Beste datingsites van Nederland! Waar moet een goede datingsite aan voldoen?

Beste datingsites van Nederland! Waar moet een goede datingsite aan voldoen? Als je tegenwoordig op zoek gaat naar een date is het best moeilijk om een goede datingsite te vinden. Het is helaas zo dat er een hoop datingsites zijn die gewoon niet goed zijn, of niet te vertrouwen zijn. De eerlijkheid van veel websites is ook ver te zoeken! We gaan je daarom vandaag een aantal tips geven waar je op kunt letten voordat je jezelf aanmeld bij een datingsite. Mocht je alvast willen bekijken welke datingsites er allemaal zijn, klik dan hieronder op de button om alle datingsites te vergelijken.

Vergelijk (HIER) Datingsites

Waar moet een goede datingsite in Nederland aan voldoen?

We zullen je in dit artikel tips geven waar je op moet letten voordat je jezelf inschrijft bij een datingsite. Allereerst is het belangrijk dat je let op de kosten die je moet maken bij een datingsite. Er is namelijk (bijna) geen website op het internet te vinden waar je jezelf gratis kunt aanmelden en ook echt gratis op zoek kunt gaan naar een date.

Meestal is de inschrijving gratis, maar om verder te kunnen deelnemen aan de website is vaak een premium lidmaatschap nodig. Daarnaast is het ook belangrijk om te letten op de man vrouw verhouding op de datingsite. In de meeste  gevallen zijn er veel meer mannen dan vrouwen lid op de website. Onderstaand geven we je nog wat tips waar je op kunt letten voordat je jezelf aanmeld!

  1. Bekijk de prijzen van een lidmaatschap
  2. Kijk goed naar de man vrouw verhouding voordat je jezelf aanmeld
  3. Bekijk de voorwaarden van een datingsite
  4. Kijk naar de profielfoto’s van de dames, zien ze er nep uit? Dan zijn ze nep!
  5. Krijg je direct heel veel berichten van dames binnen? Dan wordt je bedonderd door moderators/chatdames.
  6. Betaal niet gelijk maar doe eerst onderzoek voordat je jezelf aanmeld.
  7. Blijf de eerste tijd (minimaal 1 week) gratis lid en kijk de kat uit de boom

Beste datingsites van Nederland in 2021

Uiteraard proberen we je een zo goed mogelijk overzicht te geven van wat nu precies de beste datingsites van Nederland zijn. Eerlijk gezegd blijft het voor ons natuurlijk ook moeilijk omdat iedereen een andere mening heeft. Wij hebben met het bepalen van de beste datingsites rekening gehouden met hoe lang een datingsite al bestaat,

het ledenaantal en we hebben rond gekeken op andere websites om te bekijken wat onze concurrenten de beste datingsites van Nederland vonden. We hopen uiteraard dat je wat aan dit overzicht hebt, en we wensen je veel succes met daten.

1 Lexa Grootste datingsite van Nederland

lexa.nl
Lexa is al jaren de meest bekende en grootste datingsite van Nederland. Je kunt bij deze datingsite terecht voor het vinden van je grootte liefde. Lexa heeft volgens ons de meeste profielen, is het bekendst in Nederland en is daarom volgens ons de beste datingsite van Nederland.

Je kunt bij deze website niet alleen maar terecht voor het vinden van een date, je kunt bijvoorbeeld ook naar één van de Lexa events gaan! De kans dat je dan de partner van je dromen gaat vinden is uiteraard nog een stukje groter. Check hieronder de website van Lexa om te bekijken of Lexa iets voor je is.

Vind je date op Lexa.nl

2 Parship de nummer 1 in serieuze relaties

parship.nl
 
Bij Parship.nl kan je zeker terecht als je op zoek bent naar een leuke partner, 1 op de 3 mensen vindt bij deze website zijn partner. (Bron: Parship.nl) Daarnaast is de man vrouw verhouding bij Parship.nl bijna gelijk, hierdoor is het een stuk eenvoudiger om ook echt een match te scoren via deze datingsite.

Parship.nl vindt het daarnaast heel erg belangrijk dat je op zoek gaat naar een serieuze relatie, 76% van de leden is 30 jaar of ouder (November 2021) waardoor je dus al snel een serieuze relatie kunt vinden via deze datingsite. Probeer het zelf en meld je aan bij Parship via de onderstaande button. Wij wensen je alvast heel veel succes!

Ga naar Parship.nl

3 Gayparship.nl de website voor homo’s die een serieuze relatie zoeken

gayparship.nl
 
Gayparship.nl is naast Parschip.nl natuurlijk de beste datingsite als het gaat om homo’s die op zoek zijn naar een fijne relatie. De leden die op deze website zijn aangemeld zijn voor 76% hoog opgeleid, maar-liefst 38% van de leden vindt ook echt een relatie nadat ze lid zijn geweest van deze datingsite.

En 85% van de leden op Gayparship.nl is 30 jaar of ouder. (Bron: Gayparship.nl november 2021) Ook voor deze website geld dus dat het vinden van een relatie op een makkelijke manier te doen is. Ben je serieus? Dan ga je bij Gayparship.nl zeker een relatie vinden. Meld je aan via de onderstaande knop!

Bezoek Gayparship.nl

4 C-date.nl Meer dan alleen een gewone date!

c-date.nl
Bij C-date.nl kan je terecht als je op zoek bent naar meer dan alleen een gewone date. Via deze datingsite is het mogelijk om te daten in style. Er zijn wereldwijd meer dan 36 miljoen mensen lid van deze website, je hoeft je dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze datingsite.

Dagelijks melden zich meer dan 25.00 leden aan, er worden meer dan 10.000 berichten per dag verstuurd en je hebt een kans van 72% dat je ook echt een date scoort via deze website. Meld je dus snel aan via de onderstaande button bij C-date.nl. Wij wensen je alvast heel veel succes toe op de website.

Start (Hier) bij C-date.nl

5 Secondlove.nl voor als je stiekem vreemd wilt gaan

secondlove.nl
Secondlove.nl, als het goed is hoeven we je over deze datingsite niet heel veel meer uit te leggen, dit is een datingsite waar je lid van kunt worden als je op zoek bent naar een tweede liefde. Ben je gehuwd? En zoek je toch wat spanning naast je huidige huwelijk? Dan heb je de mogelijkheid om je bij deze website aan te melden.

Hou er rekening mee dat de kosten van Secondlove vrij hoog zijn, ben je een vrouw? Dan heb je de mogelijkheid om je kosteloos aan te melden. Klik hieronder op de button om naar Secondlove.nl te gaan en je aan te melden.

Ga Naar Secondlove

6 E-Matching.nl Dating voor hoger opgeleiden mensen

E-matching.nl
E-matching.nl is al sinds 1998 actief en mag zich dus ook zeker met trots één van de grootste datingsites van Nederland noemen. Daarnaast richt deze datingsite zich alleen op mensen die een hogere opleiding hebben genoten. Wij vinden ook dat de website helder en transparant is in de kosten die je gaat maken.

De lidmaatschapsgelden staan namelijk gewoon netjes op de homepage. Verder vinden we het ook een pluspunt dat er een telefonische helpdesk actief is voor eventuele vragen. Kortom: Je kan je met een gerust hart aanmelden bij deze datingsite! Klik hieronder op de button om een gratis profiel aan te maken.

Bekijk E-Matching.nl

7 Match4me richt zich ook op hoger opgeleiden mensen

Match4me.nl
Bij Match4me.nl kan je je ook aanmelden als je hoger opgeleid bent. Je kunt na je aanmelding onder andere chatten met andere leden, meedoen aan de quiz of persoonlijke berichten met elkaar delen. Mocht je op zoek zijn naar een fijne partner, dan heb je via deze datingsite zeker de mogelijkheid om ook echt je match te gaan ontmoeten.

Enkele tips om te zorgen dat je ook echt een relatie vind zijn: Wees open en eerlijk, blijf jezelf, doe je niet voor als iemand anders en vul je profiel zoveel mogelijk in. Klik hieronder op de blauwe button om naar Match4me te gaan. Wij wensen je alvast heel veel succes!

Bekijk Match4me.nl

8 50plusmatch.nl De datingsite voor 50plussers

50plusmatch.nl
50plusmatch.nl is een datingsite die zich alleen richt op mensen die 50 jaar of ouder zijn. Door deze doelgroep bij elkaar te brengen ontstaat er sneller een match. 50 plussers zitten vaak niet te wachten op jonge ventjes die steeds maar proberen om een date te regelen.

Kortom: De ideale website voor dames en heren die wat ouder zijn. Meld je dus snel aan via de onderstaande button en ga op jacht naar die fijne partner waar je altijd al naar op zoek was. Uiteraard wensen wij je alvast heel veel succes met daten. Klik hieronder op de button om je in te schrijven.

Ga naar 50plusmatch.nl

9 Ematch.online Voor als je op zoek bent naar een eerlijke datingsite

Ematch.online
Ematch.online is een eerlijke datingsite waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een leuke date. Doordat de profielen handmatig worden gekeurd en gecontroleerd weet je zeker dat je met een eerlijke datingsite te maken hebt. Mocht je echter twijfelen als je op een datingsite bent? Lees dan altijd even de reviews door die je op het internet kunt vinden.

Je hebt dan al heel snel een goed en duidelijk beeld. Vaak is het zo dat je direct kunt zien of een datingsite wel of niet te vertrouwen is. Klik hieronder op de button om naar Ematch.online te gaan en je in te schrijven. Wij wensen je succes met daten.

Meld je aan bij Ematch.online

10 Qupid.nl Voor dat tikkeltje erotisch contact

qupid.nl
Bij Qupid.nl kan je terecht als je op zoek bent naar een erotische date. Zij richten zich dus meer op mensen die echt op zoek zijn naar iets spannends. Wat ons opviel is dat je via deze datingsite geen lidmaatschap hebt maar dat je credits kunt kopen om contact te leggen.

Persoonlijk krijgen wij een beetje buikpijn van het horen van dit verdienmodel. Let op de volgende dingen! Ben je net lid, en ontvang je direct heel veel berichten van vrouwen? Schrijf je dan direct weer uit! Het is namelijk op geen enkele datingsite zo dat je direct overspoeld wordt met berichten van vrouwen. Klik hieronder om deze datingsite te bekijken.

Stuur mij door naar Qupid.nl

11 Vijftigplusdating.nl daten voor 50 plussers

vijftigplusdating.nl
Vijftigplusdating.nl is de datingsite voor vijftigplussers sinds 2009, op de website valt er te lezen dat veel leden hier een succesvolle relatie gevonden hebben. Er zijn 100+ nieuwe inschrijvingen per week waardoor het dus ook echt wel mogelijk moet zijn om via deze website een nieuwe partner te vinden.

Je hebt via Vijftigplusdating een hoog slagingspercentage, één op de drie personen vind via deze datingsite een partner. Daarnaast kan je videobellen met andere leden en heeft de website nog veel meer leuke functies. Meld je dus snel aan via de onderstaande button.

Ga naar Vijftigplusdating.nl

12 Alleenstaande-moeders.nl Voor als je van kinderen houd.

Alleenstaande-moeders.nl
Hou je van kinderen? Of ben je misschien zelf al vader? En wil je in contact komen met alleenstaande moeders? Bekijk dan de datingsite Alleenstaande-moeders.nl eens. Deze website richt zich puur op alleenstaande moeders. Op zich is dit natuurlijk een slimme zet, je hebt de doelgroep die van kinderen houd direct bij elkaar.

En het is misschien wel leuk om een gezin te vormen met een dame als je alleenstaande vader bent. Kortom: Een leuke datingsite waar je zeker kans hebt van slagen. Meld je hieronder aan om op avontuur te gaan met een alleenstaande moeder.

Ga naar Alleenstaande-moeders.nl

13 Gaybuddy.nl voor mannen die op zoek zijn naar een man

gaybuddy.nl
Gaybuddy.nl is naar eigen zeggen de gay contactplaats voor mannen die op zoek zijn naar een man. Je kunt via deze website contact zoeken met mannen uit het hele land, daarnaast worden ook bij deze datingsite alle profielen handmatig gecontroleerd en is de registratie (tijdelijk gratis)

Als we verder zoeken op de website werkt ook deze website weer volgens een credits principe. Let er dus goed op dat je niet direct heel veel geld uit geeft. Kijk eerst de kat uit de boom! Als het te mooi is om waar te zijn dan is dat vaak ook zo. Neem een kijkje op de website door op onderstaande button te klikken.

Bezoek Gaybuddy.nl

14 Alleenstaande-vaders.nl Voor alleenstaande vaders

Alleenstaande-vaders.nl
Alleenstaande-vaders.nl werkt volgens hetzelfde principe als Alleenstaande-moeders.nl. Misschien was het makkelijker geweest als ze deze twee datingsites hadden samengevoegd, maar dit is nu dus niet het geval. Mocht je dus op zoek zijn naar een leuke ouder als partner, meld je dan eens aan bij deze website.

Wat ons verder opvalt is dat de website heel erg lijkt op de variant voor alleenstaande moeders. Ben je alleenstaande vader? En ben je op zoek naar een leuke partner? Schrijf je dan zeker in via de onderstaande button. 

Bekijk Alleenstaande-Vaders.nl

15 Nieuwerelatie.nl Daten in je regio

Nieuwerelatie.nl
Nieuwerelatie.nl is door zijn eenvoud enorm makkelijk in gebruik. Het is via deze website eenvoudig om op zoek te gaan naar een partner die in je regio woont. Dus mocht je op zoek zijn naar een date in Zeeland of misschien wel ergens in Amsterdam, alles is mogelijk.

De datingsite kent een groot ledenbestand, en alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Dit voorkomt dat je te maken krijgt met fake profielen. Schrijf je in door op onderstaande button te klikken. Wij wensen je heel veel succes met het vinden van een leuke partner.

Bekijk Nieuwerelatie.nl

16 Elitedating.nl Dating voor mensen boven de 30 met een boven gemiddeld inkomen

Elitedating.nl
Elitedating.nl richt zich op de doelgroep die 30 jaar of ouder is, en een bovengemiddeld inkomen heeft. Zo zie je maar dat er voor iedereen wel een datingsite te vinden is. Dus val je in deze doelgroep? Dan raden we je zeker aan om je aan te melden. Uiteindelijk als je er goed over nadenkt is het wel belangrijk dat datingsites zich onderscheiden, zo zorg je er namelijk voor dat er sneller een match ontstaat.

Elitedating is er daarnaast voor alle soorten singles, het maakt dus niet uit of je homo of hetero bent. Check hieronder de button om je aan te melden. Wij wensen je veel geluk toe bij Elitedating en hopen uiteraard dat je een partner zult vinden.

Bekijk Elitedating.nl

17 Weetwiejedate.nl Veilige datingsite voor Nederlanders en België

Weetwiejedate.nl
Bij Weetwiejedate.nl richten ze zich vooral op de veiligheid van haar leden. En dit vinden we heel goed! Niets is namelijk zo belangrijk dan op een veilige en leuke manier te kunnen daten. Alle profielen op deze website worden handmatig gecontroleerd, hierdoor is daten weer leuk.

Daarnaast is het ook fijn dat de profielen niet één keer maar meerdere malen worden gecontroleerd op echtheid. Zo haal je snel de fake profielen er tussenuit. Uiteraard is Weetwiejedate.nl ook gewoon een leuke datingsite om een nieuwe partner te ontmoeten. Meld je hieronder aan.

Ga Naar Weetwiejedate.nl

Plaats een reactie