Beste draadloze oordopjes 2021 kopen? Kies je voor Samsung JBL of Apple?

Beste draadloze oordopjes 2021 kopen? Kies je voor Samsung of JBL? Dat is uiteraard de vraag als je op zoek gaat naar de beste draadloze oordopjes. In het begin toen ik al die jongeren met draadloze oordopjes zag lopen dacht ik echt, doe even normaal. Ik vond het er niet echt fraai uit zien en dacht eigenlijk doe niet zo stoer. (Ik heb ze nu zelf ook hoor) Vandaag ga ik je meenemen door de verschillende mogelijkheden die er zijn op dit gebied. Wat zijn nu de beste draadloze oordopjes van 2021? Klik hieronder op de link om de beste oordopjes van 2021 te bekijken.

=> JA! Ik wil de beste draadloze oordopjes van 2021 kopen en (KLIK NU HIER) om naar Bol.com te gaan.

Inhoudsopgave:

Draadloze oordopjes

Draadloze oordopjes kopen kan nog best wel een opgave zijn, dit komt omdat er tegenwoordig zoveel verschillende oordopjes op de markt zijn dat je niet meer zo snel weet wat je nu precies moet kiezen. Welk merk draadloze oordopjes wil je bijvoorbeeld aanschaffen, kies je voor Samsung, JBL of voor de Apple Airpods? Dit is een lastige keuze als je niet weet waar je moet beginnen.

Waar ga je de oordopjes precies voor gebruiken? Zijn ze voor dagelijks gebruik, ga je ermee werken, of gebruik je ze alleen om muziek te luisteren tijdens het sporten? In dit artikel gaan we je meenemen door de mogelijkheden van de draadloze oordopjes, en we laten je zien wat de populairste draadloze oordopjes zijn op Bol.com. Ga je mee op reis door het walhalla van de draadloze oordopjes?.

Beste draadloze oordopjes Samsung

We lopen de verschillende merken eerst maar even langs, om te beginnen: Wat zijn de beste oordopjes van Samsung? Bij onze beoordeling kijken we puur naar wat de Bol.com klant vind. Dus we hebben alleen gelet op de algemene beoordeling van de bestaande klant. Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw keuze uiteindelijk toch op andere draadloze oordopjes valt.

De best beoordeelde draadloze oordopjes van Samsung zijn de Samsung Galaxy Buds. Je ontvangt de oordopjes inclusief draadloze oplaadcase, de oordopjes zijn gemakkelijk te bedienen via de app en ze zijn geschikt voor Android en iOS. Het grootste voordeel is denk ik nog dat ze een batterijduur hebben van gemiddeld 6 uur. (Check ze hieronder)

Beste draadloze oordopjes Samsung

Bekijk Deze Oordopjes Op Bol.com

Beste draadloze oordopjes JBL

Zoals we al vertelde is het echt lastig kiezen als je niet zoveel verstand hebt van draadloze oordopjes. Welk merk moet je nou eigenlijk nemen? We proberen je via dit artikel uit de brand te helpen, en je een beetje wegwijs te maken in de verschillende soorten draadloze oordopjes. Laten we eens gaan kijken naar de draadloze oordopjes van JBL

Als we op Bol.com gaan kijken zien we dat de JBL Live Pro+ draadloze oortjes als best beoordeeld uit de bus komen. De draadloze oordopjes beschikken over noise cancelling, ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en ze hebben een batterijduur van maar-liefst 28 uur. Check hieronder de andere voordelen van deze gave draadloze oordopjes.

beste draadloze oordopjes JBL

Bekijk Deze Oordopjes Op Bol.com

Beste draadloze oordopjes Apple

Wie kent ze niet, de draadloze oordopjes van Apple. Als je de prijs van deze oordopjes ziet, en je zou niet weten dat het Apple assortiment zo goed is zou je direct omkeren en op zoek gaan naar andere draadloze oordopjes. Maar wij weten wel beter, de kwaliteit van de draadloze oordopjes van Apple is gewoon steengoed.

Als we gaan bekijken wat dan de populairste draadloze oordopjes van Apple zijn, dan komen we uit bij de Apple Airpods 2. Deze oordopjes zijn draadloos en hebben een microfoon en ze zijn geschikt om dagelijks te gebruiken. Eigenlijk zijn deze draadloze oordopjes van Apple voor alle soorten bezigheden op een dag geschikt. Dit mag ook wel voor deze prijs. Check hieronder de beste prijs op Bol.com

Beste draadloze oordopjes Apple

Bekijk Deze Oordopjes Op Bol.com

Draadloze oordopjes kopen? Waar ga je ze voor gebruiken?

Als eerste is het belangrijk dat je voor jezelf gaat bepalen waarvoor je de draadloze oordopjes gaat gebruiken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je de oortjes gaat gebruiken voor tijdens het sporten, dan moet je ervoor zorg dragen dat je de juiste oordopjes aanschaft die ook echt te gebruiken zijn tijdens het sporten.

Je hebt er helemaal niets aan als je oortjes koopt die tijdens het sporten uit je oren vallen. Je wilt fatsoenlijke oordopjes die ook qua geluid dik in order zijn. Bepaal hieronder waar je de oordopjes allemaal voor wenst te gebruiken, en baseer daar je keuze op. Hierna gaan we de verschillende opties van de draadloze oordopjes met je bespreken.

Draadloze oordopjes voor sport & Hardlopen

Als je heel vaak bezig bent met sporten, of dit nu hardlopen is of een andere sport, hou hier dan rekening mee voordat je een aankoop gaat doen. Niets is namelijk zo vervelend dan dat je draadloze oordopjes tijdens het sporten uit je oor vallen. Je kunt dan veel beter kiezen voor oortjes van top kwaliteit waarvoor je één keer goed in de portemonnee moet, dan dat je oortjes koopt van slechte kwaliteit.

Je kunt via Bol.com heel eenvoudig aanvinken dat je de draadloze oordopjes gaat gebruiken om te sporten. Je krijgt dan alleen de draadloze oordopjes te zien waarmee je kunt sporten. Gebruik hiervoor de filter op Bol.com. Vergeet ook zeker niet om even de reviews door te nemen.

Draadloze oordopjes om mee te bellen en werken

Ben je heel veel aan het bellen voor je werk? Dan is het belangrijk dat het geluid van je draadloze oordopjes echt in topvorm is. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de draadloze oordopjes. Verbinden ze bijvoorbeeld goed met je telefoon? Hebben de draadloze oordopjes een lange batterijduur?

Dit zijn natuurlijk hele belangrijke dingen waar je op moet letten. Je hebt er namelijk niets aan dat je na een uur met lege oortjes zit. Selecteer de filter op Bol.com om ervoor te zorgen dat je de juiste draadloze oordopjes in huis haalt. Wij wensen je alvast heel veel succes met het maken van de juiste keuze.

Check Oortjes Om Mee Te Bellen

Draadloze oordopjes voor dagelijks gebruik

Ben je van plan om je draadloze oordopjes dagelijks te gebruiken? Dan raden we je aan om voor oordopjes te gaan die een lange batterijduur hebben. Let hier dus ook op voordat je een aankoop doet. Daarnaast is het belangrijk dat je kiest voor draadloze oordopjes die sterk zijn. Je kunt daarom dus het beste kiezen voor oordopjes van goede kwaliteit.

Je betaald dan één keer een redelijk bedrag, maar je weet dan in ieder geval wel dat je oordopjes hebt die lang genoeg mee gaan. Check de filter op Bol.com en geef hierin aan wat je wensen zijn. Vergeet ook zeker niet om even de reviews door te nemen. Zo zie je in één oogopslag of de draadloze oordopjes goed of slecht beoordeeld worden.

Draadloze oordopjes voor onderweg of om mee te reizen

Ben je op zoek naar de beste draadloze oordopjes voor onderweg of om mee te reizen? Dan raden we je ook weer aan om te kiezen voor oordopjes met een lange batterijduur. Een reis kan immers best een poosje duren, zeker als je iemand bent die vaak in het buitenland is. Kies in dit geval dus ook weer voor stevige oordopjes van goede kwaliteit.

Je hebt verder uiteraard de mogelijkheid om voor veel meer extra opties te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan draadloze oordopjes die waterbestendig zijn, dit is heel handig als je veel buiten aan het werk bent. Of misschien wil je wel draadloze oordopjes die te bedienen zijn met een afstandsbediening. Er is heel veel mogelijk als het gaat om opties en mogelijkheden.

Welke opties zijn er bij het kopen van draadloze oortjes?

Bij elk artikel wat je aanschaft heb je natuurlijk een hoop mogelijkheden. Het is belangrijk dat je voor jezelf onderzoekt welke opties je belangrijk vind. Dus wat moeten de draadloze oordopjes allemaal kunnen? Wil je bijvoorbeeld draadloze oortjes die tegen water kunnen? Of maakt dit niet uit?

Wil je draadloze oordopjes met afstandsbediening, of met een uitstekende accuduur? Wij zetten onderstaand in ieder geval alle opties die er mogelijk zijn voor je op een rijtje. Dan weet je in ieder geval van te voren wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. En nogmaals, je kunt beter één keer een investering doen in goede draadloze oordopjes dan dat je oortjes koopt van slechte kwaliteit.

draadloze oordopjes

1 Waterbestendige Draadloze oordopjes

Als je veel buiten bent is het belangrijk dat je kiest voor draadloze oordopjes die waterbestendig zijn. Je kunt voor deze oordopjes kiezen als je veel aan het sporten bent, of veel buiten aan het werk bent. En aangezien we in Nederland wonen is het sowieso geen overbodige luxe om aan draadloze oordopjes te denken die tegen water

kunnen. Zoals al een aantal keer benoemd, is het ook aan te raden om altijd even te kijken naar de reviews, wat schrijven bestaande klanten over een artikel. Koop niet zomaar wat, maar onderzoek eerst waarom een artikel veel verkocht word.

2 Muziek bedienen via een afstandsbediening

Ben je een echte muziekfanaat? Luister je de hele dag naar Spotify? Dan is het aan te raden om draadloze oordopjes te kopen waarbij je de muziek kunt bedienen door-middel van een afstandsbediening.

Je hoeft dan niet steeds je telefoon uit je broekzak te halen om bijvoorbeeld het volgende nummer te beluisteren. Check van te voren even goed of je draadloze oordopjes deze mogelijkheid hebben, en lees ook weer de reviews even door.

3 Met microfoon

Lekker met elkaar videobellen, dit is tegenwoordig toch wat we allemaal met elkaar doen? Als je tegenwoordig niet beschikt over de mogelijkheid om met Whatsapp te bellen kijken ze je raar aan. Kies dus altijd voor de mogelijkheid om draadloze oordopjes te kopen met microfoon.

Dit zorgt ervoor dat je je handen lekker vrij kunt houden voor andere dingen, en toch lekker met elkaar kunt bellen. Vergeet ook hier weer niet om even te bekijken welke oordopjes de beste zijn. Je kunt dit zien door de filter op Bol.com in te stellen. Wij wensen je alvast heel veel succes met het maken van je keuze.

Check (HIER) De Beste Draadloze Oordopjes

4 Met ingebouwde MP3 speler

Al je favoriete liedjes lekker mee nemen als je gaat sporten? Kies dan voor draadloze oordopjes met ingebouwde MP3 speler. Persoonlijk zou ik niet meer voor deze optie kiezen omdat je tegenwoordig eenvoudig al je muziek eenvoudig kunt streamen via Spotify of een andere muziekdienst.

Voor een relatief laag bedrag per maand kan je dus eenvoudig muziek luisteren. Mocht je al een hoop liedjes op een MP3 speler hebben staan? Dan kan het misschien wel handig zijn om van deze optie gebruik te maken.

5 Draadloze oortjes met Bluetooth verbinding

Dit is uiteraard een must! Je wilt dat je draadloze oordopjes snel en eenvoudig verbinding maken via Bluetooth. We leven in een wereld waarin we weinig tijd hebben, alles verloopt ongeveer online en je hebt gewoon goede oordopjes nodig.

Daarom is het  ook belangrijk dat je kiest voor oordopjes die van goede kwaliteit zijn. Je betaald dan één keer een hoog bedrag, maar je zult veel langer profijt hebben van de draadloze oordopjes. Kies dus altijd oortjes uit die je kunt verbinden met bluetooth. Je kan deze optie eenvoudig instellen via de filter op Bol.com.

6 In ear of on ear?

Welke oordopjes moet je nu eigenlijk kopen? Je hebt tegenwoordig zoveel keus dat het bijna niet te doen is om de juiste draadloze oordopjes aan te schaffen. Kies je voor oortjes die je (in ear) dus volledig in je oor draagt. Of kan je beter gaan voor draadloze oortjes die je (on ear) draagt? dus op je oren.

Wij willen je als advies geven om gewoon te kiezen wat voor jouw het lekkerst zit, dit kan je dus gewoon het beste even uittesten. Koop dus niet zomaar wat, test eerst even uit of de draadloze oordopjes van je keuze wel lekker zitten.

Beste draadloze oordopjes

7 Draadloze oordopjes met of zonder noise cancelling?

Noise cancelling zorgt ervoor dat je geen last hebt van storende omgevingsgeluiden. Dit is heel handig als je je bijvoorbeeld goed moet concentreren bij bijvoorbeeld het sporten en geen rare geluiden tussendoor wenst.

Deze optie zou ik dus zeker overwegen als je vaak in luidruchtige omgevingen bent, en wilt voorkomen dat je hier last van hebt. Check ook hier van te voren even de filter op Bol.com en lees de reviews. Zo kan je makkelijker bepalen welke draadloze oordopjes de beste zijn.

8 welk merk draadloze oordopjes kiezen?

Het merk draadloze oordopjes in in eerste instantie niet het belangrijkste waar je op moet letten bij het aanschaffen van draadloze oortjes. Ik zou me persoonlijk meer bezig houden met de kwaliteit van de oordopjes.

Dus in het kort: Koop je draadloze oordopjes van goede kwaliteit? En wat vertellen andere klanten over de oortjes die jij in gedachten hebt aan om aan te schaffen? Lees reviews, verdiep je in de gebruikerservaring van andere mensen. Als laatste zou ik kijken naar het merk.

9 Welke kleur oortjes vind je het mooist?

Dit is uiteraard ook één van de laatste dingen waar ik op zou letten bij het aankopen van draadloze oordopjes. Nou kan het uiteraard zo zijn dat jij wel iemand bent die veel waarde hecht aan de kleur van de oortjes, maar persoonlijk zou ik hier in eerste instantie niet zo op letten.

Check bijvoorbeeld eerder hoe de geluidservaring van de draadloze oordopjes is, of check of de draadloze oortjes geschikt zijn voor zowel Android telefoons als Apple telefoons. En uiteraard zou ik het ook een stuk belangrijker vinden om de accuduur te checken.

Bekijk Draadloze Oordopjes (KLIK)

10 Draadloze oordopjes met een lange accuduur 

Als je veel onderweg bent is het van uitermate belang dat de accuduur van je draadloze oordopjes goed is. Je wilt bijvoorbeeld niet dat als je net een paar uur in de trein zit dat je accu ineens leeg is en dat je niet meer kunt luisteren naar je favoriete muziek.

Check dus altijd even hoe lang de accu mee gaat, je kunt deze informatie altijd vinden in de omschrijving bij het artikel op Bol.com. Wij wensen je alvast heel veel succes met het maken van de juiste keuze.

De beste draadloze oordopjes kopen? Hier moet je op letten

Je weet inmiddels al een hoop van draadloze oordopjes, we gaan nu met je doornemen wat de belangrijkste dingen zijn waar je op moet letten bij het kopen van draadloze oordopjes. Je weet dan van te voren wat de belangrijkste dingen zijn waar je op moet letten voordat je een aankoop doet.

Persoonlijk vind ik dat de kwaliteit van de draadloze oordopjes echt top moet zijn, dit wil zeggen dat het geluid dik in orde moet zijn, het verbinden moet soepel gaan en de batterijduur moet ook wel oké zijn. Als je de draadloze oordopjes lang draagt is het misschien ook wel aan te raden om op het draagcomfort te letten.

1 Lees reviews over draadloze oordopjes

Dit is echt de belangrijkste tip die we je mee kunnen geven. Voordat je iets koopt online is het belangrijk dat je eerst de reviews van bestaande klanten doorneemt. Dit kan je eenvoudig doen door de beoordelingen te lezen op de website van Bol.com.

Zie je hier niet heel veel reviews staan? Dan kan je altijd nog de merknaam + review in Google zoeken om er achter te komen of een artikel voldoet aan je wensen. Klanten zullen je namelijk (bijna) altijd de waarheid vertellen over een bepaald artikel. Lees dus eerst de reviews en besluit daarna of de draadloze oordopjes nog steeds naar wens zijn.

Draadloze oordopjes JBL

2 Android of Apple draadloze oordopjes? 

Heb je een Android telefoon? dan is het verstandig om draadloze Android oordopjes te kopen, beschik  je over een Iphone? Dan is het aan te raden om voor de Apple draadloze oordopjes te gaan. Echter is het wel zo dat niet iedereen over het budget beschikt om dure draadloze oordopjes te kopen.

Let er bij het aanschaffen van goedkopere draadloze oordopjes in ieder geval op dat je ze kunt verbinden met je telefoon. Er zijn namelijk genoeg draadloze oordopjes op de markt die geschikt zijn voor Android telefoons en Apple telefoons.

3 Kwaliteitsklasse en budget voor je draadloze oordopjes

Check ook de kwaliteitsklasse van je draadloze oordopjes voordat je een aankoop doet, je kunt uiteraard het beste eerst even naar  het budget kijken wat je beschikbaar hebt voor draadloze oordopjes. Je kunt daarna pas bepalen welke kwaliteitsklasse oordopjes je kunt aanschaffen.

Kies je voor topklasse oortjes of middenklasse oordopjes? Onze tips is om één keer een redelijk bedrag uit te geven aan draadloze oordopjes om ervoor te zorgen dat je goede kwaliteit oortjes in huis haalt. Bij het kopen van mindere oortjes kan de verbinding of het geluid van je draadloze oordopjes echt enorm tegenvallen. Let hier dus op.

4 Comfort hoe zitten de draadloze oortjes in je oren

Belangrijk is ook om mee te nemen hoe het draagcomfort van de draadloze oortjes van je keuze is. Vind je dit belangrijk? Dan is het misschien aan te raden om eerst even langs een winkel te gaan. Misschien heb je dan de mogelijkheid om de oortjes eerst even in je oren te doen.

Als je de reviews van te voren even doorneemt bij een artikel dan zal je zien dat het draagcomfort vaak al besproken word. Dus check dit zeker even voordat je besluit om draadloze oordopjes aan te schaffen.

Draadloze Oordopjes Kopen? (KLIK HIER)

Draadloze oordopjes vergelijken? Check eerst de meest gestelde vragen

We hebben nu al heel veel besproken over draadloze oordopjes. Je weet nu waar je op moet letten voordat je een aankoop doet. en je weet welke opties er allemaal mogelijk zijn. We hebben ook nog even voor je gekeken naar welke vragen er nu het meest gesteld worden over draadloze oordopjes.

Onderstaand zullen we al deze vragen voor je op een rijtje zetten zodat je na het lezen van dit artikel echt geen vragen meer hebt, en je dus direct tot aankoop over kunt gaan. Word je vraag niet beantwoord? Laat dan zeker even een reactie achter, wij zullen ons artikel dan aanpassen en je vraag alsnog beantwoorden.

1 Welke draadloze oordopjes zijn het beste?

Hier hebben we niet direct een antwoord op. Welke draadloze oordopjes het beste zijn hangt af van de wensen die je zelf hebt. Welke opties wil je? Waar ga je de draadloze oordopjes voor gebruiken? Welk budget heb je? Dit zijn allemaal dingen die je eerst moet onderzoeken voor dat je kunt bepalen welke oortjes het beste zijn.

Daarnaast is het ook enorm belangrijk om de reviews van bestaande klanten door te nemen. Je kunt zo als snel bepalen welke draadloze oordopjes tot de beste horen. Zet dus eerst voor jezelf op een rijtje welke oordopjes je wenst, welke opties ze moeten hebben, wat je budget is en wat de klantenervaringen zijn van eerdere kopers.

2 Hoe kan je draadloze oordopjes verbinden?

Om je draadloze oordopjes te kunnen verbinden is het belangrijk dat ze aan staan. Zet vervolgens de bluetooth verbinding van je telefoon aan en zorg ervoor dat je oortjes gevonden kunnen worden door je mobiele apparaat. Staan je draadloze oordopjes niet tussen je apparaten op je telefoon? klik dan op zoeken.

Zodra je draadloze oordopjes worden weergegeven kan je verbinding maken met je draadloze oordopjes. Kom je er niet uit? Dan is het aan te raden om even de gebruikershandleiding door te nemen. Hierin kan je eenvoudig lezen hoe je je draadloze oordopjes moet verbinden. Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe oortjes.

draadloze oordopjes verbinden

3 Hoe kan je draadloze oordopjes opladen?

Ook hiervoor is het verstandig om ook even de gebruikershandleiding van je draadloze oordopjes te raadplegen. In de meeste gevallen stop je de draadloze oordopjes in de bijgeleverde oplaadcase, als je de oortjes op de juiste manier in de oplaadcase plaatst zullen de oortjes automatisch beginnen met opladen.

De case kan je in de meeste gevallen weer koppelen aan een usb kabel die je vervolgens in het stopcontact kunt doen. Check dus even de gebruikershandleiding van je draadloze oordopjes om er zeker van te zijn hoe je jouw draadloze oortjes moet opladen.

4 Wat kosten draadloze oordopjes?

De prijs van draadloze oordopjes verschilt enorm. Je hebt draadloze oordopjes in allerlei prijsklasse. Wil je echter oortjes van goede kwaliteit? Dan moet je al snel denken aan een paar honderd euro. Koop je goedkope draadloze oordopjes? Dan kan het voorkomen dat de kwaliteit van je oortjes een stuk minder goed is.

Daarom is het belangrijk om eerst te bekijken welke wensen je hebt. Bekijk welke opties je belangrijk vind, check welk budget je over hebt voor je draadloze oortjes maar bekijk ook waar je de oortjes voor gaat gebruiken. Ga je ermee sporten? Of gebruik je ze alleen om mee te bellen?

5 Welke draadloze oordopjes blijven goed zitten?

Als je echt op zoek bent naar draadloze oordopjes die goed blijven zitten raden we je aan om tussen de sportoordopjes te kijken. Check voordat je iets aanschaft ook zeker weer even de reviews. Je kunt dan eenvoudig bekijken of de draadloze oordopjes van je keuze ook echt goed blijven zitten.

Als tweede heb je natuurlijk ook nog de mogelijkheid om gewoon langs een fysieke winkel te gaan. Je kunt de draadloze oordopjes dan eenvoudig bekijken, en misschien zelfs wel even passen. Kies dus voor de sportoortjes en ga bij twijfel even langs een winkel om te kijken of je de oordopjes ook kunt passen.

Check (HIER) De Beste Oordopjes

6 hoe werken draadloze oordopjes?

Draadloze oordopjes zijn te verbinden via bluetooth. Je kunt de oordopjes dus eenvoudig verbinden met je telefoon. Je hebt hierna de mogelijkheden om lekker te bellen of muziek te luisteren via je mobiele telefoon. En het voordeel is natuurlijk ook dat je geen last hebt van bedrading wat eigenlijk alleen maar in de weg zit.

We raden je wel aan om even te kijken welk besturingssysteem je op je telefoon hebt. Maak je gebruik van Android? Kies dan ook voor Android oordopjes. Maak je gebruik van een Apple apparaat? Gebruik dan ook Apple draadloze oordopjes. Dit zorgt ervoor dat de verbinding in bijna alle gevallen beter verloopt.

7 Welke draadloze oordopjes kopen om te sporten?

Als je van plan bent om te gaan sporten met je draadloze oordopjes, kies er dan ook voor om te gaan voor sportoordopjes. Deze draadloze oordopjes zijn ervoor gemaakt om mee te sporten. Als je de verkeerde oordopjes koopt kan het zo zijn dat ze niet echt goed blijven zitten.

De draadloze oordopjes kunnen dan eenvoudig uit je oren vallen tijdens het sporten en dit is één van de dingen die je uiteraard absoluut niet wilt. Check dit dus van te voren even goed, dit zorgt ervoor dat je de juiste draadloze oordopjes om mee te sporten in huis haalt.

8 Welke draadloze oordopjes kopen om mee te bellen?

Ben je veel aan het bellen? Dan is het wel belangrijk dat de verbinding van je draadloze oordopjes dik in orde is. Uiteraard is het ook belangrijk dat je goed let op de geluidskwaliteit van de draadloze oordopjes. Hoe kan je hier het beste achter komen? Lees reviews van bestaande klanten en selecteer in de filter van Bol.com wat je wensen zijn.

Let ook op de accuduur van je draadloze oordopjes, zeker als je heel veel belt (voor bijvoorbeeld je werk) Dan is het gewoon heel belangrijk dat je draadloze oordopjes aanschaft met een redelijk lange accuduur. Stel dus van te voren even goed de filter in.

(KLIK HIER) Voor Draadloze Oordopjes

9 Welke draadloze oordopjes kopen voor de Iphone?

Heb je een Iphone? Dan raden we je aan om draadloze oordopjes te kopen die ook echt geschikt zijn voor Apple apparaten. Heb je een Android telefoon? Dan raden we je ook aan om Android oortjes aan te schaffen. Dit werkt gewoon een stuk lekkerder. Het verbind makkelijker en ze zijn gemaakt voor het type apparaat wat je al hebt.

Heb je niet zoveel geld te besteden? Dan kan je uiteraard altijd nog kiezen om wat goedkopere draadloze oordopjes in huis te halen. Kies dan voor draadloze oordopjes die je kunt koppelen aan zowel Android en Apple apparaten.

10 Welke draadloze oordopjes kopen voor het hardlopen?

Als je vaak gaat hardlopen met draadloze oordopjes, kies dan ook echt voor de sport oordopjes. Deze oordopjes zijn er namelijk voor gemaakt om goed te blijven zitten. Test ze van te voren ook even uit, en lees reviews van klanten die al draadloze oordopjes hebben gekocht om mee hard te lopen.

Je kunt zo op een eenvoudige manier bekijken welke draadloze oordopjes goed zijn, en dus ook direct een goede keuze maken. Check Bol.com voor de beste draadloze oordopjes van 2021. Onderstaand zullen we een top 10 voor je online zetten van best beoordeelde draadloze oordopjes. Wij wensen je alvast succes met het maken van je keuze.

Onze Top 10 Best beoordeelde draadloze oordopjes van 2021

Je hebt nu echt mega veel geleerd over draadloze oordopjes, als je dit artikel nog steeds aan het lezen bent, dan ben je echt een held! Onderstaand zullen we onze top 10 van meest gewaardeerde draadloze oordopjes nog even met je delen. Zo krijg je een beetje een beeld van wat er populair is.

Je kunt door het doornemen van onze top 10 waarschijnlijk makkelijker een keuze maken. We baseren onze top 10 op beoordelingen die geplaatst zijn op Bol.com. Het zijn dus echte beoordelingen van klanten die de draadloze oordopjes al gekocht hebben.

1 Apple Airpods 2 met draadloze oplaadcase 

1 Apple Airpods 2 met draadloze oplaadcase 

 • topklasse draadloze oordopjes
 • earbuds met microfoon
 • geschikt voor dagelijks gebruik, sporten werken
 • accuduur: 24 uur
 • bluetooth 5.0

=> Bekijk deze draadloze oordopjes op Bol.com (KLIK HIER)

2 Apple Airpods 2 met reguliere oplaadcase

2 Apple Airpods 2 met reguliere oplaadcase

 • topklasse draadloze oordopjes
 • earbuds
 • met microfoon
 • geschikt voor dagelijks gebruik, reizen sporten of werken
 • accuduur 24 uur
 • bluetooth 5.0

=> Bekijk deze draadloze oordopjes op Bol.com (KLIK HIER)

3 Aftershokz Aeropex – Bone conduction oordopjes met bluetooth 

3 Aftershokz Aeropex - Bone conduction oordopjes met bluetooth 

 • ideaal om mee te sporten
 • volledig waterdicht
 • via bluetooth te verbinden
 • accuduur van 8 uur
 • bluetooth 5.0

=> Bekijk deze draadloze oordopjes op Bol.com (KLIK HIER)

4 EarHackz Spartan – Draadloze In-ear Bluetooth Sport Oordopjes – Voor hardlopen of fitness

4 EarHackz Spartan - Draadloze In-ear Bluetooth Sport Oordopjes - Voor hardlopen of fitness

 • ideaal voor hardlopen of een andere sport mee te beoefenen
 • in-ear
 • batterijduur 7 uur
 • bluetooth 5.0
 • laag geprijsd

=> Bekijk deze draadloze oordopjes op Bol.com (KLIK HIER)

5 Apple Airpods Pro

Apple Airpods pro

 • Topklasse draadloze oordopjes
 • in-ear oordopjes
 • draadloos en met noise cancelling 
 • met microfoon
 • batterijduur 24 uur 
 • bluetooth 5.0

=> Bekijk deze draadloze oordopjes op Bol.com (KLIK HIER)

6 Rolfstone Neo Kleinste Volledig Draadloze Oordopjes Met oplaadcase USB-C Touch buttons Bluetooth 5.0

Rolfstone Neo Kleinste Volledig Draadloze Oordopjes Met oplaadcase USB-C Touch buttons Bluetooth 5.0

 • middenklasse draadloze oordopjes
 • in-ear
 • draadloos met microfoon
 • geschikt voor dagelijks gebruik
 • batterijduur: 24 uur
 • bluetooth 5.0
 • één van de kleinste draadloze oordopjes met oplaadcase

=> Bekijk deze draadloze oordopjes op Bol.com (KLIK HIER)

7 Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds

 • middenklasse
 • in-ear
 • draadloos met microfoon
 • geschikt voor dagelijks gebruik
 • batterijduur 6 uur
 • bluetooth 5.0

=> Bekijk deze draadloze oordopjes op Bol.com (KLIK HIER)

8 Aftershokz AIR – Bone conduction oordopjes met bluetooth

8 Aftershokz AIR - Bone conduction oordopjes met bluetooth

 • middenklasse draadloze oordopjes
 • bone-conduction
 • draadloos
 • met microfoon, geschikt voor dagelijks gebruik
 • batterijduur: 6 uur
 • bluetooth 4.2

=> Bekijk deze draadloze oordopjes op Bol.com (KLIK HIER)

9 Sonume Mini Volledig draadloze oordopjes  In ear – Bluetooth 5.0 Waterproof Lange batterijduur

9 Sonume Mini Volledig draadloze oordopjes  In ear - Bluetooth 5.0 Waterproof Lange batterijduur

 • basisklasse
 • in-ear
 • draadloos met microfoon
 • geschikt om mee te sporten
 • batterijduur: 4.5 uur 
 • bluetooth 5.0

=> Bekijk deze draadloze oordopjes op Bol.com (KLIK HIER)

10 EarHackz Titan – Draadloze In-ear Bluetooth Sport Oordopjes – Wireless Headset Koptelefoon

10 EarHackz Titan - Draadloze In-ear Bluetooth Sport Oordopjes - Wireless Headset Koptelefoon

 • basisklasse
 • in-ear
 • noise cancelling met microfoon
 • geschikt om mee te sporten
 • batterijduur: 12 uur
 • bluetooth 5.0

=> Bekijk deze draadloze oordopjes op Bol.com (KLIK HIER)

Conclusie: + welke draadloze oordopjes kopen?

De conclusie die je na het lezen van dit mega lange artikel kunt trekken is dat het belangrijk is om van te voren te bepalen waar je de draadloze oordopjes voor gaat gebruiken, daarnaast wil je ook weten welke opties je wenst, en welk budget je beschikbaar hebt voor je draadloze oordopjes.

Verder is het echt enorm belangrijk om reviews van bestaande klanten door te nemen. Je kunt hier al heel snel uit opmaken of de draadloze oordopjes van je keuze ook echt de moeite waard zijn om te kopen. Check hieronder alle best beoordeelde draadloze oordopjes op Bol.com. Wij wensen je heel veel succes met het maken van de juiste keuze.

Ga naar Bol.com (KLIK HIER)

Bekijk ook onderstaande artikelen

 1. Wat is de beste mini koelkast van dit jaar?
 2. Welke BBQ kan je het beste kopen?
 3. De beste ventilator kopen? Welke ventilator is het beste?

Plaats een reactie