Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma Review + KortingsLink

 

Het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma is ontwikkeld door Katja Callens. Katja is bekend in de gezonde lifestyle wereld en onder andere bekend van Het Mentale Dieet Plan. Met het Fit In 4 Minuten Programma, doe je dagelijks oefeningen in 4 minuten. De oefeningen zorgen er volgens Katja voor dat je buik, billen en benen strak worden. Wij hebben dit programma aangeschaft en vertellen je alle ins en outs! => Ga Naar Het Fit In 4 Minuten Programma

Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma Review

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je interesse hebt in het Fit In 4 Minuten Coaching Programma. Je wilt natuurlijk niet over een laag ijs gaan en daarom ben je eerst opzoek naar ervaringen van anderen.

Wij heb het Fit In 4 Minuten Coaching Programma een aantal weken geleden aangeschaft en vertellen je graag onze ervaring. We behandelen de volgende vragen die je kunt hebben, als je twijfel over het programma:

 • Is het Fit In 4 Minuten Coaching Programma de moeite waard?
 • Voor wie is het Fit In 4 Minuten Coaching Programma
 • Is Katja Callens Betrouwbaar
 • De inhoud van het Fit In 4 Minuten Coaching Programma

Je ontvangt een uitgebreid antwoord op deze vragen zodat je exact weet of dit programma bij je past of niet. Laten we beginnen!

Wie is Katja Callens?

fit in 4 minuten

Je hebt haar naam al voorbij zien komen. Katja Callens is de bedenker van het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma. Katja is geen vreemde van ons. Ze is onder andere succesvol met Het Mentale Dieet Plan (zie hier onze review)

Katja Callens Komt uit Nederland en heeft ervaring in de modellen wereld. Ze heeft haar studie afgerond als voeding & sport deskundige. Daarnaast beheert Katja een succesvolle Facebook pagina waar ze dagelijks tips deelt over afvallen. We kunnen in ieder geval bevestigen dat Katja genoeg ervaring heeft, in een gezonde en fitte lifestyle!

Is het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma Betrouwbaar?

Om erachter te komen of het programma volledig betrouwbaar is hebben wij twee dingen gedaan. Eerst op onderzoek uit betreft Katja en vervolgens het Fit In 4 Minuten Coaching Programma aanschaffen.

Katja is dagelijks actief op haar social media kanalen en reageert snel op vragen van haar leden. Ook als we op haar naam zoeken in Google komen we geen negatieve ervaringen tegen. Haar salespagina bevat een kvk-nummer waardoor haar bedrijf geregistreerd staat. Ook haar adres gegevens zijn aanwezig. Het is duidelijk dat Katja Callens niet actief is als een oplichtster.

Wat is het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma?

Grotendeels zegt de naam al waar het over gaat. In 4 minuten per dag, ga je werken aan een gezond en fit lichaam. Laat ik er iets dieper op in gaan.

De oefeningen die je uitvoert duren 20 seconden per sessie gevolgd door 10 seconden rust. Dit gaat door in 8 sessies totaal met een duurtijd van 4 minuten. Stap voor stap train je iedere dag waardoor de intensiteit steeds hoger wordt.

Er wordt rekening gehouden met je lichaamsgewicht en conditie. Je word dus niet in het diepe gegooid. Door de rustige opbouw kan jouw lichaam wennen aan de oefeningen en intensiteit. Hierdoor blijf je door gaan en behaal je op korte termijn mooie resultaten althans volgens Katja Callens.

Wat bereik je met het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma

Zo laat Katja weten dat een te streng dieet, lijdt tot het verliezen van spierweefsel. De oefeningen die je uitvoert met dit programma zorgen er juist voor dat je lichaam meer spierweefsel nodig heeft.

Je creëert dus spierweefsel in plaats van vet. Je metabolisme wordt verhoogd waardoor er vetverbranding ontstaat.

Oké let op! het volgende klinkt ingewikkeld maar is wel enorm belangrijk!

Intensieve workouts zoals het Fit In 4 Minuten Coaching Programma kunnen je metabolisme ratio verhogen met 15 x de Basale Metabolistische Ratio ook wel BMR. Dit zorgt voor een hevige toename in vetverbranding.

Door deze Tabata-achtige training ontstaat er een druk op het lichaam waardoor de BMR toeneemt. Het BMR wil zeggen hoeveel vet je verbrand, tijdens eens rustdag. Dus ook als je niet traint zal je lichaam toch vet verbranden.

Met het Fit In 4 Minuten Coaching Programma ontstaat er op gezonde en verantwoorde wijze, een hoger BMR. Hierdoor behaal je eerder je streefgewicht en ook wanneer je niet sport is je lichaam alsnog in de vet verbrand modus.

Toegang Fit In 4 Minuten Programma

Voor wie is het Fit in 4 minuten programma?

Het Fit In 4 Minuten Coaching Programma kan door mannen en vrouwen gebruikt worden. Er zijn opbouwende levels waardoor je volgens Katja voor een nieuwe uitdaging komt te staan.

Het programma is bedoeld voor iedereen die wilt afvallen, sterkere spieren wilt ontwikkelen en daar niet veel tijd voor heeft. Katja heeft dus rekening gehouden met mensen die een drukke agenda hebben.

Het is haar missie om ook voor deze mensen iets te kunnen betekenen. Naar de sportschool gaan is niet nodig en je kunt de oefeningen vanuit thuis volgen. Door de korte trainingssessie heb je het voordeel dat je je makkelijker aan de sessie zult houden.

Je blijft dus trouw je work-outs doen zodat je voldaan en met een goed gevoel de dag of avond in gaat.

Fit worden thuis

Je kunt deze 4 minuten oefeningen eenvoudig thuis uitvoeren. Daarvoor hoef je niet naar de sportschool of de deur uit. Ook is er geen aparte kamer voor nodig. Je kunt dit doen vanaf de woonkamer of slaapkamer.

Wat ik wel belangrijk vind is dat je mentaal er 100% voor moet willen gaan. Alleen jijzelf kan de keuze maken om thuis te sporten. Doordat het 4 minuten zijn, vraagt het niet veel tijd en is de kans klein, dat je op de bank blijft zitten.

Wees er in ieder geval op voorbereid. Neem de 4 minuten work-out serieus. Doe sportieve schoenen en kleding aan zodat je helemaal in je element raakt. Het programma stimuleert je hierin en Katja is hier eerlijk over. Alleen jij zelf kunt de keuze maken om daadwerkelijk van start te gaan met een betere versie van jezelf, laat Katja herhaaldelijk weten.

fit in 4 minuten

Fit worden na burnout

Er zijn deelnemers van het Fit In 4 Minuten Coaching Programma die te maken hebben gehad met een burnout. Een groot voordeel van het fit in 4 minuten programma is dat je op een korte tijd, fit zult raken.

Ook wanneer je er langere periode tussenuit hebt gelegen. Daarnaast neemt je zelfvertrouwen toe en heb je meer energie om de dag door te komen. Het verkleint daarmee de kans op een nieuwe burnout. Katja geeft wel de mededeling om bij twijfel de huisarts in te lichten. Het is belangrijk dat je je gezondheid serieus neemt.

De inhoud van het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma

Na aanschaf van het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma, waren we erg benieuwd wat ons te wachten stond. Eerlijk gezegd hadden we niet mega grote verwachtingen.

We hebben namelijk eerdere programma’s een review mogen geven waar meer aandacht aan is besteed. Wel zat er dan geen Video Coaching Programma bij.

Zodra we na betaling toegang hebben gekregen, krijgen we eerst een voorwoord van Katja. Ze vertelt hier over het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma en deelt ook aantal motiverende woorden.

Het programma bestaat uit High Intensity Interval Training (HIIT). Dit is waar we het eerder in deze review over hebben gehad namelijk, korte intensieve oefeningen waarvan je vetverbranding in gang wordt gezet. De manier van trainen wordt vooral in Amerika toegepast en heeft bewezen zeer effectief te zijn.

Je kunt het alleen niet vergelijken met de video’s uit Amerika. Deze zijn vele malen uitgebreider en stukken zwaarder. Daarnaast wordt er ook in de uitgebreide video’s gebruik gemaakt van kettlebell oefeningen. Bij het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma kom je dit soort kettlebell trainingen niet tegen.

De video’s van het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma

Het programma bestaat uit 20 video’s voor 20 dagen. De video’s zijn van goede kwaliteit en makkelijk te volgen. Er is een stappenplan waarmee je de komende dagen gaat opbouwen. Hiervan neemt je conditie toe waardoor je steeds een stapje hoger kunt gaan.

De video’s duren 4 minuten. Alle oefeningen doe je na en ook krijg je de tijd om een oefening onder de knie te krijgen. Katja laat ook duidelijk weten dat wanneer je vragen hebt, je haar kunt benaderen via mail.

Toegang Fit In 4 Minuten Programma

Welke bonussen ontvang je?

Katja staat erom bekend voor het geven van gratis bonussen. Als je haar Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma aanschaft, krijg je er namelijk 3 gratis bonussen bij.

We hebben verschillende afslank reviews geschreven en we zijn er inmiddels achter dat het draait om balans. En met balans bedoelen we sport & voeding. Hier heeft Katja rekening mee gehouden. Haar 3 gratis bonussen gaan namelijk over voeding.

 • Ebook: 80 kip recepten
 • Boek: 60 voedzame maaltijden
 • Ebook: 20 zoete recepten

Op deze manier hou je sport & voeding in balans. Naast de 4 minuten oefeningen kun je ook verantwoorde maaltijden klaarmaken. De maaltijden die Katja gebruikt, zorgen voor extra vetverbranding en zijn eiwitrijk.

fit in 4 minuten

Onze fit in 4 minuten review, mening en ervaringen

Nu je alles over de inhoud te weten bent gekomen, vraag je je waarschijnlijk af of het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma werkt of niet. Laten we jou stap voor stap uitleggen, hoe we te werk zijn gegaan.

Wat gebeurt na betaling?

Het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma is een online programma. Je ontvangt het als een e-book. Dit betekend dat je het programma kunt openen op je telefoon, laptop/computer en tablet.

Zodra je de betaling hebt voldaan, word je via je email adres doorgestuurd naar een pagina. Op deze pagina log je in met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Zodra je deze stap hebt voldaan, krijg je direct toegang tot alle video’s en gratis bonussen. Je kunt dus gelijk van start gaan.

Onze Fit In 4 Minuten Ervaringen

Dan is het nu tijd voor onze ervaringen met het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma. De video’s zijn door ons beide gevolgd aangezien je deze eenvoudig van je laptop kunt laten afspelen.

Ook hebben we de video’s getest op mobiele telefoon en tablet. Mocht je het prettig vinden om via het groot beeld de video’s te kunnen volgen, kun je ook je tv hiervoor gebruiken.

De eerste video van het coaching programma geeft aan waar je rekening me moet houden. Zo krijg je interessante tips over houding, beweging en uitvoering. Zo voorkom je blessures of andere tegenslagen.

We moeten toegeven dat de eerste video best pittig kan zijn. Het is allemaal te doen maar wij moesten wel even bijkomen na onze oefening. Dit gaf ons een voldaan gevoel waardoor je dan ook zeker het idee hebt dat je binnen 4 minuten, serieus getraind hebt.

Het viel ons ook op dat je de gedurende dag, bewuster bent van je eetmomenten. Je neigt vooral naar de gezonde voeding en kijkt minder snel om naar de ongezonde voeding. Volgens ons valt dit verklaren door het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma. Je bent namelijk onwijs trots als je de oefeningen voldaan hebt en dat wil je niet belonen met ongezond voedsel.

De video’s die erna volgen zijn allemaal opbouwend. We ervaren dan ook dat onze conditie wekelijks toenam. Je kunt meer en houd dagelijkse activiteiten makkelijker vol.

Onze ervaringen met de gratis bonussen

Zoals je weet ontvang je 3 gratis boeken die je digitaal kunt openen. Je hebt hier geen e-reader voor nodig. We hebben deze bonus boeken geopend op onze mobiele telefoon en laptop.

Alle 3 de boeken gaan over voeding, tips en recepten. Katja leg op de eerste pagina uit waarom voeding zo enorm belangrijk is en welke voordelen je ermee boekt. We hebben verschillende recepten geprobeerd waarvan de smaak prima is. Je moet er niet al te veel van voorstellen. We zien dan ook dat Katja vooral haar moeite en energie heeft gestoken in het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma.

Wat we wel een pluspunt vinden is het gratis e-boek zoete recepten. Mocht je verlangen naar zoetigheid dan bied dit boek de ideale uitkomst. Zo kun je verantwoord ”snoepen” en heb je achteraf geen schuldgevoel!

Toegang Fit In 4 Minuten Programma

Wat zijn de voordelen van het Fit In 4 Minuten Programma?

Er zijn een aantal voordelen waar je mee te maken krijgt, zodra je start met het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma. Je gaat namelijk je lichaam een push geven, waardoor er nieuwe ontwikkelingen ontstaan. Door op een nieuwe manier te bewegen, boek je sneller resultaat. Het is wel belangrijk om dit wekelijks bij te houden. Het onderhouden van een gezonde lifestyle zorgt er namelijk voor dat je niet te maken krijgt met een jojo-effect.

Om het overzichtelijk te houden, geef ik hieronder aan wat de voordelen zijn van het fit in 4 minuten programma.

 • Je ontwikkeld soepele en sterke spieren
 • Vetverbranding neemt toe waardoor je sneller afvalt
 • Je weerstand verbetert
 • Zelfvertrouwen neemt toe
 • Het bespaart tijd

Wat ons vooral opviel is de enorme tijdbesparing. Naast een drukke baan kun je het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma goed combineren. Ook neemt je kracht en uithoudingsvermogen op korte termijn toe.

Wat zijn de nadelen van het Fit In 4 Minute Programma?

De eerste video kan best pittig zijn. Het is belangrijk om hier niet tegenop te zien. Bijt even op je tanden en zet vooral door. Je zult zien dat het met de dag makkelijker gaat, waardoor je er plezier aan beleeft.

Daarnaast is de focus vooral gelegd op het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma. De gratis bonussen zijn leuk maar verwacht geen uitgebreid afslank dieet. Katja gelooft met name in haar video’s die er voor moeten zorgen, dat je dichterbij streefgewicht komt.

Toch laat ze regelmatig weten dat voeding enorm belangrijk is wat uiteraard klopt. We denken persoonlijk dat ze liever haar deelnemers kennis wil laten maken met Het Mentale Dieet En Turbo Plan, ook ontwikkeld door Katja Callens.

Het is aan jou om zelf te beslissen, of je ook wilt mee doen aan haar unieke afslank programma Het Mentale Dieet En Turbo Plan. Kies je ervoor om alleen het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma te gebruiken, is dat uiteraard prima.

Samen thuis sporten

Wat we ook nog willen benoemen is wanneer je samen vanuit huis wilt sporten. Het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma kan namelijk gebruikt worden door meerdere personen. Wanneer je dit samen doet bijvoorbeeld met je partner, kun je elkaar extra motiveren.

Je trekt elkaar door de oefeningen heen en samen werk je aan een gezond en fit lichaam. Ook de recepten uit de gratis bonus boeken zijn voor het hele gezin. Je hoeft dus niet 2 keer te gaan koken. Dat scheelt een hoop tijd en geld.

Welke garantie heb je?

fit in 4 minuten

Katja staat bekend om het geven van garantie. Ook op het Fit In 4 Minuten programma krijg je een garantie van 30 dagen. Ben je binnen 30 dagen niet afgevallen of ontevreden over het programma, krijg je met een simpele mail je geld terug gestort.

Een garantie als deze kun je wat ons betreft alleen geven, als je 100% achter je product staat. Katja is er dan ook van overtuigd dat iedereen voordelen heeft, bij het gebruik van het Fit In 4 Minuten Programma.

Fit In 4 Minuten prijs

De prijs voor het Fit In 4 minuten programma is 37,00,- euro. Je ontvangt hier de gratis bonussen bij en de 30 dagen garantie.

Voor de inhoud van het Fit In 4 Minuten programma vinden we 37 euro een betaalbare prijs. Als we andere producten gaan vergelijken op het internet, betaal je ongeveer hetzelfde alleen ontvang je er geen gratis bonussen bij.

Fit In 4 Minuten Programma kopen + KortingsLink

Wil je graag gebruik gaan maken van het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma? Dan is het volgende wellicht interessant. Je kunt het programma alleen online aanschaffen.

Via een beveiligde pagina kun je het programma aanschaffen. Betalen kan met IDeal, Paypal en Afterpay. Zodra de betaling voldaan is krijg je direct toegang per email. Je kunt je inloggen op de website waar alle video’s en boeken beschikbaar zijn.

Wanneer je het boek wilt gaan bestellen, maak dan wel gebruik van de kortingslink. Klink op de knop hieronder en ga direct naar de kortingspagina van het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma!

Kortingspagina Fit In 4 Minuten

Is het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma de moeite waard?

Doordat we in deze review enorm veel over dit product hebben behandeld, kunnen we je een eerlijk beeld geven of het de moeite waard is of niet. We moeten toegeven dat we bij aanschaf wisslende verwachtingen hadden.

In Amerika is dit namelijk mega populair en wij hoopten niet op een tot over de top, coaching programma. Gelukkig heeft Katja hier gehoor aan gegeven :).

Het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma is eenvoudig in gebruik en overzichtelijk. De video’s zijn van goede kwaliteit waardoor je het makkelijk kunt volgen.

De gratis bonussen zijn een handige toevoeging waar je een hoop recepten uit kunt maken. Als we alle punten bij elkaar optellen is onze conclusie duidelijk. Het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma raden wij jou aan, als je graag een aantal kilo’s op een verantwoorde manier wilt afvallen.

We hopen dat deze review en ervaringen je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Fit In 4 Minuten Review, Mening En Ervaringen
 • Inhoud Fit In 4 Minuten Programma
 • Werkt Het Fit In 4 Minuten Programma?
 • Is Het Fit In 4 Minuten Programma De Moeite Waard?

Mocht je nog vragen hebben of ervaringen met het Fit In 4 Minuten Programma, stel deze dan onderaan in deze review. In de meeste gevallen komen we er dezelfde dag nog op terug!

 

Toegang Fit In 4 Minuten Programma

 

We wensen je succes en vooral veel plezier toe met het gebruik van het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma!

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma
Score
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *