De Complete Puppy Cursus Review Lisette van Eechoud

De Complete Puppy Cursus Review

De Complete Puppy Cursus Review In deze review ga  ik je mee nemen door de puppy cursus van Lisette van Eechoud. We  gaan in deze recensie weer een hoop dingen behandelen. We nemen een kijkje in het e-book, en we bespreken zoals altijd de auteur van het product. We hopen dat je zo antwoord krijgt op de vraag of je met dit boek een goede aankoop doet. Heb je een puppy in huis? en wil je hem/haar een goede cursus bieden? Bekijk dan zeker => De puppy cursus.

De Complete Puppy Cursus Review

Voor Wie Is De Complete Puppy Cursus Gemaakt?

De puppy cursus is uiteraard bedoeld voor iedereen die net een puppy in huis heeft genomen. de cursus is helemaal ideaal voor mensen die helemaal nog onbekend zijn met het houden van een hond. Wil je dat je nieuwe hond zich goed gedraagt? Met de puppy cursus leer je je hond binnen 8 weken om goed te socialiseren. Ben je het beu om tot wel duizenden euro’s neer te tellen voor een puppy cursus? Stop dan zeker met zoeken en ga aan de slag met deze complete cursus. Natuurlijk gaan we je verder in deze review alles vertellen over dit e-book. Blijf dus zeker lekker verder lezen.

Lisette van Eechoud

Lisette van Eechoud is de auteur van het e-book, we gaan in deze review ook bekijken of we Lisette en haar producten betrouwbaar zijn. We gaan onder andere bekijken welke cursussen er worden aangeboden, we bekijken of er een bedrijf gekoppeld is aan die diensten die Lisette aanbied, en nog veel en veel meer. Wij streven er naar om de meest complete reviews voor je te maken zodat je zekerheid hebt voordat je een product aanschaft. We zien trouwens ook nog een blog waar we het één en ander over kunnen vertellen.

Wat Word Er Beloofd Op De Website Van De Puppy Cursus?

Op de salespage van de puppy cursus staat eigenlijk vrij weinig informatie vinden we, wat ons als eerste opvalt is dat er geen contact pagina te vinden is. Verder zien we op de salespage ook geen K.V.K gegevens van het bedrijf achter het product. Maar hier gaan we verderop in deze review verder op in. Veder zien we als belofte dat je binnen 8 weken een goed gesocialiseerde pup zult hebben. Of dit ook echt het geval is gaan we later in deze review met je bespreken.

Je Liefste Hond

Als we verder gaan rond neuzen zien we dat Lisette ook nog een blog bij houd, via het blog vind je een hoop tips voor je puppy en je misschien al volwassen hond. De artikelen die we bekeken hebben zijn ruim van informatie en tips. Het is dus zeker een meerwaarde om de artikelen op het blog eens door te lezen. Je zult er veel inspiratie van krijgen om je puppy nog makkelijker op te voeden. Er staat echter nog veel meer bruikbare informatie op jeliefstehond.nl onderstaand geven we een kleine opsomming van wat er nog meer mogelijk is via de website van Lisette.

Online puppycursus Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf

Je pup trainen dat kun je zelf, dat is wat we tegen komen als we de website van Lisette verder door nemen. De cursus is een volledige online training die je met begeleiding gaat volgen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je er alleen voor staat. De training bestaat uit dezelfde onderdelen als die Lisette al privé geeft. De lessen zijn gelijkwaardig aan die gegeven worden bij een hondenschool. De voordelen zijn uiteraard dat een online training veel goedkoper is.

Ga Naar De Complete Puppy Cursus

Puppycursus Op Basis Van Privé Lessen

Heeft je hond wat meer specifieke aandacht nodig? Dan kan je er ook nog voor kiezen om mee te doen aan: Puppycursus op basis van privé lessen. Voor de privé lessen betaal je echter wel €50 per les. Waarschijnlijk kan jij ook al uit de voeten met het onderstaande e-book waar we deze review over aan het maken zijn. Het is natuurlijk wel handig dat je exact weet waar je aan toe bent. Vandaar dat we de andere cursussen van Lisette ook even onder de loep nemen. Maar in deze complete puppy cursus review hebben we het dus voornamelijk over het e-book.

Hondengedrag Advies

Als je meer op zoek bent naar advies over het gedrag van je hond kan je je ook nog aanmelden voor honden gedrag advies. Je kunt je gedragsprobleem dan beschrijven door middel  van het invullen van het aanmeld formulier. Als je het formulier (na betaling) hebt verzonden ontvang je een heuse presentatie terug en een video waarin het probleem met je besproken word. Dit is dus ook één van de mogelijkheden die Lisette via haar website aanbied. Het is dus ten zeerste aan te raden om de website goed door te lezen zodat je een goede keuze kunt maken.

Gratis Test Welke Hond Past Bij Jou

Je kunt ook nog meedoen aan een test zien we, als je je gegevens invult op de pagina gratis test krijg je na bevestiging van je e-mailadres toegang tot een gratis test waarmee je kunt bepalen welke hond er het beste bij je past. Dit is een zeer handig hulpmiddel als je nog niet weet welke hond je wilt nemen. Je beantwoord simpelweg 10 vragen en aan het eind van het beantwoorden van deze vragen weet je waar je aan toe bent. of het echt geloofwaardig is moet je natuurlijk zelf bepalen.

De Complete Puppy Cursus De Inhoud

We zijn nu wel beland bij het feit dat we aandacht kunnen gaan steken in het e-book zelf. Alle bovenstaande informatie in deze review kan je merendeels zien als wat Lisette naast het e-book nog meer aanbied. We gaan dus nu met je bespreken wat we in het boek tegen komen die we gekocht hebben via haar salespage. Je gaat onder andere ontdekken uit welke hoofdstukken het e-book bestaat en wat je gaat leren. Zo kan je voor jezelf bepalen of het e-book ook wat voor jou is.

Hoe Is De Inhoud Van Het E-book Opgebouwd?

Het is dus tijd om het over de inhoud van het e-book te gaan hebben, nadat je het e-book hebt aangeschaft krijg je ten eerste ook gelijk toegang tot het product. Je hebt dus geen last van wachttijden of verdere rompslomp. Je kunt direct beginnen met de cursus door te lezen. De inhoud van de cursus bestaat niet uit hoofdstukken maar uit weken. Je kunt de lessen gaan volgen van week 1 t/m week 7. Het totale e-book bestaat uit 64 pagina’s onderstaand gaan we beknopt uitleggen wat je kunt verwachten als je aan de slag gaat met dit e-book.

De complete puppy cursus

Week 1 Van De Hondentraining

Goed we zijn zover dat we de weken van de cursus kunnen gaan bespreken, we gaan je alleen vertellen in welke week welke onderdelen behandeld zullen gaan worden. Het is zo dat we natuurlijk niet het hele e-book kunnen gaan prijs geven. spreken de onderwerpen die behandeld worden je aan? dan kan je altijd over gaan tot aankoop van het e-book De volgende onderwerpen kan je verwachten in week 1 van de cursus.

 • Theorie (Elke week begint met een stukje theorie)
 • De Clicker
 • Jouw Houding
 • Fases in een hondenleven
 • De Roedel
 • Commando Zit
 • Commando Af
 • Socialisatie
 • Situatie Thuis
 • Afsluiting week 1
Week 2 Wast Je Pup Van Je Wil

Het is wel handig om te kunnen begrijpen wat je pup van je wil, dit is één van de onderwerpen die er behandeld worden in de tweede week. Lees de onderstaande aandachtspuntjes dus even goed door en besluit voor jezelf of dit e-book wat voor je kan zijn.

 • Wat je pup van je wil
 • Commando’s Op de plaats & Vrij
 • Commando Volg
 • Alleen zijn
 • Afsluiting week 2

Je hebt waarschijnlijk nu al ontdekt dat je echt een hoop informatie uit dit e-book kunt halen wat super waardevol is voor je pup. Lees dus snel verder om te ontdekken wat je nog meer gaat leren.

Week 3 Het Gebruik Van De Bench

Zo zijn we alweer aanbeland bij week 3, in deze week ga je onder andere ontdekken hoe je het gebruik van de bench moet toepassen. Onderstaand beschrijven we graag voor je welke onderwerpen we nog meer tegen komen in deze week:

 • Het gebruik van de bench
 • Commando Zit & Blijf
 • Commando Wacht in de auto
 • Commando Wacht bij in en uit gaan
 • Andere honden en pup gedrag
 • Afsluiting week 3

Zo we zijn alweer over de helft met het behandelen van de inhoud van dit e-book. Lees snel verder en bekijk welke onderwerpen er nog meer behandeld worden in deze puppycursus.

Week 4 Soorten Beloningen

Hoe moet je je puppy belonen en vooral wanneer? Dit ga je onder andere leren in week 4. Zoals je gewend bent zetten we weer alle belangrijke onderwerpen van deze week voor je op een rijtje zodat je een goed beeld hebt van wat je te wachten staat als je de cursus gaat aanschaffen.

 • Soorten beloningen
 • Commando Tandjes kijken
 • Commando Vast & Los
 • Met de bus
 • Afsluiting week 4

Je puppy is ondertussen al bijna een volleerd en goed getrainde hond aan het worden. Lees dus snel verder wat je kunt verwachten in de laatste 3 weken van het e-book.

Week 5 Voeding Voor De Pup

We hebben nog 3 weken cursus te gaan, in deze week word er onder andere in gegaan op het onderwerp voeding. Dit is dus een redelijk belangrijke week omdat de voeding en de beloningen toch wel de belangrijkste onderwerpen zijn die je goed dient te weten. Lees dus snel de onderstaande puntjes even goed door.

 • Voeding
 • Tussendoortjes
 • Commando Af & Blijf
 • Naar de markt
 • Afsluiting week 5

We hebben nu bijna alle weken van de cursus met je besproken. Als het goed is heb je al een heel helder beeld over wat je onder andere kunt verwachten als je de complete puppy cursus gaat aanschaffen. We gaan snel door naar week 6.

Lisette van Eechoud

Week 6 Gezondheid Van Je Puppy

één van de belangrijkste dingen bij je puppy is toch wel de gezondheid. In deze week worden er een hoop onderwerpen behandeld die te maken hebben met de gezondheid van je nieuwe hond. Onderstaand zetten we alle punten uit deze week weer voor je op een rij:

 • Gezondheid
 • veiligheid
 • Commando Kom Hier
 • Wennen aan verkeer
 • Afsluiting week 6

We gaan alweer naar week 7 van dit e-book toe, hierna zullen we nog een hoop dingen met je bespreken hoor. We gaan het onder andere nog met je hebben over de prijs van het e-book, en waar je het kunt kopen.

Week 7 Andere Honden.

Het is wel belangrijk dat je pup ook met andere honden om leert te gaan. in de zevende week word dit behandeld. Ga er dus even lekker voor zitten want dit is eigenlijk wel één van de leukste onderwerpen die er in het e-book besproken word. We zullen onder andere de volgende onderwerpen met je gaan bespreken:

 • Andere honden
 • Commando Staan
 • Andere dieren
 • Afsluiting week 7

De laatste week van de cursus is inmiddels aangebroken, vergeet niet dat we slechts een beknopte omschrijving hebben gegeven van wat er in het e-book besproken word. We kunnen uiteraard niet het hele e-book online gaan zetten.

Week 8 Verzorging Van Je Puppy

verzorg je je puppy naar behoren? in de laatste week worden er een hoop tips gegeven over hoe je je pup het beste kunt verzorgen. Onderstaand hebben we de puntjes weer voor je op een rijtje gezet.

 • Verzorging
 • Commando Plat
 • Op bezoek.

Dit waren de weken die behandeld worden in het e-book de complete puppy cursus. We willen je graag nogmaals benadrukken dat we slechts een klein stukje van de onderwerpen met je hebben besproken. De uitleg is in de werkelijkheid dus veel breder.

Wat Is De Algemene Indruk Van De Complete Puppy Cursus?

We vinden dat de cursus goed is opgezet, de onderwerpen die behandeld worden in dit e-book zijn voor iedereen goed te volgen. één minpuntje is dat er bij de instructies/afbeeldingen vrij weinig uitleg staat. Maar als het genoeg is qua informatie per onderwerp dan is dit echter voldoende. Zelf had ik de informatie, dus de tekst iets breder opgezet. Voor de rest is de algemene indruk voldoende.

Waar Is Het E-book De Complete Puppy Cursus Te Koop?

Voordat je aan de slag kunt gaan met het e-book is het wel van belang dat je weet waar je het e-book allemaal kunt kopen. Het e-book de complete puppy cursus is ALLEEN online te koop. Na je aanmelding ontvang je het e-book als een PDF bestandje in je mailbox. Dit heeft als voordeel dat je niet hoeft te wachten voordat je de cursus binnen hebt. Klik dus snel hieronder op de button om je e-book te bestellen. Veel succes alvast met het volgen van de puppy cursus  

Ga Naar De Complete Puppy Cursus

Wat Kost Het E-book De Complete Puppy Cursus?

Voordat je aan de slag kunt gaan is het vrij makkelijk dat je weet wat je betaald voor het e-book de complete puppy cursus. Schrik niet want de prijs voor dit handige boek is slechts: €27. Dit is absoluut niet duur omdat wanneer je met je puppy naar een echte cursus wenst te gaan je veel en veel meer zult betalen. Het is dus zeker de moeite waard om dit e-book eens te overwegen.

Heb Ik Nog Een Risico Als Ik het E-book Aanschaf?

Nee je loopt bij je aanschaf geen enkel risico, je kunt namelijk altijd binnen 30 dagen na je aankoop van het boek je geld terug vragen. Heb je alle tips uit het e-book doorlopen? En vind je het uit eindelijk toch niks? Neem dan contact op met de verkoper van het e-book (klik hiervoor op de blauwe button) en neem contact op met Lisette. Je kunt ook contact opnemen via de website jeliefstehond als je verder nog vragen of opmerkingen hebt.

Conclusie Over Het E-book De Complete Puppy Cursus

Zo dan zijn we na deze lange review aanbeland bij de conclusie van deze review over de complete puppy cursus van Lisette van Eechoud. We hopen dat we de volgende vragen beantwoord hebben en dat je nu een goede keuze kunt maken of je het e-book de moeite waard vind:

 1. Is Lisette van Eechoud betrouwbaar?
 2. Is de complete puppy cursus betrouwbaar?
 3. Wat kost de complete puppy cursus?

Natuurlijk zijn er nog veel en veel meer dingen die we behandeld hebben in deze review, Mocht je echter nog een vraag hebben? Laat dan zeker even een reactie voor ons achter. Vaak reageren wij dezelfde dag nog terug met een passend antwoord op je vraag. Klik NU hieronder om aan de slag te gaan met de puppy cursus.

Ga Naar De Complete Puppy Cursus

2 gedachten over “De Complete Puppy Cursus Review Lisette van Eechoud”

Plaats een reactie