Euroclix Review & Ervaringen? Is Euroclix Betrouwbaar?

 

Euroclix review en ervaringen? Met Euroclix kan je volgens de website zelf online shoppen en geld verdienen, maar is dit ook echt zo? Kunnen we Euroclix vertrouwen? In dit artikel gaan we je alles vertellen over Euroclix. We bekijken of het spaarprogramma betrouwbaar is, we nemen met je door of er kosten aan het lidmaatschap verbonden zijn en nog veel en veel meer.. => Bekijk Hier De Website Van Euroclix

Euroclix Review & Ervaringen?

Het kan zo zijn dat JIJ al een poosje lid bent van Euroclix? Dan horen we uiteraard graag wat je van de website vind, verdien je er echt geld mee? Is het programma te vertrouwen? enzovoort enzovoort. Je kunt altijd een reactie onder deze review plaatsen. We komen er dan zeker (binnen 24 uur) bij je op terug. Goed we gaan het nu met je hebben over Euroclix, zit je er klaar voor? Onderstaand behandelen we namelijk alles over Nederlands eerste spaarprogramma.

Euroclix Review & Ervaringen

Wat Is Euroclix?

Euroclix is een online spaarprogramma waarmee je geld kunt verdienen door onder andere: Online te shoppen, mee te doen aan spelletjes, leden te werven en nog veel en veel meer. Het programma is al sinds jaar en dag online. Het is zelfs het eerste en grootste Nederlandse spaarprogramma. Euroclix is momenteel actief in meerdere landen in Europa, je kunt er dus (bijna) al vanuit gaan dat je het spaarprogramma kunt vertrouwen. Of dit echt zo is behandelen we uiteraard verderop in deze Euroclix review.

Voor Wie Is Euroclix Interessant?

Als je gewoon op zoek bent naar wat extra inkomsten is Euroclix zeker de moeite waard om aan mee te doen, je hebt eigenlijk niets te verliezen, je ontvangt namelijk een gedeelte aan clix/geld terug als je via Euroclix je aankopen doet. Het kan dus een win win situatie zijn. En uiteindelijk hou je er nog een leuk zakcentje aan over.

Iflavours

Natuurlijk zit er achter elk product/dienst ook een bedrijf, in het geval van Euroclix is dit het bedrijf Iflavours B.V Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. op de website van het bedrijf zien we ook netjes een B.T.W nummer staan. Je kunt er dus vanuit gaan dat je met Euroclix een betrouwbaar programma in handen hebt. Natuurlijk gaan we in deze Euroclix review verder met je kijken of er nog haken en ogen aan dit spaarprogramma zitten. Lees dus snel verder als je meer info wenst over het verdienmodel van Euroclix.

Is Euroclix Betrouwbaar?

Is Euroclix betrouwbaar? Dat is vaak de eerste vraag die je jezelf af vraagt als je deel wilt nemen aan een spaarprogramma. We hebben inmiddels de website en de K.V.K/ bedrijfsgegevens met je gedeeld. Je kunt er dus vanuit gaan dat je met een gerust hart kunt deelnemen aan het programma van Euroclix. We zullen echter nog een hoop dingen met je gaan behandelen over Euroclix. Blijf dus zeker nog even hangen als je geld wilt gaan verdienen.

Schrijf Je NU Gratis In Bij Euroclix

Wat Is Geld Verdienen Met E-mails Lezen?

Bij Euroclix verdien je onder andere geld door het lezen van e-mails. De werkwijze van dit verdienmodel zullen we je onderstaand uitleggen. Misschien zul je wel denken? Hoe verdient Euroclix dan zijn geld. We nemen als voorbeeld bol.com.

 1. Bol.com neemt contact op met Euroclix en vraagt naar de adverteer mogelijkheden.
 2. Euroclix maakt een passende campagne voor Bol.com (dit is vaak door het versturen van een e-mail naar een bepaalde doelgroep)
 3. Euroclix verstuurd vervolgens de e-mail met de aanbieding naar zijn leden.
 4. JIj als lid van Euroclix opent de mail en verdient een aantal centen per geopende mail.
 5. Euroclix ontvangt een vergoeding (vaak per transactie) en voor het maken van de campagne
Is Euroclix Gratis?

Één van de grootste voordelen van het spaarprogramma Euroclix is dat het volledig gratis is om aan deel te nemen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Vaak is het bij thuiswerkmogelijkheden zo dat je een hoog bedrag moet investeren voordat je geld kunt verdienen. Bij Euroclix is dit niet het geval, je hebt totaal geen verplichtingen. Mocht je het spaarprogramma om wat voor reden dan ook niet meer interessant vinden? Dan kan je je op ieder gewenst moment ook weer afmelden. Probeer het dus eens, je hebt niets te verliezen.

Is Euroclix Geen oplichting?

Is Euroclix dan geen oplichting? Vaak zie je een hoop verhalen op het internet verschijnen waar geen bal van klopt. Dit geld ook over veel verhalen en reviews die we tegen komen over Euroclix. Het programma zou niet te vertrouwen zijn, je verdient er weinig en nog een hoop meer van dit soort onzin. Je kunt Euroclix 100% vertrouwen, je zal er inderdaad geen honderden euro’s per maand mee gaan verdienen. Maar een leuk extra zakcentje is toch al mooi meegenomen toch? Ga dus snel aan de slag met Euroclix en verdien vandaag nog je eerste geld.

Heb Ik Verplichtingen Bij Euroclix?

Nee om aan het programma mee te doen heb je geen enkele verplichting. Je doet mee zolang je het leuk vind. Levert het voor jou genoeg op? Dan blijf je lid. Vind je het toch te weinig opleveren? Dan kun je je ook op elk moment weer uitschrijven. ( Je kunt natuurlijk ook gewoon lid blijven, van het lidmaatschap heb je verder geen last) Maar waar kan je allemaal geld mee verdienen als je mee doet aan het spaarprogramma Euroclix? Wij nemen onderstaand de mogelijkheden met je door.

Geld Verdienen Door te Shoppen Via Euroclix

De eerste mogelijkheid die we graag even met je bespreken is die van het geld verdienen door te shoppen via Euroclix. Even een voorbeeldje: Als je bijvoorbeeld normaal gesproken al regelmatig een aankoop doet bij Bol.com, en je gaat dit vanaf nu via Euroclix doen? Dan zul je elke keer een gedeelte van je orderbedrag weer terug ontvangen in clix. Deze clix kan je (bij voldoende saldo) weer inwisselen voor echt geld. Als je dit een beetje in de gaten houd en regelmatig online een aankoop doet kan dit bedrag aardig oplopen.

euroclix review

Er Zijn Honderden Webshops Te Vinden Waar je Kunt shoppen

We hebben de mogelijkheden is even goed voor je bekeken, maar er zijn letterlijk honderden webshops bij Euroclix te vinden waar JIJ normaal al je aankopen doet en er niets voor terug krijgt. Hoe gaaf zou het zijn als je vanaf vandaag voor elke aankoop die je doet een gedeelte terug ontvangt in de vorm van clix? Natuurlijk kan je deze clix later weer inwisselen voor echt geld en heb je je korting te pakken. Ga dus vandaag nog aan de slag met het spaarprogramma Euroclix en verdien geld.

Slim Overstappen En Geld Verdienen Met Euroclix

We zien op de website van Euroclix ook een leuke mogelijkheid om over te stappen naar bijvoorbeeld een andere energie leverancier. Of misschien ben je wel toe aan een nieuw mobiel abonnement? Als je via Euroclix overstapt weet je in ieder geval zeker dat je er nog wat aan overhoud. Natuurlijk is het voor jezelf wel zaak om goed te bekijken hoe je persoonlijke situatie eruit ziet. Een energie rekening verschild namelijk per huishouden en is nergens hetzelfde. Laat je dus goed informeren voordat je ook daadwerkelijk een overstap maakt.

Doe Mee Aan Euroclix Specials En Verdien Nog Meer Geld 

Er zijn mogelijkheden genoeg om via Euroclix geld te verdienen. Zo zien we ook nog een pagina met Euroclix specials. je kunt hier bijvoorbeeld gratis producten aanvragen en hier een vergoeding voor ontvangen. We zien een pagina met top aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken, en als laatste zien we ook nog een pagina met kortingscodes. Het maakt dus niet uit waar je interesse ligt, er is altijd wel iets te vinden via Euroclix wat bij je past. En het mooie is dat het lidmaatschap gratis is, ga dus NU aan de slag!

Geld Verdienen Met De Clix Assistent

Vergeet je wel eens dat je lid bent van Euroclix? En ben je aan het shoppen? Installeer dan de clix assistent. Door deze extensie te installeren vergeet je nooit meer om je clix te verdienen. Als je bijvoorbeeld bij een webshop artikelen aan het bestellen bent, en de webshop is ook aangesloten bij Euroclix? Dan zul je automatisch een melding krijgen en vergeet je dus nooit meer om je clix ook echt te verdienen. Wel zo handig toch? Ga dus vandaag nog aan de slag met Euroclix en verdien/bespaar geld. 

Geld Verdienen Met De Euroclix Mastercard

Er is zelfs een mogelijkheid om geld te verdienen met de Euroclix mastercard. hoe gaaf is het niet om je eigen mastercard te hebben? Als je de mastercard aanvraagt ontvang je al clix in je account voor de aanvraag. Verder verdienen leden die de kaart ook echt actief gebruiken ook nog eens (extra) clix door het actief gebruiken van de mastercard. Je ziet dat er via Euroclix genoeg mogelijkheden te vinden zijn om echt een leuk zakcentje te verdienen. Word  je er rijk van? NEE! Is het de moeite waard? JA Ga dus NU aan de slag met Euroclix

Schrijf Je NU Gratis In Bij Euroclix

Geld Verdienen Met het Aanbrengen Van Leden.

Ja we zijn voorlopig nog niet klaar hoor, er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om echt een leuk zakcentje te verdienen via Euroclix. De volgende mogelijkheid is die van het aanbrengen van leden. Voor elk lid dat je aanbrengt bij het programma Euroclix ontvang je maar liefst €1,95 Nu zul je misschien denken? Maar dit is toch helemaal niet veel, we kunnen je verzekeren dat als je een beetje goed bent in het aanbrengen van leden je een aardig zakcentje kunt verdienen. Ga dus snel aan de slag.

Geld Verdienen Door Het Meedoen Aan Spelletjes

Er zijn zelfs een aantal opties om geld te verdienen met Euroclix door mee te doen aan een aantal spelletjes. Heb je voldoende saldo staan? Hier bedoelen we mee dat je wel al wat geld moet hebben gespaard om mee te kunnen doen aan deze onderdelen van de website. Onderstaand zullen we zo de mogelijkheden met je bepreken, ook hier geld weer dat je er niet rijk van zult worden. Doe dus altijd mee voor het plezier. Blijf het altijd zien als een leuke bijverdienste.

Loteryclix 

Doe mee aan de loteryclix loterij. Elke maandag nacht maak je kans om een mooi aantal clix te winnen. Je kunt in deze loterij elke dag je lot activeren en zo een klein tot redelijk geld bedrag winnen. De trekking van de loterij vind iedere maandag nacht om 00:00 uur plaats. Doe dus zeker een keer mee aan de loterij en maak kans op leuke prijzen. (speel wel met mate) je kunt een gespaard saldo namelijk ook gewoon laten overboeken naar je bankrekening. Dit is misschien nog wel veel lekkerder! Denk dus van te voren goed na wat je met je gespaarde saldo wilt doen.

Een Gokje Wagen Met Luckyclix

Er zijn nog meer mogelijkheden om bij Euroclix een gokje te wagen, zo kan je elke maand één keer meedoen aan luckyclix. Je kunt dit zien als een fruitautomaat in een gokhal. Je zet een aantal gespaarde clix in waarvoor je dan 10 keer op de knop van de fruitautomaat mag drukken. Ook hier is het mogelijk om een leuk bedrag tot maximaal €1700 te winnen. Doe dus zeker een keertje mee als je lid bent van Euroclix. Ik zou er echter persoonlijk voor kiezen om mijn saldo uit te laten betalen, dan heb je bijvoorbeeld een extra zakcentje voor de kinderen.

Voorspel Wedstrijden En Verdien Extra Geld

Er is nog een laatste mogelijkheid die we nog niet met je hebben besproken, je kunt namelijk ook een gedeelte van je gespaarde clix inzetten op een voetbalwedstrijd of racewedstrijd in de formule 1 Als je de voorspelling vervolgens goed hebt voorspeld ontvang je een leuk aantal clix cadeau. Deze clix zijn uiteraard altijd in te wisselen voor contant geld. Ben je dus goed in het voorspellen van wedstrijden? Doe dan zeker een keertje mee en verdien wat extra geld. Schrijf je NU snel in bij Euroclix.

euroclix ervaringen

Geld Verdienen Door Te Zoeken Via Een Zoekmachine

Je kunt het zo gek niet bedenken of we vinden het terug bij Euroclix, we zien namelijk zelfs een mogelijkheid om geld te verdienen door te surfen/zoeken via de zoekmachine vinden.nl. Nou is deze zoekmachine absoluut niet onze favoriet (en wij denken bij velen mensen niet) maar dat maakt verder niet uit. De mogelijkheid bestaat dus wel. Wil je geld verdienen? Zoek dan met regelmaat je spulletjes op via de zoekmachine vinden.nl Meer informatie over deze mogelijkheid vind je uiteraard op de website van Euroclix. Ga dus vandaag nog aan de slag.

Wanneer En Hoe Word Je Uitbetaald Bij Euroclix? 

het is natuurlijk ook wel van belang dat we weten wanneer we worden uitbetaald bij Euroclix Dit is als je een saldo hebt gespaard van 1.000 of meer clix (€12,50) je kunt het geld daarna gewoon laten overboeken naar je bankrekening. Zorg er dus voor dat je snel aan de slag gaat met Euroclix zodat je binnenkort ook je eerste betaling kunt verwachten. Met het aanbrengen van een aantal leden en het meedoen aan een aantal acties kun je al snel op de grens van een uitbetaling zitten. Ga dus NU aan de slag met geld verdienen.

Word Je Rijk Van Euroclix?

Voordat je denkt van YES ik heb het snel rijk programma gevonden, kunnen we je alvast verklappen dat dit niet het geval is. Je kunt met het meedoen aan Euroclix hoogstens een paar honderd euro per jaar verdienen. Het is dus de moeite waard als je bijvoorbeeld in een gezinssituatie zit en elke euro wel kunt gebruiken. Het is dus niet zo dat je een top inkomen zult overhouden aan het spaarprogramma. Euroclix is dus de moeite waard voor je als je wilt besparen op aankopen en daarnaast ook nog wat wilt verdienen.

Conclusie Euroclix

Over het algemeen is Euroclix dus een goed programma voor iedereen die een extra zakcentje wil bijverdienen. Reken je echter NIET rijk als je deelneemt aan het spaarprogramma kun je hooguit een aantal tientjes per maand tot een paar honderd euro per jaar verdienen. Als je echter actief leden gaat werven is de mogelijkheid om meer geld te verdienen veel groter. We raden je dus aan om zeker aan de slag te gaan met het werven van leden, zo verdien je uiteindelijk toch nog een leuk zakcentje.

Heb Je Zelf Een Ervaring Met Euroclix

Ben je al een poosje lid bij Euroclix? heb je al een leuke of misschien minder leuke ervaring met Euroclix? Dan horen we natuurlijk graag van je. We willen bijvoorbeeld graag van je weten hoeveel je al verdient hebt met Euroclix? Hoe lang het duurde voordat je het bedrag bij elkaar had? Plaats hieronder je ervaring met Euroclix als reactie. In de meeste gevallen komen we er binnen 24 uur bij je op terug. Ben je nog geen lid van Euroclix? Zorg er dan voor dat je je NU gratis inschrijft via de onderstaande button. Heel veel succes gewenst met Euroclix.

Schrijf Je NU Gratis In Bij Euroclix

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Euroclix
Score
41star1star1star1stargray

2 thoughts on “Euroclix Review & Ervaringen? Is Euroclix Betrouwbaar?

 1. Sander Auteur bericht

  Hallo Linda,

  Ja het lidmaatschap bij Euroclix is gratis, je zit nooit aan verplichtingen vast.

  Groetjes,

  Sander

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *