Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard Review & Ervaringen (Tjeerd Bouwma)

Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard Review & Ervaringen (Tjeerd Bouwma) Vandaag gaan we het eens met je hebben over iets heel anders, en wel over het Friese paard. Over het algemeen hebben wij als Zeeuwen natuurlijk helemaal geen verstand van dit paardenras, daarom hebben we het e-book ook maar even aangeschaft, om je te kunnen laten zien wat je kunt verwachten van dit handboek voor het Friese paard. We laten je graag zien door wie het e-book ontworpen is, welk bedrijf er achter dit boek zit, en of de inhoud ook echt de moeite waard is. Zo weet jij na het lezen van dit artikel of je het e-book wel of niet wilt aanschaffen. We raden je aan om de video op je gemakje door te kijken, zo krijg je het snelste een goed beeld van het product, wil je de website alvast bekijken? Klik dan op de link hieronder om de inhoud van het e-book te bekijken op de website.

=> JA IK WIL WETEN WAT ER IN HET ULTIEME HANDBOEK VOOR HET FRIESE PAARD STAAT, EN KLIK NU HIER OM NAAR DE WEBSITE TE GAAN (KLIK SNEL HIER)

Wat Is Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard?

Het ultieme handboek voor het Friese paard is een digitaal product (E-book) van 47 pagina’s over het Friese paard. Dat het een digitaal product is wil zeggen, dat je na aankoop direct toegang krijgt tot het product. (Je hoeft dus niet te wachten totdat je iets in huis krijgt)

In de onderstaande video nemen we je graag mee door het product (En de 6 bonussen) die je ontvangt. We hopen dat je na het zien van de video een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten. Bekijk de onderstaande video dus eerst even op je gemakje, (We raden je wel aan om de volledige review door te lezen)

 

Bekijk Het Friese Paard E-book NU!

Voor Wie Is Dit E-book Over Het Friese Paard Geschikt?

Als je van plan bent om een Fries paard te kopen, of je bent al in het bezit van een Fries paard kan dit e-book een aanvulling zijn op je aankoop. In het e-book worden namelijk verschillende handvatten gegeven over de opvoeding en verzorging van je Friese paard.

Hoe het e-book eruit ziet, kan je bekijken in de bovenstaande video. Zo kan je direct en snel voor jezelf bepalen of dit e-book wel of geen aanvulling is op de aanschaf van je Friese paard. Laten we eens verder bekijken voor wie dit e-book minder geschikt is om aan te schaffen.

Voor Wie Is Dit E-book Niet Geschikt?

Dit e-book is uiteraard alleen geschikt voor mensen die van plan zijn om een Fries paard aan te schaffen, of uiteraard voor mensen/boeren die al in het bezit zijn van een Fries paard. Verder kan je uiteraard bekijken of de bonussen die je bij dit product krijgt iets voor je zijn,

maar over het algemeen is dit product dus enkel en alleen geschikt voor mensen die of een Fries paard hebben, of van plan zijn om er binnenkort één aan te schaffen. Laten we eens verder gaan kijken of dit e-book wel te vertrouwen is, het zou natuurlijk erg jammer zijn als je bedonderd word.

Is Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard Betrouwbaar?

Voordat je besluit om een e-book wel of niet aan te schaffen is het belangrijk dat je weet of het product ook echt te vertrouwen is. Veel mensen kijken vervolgens op internet om reviews van andere klanten te lezen, wij geven je echter een exclusieve inkijk in het product.

Als je de bovenstaande video op je gemakje hebt bekeken, zul je ook zien dat het product te vertrouwen is. Dit e-book is namelijk afkomstig van het bedrijf Blue Sky Marketing, we schreven al eerder een aantal reviews over dit bedrijf. Onderstaand een overzichtje met producten en diensten waar we eerder over schreven, let op! Dit zijn dus producten die van hetzelfde bedrijf afkomstig zijn.

 1. Golden Retriever Geheimen
 2. Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog
 3. Het Complete Handboek Voor De Jack Russell
 4. Labradoodle Geheimen
 5. Border Collie Geheimen
 6. Labrador Handboek

Je ziet dus dat dit bedrijf zich met name bezig houd met het publiceren, en uitbrengen van nieuwe e-books. En dat het over het algemeen steeds e-books zijn die met dieren te maken hebben. Wat ons in de loop der tijd ook is opgevallen, is het feit dat het bedrijf steeds werkt met auteurs die niet blijken te bestaan. (Dit zegt trouwens niets over de betrouwbaarheid van het e-book)

Bekijk Het Friese Paard E-book NU!

Wie Is De Auteur: Tjeerd Bouwma?

Zoals we hier boven al aangaven, is het waarschijnlijk dat de auteur van dit e-book: Tjeerd Bouwma helemaal niet bestaat. Dit denken we omdat dit e-book gemaakt is door het bedrijf Blue Sky Marketing. Dit is gewoon een marketing bedrijf die zich bezig houd met het ontwikkelen van digitale producten.

We gaven ook al eerder aan dit dit helemaal geen ramp hoeft te zijn, als de info die in het e-book voor jou van waarde kan zijn raden we je aan om te overwegen om het e-book gewoon aan te schaffen.

Welk Bedrijf Heeft Dit E-book Ontwikkeld?

Het e-book is ontwikkeld door het bedrijf Blue Sky Marketing. Als je de salespage van het bedrijf op je gemakje doorneemt en je bent aan het einde van de salespage gekomen zie je de bedrijfsgegevens. We zien dat het bedrijf is gevestigd in Berkel-Enschot, en dat er netjes Kamer van Koophandel gegevens vermeld worden.

Mocht je de gegevens willen natrekken? Gebruik dan de gegevens die je kunt terug vinden op de website van het bedrijf. Het Kamer van Koopnummer is: 55666566 en de B.T.W gegevens zijn: NL181933056B01 Je weet nu in ieder geval dat je te maken hebt met een echt bestaand bedrijf.

Wat Kan Je Verwachten Van De Inhoud Van Het Handboek Voor Het Friese Paard?

Wij hebben het e-book alvast voor je aangeschaft, en bekeken wat er in staat. Wat ons echter direct opvalt is dat het e-book niet zo heel groot is, (47 pagina’s) Wat ons ook is opgevallen is dat je enorm veel bonusmateriaal ontvangt bij je aankoop. (8 bonussen) Hier vertellen we je later in dit artikel meer over.

Wat ons ook direct opviel, is dat de prijs van dit product vrij laag is (Slechts €27) dit is uiteraard inclusief al het bonusmateriaal. Laten we dus eens snel gaan bekijken wat er in het e-book behandeld word. We nemen je graag mee door de verschillende hoofdstukken van het e-book.

Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard Review & Ervaringen

1 De Historie Van Het Friese Paard

In het eerste hoofdstuk word je vooral meegenomen door de historie van het Friese paard, het is uiteraard belangrijk dat je weet waar het Friese paard vandaan komt. En het is nog veel belangrijker dat je straks de juiste keuze maakt om dit paard wel of niet aan te schaffen.

Ik moet je bekennen dat ik in het verleden ook heel lang paard heb gereden, dit was in mijn jeugdige jaren. Het paardrijden heb ik altijd als zeer leuk ervaren, het pleeggezin waar ik des tijds woonde was wat minder leuk. Maar daar gaan we het vandaag maar niet verder over hebben.

2 Het Karakter En De Kenmerken Van Het Friese Paard

Voordat je besluit om een Fries paard aan te schaffen is het misschien best wel belangrijk dat je weet welk karakter dit paard bezit. En uiteraard wil je ook weten welke kenmerken het Friese paard heeft. In het tweede hoofdstuk van Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard ga je dit allemaal ontdekken.

Als je trouwens wilt zien hoe de hoofdstukken eruit zien, bekijk dan even de video. Je kunt de video met de rondleiding vinden aan het begin van deze review. Je krijgt dan sneller een goed beeld van wat je kunt verwachten van dit e-book.

3 De Fries Een Veelzijdig Gebruikspaard

Voordat we verder gaan willen we je nog wel even melden dat je jezelf niet moet verkijken op de hoofdstukken van dit e-book. Het e-book telt namelijk 13 korte hoofdstukken en maar 46 pagina’s. Er zitten dus echt hoofdstukken tussen die maar uit één pagina bestaan.

In het derde hoofdstuk word bijvoorbeeld gesproken over waar het Friese paard allemaal voor word gebruikt, en dit is slechts één bladzijde. Goed laten we snel bekijken wat we kunnen verwachten in hoofdstuk vier van Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard.

Bekijk Het Friese Paard E-book NU!

4 De Aanschaf Van Een Fries Paard

Voordat je aan de slag gaat met de aanschaf van een Fries paard is het best belangrijk dat je bijvoorbeeld weet, wat de terugkerende kosten zijn. Verder is het ook belangrijk dat je weet waar je op moet letten als je van plan bent om een Fries paard aan te schaffen.

Dit zijn allemaal dingen die je gaat ontdekken in het vierde hoofdstuk van dit digitale boek. We hebben dit e-book gelezen, en vinden dit toch wel één van de waardevolste hoofdstukken die we tegenkwamen in dit e-book. Je leert dus wat je allemaal te wachten staat als je een Fries paard koopt.

5 Wat Eet En Drinkt Een Fries Paard?

Ook niet onbelangrijk is dat je weet hoeveel water een Fries paard drinkt, en wat hij eet. Nu zul je misschien denken: Een paard drinkt toch gewoon water? En eet toch gewoon hooi en gras? Dat is zeker waar, maar het is heel belangrijk dat je weet welke hoeveelheden je aan je paard geeft.

Een Fries paard drinkt bijvoorbeeld tussen de 20 en 50 liter water per dag. Als we je dit nu niet hadden verteld, had je waarschijnlijk veel te weinig water voor je paard neergezet. Goed de rest van de tips en trucs kan je lezen in hoofdstuk vijf van Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard.

6 De Weide

Je Friese paard loopt het allerliefste het hele jaar in de wei. Maar hoe kan je de weide het beste onderhouden? In hoofdstuk zes ga je ontdekken hoe je de wei het beste onderhoud kunt geven, zodat je Friese paard zich er het lekkerste voelt.

Verder worden verschillende gevaren en gewassen besproken die gevaarlijk kunnen zijn voor je paard. Dit is dus zeker een belangrijk hoofdstuk die je op je gemakje eens door moet lezen. Wij wensen je in ieder geval alvast heel veel succes met de aanschaf van je Friese paard.

Tjeerd Bouwma

7 De Stal En Het Friese Paard

Als je paard op stal staat is het belangrijk dat je paard zich er thuis voelt. Aan welke eisen moet je voldoen om ervoor te zorgen dat je Friese paard zich thuis voelt in de stal? Je ontdekt het in het zevende hoofdstuk van dit e-book.

We vertelde eerder dat het e-book niet echt heel groot is, maar naar mate we het e-book verder doorlezen komen we er achter dat de informatie die besproken word toch wel van enorme waarde voor je kan zijn. We raden je dus zeker aan om af te wegen of dit e-book niet iets voor je is.

8 De Uiterlijke Verzorging Van Je Friese Paard

Yes we zijn alweer aangekomen bij hoofdstuk acht van de dertien hoofdstukken die het e-book bevat. En in dit hoofdstuk ga je ontdekken waar je qua uiterlijke verzorging allemaal rekening mee moet houden bij je Friese paard.

Je ontdekt onder andere waar je bij een goede poetsbeurt rekening mee moet houden, welke spullen je het beste kunt aanschaffen, en echt nodig hebt. Verder word er nog een stukje ingegaan op de gebitsverzorging van je paard, en welke problemen er voor kunnen komen.

9 Dracht En Geboorte Van Je Friese Paard

Uiteraard behandelen we altijd alles over een bepaald e-book wat we reviewen, we nemen uitgebreid alle hoofdstukken door, we proberen zo anders en uitgebreider te zijn als onze collega websites die ook reviews over digitale producten maken.

Goed in hoofdstuk negen gaat het over de dracht, inseminatie van je Friese paard. Je leert er in dit hoofdstuk alles over. Wanneer is je Friese paard geslachtsrijp, je leert je voor te bereiden op de geboorte van een veulen, en nog veel en veel meer. Het is dus zeker de moeite waard om dit hoofdstuk goed door te nemen.

Bekijk Het Friese Paard E-book NU!

10 De Gezondheid

De gezondheid van je paard is echt van levensbelang, als je paard NIET gezond is heb je ten eerste een hoop kosten aan dierenartsen, en dit wil je natuurlijk graag voorkomen. In hoofdstuk tien ga je daarom ook ontdekken hoe je je paard gezond kunt houden.

Je leert verder welke vaccinaties en ziektes er zijn, je krijgt zo snel een duidelijk beeld mocht er echt wat aan de hand zijn met je Friese paard. Lees dit hoofdstuk dus zeker goed door, je houd je paard gezond en je portemonnee ook. Laten we snel naar hoofdstuk elf gaan kijken.

11 De Omgang Met Je Friese Paard

Eigenlijk zijn de meest belangrijke dingen nu wel besproken, maar de omgang met je paard moet je ook niet onderschatten. Welk gedrag heeft je paard? Wanneer kan je het beste op welke manier met je Friese paard omgaan. Je leert het in hoofdstuk 11 van dit e-book.

Dit hoofdstuk is vooral belangrijk als je voor het eerst een Fries paard hebt aangeschaft. Je leert dan welk gedrag je kunt verwachten, en hoe je moet handelen. Naar mate je je paard een poosje in je bezit hebt ga je het gedrag van je Friese paard vanzelf herkennen.

12 Je Paard Vervoeren

Hoe vervoer je op de meest veilige manier je Friese paard? Waar moet je allemaal rekening mee houden als je je paard wenst te vervoeren. Als je niet naar wedstrijden gaat zal dit niet zo vaak voorkomen, maar er zullen misschien momenten zijn dat je je paard toch wel eens zou moeten vervoeren.

In dit e-book staat een stappenplan hoe je het beste je paard in de trailer kunt zetten, en hoe je er vervolgens mee moet rijden. Lees dit hoofdstuk dus zeker eens op je gemakje door en je weet exact hoe je te werk moet gaan als je je Friese paard moet gaan vervoeren.

Het Handboek Voor Het Friese Paard

13 Kleding En Andere Attributen

Welke kleding kan je het beste dragen als je op pad gaat met je Friese paard? Welke attributen zijn er nog meer nodig als je van plan bent om een Fries paard aan te schaffen? Je leert het in het laatste hoofdstuk van dit e-book.

Verder word er nog een stukje ingegaan op wedstrijdkleding en de dingen die je nodig hebt als je met je paard gaat rijden. Goed we hopen dat je nu goed op de hoogte bent van wat je kunt verwachten van dit e-book. Laten we eens verder kijken naar welke bonussen er bij dit e-book zitten.

Welke Bonussen Ontvang Je Bij Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard?

Je ontvangt maar-liefst 8 bonussen bij je aankoop van dit e-book, we zullen je onderstaand vertellen welke bonussen dit zijn. Verder zullen we je aangeven wat voor soort bonus het is (een e-book of een ander soort bonus) en hoeveel pagina’s de desbetreffende bonus bevat.

Zo krijg je ook een goed beeld van wat je kunt verwachten van het bonusmateriaal. Zo weet je na het lezen van dit e-book precies of dit e-book wel of niet geschikt is voor je. onderstaand hebben we de acht bonussen voor je op een rijtje gezet.

 1. 50 Praktische voedingstips voor een gezond en energiek paard (E-book met 50 uitgeschreven tips)
 2. Nuttige tips en wetenswaardigheden over paarden (E-book 10 pagina’s)
 3. 101 leerzame quote’s geschreven door Marijke de Jong (E-book 14 pagina’s)
 4. Checklist voor het kopen van een paard (E-book 8 pagina’s)
 5. Koopovereenkomst voor paard of pony (E-book)
 6. De raskenmerken van Friese paarden (E-book 10 pagina’s)
 7. Introductieboek rechtrichten (E-book 27 pagina’s)
 8. Levenslange updates
Wat Vertellen Bestaande Klanten Over Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard?

Als we bij Google gaan zoeken om te bekijken of we bestaande klantenervaringen kunnen vinden komen we niets tegen. Dit is waarschijnlijk omdat het e-book nog niet zo heel lang op de markt is. We raden je dus aan om als je het e-book al wel hebt aangeschaft, je mening zeker met ons te delen.

Zo weten toekomstige bezoekers direct wat ze kunnen verwachten. De meeste consumenten kopen namelijk pas een product nadat ze een review van een bestaande klant hebben gelezen. Lees hieronder hoe je zelf een review over dit handboek kunt achterlaten.

Bekijk Het Friese Paard E-book NU!

Hoe Kan Je Zelf Een Review Achterlaten?

We snappen uiteraard dat je misschien zelf je mening zou willen geven over dit e-book, dit kan uiteraard! Vul het formulier onder dit artikel volledig in en vertel bijvoorbeeld wat je van de inhoud van Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard vind.

Na het insturen van je review zullen wij deze controleren, en bij goedkeuring op onze website publiceren. Het kost je slechts enkele minuten van je tijd, en je helpt er uiteindelijk een hele hoop mensen mee.

Krijg Je Ook Een Garantie?

Jazeker! Je kunt Het Ultieme Handboek Voor Het Friese paard zelfs 60 dagen risicoloos uitproberen. Dit houd in dat als je binnen deze termijn toch niet tevreden bent over je aankoop, je zonder vragen je geld terug kunt vragen.

Je loopt dus geen enkel risico, en je kunt dus op je gemakje bekijken of dit e-book en de bonussen wat voor je zijn. Laten we ook eens gaan bekijken wat je betaald voor Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard.

Wat Kost Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard?

Het Ultieme Handboek Voor Het Friese paard is echt voor een schijntje te koop. Je betaald slechts eenmalig een bedrag van €27 (Je ontvangt voor dit bedrag ook toegang tot alle bonussen) Na je betaling ontvang je ook direct toegang tot de downloadpagina.

Dit houd in dat je niet hoeft te wachten totdat je kunt beginnen met de tips en trucs uit dit e-book. Laten we als laatste de conclusie met je doornemen, we bespreken nog één keer kort of dit e-book wel of niet de moeite waard is om aan te schaffen.

Het ultieme handboek voor het friese paard ervaringen

Conclusie: Het Ultieme handboek Voor Het Friese Paard Wel Of Niet Kopen?

Het handboek Voor Het Friese paard kan zeker een aanvulling zijn als je van plan bent om binnenkort een Fries paard aan te schaffen. Ook als je gewoon wat achtergrondinformatie wild hebben kan dit e-book van waarde zijn, of als je misschien een spreekbeurt moet geven op school.

Kortom: Het is zeker de moeite waard om het e-book eens te bekijken. (Je kunt het e-book inzien door de bovenstaande video te bekijken) Wil je het e-book direct aanschaffen? Klik dan NU op de link hieronder om het e-book aan te schaffen.

Bekijk Het Friese Paard E-book NU!

1 gedachte over “Het Ultieme Handboek Voor Het Friese Paard Review & Ervaringen (Tjeerd Bouwma)”

 1. Pingback: Uitgebreide review van ‘Het Ultieme Handboek voor het Friese Paard’

Plaats een reactie