De Online WordPress Cursus Review & Ervaringen Ferdy Kopershoek

 

Laatste Update: januari 2019 (LET OP! Deze cursus word niet langer aangeboden probeer het onderstaande alternatief)

De online wordpress cursus review & ervaringen Ferdy Kopershoek. Wil je met wordpress aan de slag gaan? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Lees dan onze review over: De online wordpress cursus eens door. Volgens Ferdy ga je in zijn cursus ontdekken hoe je een wordpress website maakt en onderhoud. Wij namen de cursus onder de loep en vertellen je graag meer over deze toffe cursus.

Tip!  Deze Cursus Is Niet Langer Actief! Bekijk hier De Affiliate Marketing Revolutie Waarin Je Ook Kunt Leren Hoe Je Een WordPress Website Maakt Die Geld Voor Je Verdient

De Online WordPress Cursus Review & Ervaringen Ferdy Kopershoek

De online wordpress cursus van Ferdy Kopershoek is dé online cursus die je verder gaat helpen met het bouwen van je eigen website met WordPress. Volgens ons is wordpress toch wel het meest makkelijke cms systeem (content management systeem) wat er te vinden is. De meningen hierover lopen vrij uitéén. WordPress websites zijn makkelijk zelf te beheren zonder

dat je direct een dure webdesigner of web beheerder moet inhuren. Deze mensen kosten je toch zeker een euro of €50 per uur. Wil je dit geld voortaan in je eigen portemonnee houden? Lees dan deze hele review eens rustig door. Veel succes alvast met het maken van je keuze.

De Online WordPress Cursus Review & Ervaringen Ferdy Kopershoek

Voor Wie Is De Online WordPress Cursus Van Ferdy Geschikt?

De online WordPress cursus is voor iedereen geschikt die opzoek is naar een manier om een website te bouwen. Als je bijvoorbeeld een kleine ondernemer bent is het handig om deze cursus te volgen, maar ook als je bijvoorbeeld alleen je hobby wilt uitvoeren is het handig om te weten hoe WordPress werkt. Je zult versteld staan hoe makkelijk het is om met WordPress te

werken als je een aantal video’s uit de cursus gevolgd hebt zul je zien dat het echt super eenvoudig is om met WordPress te werken. Ga dus vandaag nog aan de slag met het bouwen van je eigen website met WordPress. ( Je bespaart serieus duizenden euro’s door het zelf te doen.

Tip: Wist je dat je normaal gesproken duizenden euro’s kwijt bent aan een webdesigner? Door alles zelf te leren bespaar je dus een hele hoop geld! Ga er voor en laat je niet bedonderen door een duur webdesign bureau!

Wat Is WordPress?

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je heel eenvoudig zelf je website kunt maken en onderhouden. WordPress is inmiddels veel meer dan alleen een bloggingsysteem en wordt inmiddels gebruikt door gerenommeerde bedrijven. Steeds meer mensen kiezen uiteindelijk voor WordPress omdat de gebruiksvriendelijkheid heel erg hoog is.

eigenlijk kan iedereen met WordPress wel een website maken. Start dus vandaag met het maken van je eigen wordpress website. Met de cursus van Ferdy Kopershoek is het eenvoudiger dan ooit om zelf je website in elkaar te zetten. Veel succes alvast met het maken van je keuze.

Wat Is Een Online Cursus WordPress Precies?

Een online cursus WordPress is een cursus die je volledig online gaat volgen. Je kent vast wel de online lessen van bijvoorbeeld de NTI of de NHA. Je moet het een beetje zien als een cursus die je zelfstandig gaat volgen. Uiteraard krijg je hulp van Ferdy. Mocht je er niet uitkomen maar de cursus is zo opgezet dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om de cursus succesvol te

kunnen volgen. Je krijgt na je aanmelding toegang tot een hoop video’s die je gewoon vanuit je huis kunt volgen. Je hoeft dus niet de deur uit en je kunt de cursus volgen wanneer je er tijd voor hebt. (dus bijvoorbeeld als de kinderen op bed liggen)

Lees Hier Onze Affiliate Marketing Revolutie Review

TIP: De cursus is in je eigen tijd te volgen. Je hoeft je deur er niet voor uit! Al het cursusmateriaal kan je op je gemakje met een bakje koffie in de hand bekijken.

Wie Is Ferdy Kopershoek?

Als we verder op onderzoek uit gaan zien we dat de bedenker en oprichter van de cursus WordPress Ferdy Kopershoek is. Na het wagen van een eerste blik op zijn website vinden we eigenlijk gelijk dat hij een betrouwbare indruk achter laat. Dit zeggen we omdat hij zijn naam als domeinnaam gebruikt, zijn K.V.K gegevens zijn ook direct zichtbaar en je weet binnen één

oogopslag al bijna direct waar je aan toe bent. De website ziet er professioneel uit! De video’s die we zien zien er goed uit. Eigenlijk hoeven we al niet eens meer aan de betrouwbaarheid van Ferdy te twijfelen. Maar we zouden webwinkelreviews niet zijn als we hier toch niet even naar zouden kijken.

Tip: Wist je dat wij al eerder een review hebben geschreven over de affiliate marketing revolutie? In deze cursus ontdek je hoe je geld verdient met je wordpress website. (check hier de review)

Is Ferdy Kopershoek Betrouwbaar?

Eigenlijk hoeven we hier niet zoveel tijd aan te besteden. Als je de website van Ferdy bezoekt zie je direct dat Ferdy een betrouwbare ondernemer is. Hij heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Ook als we verder zoeken op negatieve reacties van klanten komen we NIETS tegen. Dit zegt eigenlijk al genoeg toch? Meestal vind je over een dergelijk product altijd wel een negatieve

reactie. Maar als je de website al bekijkt zie je hoe goed de cursussen zijn opgebouwd. Ook zijn adresgegevens en K.V.K gegevens staan netjes op de website. Wat ons ook direct opvalt is het aantal YouTube abonnees. Dit zijn er maar liefst 27500. Ga dus aan de slag als je een goede cursus over wordpress zoekt.

Ferdy & Anna Media

Natuurlijk hebben we ook nog even onderzoek gedaan naar het bedrijf achter het product. Het bedrijf Ferdy & Anna Media staat netjes ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 68148046 Dus mocht je nog steeds twijfelen over het product? Dit is absoluut niet nodig. Uiteraard zullen we verderop in deze review de inhoud met je behandelen. We gaan het

onder andere met je hebben over wat je kunt verwachten als je de cursus hebt aangeschaft. Eigenlijk kan je de inhoud al bekijken als je de website bezoekt. We zullen je echter een beknopte beschrijving geven van wat je te wachten staat als je de online WordPress cursus koopt.

De Online WordPress Cursus De Inhoud.

Goed het is nu zo langzamerhand wel eens tijd om je mee te nemen door de inhoud van de cursus. We zullen in het kort beschrijven wat je kunt verwachten als je jezelf hebt aangemeld. Het is helemaal niet moeilijk, want met de simpel te volgen video handleidingen kom je overal snel uit. Ga dus vandaag nog aan de slag met het bouwen van je eigen WordPress website. De

cursus is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de kleine ondernemer. (Uiteraard weten we dat je het al druk genoeg hebt) Maar zelf een website maken bespaart je gewoon een hoop gedoe en vooral een hoop geld. Ga je mee naar de inhoud van de cursus? Veel succes alvast!

Ferry Kopershoek

Tip:Deze WordPress cursus is zo opgezet dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om zelf je website te bouwen. Volg dé stap voor stap video handleiding en het gaat zeker lukken.

1 De Introductie Van De WordPress Cursus

Zonder introductie is er geen cursus toch? Dus in de eerste video krijg je een korte introductie over de cursus. Uiteraard zal Ferdy je in dit gedeelte van de cursus een stukje over zich zelf vertellen. Je zult gaan ontdekken wat je allemaal te wachten staat als je aan de slag gaat met de cursus zelf. Het is zeker aan te raden om de introductie ook goed door te nemen. Dit zeggen we

erbij omdat veel mensen snel denken: Het zal wel ik ga gelijk door naar de cursus. Neem elk deel van de cursus door. Zo voorkom je dat je wat vergeet te kijken. We raden je ook aan om de video’s eerst allemaal te bekijken en dan terug te gaan naar de eerste video en de uitleg toe te passen in je nieuwe website.

2 Domeinnaam En Hosting

Zonder domeinnaam heb je uiteraard geen website. Zorg er dus voor dat je goed nadenkt over je domeinnaam. Dit is namelijk de naam die je voor altijd vastlegt voor je website. Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid om je domeinnaam op een later tijdstip nog te veranderen. Maar dit is niet aan te raden. In deze module ga je onder andere ontdekken hoe je een domeinnaam

registreert en hoe je je Hosting aan de domeinnaam kunt koppelen. want zonder domeinnaam en hosting heb je geen website. Deze module lijkt moeilijker dan dat hij is. Bekijk de video’s dus goed en zorg ervoor dat je je domeinnaam en je hosting op de juiste manier registreert.

3 Website Configuratie 

Met de website configuratie ga je je website eindelijk leren kennen. Je gaat bijvoorbeeld ontdekken hoe je een Thema aanpast, hoe je een mooi logo kunt uploaden en alle instellingen van je website kunt aanpassen. Module 3 bestaat uit 7 onderwerpen die behandeld worden. Na deze module heb je geleerd hoe je al de instellingen in je WordPress website zelf kunt

aanpassen. Als je dit gedaan hebt zul je zelf ook wel tot de conclusie zijn gekomen dat het inrichten van een WordPress website eenvoudiger is dan je zelf denkt. We gaan snel door naar de volgende module die we tegen komen in de cursus en dat is content plaatsen.

Wist Je Dat? WordPress Het Makkelijkste CMS Systeem Is Wat Er Is? Het Inrichten Van Je Website Is Eigenlijk Zo Gepiept.

4 Content Plaatsen Op Je WordPress Website

Zonder content heb je geen website. In deze module ga je alles leren over content plaatsen. (Content kan bijvoorbeeld zijn: Teksten en video’s om je website te vullen) Ook in module 4 komen er 7 onderwerpen aan bod. Denk hierbij onder andere aan de volgende onderwerpen.

 1. Over mij pagina maken
 2. Contact pagina maken
 3. Blogberichten en de blogpagina aanpassen
 4. Portfolio items
 5. Footer widgets 
 6. Fotografie en bijvoorbeeld film pagina’s maken
 7. Homepagina maken

Je ziet dat er aardig wat onderwerpen aan bod komen. Heb je genoeg gezien? Klik dan snel hieronder op de button om vandaag te starten met de online WordPress cursus van Ferdy Kopershoek. 

Ga Naar Affiliate Marketing Revolutie Review

5 Plugins Installeren Op Je WordPress Blog 

het mooie aan het bouwen van een website met WordPress is dat je super eenvoudig je website kunt omtoveren en allerlei extra dingen kunt toevoegen door-middel van plugins. (We raden je trouwens wel aan om niet te veel plugins te installeren) Je website word erg traag van het installeren van te veel plugins. Installeer dus alleen de noodzakelijke plugins zoals bijvoorbeeld

een S.E.O plugin, socialmedia plugins en bijvoorbeeld een contactformulier voor op je WordPress website. Hoe je dit het beste kunt aanpakken leer je allemaal in module 5 van de online WordPress cursus. Wij wensen je alvast heel veel succes met het maken van je website.

6 Hoe Maak Je Een Webshop Met WordPress

Als je een ondernemer bent die op zoek is naar een manier om zelf een mooie webshop te bouwen dan zit je ook helemaal goed bij deze online WordPress cursus. In module 6 word letterlijk alles behandeld wat te maken heeft met het maken van een webshop met WordPress. Dus als je van plan bent om een webshop te bouwen lees dan even verder. De volgende onderwerpen komen aan bod in de online WordPress cursus van Ferdy.

 1. Overzicht webshop
 2. Installatie WooCommerce
 3. Variable Product Toevoegen
 4. Dienst Toevoegen
 5. Digitaal Product Toevoegen
 6. Affiliate Product
 7. Review Toevoegen
 8. Webwinkel Widgets
 9. Verzendkosten
 10. Kortingscoupon Aanmaken
 11. Paypal en Creditcard Toevoegen
 12. iDeal Toevoegen

je ziet ook hier weer dat er echt een hele hoop onderwerpen behandeld worden. Na het doornemen van de module weet je dus precies hoe je zelf een WordPress webshop moet inrichten. Ga dus vandaag aan de slag met de cursus en laat je verbazen over wat er allemaal mogelijk is.

7 Het Toepassen Van S.E.O Op Je WordPress Blog

Het balen van een goed S.E.O plan is super belangrijk voor je website of webshop. Dit heeft te maken met de mate van groei in Google als je het hebt over gevonden worden door Google. We zien op de website van Ferdy dat er slechts 2 dingen over S.E.O aan bod komen. (misschien dat hij het onderwerp in deze module super breed uitlegt hoor) Maar er is zoveel meer te vertellen

over S.E.O en de mogelijkheden daarvan. Kortom verdiep je in de module S.E.O die Ferdy je bied maar blijf nooit stil zitten op dit gebied. Het aspect S.E.O veranderd continu en het is dus altijd zaak om de S.E.O trends van het moment in de gaten te houden. Veel succes!

8 Google Diensten.

Dit is ook wel een mooi onderwerp om goed door te nemen. Google zorgt er namelijk voor een groot gedeelte voor dat je gevonden word. Het is dus ten zeerste aan te raden om alle diensten van Google te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Webmaster Tools, Google+, Google Analitics en zo kan ik nog wel even doorgaan. Laat de deze diensten dus niet naast je neer

liggen. Misschien is het zelfs wel aan te raden om zelf even via Google te bekijken welke diensten je het beste voor je website kunt gebruiken. Ga aan de slag met de cursus en je zult zien dat je binnen no-time een geweldige website hebt neer gezet. Succes alvast met je website!

de online wordpress cursus reviews Ferry Kopershoek

Conclusie: Wat Vinden Wij Van Dé Online WordPress Cursus Van Ferry Kopershoek?

Het is echt één van de mooiste en meest gemakkelijke cursussen die wij op het internet tot nu toe zijn tegen gekomen. De uitleg in de video’s is duidelijk, de website van Ferdy ziet er ook zeer gebruiksvriendelijk uit! We raden je dus zeker aan om aan de slag te gaan met de WordPress cursus van Ferdy. Helemaal omdat een website laten maken je gewoon een berg geld kost waar

je misselijk van word. En voor een kleine investering van slechts €47 kan je dus je eigen website gaan maken. Als je bedenkt dat een website laten maken je soms wel duizenden euro’s kan gaan kosten is dit natuurlijk een schijntje! Ga dus vandaag nog aan de slag met je website.

Tip: Wist Je Dat Een Website Laten Maken Je Normaal Gesproken Zo Maar Eens Duizenden Euro’s Kan Gaan Kosten? Jij Laat Je Toch Ook Niet Om De Tuin Leiden? Start Met De WordPress Cursus.

Wat Schrijven Bestaande Klanten Over De Online WordPress Cursus?

Als we zo eens rondkijken op de website van Ferdy zien we alleen maar positieve reacties over de WordPress cursus. Mocht JIJ nou een mening hebben over dit product? Laat dan zeker even een reactie voor ons achter. Meestal reageren we binnen 24 uur op je reactie. Heb je een vraag? Dan kan je vanaf nu ook terecht bij onze live support chat. We zijn dagelijks online tussen 8:00

uur en 23:00 uur. We hebben trouwens ook nog een forum waar je je reactie kwijt kunt over dit product. Het lid worden van het forum is binnen enkele minuten gebeurd.

Nog Een Paar Voordelen Van De Online WordPress Cursus

Misschien denk je wel, maar ik ben helemaal niet zo technisch. Dit gaat me helemaal NIET lukken. Waar een wil is uiteraard een weg. De cursus is zo opgebouwd dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om de cursus ook succesvol te volgen. We hebben daarom nog wat voordelen voor je op een rijtje gezet waarom JIJ ook kan slagen met De WordPress cursus.

 1. Je kunt direct beginnen
 2. Je bepaalt je eigen tempo. 
 3. De cursus bestaat uit super heldere video’s
 4. Je ontvangt levenslang updates.
 5. Je kunt altijd persoonlijk contact opnemen met Ferdy
Wat Kost De Online WordPress Cursus Van Ferry Kopershoek?

Goed we zijn aan het einde gekomen van het reviewen van een prachtig product! Maar wat kost het nou om te kunnen starten met De Online WordPress Cursus van Ferdy Kopershoek. De kosten om de de cursus te volgen zijn slechts: €47 Dit is echt een schijntje als je ziet wat het bouwen van een website normaal kost. Wacht dus NIET want het kan zomaar zijn dat Ferdy

binnenkort een keer de prijs van zijn cursus gaat verhogen. Wij vinden het in ieder geval een koopje als je ziet wat je allemaal krijgt voor het geld wat je investeert. Ga dus NU aan de slag met het maken van je website! Klik hieronder op de blauwe knop om je aan te melden.

Ga Naar De Affiliate Marketing Revolutie Review

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
De Online WordPress Cursus
Score
51star1star1star1star1star

2 thoughts on “De Online WordPress Cursus Review & Ervaringen Ferdy Kopershoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *