Fred’s Bouwtekeningen Review Fred Schouten

 

Fred’s Bouwtekeningen Review

laatst bijgewerkt: april 2018 | 12 reacties
Fred’s Bouwtekeningen Review
en ervaringen. Vandaag gaan we een heel ander onderwerp met je aansnijden en dat is die van het bouwtekeningen pakket van Fred’s bouwtekeningen. Zou je graag al je doe het zelf projecten zelf maken? Ben je op zoek naar manieren om al je steigerhouten meubelen zelf te maken? Zoek dan NIET verder. Met de 10.000 bouwtekeningen van Fred Schouten moet dit zeker lukken. Wij onderzochten of je het product kunt vertrouwen en of je er dus echt al je bouwprojecten mee kunt maken. Lees dus snel verder. => Bekijk Freds Bouwtekeningen

Fred's Bouwtekeningen Review Fred Schouten

BETAAL NIET TEVEEL! Fred heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere korting zodat je goedkoper uit bent: Kortingspagina Fred’s Bouwtekeningen >>

Fred Schouten

De man achter Fred’s bouwtekeningen is Fred Schouten. Of de man betrouwbaar is en of hij dus echt zijn woorden nakomt gaan we verder in dit artikel met je doornemen. Wat ons echter als eerste opvalt is dat de eigenaar achter het product een naam gebruikt die helemaal niet lijkt te bestaan. Zou dit wat zeggen over de betrouwbaarheid van het product Fred’s bouwtekeningen? We gaan het allemaal met je behandelen in dit artikel. Blijf dus zeker zitten waar je zit en lees deze hele review door.

Is Fred Schouten Betrouwbaar?

Dat is natuurlijk een goede vraag, als je al niet bereid bent om je eigen naam te gebruiken als je een product verkoopt zetten we zo onze vraagtekens bij de betrouwbaarheid van het product Fred’s bouwtekeningen. Als we echter wat verder en diepgaander onderzoek doen zien we dat er toch wel veel lovende woorden voorbij komen voor dit bouwtekeningen pakket. Het kan dus zo zijn dat de eigenaar van het product dus liever niet zijn eigen naam gebruikt. Het lijkt er op dat het product dus wel te vertrouwen is maar dat de eigenaar een andere naam gebruikt.

Het Bedrijf Achter Fred’s Bouwtekeningen.

Natuurlijk is het ook wel handig om te weten welk bedrijf er achter Fred’s bouwtekeningen zit. Als we een simpele zoekopdracht doen via Google komen we uit bij Dieleman Trading. Het bedrijf staat netjes ingeschreven bij de K.V.K en er is dus geen reden om je ergens zorgen over te maken. Het enige wat ons dus opviel is het feit dat er een andere naam word gebruikt als auteur. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar is geen reden om je zorgen over te maken.

Kan Je Fred’s Bouwtekeningen Vertrouwen?

Als we kijken naar het totale plaatje, dus hier bedoelen we mee. De auteur en het bedrijf achter het product kan je er vanuit gaan dat het product betrouwbaar is. Je ontvangt een volledig bouwtekeningen pakket waarmee je al je projecten zelf kunt gaan maken. we zullen je onderstaand nog wat mogelijkheden geven van wat je allemaal kunt gaan maken. Deze lijst van mogelijkheden is vrijwel eindeloos. Je kunt vrijwel alles maken met dit geweldige bouwtekeningen pakket.

Freds bouwtekeningen betrouwbaar

Wat Word Er Beloofd Op De Website Van Fred’s Bouwtekeningen?

Volgens de website van Fred’s bouwtekeningen kan je stoppen met dromen en kan je direct aan de slag met de 10.000 bouwtekeningen. Hij beweerd verder dat je al je projecten zelf kunt maken door een stuk minder geld uit te geven. Maar is dit ook zo? in dit artikel vertellen we je alles over Fred’s bouwtekeningen. Op andere websites zijn bouwtekeningen volgens Fred vaak incompleet en waardeloos. Er missen afmetingen, maten kloppen niet enzovoort enzovoort.

Het Meest Complete Doe-Het-Zelf Bouwtekeningen Pakket

Naar eigen zeggen heeft Fred Schouten gewerkt aan het meest complete bouwtekeningen pakket wat er op het internet te vinden is. Met duidelijke bouwplannen die volgens hem niets aan de verbeelding over laten. Je krijgt onder andere toegang tot het volgende:

 1. Meer dan 10.000 kant en klare bouwtekeningen waar je zo mee aan de slag kunt gaan.
 2. Bij iedere bouwtekening zit een handige handleiding zodat je precies weet hoe je je project moet maken.
Voor Doe-Het-Zelvers Van Elk Niveau.

Of je nu een beginnend Doe-Het-Zelver bent of al wat meer gevorderd, dit pakket is geschikt voor elk niveau. Door de handige handleidingen en materiaallijsten die zijn toegevoegd aan elke bouwtekening is het voor iedereen een peulenschilletje om aan de slag te gaan met dit bouwtekeningen pakket. Wat vinden klanten van dit product?.

Freds Bouwtekeningen Ervaringen Van Klanten.

We hebben het internet natuurlijk ook even voor je afgespeurd. Als we zoeken op ervaringen van klanten die Fred’s bouwtekeningen al gekocht hebben vinden we vrijwel geen negatieve klanken. Het enige wat we wel tegen komen is dat er veel tekeningen in het Engels zijn. Dit zou inmiddels allemaal vertaald zijn naar het Nederlands. Op de website van Fred’s bouwtekeningen vinden we ook wat reacties van klanten. Het is alleen de vraag of we hier uit kunnen gaan van echte ervaringen.

Freds Bouwtekeningen ervaringen

Wat Kan Je Maken Als De Bouwtekeningen Gaat Downloaden?

Voordat je besluit om het bouwtekeningen pakket wel of niet te gaan downloaden is het natuurlijk van belang dat je weet wat je wel en niet kunt maken met deze bouwtekeningen. Onderstaand gaan we zo 10 categorieën met je behandelen van mogelijkheden die er zijn van projecten waar je dus mee aan de slag kunt gaan. Zo weet je in ieder geval zeker dat je het juiste pakket in huis haalt. Natuurlijk kan je deze informatie ook wel van de website van Fred Schouten halen maar we vinden het belangrijk dat we een goede review voor je maken.

BETAAL NIET TEVEEL! Fred heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere korting zodat je goedkoper uit bent: Kortingspagina Fred’s Bouwtekeningen >>

1 Badkamermeubelen Zelf Maken

De eerste optie die mogelijk is met het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten is het maken van al je badkamermeubelen. Wat dacht je ervan om bijvoorbeeld een mooi handdoeken kastje te maken? Het is mogelijk met de bouwtekeningen van Fred Schouten. Of misschien denk je wel aan een mooi kastje voor je toilet spullen? Al je spullen in de badkamer zullen in ieder geval netjes zijn opgeruimd.

2 Banken Maken Van Steigerhout

De volgende optie bespreken we ook graag even met je, hoe zou je het vinden als je vanaf vandaag al je banken van steigerhout zelf zou kunnen maken? Dit is toch geweldig! Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bank om lekker te picknicken in de tuin, of misschien maak je liever een loungebank. Echt werkelijk waar alles is mogelijk als je aan de slag gaat met het maken van al je eigen projecten van steigerhout. Ga dus vandaag nog aan de slag!

3 Je Eigen Bar Van Steigerhout Voor Al Je Feestjes En Partijtjes

Iedereen heeft wel eens feestje toch? Als je een beetje een groot huis hebt of een tuin is het mogelijk om je eigen bar te maken van steigerhout. Je vrienden zullen verbaasd zijn van de uniekheid van je eigen gemaakte bar. Een feestje is nooit meer hetzelfde als je aan de slag gaat met de 10.000 bouwtekeningen van Fred Schouten. En zoals we eerder al aangaven, er zit bij elke bouwtekening een handleiding+ materiaallijst zodat je precies weet welke stappen je moet ondernemen.

je eigen bar van steigerhout

4 Bedden, Hoogslapers Of Complete Kinderkamers Van Steigerhout

Slapen doen we natuurlijk ook allemaal, of het nu gaat om een bed voor je eigen slaapkamer of een bed voor de kinderkamer. Met dit bouwtekeningen pakket maak je vanaf vandaag al je bedden helemaal zelf. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hoogslaper voor je oudste zoon of een kinderbed voor de aller kleinste? Start met het maken van al je slaapkamermeubelen van steigerhout. Het mooie is dat als je alles zelf maakt dat je ook de kleuren van de meubelen zelf kunt bepalen.

Bekijk De Kortingspagina Van Fred’s Bouwtekeningen

5 Bijenkasten Maken Voor In De Tuin.

Je hebt een hobby, en dat is bijvoorbeeld een eigen moestuin onderhouden. Je hebt wat eigen groente staan en bent van plan om ook bijen te gaan houden. Dan is het handig om je eigen bijenkast te gaan maken. Ook dit behoort tot de mogelijkheden als je aan de slag gaat met Freds Bouwtekeningen. Maak je moestuin compleet en ga aan de slag met het maken van je eigen bijenkast. Als je zelf bijen wenst te gaan houden is het wel raadzaam om je goed te laten informeren.

6 Biljarttafels Maak Je Zelf

Het kopen van een ouderwetse biljarttafel is ook verleden tijd als je aan de slag gaat met het maken van je eigen projecten van steigerhout. Je kunt natuurlijk naar Marktplaats gaan en daar een tweedehands biljarttafel op de kop tikken, maar je kunt ook aan de slag gaan met het maken van je eigen biljarttafel. Door het maken van je eigen meubelen kan je veel meer bepalen hoe je meubelen er uiteindelijk uit komen te zien. Dit is natuurlijk veel leuker dan zomaar even een tweedehands meubel te kopen via het internet.

7 Bloembakken En Tuinmeubelen Zelf Maken

We zijn alweer een eindje op weg met het geven van tips over projecten die je zelf kunt maken, wat dacht je van de tuin. Het maken van bijvoorbeeld een bloembak behoord ook tot de mogelijkheden. Je kunt de grootte van de bloembakken natuurlijk helemaal zelf bepalen. Of wat dacht je van het maken van je eigen tuinmeubelen, het mooie weer komt er weer aan dus het is zeker aan te raden om hier eens mee aan de slag te gaan.

8 Karretjes Voor De Kinderen Maak Je Vanaf Vandaag Ook Zelf.

Je kent ze vast wel, de ouderwetse bolderkarretjes om bijvoorbeeld de kinderen in te vervoeren. Ze zijn enorm populair en je ziet ze nog veel in het straatbeeld verschijnen. Ook het maken van deze karretjes kan je vanaf vandaag helemaal zelf gaan doen. De karretjes zijn ideaal om te gebruiken op bijvoorbeeld de camping, in een attractiepark of in de dierentuin. de kinderen zullen nooit meer moe zijn en hebben nog meer tijd om van hun dag in bijvoorbeeld de dierentuin te genieten. Ga dus vandaag nog aan de slag met het maken van al je eigen projecten van steigerhout.

kippen hokken konijnen hokken en honden hokken zelf maken

9 Kippenhokken, Konijnenhokken En Hondenhokken Zelf Maken.

Ook voor de dieren kan je flink aan de slag, of je nou een kippenhok, een konijnenhok of een hondenhok wilt gaan maken. Het kan allemaal. Voor de hond kan je misschien een iets ruimer hok maken dan dat hij/zij gewend is. en dit geld natuurlijk ook als je in het bezit bent van een paar hele lieve konijntjes. Natuurlijk zijn de konijnen meestal van de kinderen en dan kan je het konijnenhok misschien naar wens van de kinderen maken. Ook hier geld weer alles behoord tot de mogelijkheden.

10 Deuren En Hekken Rondom Het Huis.

Misschien zijn je deuren wel aan vervanging toe? Als dit het geval is kan je natuurlijk naar de bouwmarkt gaan om een nieuwe deur te gaan kopen. Je kunt er ook één zelf gaan maken. Of misschien heb je wel een kippenren en is het hek aan vervanging toe? Ja je leest het echt goed. Niets is te gek bij dit bouwtekeningen pakket en je kunt werkelijk waar alles zelf gaan maken. We hebben je nu slechts 10 voorbeelden gegeven met projecten die mogelijk zijn met dit bouwtekeningen pakket. Ga dus vandaag nog aan de slag met het maken van je eigen meubels.

TIP- Geld Verdienen Door Het Maken Van Meubels

Geld verdienen door het maken van deze projecten is natuurlijk ook makkelijk mogelijk. Wat je dan bijvoorbeeld doet is het plaatsen van een oproepje op Facebook. Je geeft aan welke projecten je allemaal kunt maken en wat de kosten zijn. Wij weten zeker dat je hier een flinke boterham aan kunt overhouden. Oproepjes kan je natuurlijk ook gewoon plaatsen op bijvoorbeeld Marktplaats. er zijn mogelijkheden genoeg.

Welke Bonussen Ontvang Ik Bij Freds Bouwtekeningen?

Natuurlijk is dit niet alles wat je krijgt. Je ontvangt namelijk naast toegang tot de 10.000 bouwtekeningen ook nog eens toegang tot een aantal geweldige bonussen.

 1. D.W.G CAD Software pakket
 2. Steigerhouten Tuinmeubelen Gids
 3. Een levenslange toegang tot alle bouwtekeningen door middel van een membership
Bonus 1 D.W.G CAD Software Pakket

Met deze bonus hoef je niet langer de veel te dure CAD software zelf te kopen, De software kost normaal rond de €650 of meer, Je kunt dus voortaan zelf je CAD bestanden openen en aanpassen. Vandaag krijg je deze bonus dus helemaal gratis bij het bouwtekeningen pakket.

Bonus 2 Steigerhouten Tuinmeubelen Gids

In de bonusgids steigerhouten tuinmeubelen vind je plannen en projecten die speciaal gericht zijn voor steiger of sloophout. Je ontvangt deze gids tijdelijk gratis bij je bestelling.

Bonus 3 Levenslang Toegang Tot Alle Bouwtekeningen Via Het Ledengedeelte (ZIE VIDEO)

Als je het pakket eenmaal hebt aangekocht heb je voor de rest van je leven toegang tot alle bouwtekeningen uit het pakket. Dit is trouwens ook vrij logisch lijkt ons. Je hebt er immers voor betaald. Onderstaand zie je een kort filmpje Van Fred en het ledengedeelte waar je toegang tot krijgt.

 

Fred’s Bouwtekeningen 30 Dagen Risicoloos Uitproberen.

Eigenlijk loop je met de aankoop van dit pakket van Fred’s bouwtekeningen geen risico. Je kunt alle bouwtekeningen  namelijk uitproberen zonder enig risico. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over het product. Dan kan je een mailtje sturen en krijg je netjes je geld terug.

Wat Kost Fred’s Bouwtekeningen?

Eigenlijk betaal je slechts een schijntje voor wat je allemaal krijgt. Voor de 10.000 bouwtekeningen inclusief alle bonussen en toegang tot het ledengedeelte betaal je slechts €47

Conclusie: Is Fred’s Bouwtekeningen Zijn Geld Waard?

Het pakket is enorm breed, het bied voor de echte doe-het-zelver een unieke kans om vanaf nu al je projecten zelf te maken. Verder is er een mogelijkheid om met dit pakket geld te gaan verdienen door het maken van meubels en deze weer door te verkopen.

Inclusief alle bonussen en de toegang tot de bouwtekeningen in het ledengedeelte wil zeggen dat je echt waar voor je geld krijgt en dat je dus met een gerust hart aan de slag kunt gaan met Fred’s bouwtekeningen. Mochten er nog vragen zijn, plaats dan even een reactie en ik kom er meestal dezelfde dag nog op terug.

BETAAL NIET TEVEEL! Fred heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere korting zodat je goedkoper uit bent: Kortingspagina Fred’s Bouwtekeningen >>

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Fred's Bouwtekeningen
Score
51star1star1star1star1star

12 thoughts on “Fred’s Bouwtekeningen Review Fred Schouten

 1. Jonas

  Heb dankzij jouw review dit klus programma aangeschaft en ben er super blij mee. Heb al een project lopen en ben ook van plan om bij te verdienen om voor anderen dingen te maken. Raad het anderen ook aan.

   
  1. Timo

   Hoi Jonas,

   Mooi om te lezen dat je tevreden bent over Fred’s Bouwtekenen.
   Ik wens je succes met alle projecten die je maken gaat :-).

   Groeten Timo

    
 2. Thirza

  Fred Bouwtekeningen is perfect! Heldere uitleg en stappenplan zodat er een mooi eindresultaat ontstaat. Zaterdag begin ik aan een bank voor in de tuin.

   
  1. Timo

   Hoi Thirza,

   Wat TOF zeg! Ben benieuwd hoe de tuinbank eruit komt te zien :-).
   Ik wens je succes en vooral veel plezier met klussen!

   Groeten Timo

    
  1. Timo

   Dag Nico,

   Je hebt geen e-reader nodig. Je kunt Freds Bouwtekenen openen
   op je laptop, computer, telefoon en tablet.

   Als je nog vragen hebt hoor ik het graag.

   Groeten Timo

    
  1. Timo

   Hoi Jessica,

   Met ruim 10.000 bouwtekeningen is er van alles mogelijk. Denk aan bloembakken tot complete tuinhuisjes. Om je een indruk te geven van het pakket zijn dit een aantal projecten die je kunt maken: banken, badkamermeubels, boekenkast, bloembakken, bedden, tuinhuis, bar, biljarttafels en ga zo maar door :-).

   Als je nog vragen hebt hoor wij het graag. Fijne zondag!

   Groeten Timo

    
 3. Errol

  Wat ik persoonlijk heel fijn vindt is dat wanneer je geen ervaren klusser bent, je toch hiermee uit de voeten komt. Alle handelingen worden duidelijk uitgelegd en heb al een project uitgekozen. Heb er zin in!

   
  1. Timo

   Het klopt dat je geen ervaren klusser hoeft te zijn.
   Dat maakt Fred’s Bouwtekeningen makkelijk in gebruik.
   We wensen je veel succes met je gekozen project Errol!
   Laat je ons weten wat het is geworden?

   Groeten Timo

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *