Huawei Mate 20 Pro Review & Ervaringen Check Hier Mijn Persoonlijke Ervaring.

 

Huawei Mate 20 Pro Review & Ervaringen. Ja ik ben best wel enthousiast, sinds gisteren ben ik overgestapt van de Samsung Galaxy S7 Edge naar de Huawei Mate 20 Pro. Het is echt een enorm verschil! Ik moet je wel vertellen dat ik een hele poos getwijfeld heb om over te stappen, maar heb er echt nog geen seconde spijt van. Mocht je nou ook een echt snelle telefoon willen? Klik dan snel even op de onderstaande link, dan kom je bij een vette Huawei deal uit.

JA IS GOED LAAT MIJ MAAR EENS ZIEN WAAR IK GOEDKOOP AAN DE HUAWEI MATE 20 PRO KAN KOMEN (KLIK NU HIER)

Huawei Mate 20 Pro Review & Ervaringen.

Deze review is dus tot stand gekomen uit mijn eigen ervaringen, nou kan je natuurlijk zeggen: Je hebt die telefoon nog maar één dag. Tuurlijk dat weet ik ook, maar als je al zo snel de enorme verschillen ziet met Samsung dan moet het toch een goede telefoon zijn. Wat voor mij ook wel

de doorslag heeft gegeven is de lange stand-by tijd van de telefoon. Mensen zitten tegenwoordig uren en uren achter dat ding te Facebook, snapchatten en noem het allemaal maar op. Daar is deze telefoon zeker geschikt voor. Maar goed ik ga je daarom ook vandaag vertellen wat je van deze telefoon kunt verwachten.

Huawei Mate 20 Pro Review & Ervaringen

Wat Is De Huawei Mate 20 Pro?

Nou voor diegene die dit nog niet wisten, de Huawei Mate 20 Pro is het nieuwe monster van Huawei. Nu zul je jezelf gelijk afvragen, waarom noemt hij deze telefoon nou een monster. In alle opzichten is dit volgens ons gewoon de beste smartphone die er momenteel te verkrijgen

is. Wat je denk ik met me eens bent is dat je van de meeste andere smartphones echt moe word. De accu is vaak na een halve dag al leeg, je telefoon loopt af en toe vast en zo kan ik nog wel even door gaan. Daar zul je met deze telefoon van Huawei echt geen last van hebben.

Voor Wie Is De Huawei Mate 20 Pro Uitermate Geschikt?

Voor iedereen die echt hoge eisen stelt aan een smartphone, zoek je een smartphone met een lange accu duur, een uitstekende camera, en ben je op zoek naar een smartphone met een interne opslag van maar-liefst 128 GB? Dan moet je echt niet verder zoeken. Verder kunnen

we je ook nog meegeven dat de telefoon echt super super snel is. Wat mij betreft kan je dit echt met geen enkele andere (Samsung) bijvoorbeeld vergelijken. Ben jij het niet met me eens? Plaats dan zeker even een reactie. Ook als je wel tevreden bent natuurlijk. We zijn benieuwd naar je mening.

Check Huawei Mate 20 Pro Deals Hier!

Huawei Mate 20 Voordelen

Goed laten we eens even wat belangrijke puntjes op een rijtje zetten. Ik weet dat je misschien nog aan het twijfelen bent over welke telefoon je nu moet nemen. Uiteraard zullen we je proberen te overtuigen van deze geweldige telefoon van Huawei. Check hieronder de voordelen:

  • Het grote scherm is ideaal voor iedereen die de hele dag met zijn telefoon bezig is.
  • De accuduur kan met gemak anderhalve dag mee (ook als je er heel de dag op zit te spelen)
  • Foto’s zijn echt super mooi, met de drie camera’s loop jij altijd met de juiste lens op zak.
  • Zit je vriend met een lege accu?  Dankzij reverse wireless charging laad jij zijn telefoon draadloos op.
  • Opladen? In 30 minuten is je telefoon weer op 70% je zit dus nooit met een lege accu.
  • De telefoon is super snel (echt snel)
Huawei Mate 20 Pro Nadelen:

Waar voordelen zijn, zijn helaas ook nadelen. Maar goed persoonlijk ben ik die nog niet heel veel tegen gekomen bij de Huawei Mate 20 Pro. Maar er zijn er ook bij dit toestel helaas een aantal te benomen. Laten we eens bekijken welke nadelen ik tot nu toe gevonden heb.

  • Het geheugen is niet uit te breiden met een normale SD kaart
  • Je hebt geen koptelefoon aansluiting (al is dit persoonlijk voor mij geen nadeel)
Huawei Mate 20 Pro Belangrijkste Specificaties:

Goed laten we de belangrijkste specificaties even met je doornemen, mocht je om wat voor reden dan ook nog twijfelen, NIET doen. Dit is echt de beste smartphone die je momenteel kunt krijgen. Je kunt op deze pagina de belangrijkste specificaties van dit toestel doornemen. En wij

weten al 100% zeker dat je niet meer terug zult komen naar deze website om de review helemaal door te lezen. Ik denk dat je eerst het bestelformulier zult invullen. Zeg nou zelf, hier kan toch geen enkele smartphone tegenop. Onze conclusie is dus vrij duidelijk. Kopen dat ding!

Conclusie: Huawei Mate 20 Pro Review

Deze telefoon is echt de beste smartphone die er momenteel te verkrijgen is. De uitstraling, het grote beeldscherm, de accuduur en de camera van dit toestel voeren echt de boventoon. Uiteraard kan ik over dit toestel nog uren doorgaan (en ik heb hem pas één dag) dus mijn

persoonlijke ervaring lijkt me meer dan duidelijk. En van wie kan je het nou beter aannemen dan van iemand die echt een gebruikerservaring heeft met het toestel. Ga dus NU aan de slag en bestel je eigen toestel via de onderstaande blauwe button. Succes alvast!

Check Huawei Mate 20 Pro Deals Hier!

Huawei Mate 20 Pro Kopen?

Natuurlijk hebben we ook even voor je op het internet gekeken naar een leuke aanbieding. Vooralsnog kwamen we voor de beste Huawei Mate 20 Pro deal uit bij GSMWEB. Je betaald dan in combinatie met een abonnement €46 per maand. Dit abonnement heeft een looptijd van 2 jaar.

Je betaalt dan ook geen extra kosten voor het toestel of aansluitkosten. Uiteraard ben je er vrij in om ook de andere abonnementen op de website van GSMWEB in combinatie met een Huawei Mate 20 Pro eens te bekijken. Er staan namelijk nog een hoop andere leuke opties tussen.

Plaats Je Huawei Mate 20 Pro Ervaring

Heb je deze telefoon al in je bezit? Plaats dan zeker even een review op deze website. Dit helpt onze bezoekers enorm bij het maken van de juiste keuze. Je kunt dit doen door onderstaand formulier in te vullen. Na goedkeuring zullen wij je review over de Huawei Mate 20 Pro dan

online plaatsen. Ben je nog niet in het bezit van deze geweldige smartphone? Stop dan NU met zoeken en zorg ervoor dat je snel het bestel formulier invult. Een betere smartphone ga je namelijk niet meer tegenkomen. Succes met het maken van de juiste beslissing.

Check Huawei Mate 20 Pro Deals Hier!

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Huawei Mate 20 Pro
Score
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *