C-Date.nl Review & Ervaringen Is Deze Datingsite Betrouwbaar?

C-Date.nl Review & Ervaringen. Vandaag gaan we weer een nieuwe datingsite onder de loep nemen. En deze keer is dit de website van C-Date.nl. We gaan onder andere bekijken wat de kosten van deze datingsite zijn, en we bekijken of je echt een date kunt scoren via deze website. Mocht je trouwens zelf een mening over deze website hebben, plaats dan zeker even een reactie onder dit artikel. Zo weten andere bezoekers ook direct waar ze aan toe zijn. Als je trouwens op een snelle manier datingwebsites wilt vergelijken. Probeer dan zeker onze tool eens. Klik hieronder op de blauwe link om naar de website van C-Date te gaan.

JA IS GOED LAAT MIJ MAAR EENS ZIEN OF IK VIA DEZE WEBSITE EEN DATE KAN SCOREN (KLIK HIER)

C-Date.nl Review & Ervaringen

Casual dating dat is waar C-Date.nl om bekend staat. Volgens de website zelf kan je hier terecht voor een spannende date. Maar is dit ook echt zo? Op de website zelf zien we een aantal statistieken, zo zouden er dagelijks 25.000 nieuwe leden zich aanmelden, zitten er 48% mannen

en 52% vrouwen op de website, er worden maar-liefst 10.000 berichten per dag verstuurd en heb je een kans van 72% op slagen via C-Date. Het enige wat ons een beetje aan de hoge kant lijkt is het aantal aangemelde leden wat er dagelijks bij komt maar goed dit is een bijzaak.

C-Date.nl Review & Ervaringen

Wat Is C-Date.nl?

Goed laten we eerst eens bekijken wat C-Date.nl is. Meer dan gewoon een nacht en maak je date speciaal valt op de website te lezen. Dit houd dus in dat deze website een erotisch tintje heeft. Je kunt hier volgens de makers dus terecht voor een lekkere en spannende date.

Verderop in dit artikel gaan we bekijken of deze mogelijkheid er ook echt is. We bekijken uiteraard ook de kosten van een premium lidmaatschap. Laten we eerst eens gaan bekijken voor welke doelgroep deze datingsite uitermate geschikt is.

Voor Wie Is C-Date.nl Geschikt?

C-Date.nl is met name geschikt voor de man en vrouw die op zoek zijn naar een leuke en spannende avond. Het is dus niet de ideale website om uiteindelijk een relatie op te vinden. Maar dit kan natuurlijk wel altijd gebeuren, maar in eerste instantie draait het via deze website

alleen om seks. Ben je een man of een vrouw die op zoek is naar een lekkere en spannende date? Dan zou je deze website zeker eens kunnen proberen. Misschien vind je hier wel de ideale en spannende partner van je dromen. Ga er dus voor en maak snel een profiel aan.

Kan Je C-Date.nl Vertrouwen?

Dat is natuurlijk de vraag, Als we het internet moeten geloven en reviews doorlezen zien we wisselende meningen. Er zijn mensen die via deze datingsite een date hebben kunnen regelen. Maar er zijn ook mensen die zeggen dat de website compleet nep is en uit fake profielen bestaat.

Ik vraag me dan af, waarom kan een website dan zo lang in de lucht blijven als het allemaal compleet nep is? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat mensen een negatieve review plaatsen omdat ze niet snel genoeg gevonden hebben wat ze zochten. We zijn dus erg benieuwd of JIJ via deze datingsite een date hebt kunnen regelen, laat het ons weten via het reactie formulier!

Bekijk C-Date.nl NU (KLIK HIER)

Welk Bedrijf Zit Er Achter De Website C-Date.nl?

Het is altijd vrij lastig om achter de bedrijfsgegevens van een datingsite te komen, zouden ze dit nou doen omdat ze iets te verbergen hebben of niet? Uiteindelijk lukt het altijd wel om de bedrijfsgegevens boven water te krijgen maar het is dus soms even een zoekwerk.

In het geval van C-Date.nl kunnen we je melden dat dit bedrijf officieel gevestigd is in Luxemburg. Verder zien we niet echt contactgegevens via de website en is het ook vrij lastig om een contactpagina te vinden. Hou hier dus rekening mee en onderzoek de website goed voordat je besluit om bijvoorbeeld premium member te worden.

Wat Zijn De Mogelijkheden Bij Een Gratis Lidmaatschap Via De Datingsite C-Date.nl?

Waar je altijd een beetje voor moet oppassen zijn de beweringen van het gratis aanmelden bij een datingsite. We hebben het al een aantal keer verteld maar het is zo dat een datingsite ook niet van de lucht kan bestaan. Het zal je dus in de meeste gevallen geld gaan kosten als je echt

van alle functies van de website gebruik wilt maken. Dit is dus in het geval van C-Date.nl niet anders. Er zijn maar een paar functies die je kunt gebruiken bij het aanmelden van een gratis profiel. Onderstaand hebben we deze functies voor je op een (kort) rijtje gezet.

 • Een profiel aanmaken
 • Foto’s bekijken
Wat Zijn De Mogelijkheden Bij Een Betaald Lidmaatschap Via De Datingsite C-Date.nl?

Als je dus echt succes wilt hebben via deze datingservice is het aan te raden om aan de slag te gaan met een betalend lidmaatschap. Maar welke functies kan je na het aanschaffen van een premium lidmaatschap allemaal gebruiken. Onderstaand een overzichtje.

 • Profielen bekijken
 • Foto’s bekijken
 • Meedoen met het fotospel
 • Zien wie je voor het laatst bekeken heeft
 • Bekijken wie er online is
 • Uitgebreide zoekfilter gebruiken
 • Berichten ontvangen en versturen
 • Mensen toevoegen aan je favorieten
 • Je hebt een contactgarantie
Wat Kost Een Premium Lidmaatschap Bij C-Date.nl?

uiteindelijk is het natuurlijk ook wel handig dat je weet wat een premium lidmaatschap bij deze website kost. Wil je trouwens helemaal niet betalen voor een datingsite, bekijk dan eens onze Happy Pancake Review. Deze datingsite is volledig gratis te gebruiken voor mannen en vrouwen. Onderstaand een overzichtje van de kosten bij C-Date.nl

 • Een lidmaatschap van 3 maanden kost: € 39,90 per maand
 • Lidmaatschap van 6 maanden kost € 29,90 per maand
 • Een lidmaatschap van 12 maanden kost € 19,90 per maand
Ik Wil Een C-Date.nl Review Plaatsen, Hoe Kan Ik Dit Doen?

Als je ervaring hebt met deze datingsite dan is het zeker aan te raden om dit te laten weten via onderstaand contactformulier. Je helpt zo eenvoudig andere bezoekers met het maken van de juiste keuze. Misschien twijfelt een bezoeker momenteel nog, en neemt hij/zij een beslissing

door het lezen van je review. Stuur je review dus zeker in door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen na ontvangst je review controleren en bij goedkeuring op de website plaatsen. We wensen je in ieder geval heel veel succes met het vinden van een leuke date!

Conclusie: C-Date.nl Review Wel Of Niet Aanmelden Bij Deze Datingsite?

Onze conclusie is toch wel dat als je van spanning houd je zeker een kans maakt op deze website, als je trouwens heel erg serieus bent raden we je het wel af om je aan te melden bij deze datingsite. Dit komt omdat de meeste leden via deze datingsite op zoek zijn naar

spanning en dus niet in zijn voor een serieuze relatie. Dat is dus wel iets om even rekening mee te houden. Klik nu op de onderstaande link om naar de website te gaan en een profiel aan te maken. We wensen je enorm veel succes met het vinden van de ideale spannende partner.

Bekijk C-Date.nl NU (KLIK HIER)

Plaats een reactie