Gaybuddy.nl Review & Ervaringen De Ontmoetingsplek Voor Homo’s?

Gaybuddy.nl Review & Ervaringen. Vandaag gaan we een keer wat anders beoordelen. Een datingsite voor homo’s. We gaan bekijken welk bedrijf er achter deze datingsite zit, we bekijken de kosten en de functies van Gaybuddy.nl  Kortom we gaan bekijken of deze website echt de moeite waard is om jezelf bij aan te melden. Ben je op zoek naar een leuke partner? Klik dan alvast op de onderstaande link om te bekijken hoe de website van Gaybuddy eruit ziet

JA IK WIL BEKIJKEN HOE DE WEBSITE VAN GAYBUDDY.NL ERUIT ZIET EN KLIK NU HIER OM NAAR DE WEBSITE TE GAAN

Gaybuddy.nl Review & Ervaringen

Als we een website gaan reviewen is het natuurlijk altijd zaak dat we ons zelf even aanmelden om te bekijken wat de mogelijkheden van een website zijn. Uiteraard hebben we dit ook bij Gaybuddy gedaan. Wat ons opvalt is dat we direct een hoop profielen te zien krijgen die je

gratis en zonder extra kosten kunt bekijken. Dit is wel fijn, er zijn namelijk genoeg datingsites op te noemen die werkelijk overal geld voor vragen. Dit is in het geval van Gaybuddy dus niet zo. We zien ook dat je credits kunt kopen, de website is dus niet volledig gratis. Hou hier dus rekening mee als je jezelf wenst aan te melden.

Gaybuddy.nl Review & Ervaringen

Wat Is Gaybuddy.nl?

Gaybuddy.nl is volgens de website zelf de ontmoetingsplaats voor homo’s die op zoek zijn naar vriendschap, een relatie of gewoon een date. Als we de website zo eens snel onder de loep nemen zien we dat de meesten leden op zoek zijn naar een spannende date. Mocht je jezelf

hierin kunnen vinden dan is deze website zeker geschikt om je bij aan te melden en om op zoek te gaan naar je buddy. Verderop in dit artikel zullen we uiteraard bekijken of het ook echt mogelijk is om via deze datingsite een date te scoren. Laten we eens gaan kijken naar de betrouwbaarheid van deze website.

Voor Wie Is Gaybuddy.nl Geschikt?

Het hoeft natuurlijk haast geen uitleg voor welke doelgroep deze website uitermate geschikt is. De doelgroep is homo’s. Ben je op zoek naar een leuke partner, of wil je alleen een leuke date scoren? Dan (kan) het mogelijk zijn om via Gaybuddy een leuke buddy te scoren. Of dit echt

mogelijk is laten we even in het midden. (dit moet je gewoon maar even uitproberen) We bespreken in deze review de dingen die ons opvielen, lees de review dus helemaal door voordat je besluit om wel of niet lid te worden van deze datingsite. We wensen je alvast heel veel succes!

Is Gaybuddy.nl Betrouwbaar?

Het belangrijkste van een datingsite is natuurlijk de betrouwbaarheid van de website. Het moet voor een lid dus echt mogelijk zijn om hier een date te kunnen scoren. Of dit bij Gaybuddy echt het geval is nemen we een beetje in twijfel. er staat letterlijk op de website (onderaan de pagina)

Een deel van de profielen van deze site hebben entertainment tot doel, fysieke contacten zijn hiermee niet mogelijk. Dit betekend dus letterlijk dat een deel van de profielen op deze datingsite NEP is. Hou hier dus rekening mee als je van plan bent om jezelf bij deze website aan te melden.

Bekijk Hier Profielen Op Gaybuddy.nl

Welk Bedrijf Zit Er Achter De Website Gaybuddy.nl?

Zo zie je maar weer dat het altijd belangrijk is om goed te bekijken of je een datingsite kunt vertrouwen. Uiteraard gaan we niet beweren dat je via deze datingsite helemaal geen date kunt regelen. Maar goed dat ze voor een deel met profielen werken die alleen als doel hebben om entertainment te verzorgen zegt eigenlijk al genoeg.

Als je naar de pagina bedrijfsgegevens surft zie je dat Gaybuddy onderdeel is van het bedrijf VC Internet B.V Dit bedrijf is gevestigd in Utrecht. Op deze pagina staan ook netjes de K.V.K gegevens en een telefoonnummer. Je kunt hier dus makkelijk terecht met al je vragen.

Wat Kan Je Met Een Gratis Lidmaatschap Op Gaybuddy.nl?

Het is altijd handig om te weten wat je kunt met een gratis lidmaatschap bij een datingsite. Vaak is dit niet zo heel veel en kost het versturen van berichten geld. Dit is ook zo in het geval van Gaybuddy.nl Onderstaande functies kan je wel gratis gebruiken.

 • Het aanmaken van een profiel
 • Plaatsen van foto’s
 • Het versturen van een knipoog
 • Het bekijken van profielen
 • Plaatsen van een oproep op de homepagina
Wat Kan Je Met Een Betaald Lidmaatschap Op Gaybuddy.nl?

Natuurlijk is het zo dat je toegang hebt tot alle bovenstaande gratis functies. Maar als je een betaald lidmaatschap neemt kan je ook echt met elkaar in contact komen. Gaybuddy werkt met credits die je kunt kopen om berichten te versturen. Verder zien we dat het ook mogelijk is om

naar een 0906 nummer te bellen € 1,30 per gesprek. Dit vinden we zelf aan de zeer dure kant! En dan kan het dus ook nog zijn dat je te maken hebt met een profiel die alleen geschikt is voor het verzorgen van entertainment. Hou hier dus zeker rekening mee!

Wat Kost Gaybuddy.nl?

Zoals we eerder al aangaven kan je via deze website in contact komen met andere mannen door credits te kopen of naar een 0906 nummer te bellen. Let hierbij dus op dat sommige profielen op deze website alleen voor entertainment doeleinden zijn aangemaakt. Een afspraak maken is dus niet mogelijk! Onderstaand de kosten van de credits.

 • 10 credits € 10
 • 25 credits € 22,50
 • 50 credits € 42,50
 • 100 credits € 80,00
 • 275 credits € 200
 • Bellen naar een 0906 nummer: € 1,30 per gesprek
Heb Je Zelf Ervaring Met Gaybuddy.nl?

Het kan natuurlijk zijn dat je zelf ervaring hebt met Gaybuddy.nl. Uiteraard horen we dan graag wat je ervaringen waren. Heb je hier bijvoorbeeld wel eens een date geregeld? Zijn de profielen die op deze website staan echt, of is het echt zo dat het merendeel van deze profielen nep zijn?

Je kunt je reactie achterlaten via onderstaand formulier. Wij zullen dan na controle je review online plaatsen. Het invullen van het formulier kost je maar een paar minuten van je tijd, en het helpt andere bezoekers van deze website met het maken van de juiste keuze.

Conclusie: Gaybuddy.nl Review Wel Of Niet Aanmelden?

Nou reist de vraag natuurlijk bij je op, moet ik me wel of niet aanmelden bij deze website. Mocht je een gokje willen wagen dan kan je het eens proberen met een klein pakketje aan credits. Je zult er namelijk snel achter komen of de mannen op deze website echt in zijn voor

een date. Omdat er ook profielen tussen zitten die niet echt zijn zou het zomaar kunnen dat je via deze datingsite geen date gaat scoren. (bekijk onze pagina datingsites vergelijken) als je op zoek wenst te gaan naar een andere datingsite. Klik hieronder op de blauwe knop als je Gaybuddy toch een kans wilt geven.

Bekijk Hier Profielen Op Gaybuddy.nl

2 gedachten over “Gaybuddy.nl Review & Ervaringen De Ontmoetingsplek Voor Homo’s?”

 1. Ik heb hier eens een profieltje aangemaakt…
  Het verdienmodel van gaybuddy.nl is betalen voor berichten van beperkte lengte.
  Als ik de binnenkomende berichten op gaybuddy goed lees, dan begrijp ik uit die nepberichten dat ik op deze website uitsluitend te maken heb met nepprofielen.
  Hier worden nepfoto’s gebruikt van vele jonge mannen en hun profielen worden beheerd door enkele eigenaars van de website. Ze verraden zich doordat ze kennelijk niets geven om hun eigen kosten besteed aan vreselijk onnozele berichten die u en ik niet zouden typen als ze ons zoveel geld zouden kosten…
  Heel grappig: ik liet in een berichtje weten dat ik stopte en op bed ging, en direct wisten alle profielgebruikers dat, want opeens kreeg ik van niemand verder nog een berichtje binnen… hoezo jezelf verraden…
  Ergo: zij sturen gratis berichten omdat ze hele kluwen nepprofielen onderhouden op gaybuddy.nl
  Ik heb daar nu twee nepprofielen, daarmee lukt het niet om die elkaar te laten vinden en onderling te chatten, je ziet alleen de nepprofielen van de gaybuddy beheerders zelf…
  Het is niet zinvol om op Gaybudy een echt profiel te hebben.

  Beantwoorden
  • Beste Leonardo,

   Bedankt voor je reactie!
   onze toekomstige bezoekers zullen veel aan deze review hebben!

   Groetjes,

   Sander

   Webwinkelreviews.com

   Beantwoorden

Plaats een reactie