E-matching.nl Review Serieuze dating voor hoog opgeleiden?

E-matching.nl Review Serieuze dating voor hoog opgeleiden? Je hebt ze vast wel eens gehoord of gezien, de reclamespotjes van E-matching.nl Dating voor hoog opgeleiden. (Durft u het aan?!) Dat is de slogan die je dan te horen krijgt op radio of T.V. E-matching.nl is dus een betrouwbare en vooral veilige plaats om een date te scoren. Deze datingsite richt zich met name op mensen die een hogere opleiding hebben gevolgd. Daarnaast is het bij E-matching.nl ook mogelijk om gebruik te maken van een telefonische helpdesk, service staat bij deze datingsite dus zeker voorop. Klik hieronder op de link om naar E-matching.nl te gaan. Wij wensen je alvast veel succes met het maken van de juiste keuze.

=> JA Stuur mij door naar E-matching.nl (KLIK HIER) om vandaag je date te scoren!

E-matching.nl Ervaringen?

Natuurlijk kan het zo zijn dat je al eens ingeschreven hebt gestaan bij deze datingsite, of misschien is het wel zo dat je momenteel een actief lidmaatschap hebt. Dan zouden we het op prijs stellen als je je E-matching.nl ervaring met ons zou willen delen.

Je kunt dit eenvoudig doen door het onderstaande formulier in te vullen, vertel bijvoorbeeld of je via deze website een leuke date of relatie hebt gevonden, je kunt ook wat dingen vertellen over het gebruikersgemak en de kosten van het lidmaatschap. Dit kan je allemaal zelf bepalen.

Over E-matching.nl 

E-matching.nl is al online sinds 1998 en richt zich met name op de doelgroep hoog opgeleiden mensen. Het merk is daarom al flink bekend onder de hoog opgeleiden singles in Nederland. Dit kan ook niet anders want de reclames zijn regelmatig te horen op radio en T.V.

Je kunt bij E-matching.nl dus zeker met een vertrouwt hart terecht als je op zoek bent naar een leuke hoog opgeleide single. En het mooie is ook nog dat alle singles die zich aanmelden handmatig worden gecontroleerd. Dit voorkomt fraude en neppe profielen. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart op zoek kunt gaan naar een leuke date.

E-matching.nl klachten of reviews plaatsen?

Wij kunnen het ons enorm goed voorstellen dat je misschien wel wat minder tevreden bent over E-matching.nl. Mocht je een klacht hebben over deze datingsite, dan raden we je aan om altijd even contact te zoeken met de klantenservice van E-matching.nl (Tel: 085-8769440 werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur)

Wij weten zeker dat je klacht dan naar allen tevredenheid zal worden opgelost. uiteraard mag je ook een review plaatsen, vertel in je review wat je ervaringen met deze datingsite zijn geweest en of je echt wat aan je inschrijving hebt gehad.

E-matching.nl kosten en opzeggen

Zoals bij bijna elke datingsite zijn er kosten verbonden aan het actieve lidmaatschap Bij E-matching.nl kan je ervoor kiezen om maandelijks te betalen of voor een bepaalde periode. Kies je ervoor om maandelijks te betalen, dan betaal je een bedrag van: €19,95 per maand.

Kies je ervoor om te betalen per periode, dus voor 3, 6 of 9 maanden dan zien de kosten er als volgt uit. Het profiel is bij verzoek van verwijderen ook zo weer stop te zetten. Je zit dus niet aan ingewikkelde abonnementen vast.

  • 3 maanden eenmalig €49,95
  • 6 maanden eenmalig €79,95
  • 9 maanden eenmalig €99,95

Klik snel op de onderstaande button om naar E-matching.nl te gaan en te kijken of de man of vrouw van je dromen online is bij dé datingsite voor hoger opgeleiden mensen! Wij wensen je alvast veel succes toe!

Bezoek E-matching.nl

Bekijk ook:

  1. Hoe je datingsites kunt vergelijken
  2. Of Lexa.nl te vertrouwen is
  3. Hoe je kunt adverteren op deze website

Plaats een reactie