Fitchef Review Mark Van Oosterwijck – Hoe Goed Werkt Fitchef?

 

Fitchef is een boek dat vrijwel door iedereen gebruikt kan worden. De recepten uit het boek zijn samengesteld om mee af te vallen of het ontwikkelen van meer spiermassa. Volgens Mark van Oosterwijck (bedenker van fitchef) is dit voor iedereen mogelijk. In deze review lees je of fitchef werkt of niet! => Ga naar Fitchef

Fitchef Review Mark Van Oosterwijck

Wie is Mark van Oosterwijck?

Fitchef

Je hebt zijn naam al eerder voorbij zien komen. Mark van Oosterwijck is de bedenker van Fitchef. Hij deel dagelijks tips over voeding en sport op de website drogespieren.nl

Al vanaf jongs af aan is Mark bezig met gezonde voeding. Mark heeft in het verleden last gehad van overgewicht. Daar moest een einde aan komen en daardoor heeft mark zicht verdiept in voeding en beweging.

Mark van Oosterwijck is zijn echte naam. Hij deel dagelijks informatie op social media en is betrokken met zijn deelnemers. Hij vind namelijk dat grote aanpassingen niet nodig zijn.

Door stap voor stap het juiste te doen, hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn volgens Mark. Deze eenvoud komt terug in Fitchef.

Met de vraag is Mark van Oosterwijck betrouwbaar, kunnen we in ieder geval Ja antwoorden. Je leest geen slechte recensies over hem en Mark is al een aantal jaren actief, op het gebied van afslanken en bewegen.

Bekijk De Kortingspagina Van Fitchef

Wat is Fitchef?

Fitchef is een receptenboek waarmee je kunt afvallen. Ook kun je fitchef gebruiken voor meer spiermassa. Het receptenboek bevat ontbijt, lunch, tussendoortje, middag eten en avondeten.

Het receptenboek kun je onderverdelen in 5 belangrijke onderwerpen. De belangrijke onderwerpen, ook wel pijlers genoegd zijn als volgt;

fitchef

  1. Eenvoud
  2. Balans
  3. Smaakvolle recepten
  4. Makkelijke Verkrijgbare Ingrediënten
  5. Betaalbaar

 

Eenvoud

Mark vind het belangrijk dat je zijn receptenboek eenvoudig kunt volgen. Dit houd in dat je gemotiveerd door blijft gaan. Wanneer een boek te ingewikkeld is, kan het voorkomen dat je ermee stopt.

De recepten zijn makkelijk te bereiden en hebben een goede smaakt. Je staat met zijn recepten niet lang in de keuken en dat is een groot voordeel als je niet van koken houdt, of weinig tijd hebt.

Balans

Een gezond lichaam heeft vooral met balans te maken. In het receptenboek leer je alle belangrijke stappen die ervoor zorgen, dat je fit en slank(er) wordt.

De recepten bevatten allerlei belangrijke voedingstoffen. Hierdoor voel je je fit en energiek. Om je gedurende dag goed te voelen, zijn bepaalde voedingsstoffen onmisbaar. Zo heeft je lichaam eiwitten, koolhydraten en vetten nodig.

Fitchef heeft deze belangrijke voedingsstoffen in balans. Ook word er rekening gehouden wanneer je het receptboek combineert met sport. Je eet met name eiwitrijke voeding dat is goed is voor het herstel van je spieren.

Smaakvolle recepten

De recepten zijn smaakvol zodat je een maaltijd makkelijk kunt opeten. Dit zorgt ervoor dat je je bord leeg eet.

Wanneer je namelijk met tegenzin een maaltijd moet weg werken, ga je er minder plezier aan beleven. Je eet hierdoor steeds minder waardoor de kans op snacken toeneemt.

De recepten uit Fitchef zijn in ieder geval goed van smaak. Daarnaast kun je zelf bepalen welke extra kruiden je eraan wilt toevoegen.

fitchef

Maaltijd uit Fitchef

Makkelijk verkrijgbare ingrediënten

Er zijn van die diëten waarbij je wekelijks naar de speciaalzaak moet. Dit kost extra tijd en vaak extra geld. Met de recepten uit Fitchef ben je niet afhankelijk van een speciaalzaak.

De ingrediënten voor een gerecht kun je gewoon bij de supermarkt kopen. Ook maakt Mark weinig tot geen gebruik (je kunt zelf kiezen) van Superfoods.

Superfoods zijn namelijk duur en worden in kleine hoeveelheden verkocht. De recepten uit Fitchef zijn zo samengesteld dat je alle belangrijke voedingstoffen, uit de normale voeding binnen krijgt.

Betaalbaar

Hierboven heb je al kunnen lezen dat hij gebruikt maakt van betaalbare ingrediënten. Het is namelijk niet de bedoeling, dat je je blauw betaald aan producten die je nodig hebt.

Ook deelt hij een handige tips hoe je zo goedkoop mogelijk boodschappen kunt doen. Je hoeft hiervoor niet naar allerlei verschillende supermarkten toe.

De inhoud van Fitchef

Het receptenboek is ingedeeld met verschillende recepten. Naast de ingrediënten van het recept vind je ook de bereidingswijze, voedingswaarde en afbeeldingen.

Dit maakt het gebruik van fitchef overzichtelijk. Je kunt snel aan de slag zodat je eenvoudig een maaltijd kun klaarmaken.

De inhoud van het receptenboek is als volgt;

20 ontbijtrecepten
Zodat je de ochtend goed van start kunt gaan.

20 lunchrecepten
Gevarieerde lunchrecepten

20 dinerecepten
Complete maaltijden

15 snackrecepten
Verantwoorde tussendoortjes

15 smoothierecepten
Frisse smoothies met vitamine en mineralen

10 soepgerechten
Gevarieerde soepen met verse groente

Alle recepten zijn variërend en bevatten belangrijke voedingstoffen. De snacklijst vind ik persoonlijk erg handig. Wanneer je namelijk trek hebt, kun je verantwoord snacken.

Hier hou je achteraf geen schuldgevoel aan over. Wat mij betreft heeft Mark dit goed opgelost. Dat je tussendoor honger kan hebben komt nu eenmaal voor. Je kan dan beter iets eten, dan dat je het honger gevoel gaat negeren.

Fitchef

Hoe ziet Fitchef er van binnen uit?

Hieronder delen wij een aantal foto’s van het boek Fitchef. Zo zie je precies waar het boek uit bestaat. Het boek hebben wij aangeschaft zodat we je de juiste indruk kunnen geven.

Fitchef

Inhoud Fitchef

Recept uit Fitchef

Fitchef

Recept uit het boek Fitchef

Bekijk De Kortingspagina Van Fitchef

 Belangrijke punten en overige inhoud van Fitchef

  • Achtergrond informatie over gezonde voeding

Mark legt uit hoe Fitchef tot stand is gekomen en waarom zijn manier van afvallen werkt. Je leert belangrijke eigenschappen van voeding, waardoor je bewust boodschappen kunt doen.

Het valt me op dat hij producten benoemd, die niet alleen gezond maar ook lekker van smaak zijn. Als je namelijk producten eet die niet al te lekker zijn, hou je een dieet minder lang vol.

  • Calorie inname ( het berekenen van eiwitten, koolhydraten en vetten)

Fitchef bevat een handige methode waarin je samen met Mark, een schema opstelt. Zo weet je precies hoeveel calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten je nodig hebt.

Dit is het begin om aan de slag te kunnen gaan. Ieder lichaam is anders en door individueel een schema op te stellen, heb je volgens Mark snelle en blijvende resultaten!

  • Handige boodschappenlijst

De boodschappenlijst zorgt ervoor dat je makkelijk en snel, de juiste ingrediënten in huis haalt. Je hoeft hier zelf niet over na te denken.

De boodschappenlijst bestaat uit de ingrediënten die je nodig hebt en tussendoortjes. Zo ben je op elk moment van de dag voorbereid.

  • Eigen keuzen van koolhydraten

Je kunt er zelf voor kiezen of je koolhydraten toevoegt of niet. Het weglaten van koolhydraten betekend dat je geraffineerde suikers, achterwege laat.

Een koolhydraatarm dieet is ontzettend populair. Het staat erom bekend dat je op een verantwoorde manier, snel en zonder jojo effect afvalt.

Mark laat daarom de keuze bij jouw. Zo zie je bij de recepten welke ingrediënten je kunt nemen, zodat je een koolhydraatarme maaltijd kunt klaarmaken.

De eiwitten blijven wel aanwezig. Het is belangrijk wanneer je afvalt, dat spiermassa behouden blijft. Eiwitten beschermen namelijk je spieren tijdens gewichtsverlies.

  • Ondersteuning Mark van Oosterwijck

Mark bied ondersteuning aan zijn deelnemers. Als je vragen hebt kun je altijd via de mail bij hem terecht. Hij streeft erna om je op de zelfde dag, nog een antwoord terug te geven.

Het lijkt erop dat Fitchef alle elementen bevat, om te werken aan je streefgewicht. Samen met Mark sta je er in principe niet alleen voor.

Fitchef

Wat voor een dieet is fitchef?

Het receptenboek is gebaseerd op een eiwitrijk dieet. Er zijn gerechten met koolhydraten en gerechten zonder koolhydraten. Je kunt hier zelf de keuze in maken.

Hier heeft Mark bewust voor gekozen. Wanneer je namelijk sport, heb je met name eiwitten nodig. Eiwitten zijn de bouwstenen van je spieren.

Zodra je jouw eiwitinname vergroot, herstel je veel sneller. Ook neemt je spiermassa hierdoor toe.

Daarnaast is fitchef dus ook een koolhydraatarm dieet, mocht je dit willen. Door koolhydraatarm te gaan eten, vermijd je slechte suikers.

Deze slechte suikers zorgen er normaal voor, dat er meer vetmassa ontstaat. Koolhydraatarm zorgt ervoor dat je afvalt en vetophopingen rondom je buik, benen en heupen verliest.

Voor wie is Fitchef bedoeld?

Het receptenboek kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het is afhankelijk van je doelen die je wilt bereiken. Hieronder vind je een overzicht waar je dit boek voor kunt inzetten.

– Afvallen en op gewicht willen blijven

Afvallen is één, maar op gewicht blijven is een ander verhaal. Vaak hoor je dat het gewicht er gewoon weer aankomt. Mark heeft de recepten op een andere manier samengesteld.

Er komt namelijk een moment dat je je streefgewicht hebt bereikt. Je wilt dan natuurlijk niet dat de kilo’s er weer aanvliegen.

– Sporters die meer spieren willen ontwikkelen

Regelmatig sporten is niet voldoende om je spieren verder te ontwikkelen. Voeding en rust zijn nog belangrijker, dan wat je in de sportschool doet.

Je spieren bestaan met name uit eiwitten. De recepten uit dit boek zijn eiwitrijk en bevatten extra vitamine en mineralen.

Hierdoor geef je de beste voedingsstoffen aan je spieren. Je hersteld sneller en de groei van spieren neemt toe. Je kunt er zelf voor kiezen in hoe verre je je spieren wilt door ontwikkelen.

– Sporters die een droog lichaam willen creëren (spieren worden zichtbaar)

Je kunt er ook voor kiezen om je lichaam droog te trainen. Met droog trainen en eten wordt bedoel, dat je spieren zichtbaar worden. Dit heeft te maken met je vetpercentage.

Wanneer je vetpercentage laag is, zijn je spieren strak en gedefinieerd. Hierdoor ben je enorm gespierd en dat bereik je vooral met de voedingstoffen die je binnen krijgt.

Bekijk De Kortingspagina Van Fitchef

Fitchef

De voordelen van Fitchef

Fysiek boek

Fitchef is een fysiek boek. Je krijgt dit boek thuisgestuurd en je kunt direct aan de slag. Je hoeft de recepten niet via je laptop of telefoon te volgen.

Compleet

Het receptenboek is compleet uitgerust voor verschillende doeleinden. Een groot voordeel is dat er per individu naar je word gekeken.

Hierdoor is de kans veel groter dat je succes hebt. Ook de manier waarop je zijn dieet kunt gebruiken is een pluspunt. Of je nu wilt afvallen of een gespierd lichaam wil ontwikkelen, aan alles is gedacht.

Betaalbaar en eenvoudige recepten

De recepten zijn betaalbaar en eenvoudig te bereiden. Daarnaast hoeft je niet naar speciaalzaken toe, om aan ingrediënten te komen. Alles wat je nodig hebt kun je gewoon in de supermarkt aanschaffen.

Contact met Mark

Wat ik ook nog wil benoemen is dat je contact hebt met Mark zelf. Mocht je ergens tegenaan lopen of extra hulp nodig hebben, dan is Mark bereid om je te helpen.

De nadelen van Fitchef

Missende afbeeldingen

Niet elk recept bevat een foto. Wanneer je een foto ziet, heb je een veel beter beeld, hoe het recept uit komt te zien. Alle benodigdheden en instructies van bereiding zijn wel aanwezig.

Geen fysieke of telefonische hulp

Voor het grootste gedeelte kom je het allemaal zelf aan het doen. Wanneer je dit dieet combineert me sport, heb je niet de mogelijkheid dat er een personal trainer via fitchef mee gaat.

Ook telefonisch contact is helaas niet mogelijk.Wat je wel kunt doen is Mark een mail sturen als je vragen hebt.

Zit er garantie op Fitchef?

Mark hanteert een 100% tevredenheid garantie. Mocht je niet tevreden zijn om wat voor een rede dan ook, dan krijg je het aankoopbedrag zonder vragen terug gestort. Dit kan binnen 30 dagen.

Ook wanneer je binnen 30 dagen niet bent afgevallen, krijg je het aankoop bedrag zonder vragen, terug gestort.

Aangezien Fitchef niet in de winkel verkrijgbaar is, vind ik dit een eerlijke garantie. We willen namelijk eerst even zien, wat we in huis halen.

fitchef

Wat is het bedrijf achter Fitchef?

Het bedrijf achter Mark van Oosterwijck (fitchef) is drogespieren.nl. Hier deelt Mark dagelijks tips over voeding, afvallen, sport en lifestyle.

Al een aantal jaren is Mark actief op het internet en heeft daarmee een groot aantal dagelijkse website bezoekers. Ook zijn facebookpagina betreft veel informatie en word gewaardeerd met veel likes en reacties.

Ook deelt Mark zijn adres gegevens en kvk-nummer. Hij wilt hiermee de indruk geven dat hij op een eerlijke manier te werk gaat en betrouwbaar is.

Wat kost Fitchef en is deze prijs het waard?

In deze review heb je gelezen wat je allemaal krijgt wanneer je Fitchef besteld. Wat dat betreft is Fitchef zeker zijn prijs waard.

Fitchef kun je bestellen voor €37,95. De garantie op Fitchef is maar liefst 30 dagen. Mocht je binnen deze 30 dagen niet zijn afgevallen, krijg je het aankoop bedrag zonder vragen, terug.

Wat ik sterk vind aan Fitchef is dat Mark je geen verkeerde indruk geeft. Hij belooft geen hoge afval getallen. Hij laat je op een natuurlijke manier afvallen en het resultaat is voor iedereen verschillend.

Wel streeft hij erna dat je hoe dan ook zult afvallen wanneer je Fitchef gebruikt. Anders is zijn garantie natuurlijk zo voorbij, wanneer je geen resultaten behaalt met zijn boek.

Conclusie Fitchef – Doen of niet

Fitchef draait vooral om eiwitrijke voeiding. Dat is een positieve manier van afvallen en het ontwikkelen van meer spiermassa.

Eiwitten onderdrukken het honger gevoel en zijn enorm waardevol, voor het behoud en opbouw van spieren. Hierdoor raak je op een verantwoorde manier, vetmassa kwijt.

Ook de eenvoud van recepten is een groot pluspunt. Je staat niet lang in de keuken en de gerechten hebben een lekkere smaak.

Als je van plan bent om af te vallen en te werken aan een gespierder lichaam, kan ik je Fitchef aanraden.

Zowel mannen als vrouwen kunnen met dit receptenboek van start gaan. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je zelf de stap moet zetten. Alleen jij kunt de knop omzetten om te werken aan een slanker(er) lichaam.

Maak daarom altijd gebruik van de mogelijkheid om Mark een mail te sturen. Hierdoor heb je een stok achter de deur en kan hij je verder helpen.

Waar is Fitchef te koop?

Fitchef is alleen online verkrijgbaar. Je kunt dit boek niet in de boekhandel bekijken. Fitchef kun je direct bij Mark van Oosterwijck bestellen.

Zijn website en betaalpagina zijn veilig en je kunt het betalen via IDeal, Paypal of Afterpay. De levertijd van Fitchef is 1 dag. Je hebt het receptenboek de volgende dag in huis.

LET OP: Vergeet niet de garantie van Fitchef. Mocht je boek je niet bevallen of val je niet af. Dan kun je het binnen 30 dagen terug sturen!

Mocht je nog vragen hebben of ervaringen willen delen, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. In de meeste gevallen komen wij er dezelfde dag nog op terug!

Bekijk De Kortingspagina Van Fitchef

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Fitchef
Score
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *