Gitaarles.nl Review En Ervaringen Michel Penterman

 

Gitaarles.nl Review En Ervaringen. Ben je van plan om gitaarlessen te gaan nemen? Vind je het saai om naar een gewone muziekschool te gaan? Lees dan zeker onze review over de gitaarlessen van gitaarles.nl We gaan je namelijk verklappen of je de online cursus van Michel Penterman volledig kunt vertrouwen. Verder gaan we het met je hebben over wat je kunt verwachten als je aan de cursussen mee gaat doen. Ga dus lekker achterover zitten, neem er een bakje koffie bij. En laat je meenemen door de meest complete review van Nederland. => Ga hier alvast naar Gitaarles.nl

Gitaarles.nl Review En Ervaringen

Gitaar leren spelen doe je volgens mij niet zomaar even, althans als je een ander ziet spelen lijkt het makkelijk om te doen. Maar dit is in werkelijkheid dus echt niet zo makkelijk. Dan is het misschien nog zo dat je het makkelijker vind om gewoon op een muziekschool te zitten, het voordeel van het les volgen op een muziekschool is dat je vaak veel contact hebt met medestudenten. Als je echter thuis je gitaarlessen gaat volgen dien je weer in het bezit te zijn van een hoop discipline. De lessen moeten toch gevolgd worden.

Gitaarles.nl Review En Ervaringen

Wat Is Een Online Cursus Gitaarles?

Het is nog niet heel erg bekend in Nederland om een cursus online gitaarles te volgen. Normaal gesproken zat je uiteraard gewoon op de muziekschool. Een online cursus gitaarles is niets anders dan het online volgen van gitaarlessen. Hoe gaaf is het niet dat je gewoon vanuit huis de cursussen kunt volgen? Je hoeft er de deur niet voor uit! Nog een groot voordeel is dat je zelf kunt bepalen wanneer je aan de slag gaat met de lessen. Het is wel belangrijk dat je een hoop discipline bezit, want ik kan me voorstellen dat je niet zomaar gitaar kan spelen.

Michel Penterman

De cursus is bedacht door Michel Penterman. Michel is sinds 2009 een bekend gezicht op YouTube als het gaat om het leren spelen op een gitaar. Op 2e kerstdag heeft Michel zijn eerste video op zijn kanaal gezet. De video werd direct zeer populair en door duizenden mensen bekeken. Uiteindelijk hebben de lessen er toe geleid dat er momenteel een hele community door Michel is opgezet. Wil je leren hoe je op een gitaar kan spelen? Neem dan zeker eens de moeite om naar de lessen van Michel te kijken.

Is Michel Penterman Betrouwbaar?

Waarschijnlijk wil je ook weten of Michel Penterman betrouwbaar is, deze vraag hoeven we eigenlijk niet te beantwoorden. Als je namelijk al zo bekend bent en zo enorm veel volgers hebt op YouTube kan je er dus vanuit gaan dat je de cursus en de lessen van Michel kunt vertrouwen. (anders zou Michel ook niet zo enorm veel volgers/fans hebben) Natuurlijk begrijpen we als geen ander dat je eerst op onderzoek uit gaat hoor, tegenwoordig worden er een hoop mensen opgelicht via het internet. Zorg er dus altijd voor dat je eerst op onderzoek uit gaat voor je een product koopt.

Gitaarles.nl Betrouwbaar?

Als we verder op onderzoek uit gaan zien we dat het bedrijf gitaarles.nl netjes staat ingeschreven bij de kamer van koophandel. We zien ook dat er een hoop manieren zijn om in contact te komen met de mensen achter gitaarles.nl. Dit geeft ons vertrouwen, de website is ook zeer overzichtelijk en we zijn bijna zelf warm geworden voor het volgen van gitaarlessen. Bovendien is het zo dat de makers van de website en de cursus de grootste zijn in Nederland! Je kunt er dus vanuit gaan dat het cursusmateriaal te vertrouwen is. Ga dus vandaag nog aan de slag om te leren gitaar te spelen.

Gitaarles.nl Blog

We gaan weer verder op ons onderzoek of je via de website van Michel betrouwbaar gitaarles kunt gaan volgen, als we verder kijken op de website zien we ook nog een heel interessant blog. Via het blog blijf je op de hoogte van allerlei tips die je kunt gebruiken om te leren gitaar te spelen. Ben je dus van plan om te gaan starten met gitaarles? Zoek dan zeker niet verder, neem zeker eens een kijkje op de website van Michel en bekijk het bijbehorende blog. Heel veel succes!

Start Hier Met Een Gratis proefles

Een Succesvol YouTube Kanaal.

Waar je ook terecht kunt om te leren gitaar spelen is op het YouTube kanaal van Michel. We zien hier namelijk een overzicht met maar liefst 200+ video’s die gaan over het leren gitaar spelen. Een voordeel van deze video’s is uiteraard dat ze volledig gratis en voor iedereen toegankelijk zijn. Het YouTube kanaal heeft sinds de start al meer dan 8000 abonnees, en de video’s zijn samen al meer dan 3 miljoen keer bekeken. Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op YouTube Veel succes met het leren gitaar spelen.

Het Bedrijf Bestaat Al 7,5 Jaar

We hebben het al eerder met je gehad over het feit of je de cursussen van gitaarles.nl kunt vertrouwen, het bedrijf bestaat inmiddels al 7,5 jaar. Dit zegt uiteraard genoeg over de betrouwbaarheid van de online cursus. Verder is het zo dat ze de grootste community van Nederland hebben opgebouwd. Je ziet andere leraren ook ineens op YouTube verschijnen met video’s maar bij gitaarles.nl zijn ze toch echt de grootste. Ga dus vandaag aan de slag met het volgen van de lessen en je zult binnenkort ook lekker gitaar kunnen spelen.

De Grootste Gitaarles Community Van Nederland

Verder kan je ook nog terecht op de grootste gitaarles community van Nederland, er zijn maar liefst 50.000+ leden actief op de gitaarles community. Dit maakt het nog eenvoudiger en leuker om aan de slag te gaan met het volgen van gitaarlessen. Je kunt elkaar bijvoorbeeld aansporen en motiveren. Dit zal jezelf ook helpen in het groeiproces zodat je straks ook op een eenvoudige manier (bij het kampvuur) op je gitaar kunt spelen. (ik denk dat ik trouwens niet voldoende geduld zou hebben om alle gitaarlessen te volgen) Maar als jij dit wel hebt zou ik eens starten met de gratis proefles.

Wekelijks Tips En Nieuwe Nummers Om Mee Te Spelen.

Een traditionele muziekschool is vaak een beetje saai toch? Altijd maar dezelfde nummers spelen! Bij gitaarles.nl is dit absoluut niet het geval. Elke week ontvang je nieuwe tips en nummers die je binnen no-time kunt meespelen. Je kunt trouwens op zoveel plekken terecht om nieuwe nummers te leren dat het bijna onmogelijk is dat de stof saai word. Ga dus vandaag aan de slag met je proefles gitaar spelen, dan kan je binnenkort al aan je vrienden laten horen wat je geleerd hebt. We wensen je heel veel succes.

Gratis Proefles Gitaar Spelen.

Wat het mooie aan deze online cursus is dat je de lessen zelfs nog gratis kunt proberen ook. Je hebt dus NIETS te verliezen. Als je vandaag aan de slag gaat met het nemen van een gratis proefles krijg je toegang tot het volgende: 

 1. Vanuit het niets Top Hits meespelen!
 2. Gemakkelijk alle akkoorden spelen
 3. Welke gitaar bij jouw stijl past
 4. Hét trucje om akkoorden over te pakken
 5. Jouw favoriete muziek meespelen
 6. Inclusief gratis video’s, lesboeken (PDF) en handigakkoordenboek
 7. Maak kennis met de community
 8. Aanbevolen door Cor Bakker!
 9. Normaal € 14,95 maar nu GRATIS en VRIJBLIJVEND!

Je ziet het, er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je NU moet starten met het volgen van de gratis proefles. Klik daarom ook NU op de onderstaande knop en start met het volgen van de gratis proefles. Heel veel succes.

Start Hier Met Een Gratis proefles

De Landelijke Media Is Al Meerdere Keren Gehaald!

Als je nog steeds NIET overtuigd bent van de cursus raden we je aan om deze review verder te lezen. De lessen van gitaarles.nl hebben al meerdere keren de landelijke media gehaald. Denk hierbij aan bijvoorbeeld De Telegraaf, de N.O.S, en RTL 4 Je hebt dus een uitermate geschikte partner gevonden als het gaat om het muziek leren spelen op een gitaar.  ga dus vandaag aan de slag met de lessen.

Wat Zeggen Bestaande Klanten?

Als we de website eens bekijken en op zoek gaan naar bestaande reviews komen we wel een aantal reacties over de cursus tegen. Of deze reacties ook echt van klanten zijn kunnen we helaas niet controleren. Maar aan de geloofwaardigheid van de totale website ligt het in ieder geval niet. Je kunt er dus vrijwel zeker vanuit gaan dat de reacties van de klanten op de website echt zijn. Het bedrijf en de lessen komen op ons vertrouwd over.

Hoe Zien De Lessen Er Uit?

Goed het is nu wel eens tijd geworden om het te hebben over hoe de lessen er in het echt uit zien. Dus wat staat je allemaal te wachten als je deel gaat nemen aan de lessen? De lessen bestaan in ieder geval uit video’s. De video’s bevatten volgens ons de volgende factoren:

 1. De lessen zijn heel duidelijk
 2. Michel is enthousiast
 3. Ze zijn makkelijk te volgen
 4. De lessen gaan niet te snel

We zullen je onderstaand een aantal voorbeelden geven van de lessen die je kunt verwachten als je deel gaat nemen aan de cursus. Je zult verbaasd zijn over de kwaliteit van de lessen.

Voorbeeld les 1: Despacito gitaar akkoorden voor Dummies

Goed het is nu wel eens tijd om je wat voorbeelden van lessen te laten zien: Ik heb de lessen zelf ook zitten bekijken en moet zeggen dat ik er echt heel enthousiast van word. Misschien ga ik zelf nog wel eens aan de slag met volgen van gitaarlessen. Onderstaand een video van hoe een les eruit ziet als je deelneemt aan de cursus.

Gaaf toch? Zelfs ik word hier enthousiast van! Ze hebben de cursus echt gaaf opgezet en er valt zoveel te leren! Onderstaand zullen we je nog een aantal voorbeelden geven van wat we allemaal tegenkwamen op het internet.

Voorbeeld Les 2: Je Eerste Akkoord Op Gitaar Leren Spelen Het E-Akkoord

We geven je in deze voorbeelden exact weer wat je kunt verwachten als je aan de slag gaat met het leren van gitaar spelen. Van het eerste nummer werden wij in ieder geval direct enthousiast. Het is zelfs zo dat je van de lessen zo enthousiast word dat je er bijna direct mee aan de slag wilt gaan. Onderstaande video kwamen we ook weer tegen op het net.

Je ziet dat het voor iedereen mogelijk is om de lessen te volgen, de lessen zijn volgens ons zo duidelijk dat het bijna niet mis kan gaan. Michel is rustig en legt de te leren stof op zijn gemakje uit. We vinden dat het niet te snel uitgelegd word. Ook is het zo dat de te nemen stappen vaak een aantal keer worden uitgelegd. Hierdoor word het eenvoudiger om de lessen te volgen. Het grootste pluspunt is echter dat de lessen met een bepaald enthousiasme worden uitgelegd waar je niet omheen kunt. Ga dus vandaag nog aan de slag

Voorbeeld Les 3: Ritme 4 Kwartsmaat Basic.

Natuurlijk weten wij niet precies wat de term ritme 4 kwartsmaat basic inhoud, maar waarschijnlijk word dit weer net zo goed uitgelegd als in de andere voorbeeld lessen die we je tot nu toe hebben laten zien. Als je nu nog niet overtuigd bent van de lessen weten wij het ook niet meer hoor. Bekijk onderstaande video maar eens om nog maar eens een goede indruk te krijgen van de lessen.

Je ziet het, de kwaliteit van de lessen is enorm hoog! Begin dus vandaag met het nemen van je eerste proefles.

Start Hier Met Een Gratis proefles

Wat Krijg Je Allemaal Als Je Start Met De Lessen?

Goed je hebt nu gezien wat je kunt verwachten van de lessen, nu is het ook wel handig om te weten wat je allemaal krijgt als je deel gaat nemen aan de lessen. onderstaand hebben we een handig lijstje voor je gemaakt. Eigenlijk is het pakket zo groot dat we niet alles kunnen vermelden, we raden je daarom ook aan om de website te bezoeken om alles zelf nog eens goed door te nemen.

 1. Toegang tot de basis cursus ‘Gitaarles voor beginners’
 2. Deelname aan de cursus ‘Tokkelen bij het Kampvuur’
 3. Toegang tot de gevorderden cursus ‘Gitaar spelen in een band’
 4. Leer alles over de basishoudingen en technieken
 5. Je gaat leren hoe je je favoriete popmuziek kunt meespelen met simpele akkoorden
 6. Je ontdekt het simpele geheim van de belangrijkste ritmes
 7. Bouw een repertoire op waarmee je op ieder feestje scoort
 8. Je leert hoe je allerlei geavanceerde ritme technieken Rock, Disco, Soul, Reggae en Pop stijlen kunt meespelen
 9. En je treedt toe tot de community waar je je passie kunt delen met medecursisten!
 10. En nog veel en veel meer. Wacht dus niet langer en start vandaag met de cursus.
Wat Voor Voordelen Krijg Je Als Je Vandaag Start Met De Lessen Gitaar Leren Spelen?

Er zijn ook nog een hoop voordelen op te noemen die je er gewoon bij krijgt als je deel gaat nemen aan deze cursus. Natuurlijk hebben we alle voordelen ook nu weer voor je op een rijtje gezet. 

 1. 60 uur aan video materiaal
 2. 3 instructieboeken
 3. Je kunt oefenen wanneer je wilt
 4. Ondersteunende community
 5. Je word klaar gestoomd voor een eventueel optreden (voor kamp of haardvuur)
 6. Iedere maand toegang tot makkelijke meespeel nummers.  
En Nog Een Hoop Gratis Voordelen

het kan niet op, als je deelneemt aan de lessen krijg je nog veel meer voordelen. We vinden dat ze bij gitaarles.nl echt heel veel geven voor een klein prijsje. Maar hier kan jij uiteraard van profiteren. Je kunt ook nog eens profiteren van de volgende voordelen:

 1. Je krijgt als je start 3 magazines gitarist gratis  opgestuurd.
 2. Start je met gitaarles, dan ontvang je korting op de allerhandigste online akkoordentool!
 3. Heb je nog geen gitaar? Bestel dan vandaag een complete starterskit. Morgen in huis! (je voordeel is 10%)
 4. Als extra bonus ontvang je ook nog eens een gratis cursus, 20 (extra) meespeel nummers en een heus digitaal oefen kampvuur 
Waarom Zijn De Lessen Van Michel Penterman Al 7,5 Jaar Zo Populair?

De lessen van Michel Penterman zijn al 7,5 jaar toonaangevend, gitaarles.nl is de meest populaire community van Nederland als het gaat om het volgen van online gitaarles. Dit komt vooral omdat Michel zo enthousiast is, maar ook door het feit dat:

  1. Je de video’s in HD kwaliteit kunt volgen 
  2. Omdat je een hoop naslagwerk (boeken) krijgt om extra te oefenen.
  3. Ze de grootste gitaarles community van Nederland zijn
  4. Maandelijks nieuwe meespeel nummers krijgt (dus niet constant de zelfde nummers speelt)
  5. Je toegang kunt krijgen tot een friends and family account.
  6. Vragen en verzoeknummers live worden uitgezonden via Facebook en YouTube.
De Conclusie: Moet Je De Cursus Online Gitaarles Wel Of Niet Kopen?

We hebben al veel producten en diensten voorbij zien komen sinds we gestart zijn met het maken van reviews, maar dit product schiet er echt met kop en schouders bovenuit. Het is werkelijk waar een fantastisch product! De cursus is zeer zeker de moeite waard om te volgen, Michel is enthousiast, de video’s zijn zeer uitgebreid en het is echt te veel om op te noemen wat je allemaal krijgt als je deelneemt aan de cursus. Wij raden de cursus dus zeker aan!

Welke Garanties Ontvang Je Bij De Cursus?

Je kunt de cursus van gitaarles.nl 14 dagen vrijblijvend proberen, dit betekend dat als je het uiteindelijk toch niets vind je binnen deze termijn je geld terug kunt vragen. Dus als je altijd al eens hebt willen leren hoe je op een gitaar moet spelen is dit NU je kans. Probeer het vrijblijvend uit!

Wat Kost De Online Cursus Van Gitaarles.nl?

Het is uiteraard ook wel handig om te weten wat de prijs is van de cursus.Je betaald voor de cursus slechts €67 Dit is absoluut een schijntje als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. En als je wilt kun je ook nog starten met een gratis proefles. Je hebt dus NIETS te verliezen! Ga dus vandaag aan de slag met het volgen van je eerste les.

Meepraten Op Het Forum?

Natuurlijk is het altijd mogelijk om je mening onder deze review te zetten. Vanaf nu kun je ook terecht op ons forum. Geef je mening over de lessen van Michel door deel te nemen aan het topic wat we geopend hebben over dit product.

Tot Slot + Toegang Tot Gratis Proefles

We hopen dat we de alle vragen over deze cursus voor je beantwoord hebben. We verwachten dat je antwoord hebt gekregen op de volgende vragen:

 1. Is de cursus van Gitaarles.nl betrouwbaar?
 2. Kan je Michel Penterman vertrouwen?
 3. Wat kost de cursus van Gitaarles.nl
 4. Is de online cursus van Gitaarles.nl de moeite waard om te kopen?

Mocht je zelf nog een aanvulling hebben? Laat dan zeker even een reactie voor ons achter. Meestal komen we er dan binnen 24 uur op terug. Klik NU op de knop hieronder om te starten met je eerste GRATIS proefles. We wensen je heel veel plezier met de cursus gitaar spelen. 

Start Hier Met Een Gratis proefles

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Gitaarles.nl Michel Penterman
Score
51star1star1star1star1star

4 thoughts on “Gitaarles.nl Review En Ervaringen Michel Penterman

 1. Jack

  Ik kwam over de gitaarles.nl reclame tegen op Facebook. Ik ging gelijk opzoek naar ervaringen en kwam op deze review terrecht. Ik wil het best gaan proberen als die 14 dagen garantie echt klopt. Wil weten hoe het in elkaar steekt en of het niet te moeilijk is? Groeten Jack

   
  1. Timo

   Hi Jack,

   Bedankt voor je vraag.
   De 14 dagen garantie klopt en dit zal ook worden nagekomen.
   De gitaarles.nl is populair in Nederland en heeft een goede reputatie opgebouwd.

   Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

   Groeten Timo

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *