Het Mentale Dieet Plan Review & Ervaringen Met Katja Callens

 

Het Mentale Dieet En Turbo Plan van Katja Callens trok enorm onze aandacht. Er wordt namelijk beweerd dat je binnen 14 dagen, 5 tot 17 kilo kunt afvallen. Hier moesten wij natuurlijk meer van weten en hebben het Mentale Dieet Plan onderzocht! Je raad het al, ons vermoede klopte! => Ga Naar Het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan Review & Ervaringen Met Katja Callens

We nemen je uitgebreid mee door het mentale dieet plan. Wanneer je namelijk als bedenker van het programma beweert dat je hoge cijfers kunt afvallen, is het belangrijk de werking te achterhalen. Er zijn inmiddels genoeg diëten op de markt, waarvan de meeste weinig resultaat leveren. In deze review krijg je antwoord de vragen is Katja Callens betrouwbaar, is het mentale dieet plan de moeite waard en kun je 5 tot 17 kilo afvallen in 2 weken?

Wie is Katja Callens?

het mentale dieet plan

Katje Callens komt uit Nederland en begon haar carrière als model. Doordat zij als geen ander weet hoe belangrijk gezonde voeding is, heeft ze Het Mentale Dieet Plan bedacht. Het blijkt dat ze vaak in het buitenland actief is, aangezien ze haar werk overal mee na toe kan nemen.

Katja deelt dagelijks interessante artikelen die gaan over een gezond en fit leven. Naast het mentale dieet plan heeft zo ook andere boeken uitgebracht. We kunnen stellen dat Katja een gezonde lifestyle belangrijk vindt en de voordelen graag met je deelt.

Is Katja Callens betrouwbaar?

Aangezien Katja vooral actief is via het internet, zijn we benieuwd naar de betrouwbaarheid. Wanneer we haar social media kanalen bekijken, zien we dat Katja dagelijks actief is met haar facebook leden. Inmiddels heeft ze 175.000 likes op haar Facebook pagina. Ze reageert snel op vragen van haar volgers en geeft adviezen over gezonde voeding, sport en lifestyle.

Ook zien we op de website van het mentale die plan dat er een kvk-nummer aanwezig is. Katja heeft wat dat betreft haar zaakjes goed in orde. Het bedrijf achter het mentale dieet plan is Sofcom. Mocht je het interessant vinden dan is het bedrijf ook nog telefonisch bereikbaar.

Wat is het mentale dieet plan?

Laten we gaan kijken na wat het mentale dieet plan precies is. Wat ons direct opvalt is dat je tijdens dit dieet vrijwel alles mag eten. Jezelf uithongeren komt hier niet aan bod en je hoeft ook geen calorieën te gaan tellen.

Volgens Katje zit het geheim in de volgorde van de maaltijden en voedingsmiddelen. De voedingsmiddelen uit het dieet zorgen er met name voor dat je vet gaat verbranden. Natuurlijk staat het woord mentaal ook ergens voor in het programma. Waarom de meeste mensen juist niet afvallen, heeft vooral te maken met je mentale stabiliteit. Wanneer je start met afvallen lukt het de meeste niet om dit mentaal vol te houden. Hierdoor kom je vaak weer terug bij af. Katja zorgt ervoor dat je mentaal sterker wordt en het volhoud om door te zetten tot je streefgewicht.

Het Mentale Dieet Plan is met name bekend vanwege de aanpak. Je gaat namelijk de komende 14 dagen ervoor zorgen, dat je tussen de 5 en 17 kilo afvallen. 17 Kilo lijkt ons onwaarschijnlijk is ook niet echt gezond. Aan de reacties te zien die we tegen kwamen tijdens ons speurwerk, is het wel duidelijk dat je veel kilo’s kunt afvallen.

Kortingspagina Mentale dieet Plan

Waarom Het Mentale Dieet Plan?

Er zijn verschillende diëten waar je vandaag de dag aan kunt deelnemen. Je wilt waarschijnlijk het antwoord op de vraag waarom het Mentale Dieet Plan? Wanneer wij het dit dieet goed bekijken vallen ons een aantal dingen op. Het dieet is niet alleen samengesteld met recepten, maar begint vooral met het creëren van een ijzersterke mindset.

Je hebt namelijk de juiste instelling en motivatie nodig, om af te kunnen vallen. Daarnaast zorgt het Mentale Dieet Plan ervoor dat je blijvend zult afvallen en op je ideale gewicht zult blijven. Dit is hoe Katje haar programma verwoord heeft en wij zijn er om dit uiteraard volledig te testen!

Wat voor een soort dieet is het Mentale Dieet Plan?

Er zijn een hoop verschillende diëten waar een boek op gebaseerd kan zijn. De meeste afslank methodes die gebruikt worden zijn:

  • Een koolhydraatarm dieet
  • Hormoon herstellend dieet
  • Een eiwitrijk dieet
  • Caloriearm dieet

Zodra we de recepten van het Mentale Dieet Plan Bekijken valt ons op dat deze vooral eiwitrijk zijn. Ook zien we dat je minder koolhydraten eet. We kunnen hieruit opmaken dat het Mentale Dieet En Turbo plan tot een koolhydraat-arm en eiwitrijk dieet hoort.

Wanneer je minder koolhydraten eet, verminder je de aanmaak van insuline. Deze insuline zorgt er namelijk voor dat er vetopslag ontstaat. Vooral de geraffineerde suikers in verschillende voedingsmiddelen, ga je achterwegen laten. Om ervoor te zorgen dat je vetmassa verbrand en geen spiermassa, neemt het aantal eiwitten dat je eet toe. Eiwitten zijn namelijk de bouwstenen van je spieren.

Er is goed na gedacht over de opbouw van recepten en daarom is het absoluut mogelijk een aantal kilo’s in korte tijd af te vallen. Doordat je niet alle koolhydraten schrapt is er weinig kans op een jojo-effect. Ook hier heeft Katja Callens rekening mee gehouden.

Inhoud Mentale Dieet plan – Wat krijg je?

het mentale dieet plan

We moeten toegeven dat we erg benieuwd waren naar de inhoud van het Mentale Dieet Plan. Aangezien dit programma bekend staat als eenvoudig en vooral snel afvallen. Wanneer je het boek open maakt zie je een overzichtelijke inhoudsopgave. Je kunt hier makkelijk doorheen navigeren. De inleiding van het boek begint met een persoonlijk verhaal van Katja Callens. Ze legt uit wat haar achtergrond is en waarom ze dit dieet ontwikkeld heeft.

Katja is van ver moeten komen en heeft jaren lang overgewicht gehad. Ze is er uit eindelijk volledig voor gegaan waardoor ze modellenwerk is gaan doen. Haar persoonlijke verhaal motiveert enorm en laat zien dat alles mogelijk is. Ze heeft hierdoor op emotioneel gebied, belangrijke stappen moeten maken. Volgens Katja begint afvallen pas wanneer het mentaal goed zit. Vandaar het Mentale Dieet Plan.

De vormgeving van het boek steekt prima in elkaar en ook het lettertype is makkelijk te volgen. We hebben namelijk diëten voorbij zien komen waarvan de letters slecht zichtbaar zijn. Dit is bij het Mentale Dieet Plan niet het geval.

Recepten uit het Mentale Dieet Plan

Naast het Mentale gedeelte ga je ook gebruik maken van recepten. De recepten die het Mentale Dieet Plan gebruikt zijn gebaseerd op vetverbranding. We hebben gekeken naar de inhoud van de recepten en of er genoeg variatie is. Het valt ons op dat de recepten geen lange bereidingstijd hebben. De smaak is natuurlijk ook belangrijk en aangezien we het programma geprobeerd hebben, delen we later onze smaak ervaring.

De ingrediënten die gebruikt worden zijn overal verkrijgbaar en niet duur in aanschaf. Ook dit is een pluspunt. De aanwezige voedingsschema’s zijn compleet waardoor je iedere dag kunt invullen met wat je eet. Wanneer je je aan dit voedingsschema houdt, is het de bedoeling dat je een aantal kilo’s afvalt. Er wordt ook regelmatig herhaald dat voldoende water drinken belangrijk is. Hiermee voer je de afvalstoffen uit je lichaam. Katja deelt handige tips waardoor je makkelijker water drinkt en dit ook eenvoudig kunt bijhouden.

De gratis bonus

Wanneer je het Mentale Dieet Plan aanschaft ontvang je ook een aantal bonussen. Omdat we ook gebruik hebben gemaakt van deze bonus boeken, vermeld ik de inhoud hiervan. We vinden het van toegevoegde waarde alleen is het wel een hoop extra informatie. Volg daarom eerst de stappen uit het Mentale Dieet Plan.

Bonus 1: 50 Dieet recepten

De recepten zijn gebaseerd om naast het Mentale Dieet Plan te gebruiken. We zien dat het hier gaat om snelle recepten die niet veel ingrediënten bevatten. Wanneer je echt weinig tijd hebt kan dit receptenboek ideaal zijn. We hebben er 2 recepten uit geprobeerd waarvan de smaak prima is.

Bonus 2: 14 Turbo boost voedselsoorten

De voedingsmiddelen die hier worden aangeraden leveren extra energie. We hebben verschillende boost recepten geprobeerd voordat we naar de sportschool gingen. We voelden ons fit maar kunnen niet zeggen dat we vol zaten met energie. Daarnaast zorgen deze voedselsoorten ervoor dat je vetverbranding versneld wordt. Het is een interessante toevoeging waar je vooraf het sporten gebruik van kunt maken.

Bonus 3: Extra maaltijdschema’s

Deze extra maaltijdschema’s zijn voor 8 weken. Je kunt hier gebruik van maken wanneer je klaar bent met het eerste gedeelte uit het Mentale Dieet Plan. Deze maaltijd schema’s bevatten verschillende recepten. We hebben hier geen gebruik van gemaakt aangezien we het Mentale Dieet Plan 2 weken getest hebben. Je leest zo direct onze eigen ervaring en of we daadwerkelijk zijn afgevallen.

Bonus 4: Groene smoothie recepten

Deze groene smoothies zijn lekker maar je hebt hiervoor wel een blender nodig. Er wordt vooral gebruikt gemaakt van groente en fruit waar je extra energie door ervaart. Ook je weerstand krijgt een boost door de aanwezige vitamine en mineralen. Wij maakten vooral gebruik van een groene smoothie als tussendoortje.

Bonus 5: De krachtigste mentale oefeningen

In deze bonus wordt er extra informatie gegeven over krachtige mentale oefeningen. Deze oefeningen zijn makkelijk uit te voeren waar je maar wilt. Het is een prima toevoeging alhoewel het Mentale Dieet Plan voor het grootste gedeelte, deze informatie ook bevat.

het mentale dieet plan

 Mentale Dieet Plan ervaringen

Dan vertellen we je nu welke ervaringen we hebben gehad. Ik (Timo) heb het programma van Katja Callens 2 weken getest. Aangezien ik niet heel veel hoef af te vallen, ben ik na 2 weken gestopt. Je hebt uiteraard de keuze om door te gaan.

Ervaringen week 1

De eerste dag dat ik met het Mentale Dieet plan van start ging, is mijn denkwijze veranderd. Hierdoor ontstond direct meer motivatie en wil om ermee te beginnen. Katja legt je uit wat er gebeurd zodra je op een andere manier gaat denken.

Je kijkt namelijk minder zwaar tegen de dingen op en krijgt het gevoel dat dit helemaal gaat lukken. Ik ontwikkelde meer eigenwaarde en dacht niet meer negatief over bepaalde onderwerpen betreft lichaam en afvallen.

De recepten waarmee je begint zijn lekker en eenvoudig te bereiden. Ook is er nagedacht over de tussendoortjes. Hier heb ik dan ook gebruik van gemaakt. Vooral in de avond waren er genoeg oplossingen waardoor ik verantwoord kon snacken.

Ik heb dit programma gecombineerd met sport. Tijdens het trainen was mijn energie toegenomen. Kracht is hetzelfde gebleven. De oefeningen verliepen goed en na het sporten mocht ik gelukkig direct eten.

Na 7 dagen zag ik vooral verschil aan mijn spieren. Niet dat ik gespierder ben geworden maar ik zie er wel zo uit. Dit komt omdat mijn vetpercentage is verminderd. Hierdoor worden spieren extra zichtbaar. De weegschaal gaf ook een mooi resultaat aan namelijk 5,5 kilo ben ik afgevallen in de eerste week. Ik voelde me goed en had verder geen negatieve ervaringen ondervonden.

Ervaringen Mentale Dieet Plan week 2

De tweede week was aangebroken. Ik moet zeggen dat ik lekker in het ritme zit. Mijn energie is goed en er waren geen vermoeide gevoelens. Tijdens het sporten is de kracht voor mijn gevoel toegenomen. Dit kan natuurlijk ook mentaal zijn. Ik zat namelijk lekker in mijn vel waardoor je al snel een aantal extra kilo’s kunt tillen. Waar het vandaan kwam maakte me niet veel uit, het was in ieder geval een feit dat ik sterker was dan normaal.

Ook nu heb ik weer gebruik gemaakt van de snacklijst. Ik ben nu eenmaal een grote eter en het is fijn dat je je niet hoeft in te houden. Vooral in de avond heb ik genoten en zelfs voor het slapen gaan at ik geregeld een gezonde snack uit het Mentale Dieet Plan.

Ook nu zag mijn lichaam er stukken gespierder uit. Het is enorm tof om te zien hoe je lichaam binnen twee kan veranderen. De weegschaal gaf aan dat ik 4 kilo ben afgevallen. In twee weken tijd ben ik 9,5 kilo lichter. Ik vind dit enorme cijfers en moet er wel bij vertellen dat ik dit gecombineerd heb met sport. ik ben hiervoor 2 keer per week naar de sportschool geweest.

Zoals je kunt zien heeft het Mentale Dieet Plan voor mij gewerkt. Met meer dan 9 kilo in twee weken tijd ben ik super tevreden. We hadden al het vermoeden dat 17 kilo aan hoge kant is. Hier kun je dan ook beter niet vanuit gaan. Of je nu in twee weken tijd 5 kilo of 10 kilo afvalt, elke kilo is gewoonweg meegenomen. Ieder lichaam is anders. Let daarom niet te veel op anderen en focus je vooral op jezelf.

Mentale Dieet Plan prijs

Ik kan me goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de prijs van Het Mentale Dieet Plan. Katja Callens hanteert voor haar programma een prijs van 64,00,- euro. Er geld wel een garantie op het Mentale Dieet Plan waar ik je zo direct meer over vertel. Persoonlijk vinden wij dit een geschikte prijs voor de inhoud die je krijgt. Daarnaast heeft dit programma gedaan wat het moest doen.

Welke garantie heb je op het Mentale Dieet Plan?

mentale dieet plan

 

Het Mentale Dieet Plan heeft een garantie van 30 dagen. Ben je binnen 30 dagen om voor een rede dan ook niet tevreden, kun je het aankoop bedrag terug vragen. Ook dit geeft opnieuw aan dat je het programma kunt vertrouwen. Deze garantie kun je dan ook alleen geven als je ervan overtuigd bent dat het 100% werkt.

Mentale Dieet Plan Kopen Of Niet?

Wanneer je graag eenvoudig en vooral snel een aantal kilo’s wilt afvallen, is het Mentale Dieet Plan een goede oplossing. Je hebt ook zojuist gelezen welke ervaringen we met dit programma hebben gehad.

daarnaast loop je met de 30 dagen geld terug garantie geen enkel risico. Wanneer je graag wilt starten met het Mentale Dieet Plan hebben we een speciale kortingslink.

Je ontvang extra korting op het volledige programma en kunt direct van start. Voor extra korting maak je gebruik van de onderstaande knop!

Kortingspagina Mentale dieet Plan

Waar is het Mentale Dieet Plan te koop?

Je kunt het Mentale Dieet Plan alleen online (e-book) aanschaffen. Het e-book kun je op elk apparaat zoals mobiele telefoon, laptop, computer, tablet openen. Je hoeft hier niks voor te downloaden en dit gebeurt automatisch zodra je het mentale dieet plan heb aangeschaft.

De betaalmethode voor het Mentale Dieet Plan zijn IDeal, Paypal en Afterpay. Dit gebeurt via een beveiligde pagina. Na de betaling ontvang je een mail in het email adres dat je hebt opgegeven. Hierin staan de stappen die je moet volgende zodat je direct kunt beginnen.

Conclusie Mentale Dieet Plan de moeite waar of niet?

Laten we nog eenmaal terug kijken naar de feiten. De inhoud van het programma is van goede kwaliteit. Er is zichtbaar een hoop tijd in gestoken. Er is een duidelijke navigatie waardoor je direct kunt beginnen.

De prijs die Katje Callens hanteert vinden wij in orde mede dankzij de garantie. Het is natuurlijk een hoop geld en daarom is het een sterke regel, dat je je aankoop bedrag terug krijgt als je niet tevreden bent.

Onze ervaring is zeer positief en we raden je dit programma van harte aan als je graag een aantal kilo’s wilt afvallen. Ook ervaar je meer energie en voel je je gezonder.

We hopen dat je het antwoord hebt gevonden op de volgende vragen;

  • Is Katja Callens betrouwbaar
  • Is Het Mentale Dieet Plan de moeite waard?
  • Ervaringen Mentale Dieet Plan

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in deze review. We doen ons uiterste best om er dezelfde dag nog op terug te komen!

We wensen je succes en vooral veel plezier met afvallen!

Kortingspagina Mentale dieet Plan

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Het Mentale Dieet Plan
Score
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *