Internet Succes Gids Affiliate Marketing Revolutie Review Jacko Meijaard

      Reacties uitgeschakeld voor Internet Succes Gids Affiliate Marketing Revolutie Review Jacko Meijaard
 

Internet Succes Gids Affiliate Marketing Revolutie Review

Internet Succes Gids Affiliate Marketing Revolutie Review. Vandaag neem ik je mee in één van de beste cursussen die er te vinden is op het internet. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat dit de beste cursus is als het gaat om manieren hoe je geld kunt verdienen via het internet. In het kort bestaat de cursus uit een video serie die je kunt volgen, een forum, en webinars die ook gegeven worden door de oprichter van de cursus Natuurlijk vertellen we je in deze review alles over het product. => Ga Naar De Affiliate Marketing Revolutie

Internet Succes Gids Affiliate Marketing Revolutie Review Jacko Meijaard

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is de oprichter van de affiliate marketing revolutie, deze jonge internet marketeer heeft veel kennis van zaken als het gaat om internet marketing en geld verdienen via het internet. Dit heeft hij al meermaals bewezen in bijvoorbeeld zijn blog, waarin hij je meeneemt in allerlei zaken over geld verdienen op het internet. Hij neemt je vooral mee in het verdienmodel affiliate marketing, waarin je gaat leren hoe je geld kunt verdienen door andermans producten te verkopen. Hoe dit werkt leggen we je later in deze review uit.

Meijaard Media

Het bedrijf achter het product is gevestigd in Yerseke in het mooie Zeeland. Als je in het begin dus wat sceptisch tegenover het product staat kunnen we je vertellen dat de oprichter en eigenaar van het product zijn zaakjes dus prima voor elkaar heeft. Er is dus geen reden om te denken dat dit product een scam of oplichting is. Je kunt met een gerust hart starten met de producten van Jacko Meijaard. Het bedrijf achter het product is dus Meijaard Media uit Yerseke.

De Betrouwbaarheid Van Jacko Meijaard

Natuurlijk snappen we maar al te goed dat je eerst wat reviews van andere mensen wilt lezen om te bekijken of Jacko Meijaard eigenlijk wel betrouwbaar is. We kunnen je wel verklappen dat als er één internet marketeer eerlijk is in zijn zaakjes is Jacko Meijaard het wel. Hij reageert snel op berichten, heeft een eigen blog en forum waar je terecht kunt met al je vragen over internet marketing. En als je niet betrouwbaar zou zijn ga je ook niet vol met je hoofd overal op het internet staan lijkt mij. Je kunt dus met een gerust hart deelnemen aan de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard.

Affiliate Marketing? Wat Is Het?

Natuurlijk is het ook wel handig om te weten met welk verdienmodel je gaat werken. Je gaat in de cursus leren om geld te verdienen met affiliate marketing. In het kort wil dit niets anders zeggen dan dat je andermans product gaat promoten en daar een vergoeding voor ontvangt. Je hoeft je dus niet bezig te houden met klantenservice, of te gaan leuren met allerlei producten. Het werken met affiliate marketing bied enorm veel mogelijkheden om veel geld te verdienen via het internet.

wat-is-affiliate-marketing

De Voordelen Van Affiliate Marketing.

De voordelen van affiliate marketing zijn eindeloos te noemen. wat dacht je van werken wanneer het je uit komt, je kunt dus zelf bepalen wanneer je werkt. Het werken met affiliate marketing is dus prima te combineren met bijvoorbeeld kinderen die naar school gaan of onregelmatige werktijden in bijvoorbeeld ploegendiensten. Verder is het zo dat het mogelijk is om een zeer hoog inkomen te vergaren, natuurlijk zeggen we er wel duidelijk bij dat je hier keihard voor moet werken. Het geld komt niet letterlijk aanwaaien.

De Nadelen Van Affiliate Marketing

Waar voordelen zijn, zijn ook nadelen. De nadelen van affiliate marketing zijn toch wel dat het in het begin een poosje kan duren voordat je je eerste geld verdient. Natuurlijk komt dit in de eerste plaats door het feit dat je alles nog moet leren, en in de tweede plaats kan dit komen door wanneer je een website hebt je toch wel redelijk wat content moet plaatsen voordat je eerste verdiensten zullen binnen komen. Ons advies is toch zeker wel om vol te houden en nooit op te geven!

Het Internet Succes Gids Blog

Als je dacht dat de internet succes gids affiliate marketing revolutie zomaar een cursus is heb je het mis, de cursus is zo uitgebreid dat het haast voor iedereen wel mogelijk moet zijn om geld te verdienen via het internet. Naast de cursus kan je daarom ook terecht op het blog van de internet succesgids. Op het blog deelt Jacko allerlei zaken over internet marketing en geld verdienen via het internet. Het blog is uiteraard voor iedereen gratis toegankelijk, het is dus ook aan te raden om daar eens een kijkje te gaan nemen.

Het Internet Succes Gids Forum.

Sinds kort is er zelfs een internet succes gids forum, hier kan je terecht met al je vragen over geld verdienen op het internet en internet marketing. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je al lid bent van de affiliate marketing revolutie. Je zult op het forum niet alleen een hoop hulp krijgen, het geeft je ook de drive om verder te groeien omdat je hier een hoop succesverhalen van leden kunt lezen. Het is dus ten zeerste aan te raden om eens een kijkje op het forum te nemen.

De Internet Succes Gids Podcasts

Ja Jacko gaat heel ver als het gaat om mensen begeleiden om geld te verdienen via het internet, als je zijn blog regelmatig bekijkt zul je ontdekken dat hij ook regelmatig inspirerende podcasts plaatst. Het is dus zeker aan te raden om hier eens naar te luisteren. Je krijgt van een podcast niet alleen inspiratie, nee je word er ook enthousiast van  en het helpt je verder in je onderneming.

internet succes gids podcast

 

De Cursus De Affiliate Marketing Revolutie

Oké we hebben nu al een hele hoop besproken, het is nu wel eens tijd om het over de cursus zelf te hebben. De affiliate marketing revolutie is een video cursus. Je kunt dus door het bekijken van video’s de stof tot je nemen. Daarna doe je de stappen uit de video’s simpelweg na en je zult geld verdienen. Onderstaand zullen we de modules met je bespreken zodat je exact weet wat je te wachten staat. De cursus is zo uitgebreid dat we graag onderstaand aan je uitleggen waar je allemaal toegang tot krijgt.

Je krijgt Toegang Tot Heel Veel Video’s

Na je aanmelding krijg je toegang tot een hele hoop modules en video’s de cursus is zo uitgebreid, het kan bijna niet mis gaan. De cursus bevat:

 • 7 modules met 43 video’s
 • 6 instructies met 24 video’s

Verder in dit artikel gaan we je meenemen in de verschillende modules. We zullen je inzicht geven in de modules en de onderwerpen die behandeld worden in de verschillende modules.

Module 1 De Basis Word Behandeld

In module 1 word vooral de basis behandeld, deze module bestaat uit 8 video’s met de volgende onderwerpen.

 1. Introductie
 2. Wat is affiliate marketing
 3. Daisycon
 4. Welk product?
 5. Domein registreren
 6. Domein Geregistreerd
 7. Marketheme (wordpress theme)
Module 2 Je Website Inrichten

In de 2e module gaat Jacko het met je hebben over hoe je het beste je website kunt inrichten, deze module bestaat uit 10 video’s met de volgende onderwerpen.

 1. Logo aanpassen
 2. Pagina’s en menu’s
 3. Uitgelichte afbeelding aanpassen
 4. Titel en subtitel aanpassen.
 5. Intro tekst homepage aanpassen
 6. Homepage tekst aanpassen
 7. Homepage CTA box aanpassen
 8. Topbar tekst aanpassen
 9. Pagina’s en berichten aanpassen
 10. Aanmelden bij Daisycon

Je ziet dat we in deze internet succes gids affiliate marketing revolutie review  super veel onderwerpen met je behandelen. De cursus is ook groot en je krijgt echt waar voor je geld als je van plan bent om deel te nemen.

affiliate marketing revolutie

Module 3 Hoe Scoor Je Hoog In Google?

In de volgende module word alles over Google met je behandeld. Jacko neemt je mee in de wereld van zoekmachine optimalisatie. Deze module bestaat uit 7 video’s en deze video’s hebben de volgende onderwerpen.

 1. S.E.O inleiding
 2. Zoekwoorden vinden
 3. Permalink structuur
 4. S.E.O principe
 5. Yoast activeren
 6. Tekst optimaliseren
 7. Afbeelding optimaliseren
Module 4 Puntjes Op De I

In deze module gaan we de puntjes op de I zetten. In deze module leer je dus ook weer een hoop dingen aan te passen. Onderstaand de onderwerpen die behandeld worden in deze module. Deze module bestaat uit 6 video’s

 1. Uitgelichte afbeelding bewerken
 2. C.T.A knop onderin bewerken
 3. C.T.A box bovenin bewerken
 4. Auteurs informatie bewerken
 5. Berichten op homepage plaatsen
 6. Footer aanpassen
Module 5 Geld Met E-mails

In deze module gaat Jacko Meijaard het met je hebben over hoe je geld kunt verdienen met e-mails. De module gaat dus over e-mailmarketing. In deze module worden 5 video’s behandeld. Bekijk onderstaand de te behandelen onderwerpen.

 1. Intro e-mail marketing
 2. Gmail adres maken
 3. Mailadres verifiëren
 4. Mailinglijst maken
 5. Enormail koppelen
Module 6 Alles Komt Samen

Als je de eerste 5 modules hebt doorgenomen word het nu tijd om alles samen te kunnen zien. Je hebt nu al een echte website. Deze module bevat 5 video’s lees onderstaand snel de onderwerpen die behandeld worden in deze module.

 1. Popup’s maken
 2. Landingspagina’s maken
 3. Autoresponder gebruiken
 4. Website live zetten
 5. Groene menu knop
Module 7 Meten Is Weten

De laatste maar niet onbelangrijkste module bestaat uit meten en weten. Je wilt natuurlijk weten wat er wel en niet werkt. Zorg er dus voor dat je deze module goed doorneemt zodat je straks goed weet wat er wel en niet werkt. Deze module bestaat uit 2 video’s

 1. Google Analytics
 2. Google webmaster tools

Dit waren de onderwerpen die behandeld worden in de verschillende modules. Er zijn ook nog 6 instructie handleidingen met video’s te vinden. Je gaat in de instructie video’s dus de instructies letterlijk opvolgen. Deze instructie video’s zijn van toepassing als je geen gebruik maakt van zijn Marketheme

affiliate marketing revolutie ervaring

Instructie 1 Domeinnaam En Hosting

In de eerste instructie video’s gaat Jacko het met je hebben over de domeinnaam en de hosting. Deze instructie bestaat uit 3 video’s en bevat de volgende onderwerpen.

 1. Domein en hosting
 2. Domein geregistreerd
 3. WordPress installeren
Instructie 2 algemene instellingen van je website veranderen

In deze instructie gaan we de algemene instellingen veranderen. Deze instructie bestaat uit 5 video’s. onderstaand zie je de te behandelen onderwerpen.

 1. Algemene instellingen
 2. Pagina’s en berichten
 3. Thema veranderen
 4. Overview
 5. Aanmelden bij Daisycon
Instructie 3 S.E.O Zoekmachine Optimalisatie

In deze instructie word de zoekmachine optimalisatie met je behandeld. Deze instructie handleiding bestaat uit 5 video’s en bevat de volgende onderwerpen.

 1. S.E.O inleiding
 2. S.E.O principe
 3. Zoekwoorden vinden
 4. S.E.O Analyse
 5. Afbeeldingen S.E.O
Instructie 4 Het verdienmodel toepassen

In deze instructie ga je leren hoe je het verdienmodel moet gaan toepassen. Je leert dus hoe je geld gaat verdienen. Deze instructie bestaat uit 2 video’s en bevat de volgende onderwerpen.

 1. Verdienmodel toepassen
 2. Meerdere berichten toevoegen.
Instructie 5 Alles Over E-mail Marketing

De volgende instructie gaat over E-mail marketing en hoe je daar het beste geld mee kunt verdienen. Ze zeggen wel is The Money Is In The List, en dit is ook echt zo. Deze instructie bestaat uit 4 video’s met de volgende onderwerpen.

 1. Intro E-mail marketing
 2. E-mailadres maken
 3. Mailadres verifiëren
 4. Mailinglijst maken
Instructie 6 Aan De Slag Met Leadpages

De laatste instructies gaan over Leadpages, met Leadpages kan je eenvoudig landingspagina’s en opt-in boxen maken. In deze instructie word uitgelegd hoe je het beste aan de slag kunt gaan met deze tool. Deze instructie bestaat uit 5 video’s en de instructie bevat de volgende onderwerpen:

 1. Leadpages introductie
 2. Leadpages integratie
 3. Leadbox maken
 4. Leadbox integreren
 5. Thank you page.
Teksten Uitbesteden

Als laatste in de rij zit er ook nog een mooie module teksten uitbesteden bij. Hoe handig zou het zijn als je al je teksten zou kunnen uitbesteden? Je hoeft dan niet al je teksten meer zelf te schrijven. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld meerdere websites bezit die allemaal bijgehouden dienen te worden.

Het Internet Succes Gids Vip Membership

Wil je een echte V.I.P behandeling? En wil je als eerste toegang tot de nieuwste video’s? Dan kun je kiezen voor het internet succes gids VIP membership. Je krijgt bij dit membership ook voorrang op vragen. Dit membership is een upgrade op het normale lidmaatschap van de internet succes gids affiliate marketing revolutie.

Internet Succes Gids Affiliate Marketing Revolutie Masterclass

Wil je echt persoonlijk gaan samenwerken met Jacko Meijaard? Dan kan je kiezen voor het internet succes gids affiliate marketing masterclass membership. Je krijgt bij dit membership echt persoonlijke begeleiding van Jacko om echt veel geld te verdienen. Je hebt persoonlijk contact. Je kunt dit zien als een soort coaching programma wat zeker de moeite waard is om te nemen op weg naar je eerste €10.000 per maand.

Het Internet Succes Gids Affiliate Marketing Revolutie Webinar

Als je je voor de masterclass wenst aan te melden is het raadzaam om eerst één van de webinars te volgen die Jacko op regelmatige basis geeft. In het webinar verteld Jacko over zijn persoonlijke weg naar succes. Je gaat natuurlijk ook ontdekken hoe JIJ daar gaat komen. Je kunt je aanmelden via de onderstaande link om op de hoogte gehouden te worden van de webinars

Bekijk De Video Rondleiding Van De Internet Succes Gids Affiliate Marketing Revolutie

Onderstaand hebben we nog een kleine rondleiding voor je gemaakt. Je ziet waar je toegang tot krijgt en wat de mogelijkheden zijn als je deelneemt aan de affiliate marketing revolutie.

Wat Zijn De Kosten Van De Cursus De Affiliate Marketing Revolutie?

Een review is niet compleet zonder ook de prijzen te noemen toch. Onderstaand vind je een overzicht van de prijzen die momenteel gehanteerd worden voor de internet succes gids affiliate marketing revolutie

 1. De Affiliate Marketing Revolutie €47 (eenmalig)
 2. Het Affiliate Marketing Revolutie V.I.P membership €42 (per maand) Maandelijks op te zeggen.
 3. Het affiliate marketing revolutie Masterclass membership €147 (per maand) Maandelijks op te zeggen
De Conclusie Van De Affiliate Marketing Revolutie En Waar Kan Jij Je Aanmelden.

Over de conclusie van deze cursus kunnen we eigenlijk vrij kort zijn. Het is gewoon de beste cursus op het internet over online geld verdienen. Dus als je op zoek bent naar een passief of vervangend inkomen is het zeker aan te raden om te starten met de affiliate marketing revolutie. Klik daarom ook NU op de onderstaande link om je aan te melden.

Ja Ik Doe Mee Met De Affiliate Marketing Revolutie Klik Hier

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
De internet Succes Gids Affiliate Marketing Revolutie
Score
51star1star1star1star1star