Beste koffiemachine kopen! Volautomatisch of met koffiebonen?

Beste koffiemachine kopen! Goede koffie is belangrijk, bijna alle Nederlanders pakken een lekker bakje koffie als ze uit bed komen. Maar welke koffiemachine is nou de beste? Iedere consument heeft een andere mening, en die meningen/ reviews verzameld Bol.com ook. Wij zetten in dit artikel de beste koffiemachines voor je op een rijtje. Wij hebben onze keuze puur en alleen gebaseerd op de mening van de bestaande klant. Dus welke koffiemachine vinden klanten van Bol.com het beste? We zetten ze in onderstaand overzichtje voor je op een rijtje! Klik hieronder op de button om een overzichtje te zien van alle koffiemachines op Bol.com.

Beste koffiemachines op Bol.com

De beste koffiemachines van dit jaar op Bol.com

onze selectie koffiemachines bestaat dus puur uit een overzicht van koffiemachines die door klanten van Bol.com het beste gewaardeerd zijn. Klanten hebben deze koffiemachine dus al gekocht. Wij hebben er namelijk een hekel aan om zomaar even een lijstje te maken wat nergens op gebaseerd is.

Dit zie je heel vaak terug op andere websites, voordat ik zelf begin met het maken van een artikel kijk ik natuurlijk ook naar mijn concurrenten. en dan vraag ik me vaak af, waarom is dit de beste koffiemachine? Ik geloof meer in het principe van bestaande klanten. Ons overzicht is dus gebaseerd op echte reviews en niet op onzin!

1 De’Longhi Magnifica S ECAM22.110.B  Volautomatische espressomachine

Door deze koffiemachine in huis te halen maak je een perfecte keuze. Zeker als je op zoek bent naar een koffiemachine die de mogelijkheid heeft om 2 Espresso’s tegelijk te zetten. Verder heeft deze koffiemachine nog veel meer gave mogelijkheden.

het apparaat beschikt over een De’Longhi Cappuccinosysteem voor het creëren van het perfecte  melkschuim. Je kunt je dag dus al snel beginnen met een heerlijke cappuccino! Bekijk de mogelijkheden op de website van Bol.com.

2 Siemens EQ.6 Plus s500 TE655203RW – Volautomatische espressomachine

Het fijne aan deze koffiemachine is dat je met één druk op de knop 2 espresso’s kunt zetten, of als je liever een melkspecialiteit zet zoals bijvoorbeeld een cappuccino is dat uiteraard ook in een handomdraai geregeld.

Verder is de hoeveelheid melk en koffie bij deze machine eenvoudig aan te passen, je kunt dus naar smaak de hoeveelheid melk en koffie bepalen. Verder heb je de mogelijkheid om twee favoriete recepten op te slaan! Bekijk snel alle mogelijkheden van deze machine op Bol.com. Klik hiervoor hieronder op het plaatje.

3 Philips LatteGo 5400 serie EP5441/50Zet eenvoudig 12 heerlijke koffievariaties van verse bonen

Ga je voor deze koffiemachine? Dan ga je voor een koffiemachine van topkwaliteit. Deze koffiemachine heeft de mogelijkheid om maar-liefst 12 koffie variaties voor je te maken. Verder heb je de mogelijkheid om nog meer smaak aan je koffie toe te voegen door een extra koffieshot toe te laten voegen.

Deze koffiemachine heeft letterlijk alles in huis om ervoor te zorgen dat je echt een perfect kopje koffie kunt drinken. Hij zorgt onder andere voor de perfecte tempratuur van je koffie, Hij heeft 12 standen voor het malen van je bonen, Je kunt tot 4 gebruikersprofielen instellen zodat je elke keer weer eenvoudig kunt genieten van je koffie.

Volautomatische koffiemachines

De meeste mensen onder ons zullen uiteindelijk dus kiezen voor een volautomatische koffiemachine. We houden  nou eenmaal van makkelijk en snel. Verder zijn wij Nederlanders dol op lekkere koffie en vinden het dus echt belangrijk dat we een goede koffie kunnen drinken. 

Hierboven heb je al een fijne top 3 gezien van koffiemachines die er echt uit springen, uiteraard is het mogelijk om zelf ook nog even een kijkje te nemen op Bol.com. Je kunt zo eenvoudig bepalen welke koffiemachine er bij jou uit springt. We raden je aan om de filter even op beoordeling te zetten. Zo zie je snel welke koffiemachines als beste uit de bus komen.

Koffiemachine met bonen

Waar we er voorheen met zijn allen voor kozen om voor een Senseo te gaan, moet ik er nu eerlijk gezegd echt niet meer aan denken om een bakje Senseo koffie te drinken. Heel af en toe kom je nog wel eens bij visite die nog een Senseo hebben staan. Maar dan wordt je er weer snel aan herinnert hoe fijn het is om een koffiemachine met bonen te hebben.

De koffie smaakt niet alleen beter, nee je hebt ook vaak de mogelijkheid om meerdere soorten koffies te kunnen zetten. Denk bijvoorbeeld aan een cappuccino, latte macchiato, espresso of andere lekkere koffie variatie. En als je er dan ook nog een lekkere koffiesiroop bij koopt is het natuurlijk helemaal af.

Waar op letten bij het kopen van een koffiemachine?

Ik kan echt mega veel dingen gaan opnoemen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe koffiemachine. Echter begint het kopen van een nieuwe koffiemachine eigenlijk bij de zoektocht, van welke koffie hou jij? Drink je elke ochtend een gewoon bakje koffie? Of vind je het misschien ook lekker om af en toe eens een cappuccino te drinken?

Verder is het ook best belangrijk om van te voren alvast een budget in je hoofd te houden. Zo kan je bekijken of de koffiemachine die je in gedachten had ook echt binnen je budget valt. onderstaand hebben we de belangrijkste dingen waar je op (kunt) letten voor je op een rijtje gezet. Veel succes met het maken van de juiste keus.

1 Welk merk wil je en welk type koffie vind je lekker?

Nou is het letten op een bepaald merk niet het belangrijkste wat je kunt doen, echter zijn er wel merken die eruit springen als het gaat om het kiezen van een koffiemachine. Zelf hebben we bijvoorbeeld een Philips volautomatische koffiemachine die letterlijk alles kan. (zelfs thee zetten) Dus Philips heeft bij mee zeker een streepje voor.

Daarnaast is het ook belangrijk om te bekijken welk soort koffie je drinkt. Hou je alleen van gewone koffie? Dan kan je het ook met een wat simpelere versie koffiemachine af. Drink je graag verschillende koffie variaties? Dan zal je moeten gaan voor een wat duurdere koffiemachine.

2 Type koffievulling en melk opschuimmethode 

Zoals net al een beetje aangegeven kan je voor de wat simpelere machines gaan, kies dan voor gemalen koffie. Dit ben je misschien al heel je leven gewend? Wil je de wat luxere koffie dan kies je voor een koffiemachine die je kunt vullen met koffiebonen. Onze tip, de koffie met koffiebonen is een stuk lekkerder van smaak.

Wil je je koffie nog lekkerder maken, dan kan je voor een koffiemachine gaan met een melkopschuimer. Je kunt dan in een handomdraai de lekkerste koffies zetten vanuit je eigen keuken. Heb je al keuzestress? 

3 Onderhoud en reiniging + Voorkeursinstellingen

Er is echt niet normaal zoveel keuze als het gaat om het uitkiezen van een koffiemachine. Zo heb je bijvoorbeeld machines die zelfstandig ontkalken, met waterfilter, een uitneembare zetgroep, het melksysteem automatisch reinigen of met vaatwasbestendige onderdelen.

Verder heb je bij veel machines ook de mogelijkheid om voorkeursinstellingen in te stellen. Je kunt dan bijvoorbeeld aangeven hoeveel koffie en melk je in je beker wilt, de verhoudingen aanpassen en deze opslaan. Bekijk dus van te voren goed waar je naar op zoek bent.

4 Aantal kopjes per zetbeurt + Prijs

Ben je met zijn tweeën? Dan vind je het waarschijnlijk ook wel fijn om direct twee kopjes koffie te kunnen zetten. Houd hier dus ook zeker even rekening mee als je van plan bent om een nieuwe koffiemachine aan te schaffen.

Verder moet je zoals eerder besproken ook op de prijs letten. Wij kunnen natuurlijk niet zien hoe dik je portemonnee is. Bepaal dit dus van te voren, en bekijk dan welke koffiemachine het beste bij je past.

5 Lees reviews 

De belangrijkste tip hebben we voor het laatst bewaard, lees reviews van klanten! Op Bol.com kan je dit heel eenvoudig doen door in de zoekbalk koffiemachines in te toetsen. Klik hierna de filter op beoordeling.

Je kunt vervolgens de reviews van klanten doornemen, je ziet ook de koffiemachines die de meest positieve reviews hebben. Ga dus snel aan de slag met het uitzoeken van je koffiemachine! Wij wensen je succes met het maken van de juiste keuze!

Beste koffiemachines op Bol.com

Bekijk ook onderstaande onderzoeken

  1. Wat zijn de beste draadloze oordopjes?
  2. Wat is de beste telefoonhouder voor in de auto?

Plaats een reactie