Blokker Review En Ervaringen | Blokker Aanbiedingen (TIP)

 

De Blokker heeft het grootste assortiment op het gebied van keuken, koken, wonen, huishoudelijk, verzorging en speelgoed. Er zijn meer dan 600 fysieke winkels en ook online groeit blokker enorm. Wij controleren o.a. de service, kwaliteit en delen ervaringen van klanten. Daarnaast delen wij ook de => Actuele Online Aanbiedingen Van Blokker.nl 

Blokker Review En Ervaringen | Blokker Aanbiedingen

Dat Blokker een grote marktspeler is in Nederland wilt niet direct zeggen dat alles perfect is. Aangezien Blokker op het moment Online een grote verandering door maakt, testen wij de online service van Blokker, Of Blokker betrouwbaar is en wat zeggen anderen over Blokker?

LET OP: De webshop van Blokker heeft vaak meer aanbiedingen dan in de fysieke winkels. Ben je van plan om een aankoop te doen, bekijk dan hier welke online aanbiedingen er zijn!

Wat is Blokker?

blokker

Blokker is een Nederlandse keten. Het assortiment van de winkels bestaat uit huishoudelijke artikelen, keuken & koken, wonen en speelgoed.

In 1896 werd de eerste winkel geopend en vanaf 1930 volgde er al snel meer. Het hoogtepunt was in 2015 met 800 winkels.

in 2016 en 2017 zijn er meer dan 100 filialen gesloten waardoor er nu 600 + filialen over zijn. De sluiting heeft met name te maken gehad door de toename in online winkels.

De online wereld in deze branche bestaat uit een groter assortiment en hogere kortingen. Hier hebben ze uiteraard op moeten inspelen.

Daardoor zijn ze nu ook online groots aanwezig. De webshop die is ontwikkeld bevat alle artikelen en meer, die je ook in de fysieke winkels krijgt.

Oprichter van Blokker

De oprichter van Blokker is Jacob Blokker en zijn echtgenote Saapke Kuiper. Vanaf 1900 hebben de 4 zonen van Jacob en Saapke het roer overgenomen.

Sinds eind jaren 90 is Blokker Holding tot stand gekomen waaronder ook de Xenos, Bart Smit, Intertoys en Big Bazaar valt.

Deze uitbreiding heeft in de begin jaren enorm veel winst opgeleverd. Naar mate de jaren verstreken werd deze winst minder en hierdoor zijn verschillende filialen moeten sluiten.

Is Blokker betrouwbaar?

We kunnen bevestigen dat je veilig aankopen kunt doen via Blokker. Zowel in de fysieke winkels als online.

Uiteraard zijn de meningen verdeeld en komen er ook minder goede ervaringen met dit bedrijf naar buiten. Zo kan het voorkomen dat een product beschadigd is, niet wordt geleverd of andere minder goede ervaringen.

Het is dan ook belangrijk om altijd je bon goed te bewaren. Wanneer je online een product aanschaft, ontvang je een bon per mail. Het voordeel hiervan is dat je deze bon niet zult verliezen.

TIP: Mocht je een product in de winkel hebben betaald met je pin, dan is een bankafschrift van het product ook voldoende.

Blokker webshop

De blokker webshop is online actief en heeft een zeer ruim assortiment. Wanneer we de webshop bekijken zien we dat je makkelijk kunt navigeren door het menu.

Er is een zoekfunctie aanwezig waardoor je eenvoudig naar het gewenste product kunt zoeken.

Ook spelen ze in op exclusieve dag aanbiedingen. Wanneer je het product vandaag koopt ontvang je hoge korting. De volgende dag heeft dit product weer de normale prijs.

Ga Naar De Aanbiedingen Pagina Van Blokker

De Blokkerfolder kun je bekijken op de website of laten toe sturen naar je mailadres. Zo ontvang je iedere week de nieuwe blokkerfolder.

Wat claimt de webshop?

Er zijn een aantal claims die webshop belooft zodra je een online bestelling doet. Als klant is het handig om deze claims of servicevoorwaarden te kennen.

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Gratis bezorgd in een van de winkels
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €25,00
  • Kosteloos retour: 30 dagen bedenktijd

De klantenservice

Heb je vragen over je bestelling? Wil je informatie over je bezorging of misschien een klacht indienen? We hebben de meest uitgebreide klantenservice pagina voor je opgespoord.

Maak gebruik van de volgende link en krijg direct contact met de klantenservice: => Kom Direct In Contact Met Blokkerklantenservice

Blokker ervaringen van klanten

Hieronder delen wij een aantal ervaringen van klanten. Deze klanten hebben online producten aangeschaft en vertellen graag hun mening hierover.

Heb je zelf vragen of ervaringen met blokker, laat dan onderaan in deze review een reactie achter.

blokker

We komen vooral positieve ervaringen tegen en een enkele ervaring geeft aan niet tevreden te zijn. Zo is de service niet altijd even optimaal en is de klantafhandeling in de winkel verschillend.

Zo zijn er filialen waar we meerde klachten over lezen. De kans is groot dat het personeel hier niet al te vriendelijk zal zijn geweest.

Daarnaast ontbreekt ook wel eens de werking van een online knop waar je normaal gesproken op zou moeten kunnen klikken.

Het is en blijft natuurlijk mensen werk en zowel in de winkel als online kan er een probleem optreden. Zorg ervoor dat je altijd met een tevreden gevoel de winkel of webshop verlaat.

Verzenden en retourneren

Je hebt hier al het een ander over kunnen lezen. Toch benoem ik het nog even apart, aangezien hier regelmatig vragen over binnen komen.

Wanneer je voor 22:00 een aankoop gaat doen heb je het product de volgende dag in huis. Binnen 30 dagen kun je het product gratis retourneren.

Heb je een product in de fysieke winkel gekocht, dan heb je 30 dagen de tijd om het product terug te brengen.

Dit kan in alle filialen van blokker. Heb je het product met een cadeaukaart betaald krijg je hiervoor contact geld terug tijdens het ruilen.

Mocht je de kassabon niet meer hebben dan is het tonen van een factuur of bankafschrift ook voldoende. Let wel op dat de producten ongeopend en onbeschadigd dienen te zijn.

Blokker aanbiedingen

Tot slot komen we nog terug op de aanbiedingen van Blokker. Wanneer je van plan bent om een nieuwe aankoop te doen, bekijk dan eerst de actuele aanbiedingen.

Dit zijn er meer tegenover de fysieke winkels. Ook is de korting vaak hoger op de webshop. Tevens is het een goed idee om de blokkerfolder te bekijken zodat je exact ziet wat er in de reclame is.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de vragen waar je na opzoek was. Mocht je nog vragen hebben of een ervaring willen delen, doe dit dan onderaan op deze pagina.

Bekijk Hier Alle Aanbiedingen Van Blokker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *