BCC Review En Ervaringen | Hoge Online Kortingen! (TIP)

 

BCC staat uiteraard bekend om High Service, Low Pricing. Maar in hoeverre komt BCC deze krachtige uitspraak na? Wij delen een uitgebreide review waarin we BCC compleet onthullen van service tot ervaringen van klanten!

BCC Review En Ervaringen | Hoge Online Kortingen!

Voordat we beginnen willen we je er eerst op attenderen dat BCC online meer aanbiedingen verkoopt, dan in de fysieke winkels. Ben je van plan om een aankoop te doen, check dan eerst de online winkel van de BCC door op de volgende link te klikken => Bekijk Online Aanbiedingen BCC.

Wat is BCC?

bcc

De BCC is een Nederlandse Winkelketen en telt maar liefst 76 fysieke winkels. Daarnaast is dit bedrijf ook actief op het internet.

De BCC is met name een elektronica zaak. Van wasmachines tot computers en van een stofzuiger tot een koelkast.

Oprichter van BCC

Herman Bakker opende in 1945 een elektronicawinkel. In 1962 opende Herman het tweede filiaal met zijn zoons Carel en Coos. Vanaf 1969 kreeg de elektronicazaak de naam BCC.

De aandeelhouders van BCC verkochten hun BCC-aandelen aan het Engelse bedrijf KingFisher. Begin 2016 nam het Franse bedrijf Fnac Kingfisher over.

Is BCC betrouwbaar?

Deze winkelketen draait al heel wat jaren mee. Dat je veilig aankopen kunt doen bij de BCC staat dan ook als een paal boven water.

Uiteraard zijn er verschillende meningen betreft de service die verleend wordt. Het is onmogelijk om iedereen tevreden te houden maar in grote lijnen lukt BCC dit aardig!

Zowel de fysieke winkels al de online winkel hebben een groot service en garantie aanbod. Hierdoor kun je op een prettige manier aankopen doen bij dit bedrijf, zonder dat je achteraf in de problemen komt!

BCC webshop

BCC is online groots actief. De webshop ontstaat uit een ruim aanbod. Je kunt eenvoudig navigeren naar het gewenste product en ook zie je welke artikelen in de aanbieding zijn.

De zoekbalk op de website bied de mogelijkheid om producten snel te vinden. Daarnaast heeft de webshop ook een unieke BCC-OUTLET.

Hier worden alle kortingen gedeeld die kunnen oplopen tot 50%. We raden je dan ook aan om eerst de BCC-OUTLET te bezoeken zodat je geld bespaart op je aankoop.

BEKIJK OUTLET BCC

Wat we ook een handige item vinden op de website is de BCC-Folder. Deze kun je bekijken maar ook kun je je hiervoor inschrijven. Zo ontvang je via de mail nieuwe producten en aanbiedingen.

Wat claimt de webshop?

De BCC-webshop deelt een aantal claims op de website. Zo vinden ze de service natuurlijk heel erg belangrijk en daarom heb je recht op de volgende servicevoorwaarden:

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging 
  • Installatie service
  • Afhalen in de winkel

Voor de exacte voorwaarden kun je deze pagina bekijken. Er zijn namelijk kosteloze installaties en installaties waar wel een bedrag voor in rekening wordt gebracht.

De klantenservice

Heb je vragen over je bestelling? Wil je informatie over je bezorging of misschien een klacht indienen? We hebben de meest uitgebreide klantenservice pagina voor je opgespoord.

Maak gebruik van de volgende link en krijg direct contact met de klantenservice: => Kom Direct In Contact Met BCCklantenservice

BCC ervaringen van klanten

Op het internet kom je enorm veel ervaringen tegen over deze winkel. Grotendeels zijn deze ervaringen positief.

Ook wij hebben een selectie gehaald uit ervaringen die we ontvangen. Hieronder delen we een aantal klantervaringen zodat je een indruk krijgt wat je kunt verwachten.

BCC

Waar we regelmatig vragen over krijgen is hoe het komt, dat online meer kortingen actief zijn. Het antwoord hierop is dat er minder kostenposten zijn voor een webshop.

Daarnaast lezen we ook regelmatig dat de winkels meer met de tijd mee mogen gaan. Ook zien we dat het voorkomt dat een bestelling later wordt geleverd dan gepland. In de meeste gevallen 1 dag later.

Aangezien we ook andere winkels behandelen valt het ons op dat BCC zeer weinig negatieve klantervaringen heeft. Dit mag wel even benoemd worden :).

Verzenden en retourneren

Zojuist hebben we al het een ander vertelt over verzenden en retourneren. Toch benoem ik het nog even apart, aangezien hier regelmatig vragen over binnen komen.

Wanneer je voor 23:59 een bestelling doet, heb je het product de volgende dag in huis. Is het product niet op voorraad kun je je gegevens achter laten om een melding te ontvangen, zodra het product weer beschikbaar is.

Heb je jouw product thuis ontvangen en ben je om wat voor een rede dan ook, niet tevreden kun je dit binnen 30 dagen retourneren.

Ook bied BCC een unieke garantie voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Mocht je hier meer over willen weten bezoek dan => Persoonlijke Garantievoorwaarden Samenstellen

Heb je een product in de fysieke winkel gekocht, dan heb je 30 dagen de tijd om het product terug te brengen.

Mocht je de kassabon niet meer hebben dan is het tonen van een factuur of bankafschrift ook voldoende. Let wel op dat de producten ongeopend en onbeschadigd dienen te zijn.

BCC aanbiedingen

Ben je opzoek naar de aanbiedingen van BCC? Wij hebben dit alvast voor je uitgezocht. Online zijn er hogere kortingen en meer aanbiedingen beschikbaar.

Wil je graag te weten komen of jouw product in de aanbieding is, klik dan op de knop hieronder. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaald!

BCC AANBIEDINGEN

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de vragen waar je na opzoek was. Mocht je nog vragen hebben of een ervaring willen delen, doe dit dan onderaan op deze pagina.

Je leest hier ook vragen en ervaringen van andere klanten. We wensen je alvast veel plezier met een toekomstige aankoop :).

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
BCC
Score
41star1star1star1stargray

2 thoughts on “BCC Review En Ervaringen | Hoge Online Kortingen! (TIP)

  1. J. Eisma-Visser

    Prima info gekregen “ de voor en tegens van het aan te schaffen artikel “ airfryer” Philips. Van de verkoper Robert verkoper bij BCC te Purmerend

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *