden geld terug garantie hebt? Je kunt meestal een E-book of digitaal product dus vrijblijvend 30 dagen proberen.

Zit Stokken Voor Kippen Maken.

Als je dacht dat dit alles was heb je het natuurlijk helemaal mis, in het e-book staan veel meer handige tekeningen dan alleen de bouwtekeningen voor het maken van de kippenhokken, De kip moet immers ook ergens op zitten toch? Dus als je wilt weten hoe je zit stokken moet maken voor in een kippenhok is het alleen dan al aan te raden om het e-book eens door te nemen.

Een Kippenflat Maken.

Een volgende optie die we ook tegen komen in het E-book is die van het maken van een kippenflat. Een kippenflat is bijvoorbeeld ideaal voor als je van plan bent om meerdere kippen te gaan houden. Je kunt met de bouwtekeningen uit de kippengids dus ook eenvoudig een zelf een kippenflat maken. ga er dus vandaag nog mee aan de slag en zorg ervoor dat je al je kippenhokken en projecten zelf kunt bouwen.

Een Kippenhok Hooiberg Maken.

Eigenlijk wist ik niet zo goed wat het was toen ik het zag staan in het E-book. Maar na een onderzoekje via Google en de afbeeldingen bekeken te hebben weet ik nu ook weer wat een kippenhok hooiberg is. Nou mocht je van plan zijn om deze te gaan bouwen dan kan dit natuurlijk ook met de bouwtekeningen uit de kippengids. Dit kippenhok is lekker ruim en geeft je inderdaad ook nog de mogelijkheid om wat hooi op te slaan.

Voederbakken voor Kippen Maken.

1 van  de bouwtekeningen die we ook tegenkomen in de kippengids is die van de voederbakken voor de kippen. Heb je inmiddels al een eigen kippenhok gebouwd? En wil je ook nog aan de slag met het bouwen van je eigen voederbakken? dan is dit je kans. In de kippengids staat ook een bouwtekening om aan de slag te gaan met je eigen voerbakken. Je hebt dus straks en je eigen gemaakte kippenhok en ook nog eens je eigen gemaakte voederbakken. ga vandaag nog aan de slag met de kippengids.

Video Rondleiding Door De Kippengids

Voordat je het E-book ook daadwerkelijk gaat kopen wil je natuurlijk zien of het echt zijn geld waard is. Dit is vrij logisch en daarom hebben we een korte video voor je gemaakt om je te laten zien wat er allemaal in de kippengids staat. Natuurlijk kunnen we je niet alles prijs geven en dien je het E-book echt zelf aan te kopen om er mee aan de slag te kunnen gaan.

Waar Kan Je De kippengids Kopen?

Voordat je aan de slag kunt gaan met de kippengids is het wel handig dat je eerste weet waar de kippengids te koop is. De kippengids van Fred Schouten is alleen online te koop in de vorm van een e-book. Het voordeel van een E-book is dat je er na je aankoop direct mee aan de slag kunt. Je hoeft dus niet te wachten totdat je boek thuis geleverd word. => Ga aan de slag met de kippengids klik nu hier.

Wat Kost De Kippengids Van Fred Schouten?

Wat betaal je dan voor de kippengids? Het E-book is niet super dik maar bevat toch wel een hoop waarde. Je kunt met het E-book dus eenvoudig al je kippenhokken en rennen zelf maken. Je betaald voor dit leuke E-book slechts €17 Wat we aan de goedkope kant vinden. Klik dus snel onder dit artikel op de link en ga aan de slag!

30 Dagen Proberen?

Zoals we eerder al hebben aangegeven kan je bijna alle digitale producten 30 dagen vrijblijvend proberen. Mocht je na je aankoop toch niet tevreden zijn? dan kan je er altijd voor kiezen om je geld terug te vragen. Maar wij nemen aan dat we je met z,n brede review flink hebben geholpen en hopen natuurlijk dat je veel plezier zult hebben van de kippengids.

Conclusie: De Kippengids

De conclusie van de kippengids kunnen we vrij kort houden, het is een simpel maar goed E-book met goede informatie voor als je een kippenhok of ren wilt maken. De prijs is goed en niet al te duur. Zorg er dus voor dat je vandaag nog aan de slag gaat met de kippengids en klik NU hieronder.

JA Ik Wil De Kippengids Aanschaffen En Klik Nu Hier

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
De kippengids Fred Schouten.
Score
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *