Duitse Herder Handboek Review + Alles over de Duitse Herder!

Duitse Herder Handboek Review. Yes! Het is weer tijd om een nieuw e-book onder de loep te nemen, en dit keer is dit het e-book  van Guus Jansen Het Duitse Herder Handboek. We gaan in deze review alles vertellen over dit e-book, we nemen bijvoorbeeld door wat je kunt verwachten van dit e-book, wat de inhoud is en of het uiteindelijk dus ook echt de moeite waard is om dit e-book aan te schaffen.

Daarnaast gaan we in deze vernieuwde review ook alles vertellen over de Duitse Herder pup. We gaan de meest gestelde vragen die op het internet gesteld worden met je doornemen. Zo weet je na het lezen van dit artikel dus direct of de Duitse Herder echt een hond is die geschikt voor je is. Klik hieronder op de link om de inhoud die behandeld word in het Duitse Herder handboek alvast te bekijken, zo krijg direct een snel beeld of dit e-book iets voor je is.

YES! Laat Mij Nu De Inhoud Van Het Duitse Herder Handboek Zien (KLIK HIER) Om De Inhoud Te Bekijken.

Inhoudsopgave:

Wat is het Duitse Herder Handboek?

Het Duitse Herder handboek is een digitaal handboek, of ook wel een e-book genoemd. In dit e-book vind je alle informatie die  je nodig hebt om op de juiste manier je Duitse Herder op te voeden. De hond staat bekend als niet één van de gemakkelijkste honden, daarom kan dit e-book je enorm gaan helpen met de opvoeding van je hond.

Als je een Duitse Herder pup gaat aanschaffen kan dit e-book je ook enorm gaan helpen doordat er super veel bruikbare tips in staan, en die gaan niet alleen over de opvoeding. Je vind in dit e-book tips over de voeding, opvoeding en algehele verzorging van je hond. Verderop in dit e-book geven we je nog een inkijkje door de inhoud van het handboek.

Voor wie is dit handboek over de Duitse Herder Interessant?

Eigenlijk voor iedereen die in het bezit is van een Duitse Herder, of van plan is om een Duitse Herder te kopen. Dit handboek is een 112 pagina’s tellend handboek waarin eigenlijk alles met betrekking tot de Herdershond word besproken. Dit e-book is dus ideaal voor mensen die net een Herder pup hebben aangeschaft.

Van het kopen van de Herdershond tot het opvoeden en zinnelijk maken van de hond, eigenlijk alles wat je moet weten word behandeld. Het ideale handboek voor mensen die nog nooit een Herdershond hebben gehad. Verderop in dit artikel beantwoorden we nog een aantal meest gestelde vragen over de Herdershond.

Voor wie is dit e-book minder geschikt?

Voor mensen die geen Herdershond hebben of van plan zijn om een Herdershond aan te schaffen. Dit e-book richt zich namelijk alleen op de Herdershond. Mocht je op zoek zijn naar een handboek over een ander soort rashond? Dan raden we je aan om één van onze andere reviews eens door te lezen.

We hebben namelijk al verschillende reviews geschreven over andere handboeken over honden van hetzelfde bedrijf, maar hier zullen we je verderop in deze review meer over vertellen. Laten we eerst eens naar de betrouwbaarheid van het Duitse Herder handboek kijken. Kan je dit e-book met een gerust hart aanschaffen?

Betrouwbaarheid van het Duitse Herder Handboek, het bedrijf en de auteur.

Voordat je besluit om het e-book wel of niet aan te schaffen is het uiteraard belangrijk dat je weet of het e-book, en het bedrijf achter het e-book ook echt te vertrouwen zijn. Het e-book is een informatieve bijlage die je kan helpen met de opvoeding van je hond.

Het bedrijf achter het e-book is een marketingbedrijf wat zich bezig houd met het maken van digitale producten (e-books) over honden. Kortom: Je kunt met alle vertrouwen aan de slag gaan met het e-book. Onderstaand zullen we nog wat dieper ingaan op de betrouwbaarheid van het e-book en het bedrijf achter deze e-books.

Download Het E-book Hier

Het e-book over de Herdershond

Het e-book wat je ontvangt bestaat uit 113 pagina’s met informatie over de opvoeding van de Herdershond. Daarnaast ontvang je ook nog eens toegang tot maar-liefst 5 bonussen. Dit zijn ook allemaal e-books die over de Herdershond gaan.

De e-books zijn allemaal na betaling te downloaden, vervolgens is het verstandig om de bestanden op te slaan op je computer. Je kunt zo dus op elk moment het gewenste e-book doorlezen. De betrouwbaarheid van de e-books is dus dik in orde.

Het bedrijf Blue Sky Marketing

Het bedrijf achter het handboek is het bedrijf Blue Sky Marketing. Dit bedrijf houd zich bezig met het ontwikkelen van digitale producten en diensten. Zij richten zich met name op de markt huisdieren en muziek. Het bedrijf staat netjes ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 55666566

Je kunt dus met een gerust hart aan de slag gaan met alle handboeken die dit bedrijf gemaakt heeft. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over het e-book? Dan kan je op een eenvoudige manier je geld terug vragen. Je hebt dus niets te verliezen.

Blue Sky Marketing
De auteur: Guus Jansen

Blue Sky Marketing staat er om bekend dat ze fictieve auteurs gebruiken, dit wil dus zeggen dat de namen die ze gebruiken op de e-books verzonnen zijn. Dit wil natuurlijk niets zeggen over de betrouwbaarheid en waarde van het e-book zelf.

Blue Sky Marketing is namelijk gewoon een marketingbedrijf wat zich bezig houd met het ontwikkelen van digitale producten en diensten. Dus de naam op het e-book moet je snel vergeten, je kunt veel beter kijken of je wat aan de inhoud hebt van dit e-book. Uiteraard zullen we de inhoud verderop in dit artikel met je bespreken.

Andere handboeken over honden van hetzelfde bedrijf

Het bedrijf Blue Sky Marketing heeft al meerdere handboeken over honden uitgegeven, dus mocht je in het bezit zijn van een andere rashond, bekijk dan ook eens onze eerder geschreven reviews over andere producten en diensten van dit bedrijf.

Het kan ook zijn dat je nog twijfelt over de aanschaf van een bepaalde rashond, door de eerder geschreven reviews door te nemen krijg je een beter beeld over welke hond nu precies de beste keus voor je is. Onderstaand hebben we alle andere handboeken van dit bedrijf voor je op een rijtje gezet.

  1. Beagle geheimen.
  2. Het complete handboek voor de Chihuahua
  3. Het ultieme handboek voor het Friese paard
  4. Golden Retriever Geheimen
  5. Het complete handboek voor de Franse Bulldog
  6. Het complete handboek voor de Jack Russell
  7. Labradoodle geheimen
  8. Border Collie geheimen
  9. Labrador handboek

Je ziet dat er dus best wat keus is als het gaat om verschillende e-books over hondenrassen. Bekijk op je gemakje alle andere reviews die we schreven over dit bedrijf. Mocht je hier zijn voor de Herdershond, lees dan zeker even verder. We gaan namelijk nu de inhoud van het e-book met je doornemen.

Inhoud: Duitse Herder Handboek

Dan is het nu tijd om de inhoud van het Duitse Herder handboek met je te bespreken. We hadden al gezegd dat het een digitaal boek is, di wil zeggen dat je na betaling direct toegang hebt tot het e-book. Verder krijg je ook toegang tot 5 bonussen. Voor deze gratis bonussen hoef je dus niet nog eens extra te betalen.

Het e-book bestaat uit 113 pagina’s en je kunt het e-book op elk gewenst apparaat doorlezen. Het voordeel van het hebben van een e-book is dat je het makkelijk op je computer, tablet of telefoon kunt opslaan. Laten we de 9 hoofdstukken uit het e-book eens met je doornemen.

Download Het E-book Hier

Hoofdstuk 1 Inleiding

In de inleiding gaat het met name over de populariteit en herkomst van de Duitse Herdershond. Het is een vrij kort hoofdstuk, het hoofdstuk bied wat ons betreft niet echt meerwaarde aan het e-book.

Aan de andere kant is het ook wel weer te begrijpen dat er een stukje algemene informatie in staat over de Duitse Herdershond. Laten we snel gaan bekijken wat er in het volgende, tweede hoofdstuk allemaal besproken word.

Hoofdstuk 2 De geschiedenis van de Duitse Herdershond

De titel geeft het al een beetje aan, in het tweede hoofdstuk van het handboek bekijken we de geschiedenis van de Duitse Herdershond. Er word bekeken waar de Duitse Herder vandaan komt, verder leer je hoe de ras standaard is ontstaan.

Verder staat er nog een stuk in over de beroemdheid van de hond en dat de Duitse Herdershond in de tweede wereldoorlog geweerd werd door de Amerikanen omdat alles wat Duits was niet welkom was in het land. Ook de bloedlijnen en de ras standaard worden nog eens uitgebreid behandeld. Je leert ook alles over de kenmerken, het gewicht en het gedrag van de hond.

Hoofdstuk 3 Op zoek naar je ideale Duitse Herdershond

Ook deze titel hoeft niet heel veel uitleg te hebben, in dit hoofdstuk ga je namelijk ontdekken hoe je op zoek moet gaan naar de ideale Duitse Herdershond. Waar moet je rekening mee houden bij de aanschaf van de hond, welke behoeftes heeft de Duitse Herder? En hoe kom je bijvoorbeeld terecht bij een goede fokker?

Dit zijn allemaal dingen die je gaat leren in het derde hoofdstuk van dit e-book. Waar moet je op letten als je een pup aanschaft? Haal je een volwassen hond in huis, waar moet je rekening mee houden? Haal je een hond uit het buiteland of het asiel, ook dit word besproken in het e-book.

Duitse Herder Handboek review

Hoofdstuk 4 een Duitse herdershond als herplaatser

In dit hoofdstuk leer je waar je op moet letten als je een Herdershond neemt die herplaatst word, hou er met herplaatsen in ieder geval rekening mee dat de Herdershond niet voor niets herplaatst word. Er kunnen zich uiteraard dingen voordoen waar het baasje en de hond niet veel aan kunnen doen, maar verdiep je goed in het gedrag van de hond die herplaatst word.

In dit hoofdstuk leer je dus alles wat je moet weten over een Herdershond die herplaatst word, dit is zelf niet de eerste keus waar ik voor zou gaan, ik zou kiezen voor een pup. Je hebt dan veel meer de mogelijkheid om de opvoeding van de hond naar eigen hand te zetten.

Hoofdstuk 5 De voeding van de Duitse Herdershond

Een belangrijk dingetje is toch zeker de voeding die je je Herdershond geeft. Welke eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminnen en mineralen heeft je hond echt nodig. Dit is wat je via hoofdstuk 5 van het e-book gaat leren. Persoonlijk vind ik dit hoofdstuk één van de belangrijkste hoofdstukken die behandeld word.

Welke snacks geef je de hond? En waarom is het eten van chocolade dodelijk voor een hond? Alle belangrijke dingen die je moet weten over de voeding van je Herdershond worden behandeld in dit hoofdstuk. Lees dit hoofdstuk dus goed door.

Hoofdstuk 6 Een veilig thuis voor je Herdershond

Hoofdstuk 6 is een vrij groot hoofdstuk, je leert in dit hoofdstuk alles over hoe je een veilige omgeving creëert voor je Herdershond. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat alles in huis veilig is voor je herdershond? En welke maatregelen moet je nemen als je buitenshuis bent?

Welke inkopen moet je doen voordat je de hond op een veilige manier thuis kunt verwelkomen? Je leert alles over de socialisatiefase en hoe je de hond sociaal gedrag kunt aanleren. Verder leer je ook hoe je de meest voorkomende problemen in het gedrag van de Herdershond kunt voorkomen. Kortom: een belangrijk hoofdstuk waarin je veel gaat leren over de hond.

Download Het E-book Hier

Hoofdstuk 7 Jouw Duitse Herdershond trainen

Belangrijk is het om ervoor te zorgen dat de hond naar je gaat luisteren, hoe pak je dit op de juiste manier aan? Dit zijn dingen die je gaat leren in hoofdstuk 7 van het e-book: Het Duitse Herders Handboek. Er word besproken welke training je de hond zelf kunt geven, dan hebben we het bijvoorbeeld over het geven van zindelijkheidstraining.

Hoe kan je deemoed plassen en hoe kan je dit voorkomen? En je leert een hoop basis commando’s die je de Herdershond kunt aanleren. Lees dit hoofdstuk dus ook goed door, je gaat namelijk één van de belangrijkste hoofdstukken doornemen. Het is namelijk super belangrijk dat de Herdershond goed naar je gaat luisteren.

Hoofdstuk 8 De verzorging van je Duitse Herdershond

Een super belangrijk ding is uiteraard de verzorging van je Herdershond, en als je nog nooit een Herdershond gehad hebt, dan is het zeker verstandig om dit hoofdstuk goed door te nemen. Wanneer moet je je hond borstelen?, wanneer is de verhaart je Herdershond?

En op welke dingen moet je nog meer letten? Denk bijvoorbeeld aan de tandverzorging en de verzorging van de oren van de hond. In hoofdstuk 8 van het e-book leer je er alles over. Lees dit hoofdstuk dus zeker goed door en kom alles te weten over de verzorging van je Herdershond.

Hoofdstuk 9 De meest voorkomende gezondheidsproblemen bij de Herdershond en hoe je ze kunt voorkomen.

Welke ziektes en erfelijke aandoeningen komen vaak voor bij de Herdershond? En hoe voorkom je dat de hond ziek word? Dit zijn toch wel belangrijke dingen die je wilt weten over de hond! Je kunt zo ziektebeelden herkennen, en dus sneller actie ondernemen.

Alle aandoeningen en ziektes die vaak voorkomen bij de Herdershond worden besproken in het e-book. Zo hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar welke ziekte je hond zou kunnen hebben. Het is ten aller tijden aan te raden om naar een dierenarts te gaan als je niet weet met welke ziekte je te maken hebt.

Duitse Herdershond

Welke bonussen ontvang je bij het handboek voor de Duitse Herder

Bij de meeste e-books ontvang je ook nog een aantal gratis bonussen. Dit is uiteraard puur om je over te halen om een aankoop te doen. Laten we eens gaan kijken welke bonussen er bij het Handboek voor de Duitse Herder zitten.

Je ontvangt maar-liefst 5 gratis bonus e-books bij dit handboek, je kunt de e-books na betaling direct downloaden en opslaan op je computer. Je hoeft dus niet te wachten tot je de boeken thuis gestuurd krijgt, je kunt direct beginnen. Laten we de 5 bonussen eens met je doornemen.

Bonus 1 Baas over je Duitse Herder

De eerste bonus die je ontvangt bij je aankoop, en dus volledig gratis kunt downloaden is het e-book: Baas over je Duitse Herder. Dit e-book bestaat uit 42 pagina’s met informatie over hoe je probleemgedrag van je hond kunt voorkomen.

Met andere woorden dus: Hoe je weer baas word van je Duitse Herdershond. Het is belangrijk dat je in huis laat zien wie er de baas is, hoe je dit doet en hoe je ervoor zorgt dat de hond echt goed naar je luistert leer  je dus in deze gratis bonus.

Bonus 2 Tips voor de verzorging en training van je puppy

Heb je een puppy in huis gehaald? Dan is dit de ideale bonus die je absoluut moet doornemen. Tips voor de verzorging en training van je puppy. Dit e-book bestaat uit 21 pagina’s met tips en adviezen om je Duitse Herder pup te verzorgen en te trainen.

Ook voor dit e-book betaal je geen cent, mocht je dus op zoek zijn naar een goed handboek over de Herdershond, zoek niet verder! Ga vandaag nog aan de slag met de tips en trucs uit het handboek en de gratis bonussen.

Download Het E-book Hier

Bonus 3 Honden training geheimen

Zoals we al eerder kenbaar hebben gemaakt ontvang je maar-liefst 5 gratis bonus e-books, en dit zijn echt e-books waar je wat aan hebt als je net een nieuwe hond hebt aangeschaft. De derde bonus is ook een e-book en bestaat uit 33 pagina’s

In dit boek leer je technieken en trainingen die hondentrainers je normaal leren. Dit zijn dus de geheimen die hondentrainers je niet gaan vertellen. Hoe leer je je hond snel wenselijk gedrag aan zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Deze oefeningen vind je allemaal in deze gratis bonus.

Bonus 4 Je Duitse Herder laten komen op commando

Niets is zo vervelend dan dat je Herdershond niet komt als je dat wil, in het e-book je Duitse Herder laten komen op commando leer je hoe je er voor zorgt dat je hond wel naar  je luistert wanneer jij dat wil!

Het e-book is niet heel erg groot, en bestaat slechts uit 15 pagina’s. Maar mocht je op zoek zijn naar een manier om je hond beter te laten luisteren, dan is dit het ideale e-book waar je naar op zoek was. Lees dit e-book dus zeker eens op je gemakje door.

Bonus 5 De Perfecte Duitse Herder (Onaangekondigd)

De laatste bonus is onaangekondigd, en ontvang je ook volledig gratis bij je bestelling. Het e-book de perfecte Duitse Herder bestaat uit 21 pagina’s met 101 manieren om het gedrag van je Duitse Herdershond te verbeteren.

Ook dit e-book is een leuke verassing met veel tips en trucs om het gedrag van je hond aan te leren passen. Na het lezen van al deze e-books weet je in ieder geval zeker dat je een hond hebt die naar je luistert.

Opvoeden Duitse Herder

Garantie, prijs en mijn persoonlijke ervaring over het handboek voor de Duitse Herder.

Het is ook wel fijn dat je weet of je garantie krijgt op het e-book, wat je moet betalen, en wat mijn persoonlijke ervaring is over het e-book. Zo weet je in ieder geval zeker dat je na het lezen van dit e-book de juiste beslissing neemt.

Wij vinden namelijk dat heel veel reviews incompleet zijn, en dus maar de helft van de informatie aan je vertellen. Goed laten we eens gaan bekijken welke garantie je krijgt als je dit e-book aanschaft.

Welke garantie krijg je?

Het fijne is dat je bij de aankoop van de meeste e-books ook een lange garantie krijgt. Je kunt het e-book dan eigenlijk vrijblijvend lezen. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan kan je eenvoudig je geld terug vragen.

Bij het handboek voor de Duitse Herder krijg je maar-liefst 60 dagen de tijd om het e-book risicoloos te proberen. Je schaft het e-book aan, mocht je niet tevreden zijn, dan kan je met één mailtje je geld terug vragen.

Wat is mijn persoonlijke ervaring over het Handboek voor de Duitse Herdershond?

Laten we voorop stellen dat ik zelf niet in het bezit ben van een Duitse Herdershond. (Eigenlijk hebben we gewoon helemaal geen hond) Wat we wel hebben gedaan is het e-book en de bonussen voor je doorgenomen, zodat je een goed beeld hebt van wat je koopt.

We hebben het product dus echt in huis gehaald om het door te lezen. Als je op zoek bent naar een goed e-book over de Herdershond, dan kan dit boek je prima helpen als aanvulling op de opvoeding van je hond. Of je met dit e-book echt voldoende kennis in huis haalt om je hond volledig op te voeden durven we niet te zeggen.

De prijs: Wat kost het Duitse Herder handboek?

We zijn nu al een poosje onderweg met deze review over dit e-book, en nu is het natuurlijk ook nog belangrijk wat je uiteindelijk gaat betalen. We gaan je alvast verklappen dat het veel minder gaat zijn dan dat je normaal voor een paar lessen bij een honden trainer

Je betaald namelijk voor het hele pakket slechts een eenmalig bedrag van slechts: €37! Voor dit bedrag ontvang je ook toegang tot al het bonusmateriaal. Je kunt het e-book na betaling direct downloaden.

Download Het E-book Hier

Duitse Herder Kopen? Bekijk de meest gestelde vragen over deze hond

Voordat je wel of niet aan de slag wenst te gaan met dit e-book vinden we het belangrijk dat we de meest gestelde vragen over de Herdershond met je door hebben genomen. Zo weet je voordat je besluit om een Duitse Herdershond te kopen misschien al antwoord op de meest gestelde vragen.

Deze vragen zuigen we niet uit onze duim, nee deze vragen worden dagelijks gesteld door mensen die op zoek zijn naar een Herdershond. De vragen die we beantwoorden worden over het algemeen altijd gesteld via Google. Bekijk dus snel of je vraag beantwoord wordt en zorg voor een goede opvoeding van je Herdershond.

1 Wat is een Duitse herder?

Een Duitse herder is een hond die gefokt is om schapen te drijven en hiermee de boer te  helpen. Een Duitse herder wordt ook vaak gebruikt als politiehond, dit doordat de hond extreem goed is in ruiken en daardoor het opsporen van drugs. Daarnaast word de hond ook in het leger gebruikt en als blinde geleider, reddingshond en hulphond.

De herdershond is een middelgrote, gespierde en goed gespierde hond. Sommige Duitse herders hebben opstaande oren en andere hebben hangende oren. Reuen (mannetjes) hebben een schofthoogte van 60-65 cm. Een schofthoogte is schouderhoogte. Teven (vrouwtjes) hebben een schofthoogte van 55-60 cm.

2 Wat weegt een Duitse Herder pup?

Een Duitse Herder pup weegt tussen de 4 en 5 kilo, wanneer je Duitse Herder volwassen is weegt de hond tussen de 30 en 40 kilo. Het is belangrijk om goed op de voeding te letten en je dus goed te laten adviseren welke voeding goed is voor je Duitse Herdershond.

Het is ook belangrijk om te weten wat je pup weegt als je hem bij de fokker koopt en mee naar huis neemt. Zo kan je in de gaten houden hoe hard je hond groeit. Meer informatie vind je ook in het Duitse Herder handboek

3 Wat kost een Duitse Herder pup met stamboom?

Als je een Duitse Herder wilt aanschaffen is het belangrijk dat je een hond koopt die via rasvereniging komt. Deze honden voldoen in ieder geval aan het ras regelement. Een Duitse Herder die via een ras vereniging komt kost tussen de €800 en €900 euro.

Hou er rekening mee dat de kosten van de hond wat kunnen verschillen, en denk goed na voordat je een hond aanschaft. Een hond koop je namelijk niet voor even, maar voor de rest van zijn of haar leven. Hier word vaak niet goed over nagedacht.

Wat kost een Duitse Herder pup met stamboom

4 Wat kost een Duitse Herder per maand?

Hou rekening met kosten voor de dierenarts, verzorging, voeding en een puppycursus. Verder zou ik ook wat geld apart houden voor onvoorziene kosten. Je kunt beter wat te veel geld voor de Herdershond apart zetten dan dat je te weinig geld spaart voor de hond.

Een exacte prijs die je per maand voor de hond kwijt bent durven we je dus niet direct te geven. Ik zou uit gaan van een paar honderd euro per maand, daarnaast zou ik ook elke maand wat geld apart zetten voor de dierenarts. Je kunt natuurlijk ook een dierenverzekering nemen om kosten te besparen.

5 Wat eten Duitse Herders?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je Duitse Herdershond goede voeding krijgt. Op Bol.com kan je voeding kopen wat speciaal ontwikkeld is voor de Duitse Herder. Onderzoek zelf wat de juiste voeding is voor je hond.

Dit kan je onder andere doen door reviews van andere mensen te lezen die ook een Duitse Herdershond hebben, en dus vaak hetzelfde voer in huis halen. Meer informatie over voeding voor je Duitse Herdershond vind je ook in het Handboek voor de Duitse Herdershond.

Download Het E-book Hier

6 Welke kam moet je gebruiken voor een Duitse Herder?

Het is belangrijk dat de Herdershond regelmatig word gekamd, dit is omdat de hond regelmatig verhaart en dus ook redelijk vaak een lekkere kam door zijn vacht wenst. Je kunt het beste gebruik maken van de zogenaamde Herder hark.

Deze kam is eenvoudig te bestellen via Bol.com, en is de ideale kam voor je herdershond. Zorg er dus voor dat je regelmatig een kam door zijn/haar vacht haalt! Meer over dit onderwerp lees je natuurlijk ook in het Duitse Herder handboek.

7 Welke maat bench moet je kopen voor de Duitse Herder?

Het is belangrijk dat je natuurlijk een goede maat bench koopt voor je vriend. Wij adviseren om voor een bench te gaan van 121 x 74 x 81 Dit is een XXL bench waarin je grote vriend lekker kan bewegen. Uiteraard heb je zelf ook de mogelijkheid om een andere bench uit te kiezen.

Check hiervoor zeker even Bol.com, je hebt een ruime keus, en je bench is zo in huis. Het voordeel is ook dat je niet hoeft te gaan zeulen met een bench over straat. Hou dus vooral rekening met de goede maat, je kunt beter een bench kopen die wat te groot is dan te klein!

8 Waar kan ik een Duitse Herder kopen?

Het is belangrijk dat je niet zomaar ergens een Duitse Herder koopt! Zorg ervoor dat je een hond koopt bij een goede fokker. Doe van te voren dus goed onderzoek, en laat je niet zomaar overhalen om even snel een hond aan te schaffen.

Lees ook het Duitse Herder handboek om te bekijken waar je het beste een Duitse Herdershond kunt kopen! Het kopen van de Duitse Herder is één van de belangrijkste dingen! Zorg dus dat je dit bij een goede fokker doet.

9 Wanneer is een Duitse Herder uitgegroeid?

De Duitse Herdershond is pas uitgegroeid als hij ongeveer 18 maanden oud is, grotere hondenrassen doen er (vaak) langer over voordat ze volledig zijn uitgegroeid. De vrouwelijke Duitse Herder doet er iets langer over en is pas na ongeveer 2 jaar volgroeid.

Meer informatie over de Duitse herdershond en hoe je zorgt dat de Duitse Herder een goede opvoeding krijgt leer je in het e-book het Duitse Herder handboek. Het e-book waarin je alles te weten komt over de opvoeding van je nieuwe vriend.

Wanneer is een Duitse Herder uitgegroeid

10 Is een Duitse Herder gevaarlijk?

Nee! Het is belangrijk dat je de Duitse Herder de juiste opvoeding geeft, dus zorgt voor de juiste socialisering. Als je dit niet op de juiste manier aanpakt, dan kan het inderdaad gebeuren dat de hond niet zo vriendelijk is.

Het is dus belangrijk dat de hond van begin af aan weet wie de baas is in huis, daarbij is het ook belangrijk dat je met je hond een puppytraining volgt om ervoor te zorgen dat de hond echt naar je blijft luisteren.

11 Hoe oud word een Duitse Herder?

Een Duitse Herder word tussen de 9 en 13 jaar oud, je hebt dus een hele poos de tijd om van je vriend te kunnen genieten. De hond is verder intelligent, gehoorzaam Nieuwsgierig, Loyaal, Alert, Zelfverzekerd, Dapper, Waakzaam.

De hond heeft dus van alles wat in huis. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat er word ingebroken als je een Herdershond in huis haalt. Als ze de hond zien zullen de meeste dieven snel weer vertrokken zijn.

Download Het E-book Hier

12 Hoe vaak moet je een Duitse Herder uitlaten?

Het is aan te raden de hond minimaal 2 keer per dag een half uur buiten te laten, dit is echter nog een beetje aan de lage kant. Het is belangrijk dat de hond voldoende beweging krijgt, we willen je dus adviseren om de hond minimaal 4 keer per dag uit te laten.

Je kunt beter een keer te veel gaan, dan dat je te weinig gaat. Het is echt heel erg belangrijk dat de hond voldoende beweging krijgt en dus vaak naar buiten kan. Hou hier dus rekening mee als je van plan bent om een Duitse Herder te kopen.

13 Hoe moet je een Duitse Herder opvoeden?

Het is belangrijk dat je de Duitse Herder een goede structurele opvoeding geeft. Het is dus echt niet zo dat je zomaar even een Duitse Herder neemt, en denkt het komt wel goed. Het is dus aan te raden dat je jezelf goed verdiept in de wensen van de hond.

Verder denken we ook dat het belangrijk is om aan een puppy training mee te doen. Het belangrijkste is denk ik dat de hond goed naar je gaat luisteren, en niet zomaar doet waar hij/zij zelf zin in heeft. Verder is het ook aan te raden om het Duitse Herder handboek aan te schaffen.

14 Hoe vaak moet je een Duitse Herder kammen?

Om de Duitse Herder goed te verzorgen is het belangrijk om de hond vaak te kammen, om de paar dagen is zeker een goed streven om aan te houden. Vanwege de dichte boven vacht is het dus echt belangrijk om dit vaak genoeg te doen.

Gebruik hiervoor een Herdershark zoals eerder in dit artikel besproken. Mocht het nou nog vaker nodig zijn dan om de paar dagen? Schroom dan niet om je hond nog vaker te kammen. Meer over dit onderwerp lees je ook in het Handboek.

15 Wanneer is een Duitse Herder loops?

De hond word voor het eerst loops als zij tussen de 6 en 18 maanden oud is. je kan de opkomende loopsheid vaak herkennen aan het feit dat de hond vaker kleine plasjes doet. Natuurlijk raken Reuen  geïnteresseerd in je teefje.

Het is dus zaak om je Herdershond in deze periode goed in de gaten te houden. Meer informatie over dit onderwerp vindt je uiteraard ook in het e-book. Het Duitse Herder handboek. Neem dit e-book dus zeker op je gemakje door.

Duitse Herder kopen

16 Wanneer komen de oren van de Duitse Herder recht te staan?

De oren van de Duitse Herder gaan recht staan nadat alle kiezen zijn doorgekomen. Er zijn ook Herdershonden waarbij de oren niet helemaal recht komen te staan. Dit zijn meestal honden met een ras fout.

Meestal gebeurd de rechtstand van de oren na ongeveer 5 tot 6 maanden. Wil je meer informatie over dit onderwerp? Lees dan het e-book over de Duitse Herdershond door. Je vind in dit e-book een schat aan informatie over je beste vriend.

Conclusie + Hoe het Duitse Herder handboek aanschaffen Of een review plaatsen?

De conclusie van dit uitgebreide artikel over het Duitse Herder handboek is dat dit e-book en de bonussen een aangename aanvulling kunnen zijn voordat je een Herdershond koopt. Maar ook als je al een Herdershond hebt zijn de tips waardevol om eens door te lezen.

Ben je overtuigd? Klik dan op de onderstaande button om het e-book aan te schaffen. We sturen je dan door naar de juiste website! Wil je zelf een review plaatsen over dit e-book? Plaats dan een reactie onder dit artikel. Klik nu op de button hieronder om het e-book te downloaden.

=> JA! Ik wil alles leren over de Duitse Herdershond en klik (NU) hier om het e-book te downloaden!

Bekijk ook ons artikel over:

Lees hier ook ons artikel over wat nu de beste kattenbakvulling is!

Plaats een reactie