E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen Review – Frank De Moei Betrouwbaar?

 

De e-cursus blijvend zelfvertrouwen is ontworpen door Frank de Moei. Volgens Frank is het mogelijk om voor altijd zelfverzekerd door het leven te gaan. Wij zijn benieuwd of dit daadwerkelijk kan en testen de kwaliteit van zijn online cursus.
=> Ga naar de e-cursus blijvend zelfvertrouwen

E-cursus blijvend zelfvertrouwen review

Met regelmaat ontvingen wij de vraag, of we de online e-cursus blijvend zelfvertrouwen willen testen. Een blijvend zelfvertrouwen is uiterst krachtig en onzekerheid komt dagelijks voor. Dit is niets om je voor te hoeven schamen. Wel is het belangrijk dat er een oplossing komt.

We vragen vaak of iedere dag het beste van ons zelf terwijl dat niet altijd nodig is. Wanneer je te veel van jezelf vraag, ervaar een minder prettig leven. Een belangrijke regel die Frank vrijwel direct deelt is dat een 7 ook goed is! Je hoeft niet altijd voor een 10 te gaan!

Maar wanneer je met regelmaat onzekerheid ondervind, kan dit ook problemen geven in je dagelijkse leven. Niet alleen je privé leven maar ook je werk kan te maken hebben met onzekerheid. We vinden het daarom belangrijk dat je met deze cursus inderdaad een blijvend zelfvertrouwen ontwikkeld. We hebben dan ook de tijd genomen om deze e-cursus uitbundig te testen! Zo weten we zeker dat je vanaf nu kunt werken aan een blijvend zelfvertrouwen. 

Wie is Frank de Moei?

e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Frank de Moei is de bedenker van de e-cursus blijvend zelfvertrouwen. Frank heeft zijn diploma’s behaald in Life-Coaching en Positieve Psychologie. Daarnaast zien we het keurmerk van NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) op zijn website.

Frank heeft een praktijk gehad waarin hij cliënten begeleid, in het toenemen van zelfvertrouwen en zelfwaardering. Aangezien hij een groot netwerk heeft opgebouwd, is het zijn doel om door heel Nederland mensen te kunnen coachen. Vandaar dat hij van start is gegaan met de e-cursus blijvend zelfvertrouwen.

Is Frank de Moei betrouwbaar?

We zijn op onderzoek uitgegaan of Frank zijn zaakjes op orde heeft. Ook zijn we benieuwd naar reacties over Frank. Als we op zijn website een kijkje nemen, zien we onderaan zijn KVK gegevens. Frank staat geregistreerd onder de naam Capedium Coaching. Ook zien we dat hij sinds 2008 actief is.

Als we verder kijken zien we ook reacties van zijn deelnemers en komen we met name positieve ervaringen tegen. Zowel op zijn website en social media kanalen. Of de verhalen op zijn website echt zijn kunnen we moeilijk controleren. De reacties op zijn social media kanalen zijn in ieder geval van bestaande personen.

Daarnaast straalt de websitepagina waar je de cursus kunt aanschaffen, rust uit. Dit is namelijk niet altijd zo. De meeste ”verkooppagina’s” zijn schreeuwerig en geven geen positief gevoel. Frank de Moei heeft dit gelukkig anders aangepakt.

Capedium coaching ervaringen

We weten nu dat Frank zijn bedrijf de naam Capedium heeft. We zijn benieuwd naar ervaringen van zijn cliënten. Op de website newstart (website van Frank) zien we dat hij geen gebruik meer maak van real life 1 op 1 coaching.

Zo laat hij duidelijk weten dat je tegenwoordig alleen lid kunt worden van zijn online cursus blijvend zelfvertrouwen. Hij deelt talloze ervaringen van anderen, die een reactie hebben geplaatst op zijn website. Het was voor ons niet duidelijk of deze ervaringen te maken hebben met zijn 1 op 1 coaching of de online e-cursus. Het is in ieder geval positief en dat is het belangrijkste.

We hebben grondig onderzoek gedaan naar Frank zijn cursus en bedrijf. We zijn tot nu toe geen negatieve ervaringen tegen gekomen of twijfelachtige beloftes. Laten we verder kijken naar de totale inhoud die deze e-cursus bevat.

Ga Naar De Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Wat claimt Frank met zijn e-cursus blijvend zelfvertrouwen?

Met de online cursus van Frank ga je werken aan een blijvend zelfvertrouwen. Het is de bedoeling dat je zelfverzekerd door het leven gaat. De volgende punten waar je aan gaat werken komen aan bod.

 • Stoppen met zelfkritiek
 • Tevreden zijn met wie je bent
 • Uitgaan van je eigen kracht
 • Stoppen met twijfelen
 • Meer respect voor jezelf
 • Een blijvend gevoel van zekerheid
 • Geloof in je eigen kunnen

Deze punten worden stap voor stap behandeld. Volgens Frank ontstaat er 100% resultaat. Hij heeft hier dan ook een speciale garantie voor, die hij geeft zodra je van start gaat. Hier lees je later meer over.

Inhoud e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Wanneer je normaal gesproken wilt deelnemen aan een cursus als deze, kost een coachingssessie al snel 95 euro per sessie. Niet iedereen heeft hier geld en tijd voor. Deze online cursus is betaalbaar en tevens ontvang je 12 weken lang hulp, informatie en inzicht van Frank.

De inhoud van deze e-cursus bestaat uit 3 delen. Hieronder behandelen we elk deel, zodat je exact weet wat je kunt gaan verwachten.

e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Deel 1: Zelfvertrouwen analyseren

In het eerste deel ontdek je wat zelfvertrouwen precies is. Zelfvertrouwen is namelijk de basis om je gelukkig te voelen. Wanneer het aan zelfvertrouwen ontbreekt, ervaar je meer stress en raak je sneller neerslachtig. Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • De reden achterhalen wat ervoor zorgt dat zelfvertrouwen ontbreekt
 • Wat jou uniek maakt
 • Hoe je oude gedachte los kunt laten
 • Wat meer zelfvertrouwen betekend in het dagelijkse leven
 • Welke nadelen er zijn bij een gebrek aan zelfvertrouwen

Zoals je kunt zien ga je terug naar de oorzaak. Frank zorgt ervoor dat je vanaf de ”wortel” een nieuw begin gaat maken. Daarom is het belangrijk om de oorzaken naar boven te halen. Hij streeft erna dat dit op een prettige manier gebeurt, zodat je nog meer motivatie zult krijgen. Dat lijdt onder andere tot nieuw en blijvend zelfvertrouwen.

Deel 2: Je zelfvertrouwen ontdekken

Doordat je eerst achterhaalt waardoor zelfvertrouwen ontbreekt, is er ruimte om te ontdekken welke stappen voor jouw belangrijk zijn. Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Hoe je jezelf waardeert en accepteert
 • Het loslaten van zelfkritiek en perfectionisme
 • Ieder dag trots zijn op jezelf
 • Trouw blijven aan jezelf en opkomen voor je eigen mening
 • Het ontwikkelen van zelfvertrouwen in relaties
 • Hoe je krachtig je doelen kunt bereiken en welk effect dit heeft op je zelfvertrouwen
 • Het creëren van meer blijdschap en waardering
 • Je leven positief onder controle krijgen

Deel 3: Een nieuw zelfvertrouwen creëren

Een van de belangrijkste stappen om een nieuw en vooral blijvend zelfvertrouwen te creëren. Dit deel gaat ervoor zorgen dat je klaar bent om gelukkig, gezond en overeind te blijven. De onderwerpen die in dit deel aan bod komen zijn:

 • Hoe je jouw eigen kennis en vaardigheden vergroot
 • Jezelf voorbereiden op de definitieve overstap
 • Hoe je blokkades uit je leven haalt
 • Overstappen naar je ideale baan
 • Het nemen van succesvolle acties

Alle stappen die je neemt zijn volgens Frank op elkaar afgestemd. Dit zorgt ervoor dat je een verandering door maakt, die je jouw hele leven bij je draagt. Dit gebeurt natuurlijk niet van vandaag op morgen. Stap voor stap doorloop je dit proces waarbij Frank je begeleidt.

3 Gratis bonussen

e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Ook ontvang je een 3 gratis bonussen bij de e-cursus blijvend zelfvertrouwen. Hieronder lees je welke bonussen je erbij krijgt:

Bonus 1: Je bent prima zoals je bent (e-book)

Dit e-book telt maar liefst 85 pagina’s die gaan over zelfwaardering, zelfrespect en zelfvertrouwen. Je ontdekt hoe je van onzekerheid kunt afkomen en waarom je juist trots moet zijn op jezelf. Je ontwikkeld een positief zelfbeeld waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Bonus 2: Inzicht in je eigen kracht (e-book)

Een e-book met 56 pagina’s die gaan over persoonlijke kracht en verandering. Waarom heb je bepaalde doelen nog niet bereikt? Je gaat een verandering doorstaan waardoor je jouw doelen waar kunt maken. Het uitstellen van succes is niet meer nodig. We beschikken namelijk over veel innerlijke kracht. Helaas weten we vaak niet hoe we deze kracht eruit kunnen halen. De tips uit dit boek zorgen ervoor dat je positiever gaat denken en veel meer ontspant.

bonus 3: Volg je eigen weg (e-book)

Je eigen weg volgen kan soms best lastig zijn. Je krijgt allemaal te maken met invloeden van buitenaf. Met 64 pagina’s leer je te werken aan je sterke kanten. Je stopt jezelf te vergelijken met anderen en overwint verlegenheid.

Ga Naar De Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Tips meer zelfvertrouwen

Naast een compleet stappen plan, deel Frank de Moei een hoop waardevolle tips. Deze tips zijn ideaal om tussendoor toe te passen. Tijdens het traject kunnen er situaties voor doen. Om deze situaties onder controle te houden, maak je gebruik van zijn tips en adviezen.

Wat ik persoonlijk een goede tip vindt, is dat je gedachte bepalen hoe je je voelt. Je word namelijk na een bepaalde emotie toe gestuurd. Gebeurt er iets dat je niet leuk vind, kun je hierin mee gaan of je blokkeert een verdere gedachte gang.

Je mindset bepaald namelijk vrijwel alles voor je. Hoe je jezelf voelt, de keuzes die maakt en of je er wat aan wilt doen. Je leert hoe je met je gedachte om moet gaan, tijdens verschillende situaties waardoor je zelfvertrouwen aanwezig blijft. Je voorkomt negatieve gedachten over jezelf maar ook over anderen.

Deze tips kun je overal uitvoeren. Of er nu op je werk of in de bus iets gebeurt, je bent voorbereid en telkens een stap voor. Zo raak je niet uit koers en kun je de stappen die volgen voortzetten.

Meer zelfvertrouwen uitstralen

Het is natuurlijk mega krachtig als je zelfvertrouwen uitstraalt. De mensen om je heen merken in dit op en voor jezelf is dit ook erg prettig. Het uitstralen van zelfvertrouwen creëer je niet alleen wanneer je voldoende zelfvertrouwen hebt.

Je moet er namelijk voor open staan, jezelf in het openbaar te durven uiten. Daar hoort bij dat je ook voor jezelf opkomt en een eigen mening durft te hebben. Ook hier heeft Frank een speciaal plan voor ontwikkeld. Zoals je kunt zien, heeft Frank er alles aan gedaan, om zijn cursus zo compleet mogelijk te maken. Hij heeft daarom een speciale garantie over zijn e-cursus blijvend zelfvertrouwen, waar je later meer over leest.

Cursus zelfvertrouwen voor volwassen

Deze cursus is niet alleen geschikt voor volwassen. Je kunt met het hele gezin gebruik maken van de e-cursus. Mocht je het idee hebben dat je kind of kinderen last hebben van onzekerheid, dan kun je de tips en adviezen delen. Het hebben van geen of weinig zelfvertrouwen kan namelijk bij iedereen voorkomen.

Belangrijk is dat erover gesproken wordt en er een oplossing komt. Daarom heeft Frank zijn programma laagdrempelig gemaakt. Iedereen kan er gebruik van maken.

De garantie op de online cursus blijvend zelfvertrouwen

e-cursus blijvend zelfvertrouwen

Als we de website van de e-cursus blijvend zelfvertrouwen bekijken, zien we dat Frank een garantie geeft van 30 dagen. Deze garantie houd in dat je binnen 30 dagen het aankoop bedrag kunt terug vragen. Ben je niet tevreden of is je zelfvertrouwen niet toegenomen, kun je dit via een simpele mail aanvragen.

Frank is ervan overtuigd dat dit programma voor iedereen werkt. Onze mening is dat je alleen deze garantie kunt geven, als je daadwerkelijk succes behaald met deze e-cursus.

Een andere garantie is dat je recht hebt op persoonlijke hulp van Frank. Je kunt met vragen bij hem terecht waar hij dezelfde dag op reageert. Dit hebben we uiteraard getest. We hebben Frank een mail verstuurd met een aantal vragen. Hij reageerde hier binnen het uur op en liet ons weten dat meerdere vragen welkom zijn.

Wat kost de e-cursus blijvend zelfvertrouwen van Frank de Moei?

Frank hanteert een prijs van 49 euro. Momenteel loopt er een actie van 10% korting zodra je deze e-cursus wilt aanschaffen. Deze extra korting ontvang je zodra je op de oranje knoppen druk van zijn pagina => Bekijk Hier De Kortingspagina

Waar is de e-cursus blijvend zelfvertrouwen te koop + KortingsLink?

Je kunt de cursus van Frank de Moei alleen online aanschaffen. De online cursus blijvend zelfvertrouwen kun je eenvoudig betalen via IDeal, Paypal en Afterpay. De betaalpagina is beveiligd en tevens ontvang je een bewijs van betaling.

Zodra je de cursus hebt aangeschaft ontvang je een mail. In deze mail staat precies welke stappen je moet nemen. Je kunt direct gebruik maken van de e-cursus. De boeken zijn ontwikkeld als e-book die je kunt openen op je laptop/pc, mobiele telefoon en laptop. Ook dit staat in stappen aangegeven en gaat automatisch. Mochten er vragen zijn kun je altijd terecht bij Frank.

Maak Gebruik Van De Kortingpagina

Het makkelijke aan een e-book is dat je deze altijd bij de hand hebt. Je kunt op elk moment van de dag, het e-book openen op je laptop of mobiele telefoon. Neem wel de tijd om rustig van start te gaan. Deze cursus bevat namelijk veel informatie en daarom heeft Frank een bepaalde route voor je uitgewerkt. Zo raak je niet in de war en kun je je blijven focussen.

Is de online cursus blijvend zelfvertrouwen de moeite waard?

Als we na de inhoud kijken van het programma, is er enorm veel tijd aan besteed. Alle stappen die je gaat nemen zijn duidelijk onderverdeeld en daarnaast zijn ook de gratis e-books van goede kwaliteit.

De website van e-cursus blijvend zelfvertrouwen laat je vooral zelf de keuze maken, of je wilt deel nemen aan het programma. In tegenstelling tot andere programma’s draait het hier niet om verkoop. Frank is namelijk bereid je daadwerkelijk te helpen en komt zijn afspraken na.

Ook de ervaringen van anderen staan als een paal boven water. Frank is hier erg trots op en deelt dit op zijn website en social media kanalen. Dit straalt meer vertrouwen uit dan reacties waarvan je niet weet of ze echt zijn. Een ander groot pluspunt is de 30 dagen geld terug garantie. Mocht je jezelf toch nog afvragen of deze cursus ook voor jou werkt, kun je het zonder risico uitproberen.

Tot slot

We hebben een hoop bijgeleerd over het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Eindelijk een product waarvan de maker het belangrijk vindt, dat je daadwerkelijk succes boekt. Mocht je interesse hebben dan is verder zoeken wat ons betreft niet nodig. Je zult namelijk geen alternatief tegen komen. Ook is Deze eenmalige investering goedkoper dan een personal coach, waar je maandelijks hoge bedragen aan kwijt bent. Bovendien heb je niks te verliezen. Mocht je deze cursus om wat voor een rede niks vinden, maak dan gebruik van de 30 dagen garantie die je hebt.

We hopen je antwoord te hebben geven op de vragen:

 • Is Frank de Moei betrouwbaar?
 • Inhoud e-cursus blijvend zelfvertrouwen
 • Is de e-cursus blijvend zelfvertrouwen de moeite waard?

Mocht je nog vragen hebben of ervaringen met deze cursus? Laat dan onderaan in deze review een reactie achter. In de meeste gevallen komen we er dezelfde dag nog op terug.

We wensen je succes en voor veel plezier met het creëren van een blijvend zelfvertrouwen!

Maak NU Gebruik Van De Kortingpagina

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
e-cursus blijvend zelfvertrouwen
Score
51star1star1star1star1star

2 thoughts on “E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen Review – Frank De Moei Betrouwbaar?

 1. Ties

  Wil graag laten weten dat ik begonnen ben met de e-cursus. Dankzij deze uitgebreide review heb ik de stap durven zetten om te werken aan mijn zelfvertrouwen. Het is nog te vroeg om te kunnen zeggen of ik verschil merk ben nu 3 dagen bezig. Wel voel ik me privé al een stuk beter maar op mijn werk moet nog wel wat gebeuren. Heb er een positief gevoel bij en ik laat nog van mij horen.

   
  1. Timo

   Hoi Ties,

   Goed dat je de eerste stap hebt genomen. Zelfvertrouwen is belangrijk
   en zorgt er onder andere voor dat je je in het dagelijkse leven gelukkig voelt.

   Zo zien ben je nu een paar dagen bezig. Blijf vooral door gaan! Top om te lezen
   dan het privé al een stuk beter gaat!

   We wensen je heel veel succes en laat zeker nog iets van je horen 🙂

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *