Beste BBQ van 2021 Welke BBQ kan je het beste kopen?

Beste BBQ van 2021? Welke BBQ is nu eigenlijk de beste? Er zijn er echt honderden van te koop, dus je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Iedereen beweert dat ze de beste BBQ verkopen, het is daarom ook vrij lastig om een goede en degelijke BBQ uit te zoeken. In dit artikel nemen we je mee door de wereld van de barbecues. Welke BBQ moet je deze zomer in huis halen, of welke juist niet? Verder beantwoorden we in dit uitgebreide artikel ook direct alle vragen voor als je van plan bent om te gaan barbecueën Dus ga lekker achterover zitten en lees dit artikel op je gemakje door. Klik op de onderstaande link als je de meest populaire barbecues op Bol.com wilt bekijken. (Dan heb je alvast indruk van wat er allemaal te koop is)

JA! Laat mij de meest populaire barbecues zien op Bol.com (KLIK NU HIER) om naar het overzicht te gaan!

Beste houtskool barbecue 

Wat is nu de beste houtskool barbecue? We hebben met onze keuze rekening gehouden met de populariteit op Bol.com, en verder bekijken we natuurlijk ook nog de reviews die mensen over dit artikel hebben achtergelaten. Zo komen we er uiteindelijk achter wat nu precies de beste houtskool barbecue is.

De populairste houtskool barbecue is een ronde BBQ van het merk BBQ Collection. De BBQ heeft twee wielen een een voorraadrekje, maar is verder zoals je zelf kunt zien niet heel erg groot. Deze BBQ is geschikt voor iedereen die een paar keer per jaar de BBQ aanzet, maar verder niet al te veel verwachtingen heeft. Klik hieronder om deze BBQ te bekijken op de website van Bol.com.

Beste houtskool BBQ

Bekijk Beste Houtskool BBQ’S (HIER)

Beste gas barbecue

Heb je wat minder tijd, of ga je liever voor wat gemak? En wil je dat je barbecue sneller op tempratuur is? Als je sneller aan tafel wilt zul je moeten kiezen voor de beste gas barbecue. de voordelen van deze barbecues zijn onder andere dat je niet hoeft te klooien met houtskool, en je kunt super snel aan tafel.

Een nadeel is echter weer dat een gas barbecue veel duurder is om aan te schaffen. En persoonlijk heb ik altijd het idee dat je gewoon aan het koken bent als je met een gas barbecue werkt. Dus ons motto is eigenlijk: Of je gaat barbecueën met een houtskool barbecue of je doet het helemaal niet! Klik hieronder om onze beste en meest populaire gas barbecue te bekijken op Bol.com. 

Beste gas BBQ 

Bekijk Beste Gas BBQ’S (HIER)

Beste tafel barbecue

De tafel barbecue is nog niet heel erg bekend in Nederland, maar staat er om bekend dat hij niet heel erg groot is. Verder zijn dit soort barbecues makkelijk om mee te werken en eenvoudig te ontsteken. Deze barbecue is voor mensen die niet zo heel veel achter de barbecue staan, en dus niet zo veel ervaring hebben.

Dus mocht je zoiets hebben van: Wij willen niet te moeilijk doen, en we willen ook nog eens snel aan tafel. Dan moet je zeker eens tussen de tafel barbecues rond neuzen. Klik hieronder op de blauwe knop om naar het volledige overzicht van tafel barbecues te gaan. (We hebben ze geselecteerd op populariteit)

Beste tafel bbq

Bekijk Beste Tafel Barbecues

Beste Kamado barbecue

Er zijn tegenwoordig zoveel barbecues op de markt dat je (bijna) door de bomen het bos, of in ons geval de barbecue niet meer ziet. Maar waar we wel achter zijn is dat de Kamado barbecue steeds meer in populariteit wint. Dit komt omdat je op deze (eieren zoals ze ook wel genoemd worden ) bijna alles kunt maken.

Een lekker stukje kip, brood of een stuk pizza. echt alles is te bereiden op deze barbecues. Laten we dus snel eens bekijken welke barbecues dan de populairste zijn op Bol.com. (Lees vooral ook de reviews die klanten bij de Kamado barbecues plaatsen) Klik hieronder op de blauwe button om de meest populaire barbecues te bekijken.  

Beste kamado barbecue

Bekijk Beste Kamado Barbecues

Beste elektrische barbecue

Als je niet zoveel zin hebt om er veel werk aan te besteden kan je er altijd nog voor kiezen om met de elektrische barbecue aan de slag te gaan. Je zet de barbecue neer, steekt de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag met barbecueën. (Zelf vind ik dit de meest saaie manier van barbecueën, je kunt dan net zo goed gaan koken)

Maar goed er is uiteraard een doelgroep die dit het makkelijkst vind. Dus mocht je op zoek zijn naar de meest populaire elektrische barbecue? Klik dan even op de blauwe button om ons volledige overzicht van populaire barbecues te bekijken op Bol.com.

Beste elektrische barbecue

Bekijk Beste Elektrische BBQ’S

Populairste barbecues van 2021

Wat zijn dan de populairste barbecues van 2021? Uiteraard kunnen we dit nog niet helemaal bepalen, maar wat we wel al weten is dat de houtskool barbecues het nog steeds uitstekend doen. Maar ook de elektrische barbecue is nog steeds heel erg populair.

En wat ons echt opvalt is het feit dat de Kamado barbecues enorm in optrek zijn (dit zijn die barbecues die eruit zien als een ei) Klik hieronder maar eens op de blauwe knop, we hebben alle populaire barbecues voor je op een rijtje gezet, zo weet je precies welke barbecues er veel verkocht worden, en dus ook enorm populair zijn.

populairste barbecues

Bekijk Populaire Barbecues

Barbecue kopen? Lees alles wat je moet weten over de barbecue in ons shop overzicht

Voordat je daadwerkelijk besluit om tot aankoop over te gaan is het wel handig dat je weet wat je van de verschillende soorten barbecues kunt verwachten. Je kunt uiteindelijk pas een keus maken als je wat meer achtergrondinformatie hebt over de verschillende soorten barbecues die er zijn.

Daarom hebben we een shopoverzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die gesteld worden als het gaat om het kopen van de barbecue. We hopen je zo een goed beeld te geven over wat er mogelijk is, en waar je op moet letten bij de aanschaf van de barbecue. Laten we eerst eens gaan bekijken welke soorten barbecues er allemaal op de markt zijn.

Soorten barbecues 

Er zijn uiteraard verschillende soorten barbecues, en welke het beste bij je past daar zal je echt zelf achter moeten gaan komen. In dit gedeelte van het artikel zullen we de populairste soorten barbecues aan je uitleggen zodat je een goed beeld hebt van wat er precies allemaal mogelijk is.

Je moet rekening houden met het feit of je snel of niet snel aan tafel wilt, met houtskool of misschien elektrisch wilt barbecueën, zo zie je dat je nog niet zomaar de juiste keuze voor een goede barbecue hebt gemaakt. Je moet met veel meer dingen rekening houden dan je zelf gedacht had.

Wat is een houtskool barbecue? 

De meest populaire barbecue is toch wel de houtskool barbecue. Niets is zo gezellig dan de barbecue aansteken en op je gemakje elke keer wat lekkers erop gooien. En als het dan ook nog eens mooi weer is, dan is dit dat ook nog eens mooi meegenomen.

Een nadeel van de houtskool barbecue is echter wel dat je een hoop geduld moet hebben, ben je een snelle eter? Dan raden we je aan om voor een gas of elektrische barbecue te gaan. De houtskool barbecue is voor mensen die echt de tijd willen nemen om te gaan barbecueën.

Voordelen houtskool barbecue:

 • Goed voor hogere tempraturen
 • Geschikt voor mensen die de tijd hebben
 • De ervaring van barbecueën is veel leuker  

Nadelen van de hotskool barbecue:

 • Het duurt lang.
 • Je bent lang aan het opruimen.
 • Het aansteken zal soms niet in één keer goed gaan.

Wat is een gas barbecue?

Een gas barbecue is natuurlijk een barbecue die werkt op gas, dit soort barbecues zijn met name geschikt voor mensen die wat minder tijd hebben. Een groot nadeel van de gas barbecue is dat hij niet goedkoop is. Je kunt niet voor een paar tientjes aan een goede gas barbecue komen.

Een groot voordeel van de gas barbecue is dat hij goed op tempratuur te houden is, en je dus ook veel sneller aan tafel kunt. Verder hoef je ook niet aan te klooien met houtskool en kan je zo beginnen met barbecueën. Onderstaand hebben we de voor en nadelen van deze barbecue voor je op een rijtje gezet. 

Voordelen gas barbecue:

 • De barbecue is snel te gebruiken
 • De barbecue blijft op een constante tempratuur
 • je hebt minder rommel om op te ruimen.

Nadelen van de gas barbecue 

 • De barbecue is vrij duur in aanschaf
 • ze zijn vrij fors om ergen zomaar op te bergen

Wat is een elektrische barbecue?

Een elektrische barbecue is ook eenvoudig en snel te gebruiken. De elektrische barbecue werkt op elektriciteit waardoor hij ook zeer veilig is. Je werkt namelijk niet met open vuur waardoor je al sneller een ongelukje voorkomt. De elektrische barbecue is ideaal voor mensen die snel aan tafel willen.

Verder is het een makkelijke barbecue om schoon te houden. en ook bij de elektrische barbecue is het een feit dat hij snel op tempratuur te brengen is. En omdat de tempratuur op een gelijk niveau blijft kan je in een mum van tijd aan tafel. Je ziet dat dit soort barbecues dus ideaal zijn voor mensen die net wat minder tijd hebben, maar toch willen barbecueën.

Voordelen van de elektrische barbecue:

 • Snel op tempratuur
 • De tempratuur blijft goed gelijk waardoor je snel kunt barbecueën
 •  Makkelijk schoon te maken 
 • Een veilige barbecue 

Nadelen van de elektrische barbecue:

 • Het snoer is natuurlijk uitermate irritant
 • Wat ons betreft geen echte barbecue ervaring
 • Vaak zijn het kleine barbecues waardoor ze minder geschikt zijn voor grote groepen. 

Bekijk Populairste Barbecues (Hier)

Wat is een Kamado barbecue?

Super populair zijn ze aan het worden in Nederland, maar aan de andere kant zijn ze ook nog niet heel erg bekend. De Kamado barbecue is de barbecue voor als je een echte barbecue belevenis wilt ervaren. Een groot voordeel van de Kamado barbecue is dat je er bijna alles in kunt maken, verder kan de barbecue hitte heel goed reguleren.

Doordat de barbecue volledig afsluitbaar is, en je de tempratuur goed kunt reguleren is er heel veel mogelijk met dit soort barbecues. Uiteindelijk kan je dus veel meer dan alleen maar grillen. De barbecue is uitermate geschikt om te bakken, roken voor slow cooking en braden. kortom: een barbecue waar je echt heel veel mee kan. Onderstaand zetten we de voor en nadelen graag voor je op een rijtje.

Voordelen Kamado barbecue:

 • Je hebt veel mogelijkheden
 • De barbecue is volledig afsluitbaar
 • De barbecue kan hitte goed reguleren en behouden
 • eigenlijk alles is mogelijk met deze barbecue bakken, grillen, braden en slow cooking zijn enkele mogelijkheden

Nadelen Kamado barbecue:

 • De prijs je moet wel je portemonnee meenemen.
 • De barbecue is niet geschikt voor de onervaren of simpele man of vrouw die nog nooit achter de barbecue heeft gestaan.

Wat is een tafel barbecue?

De tafel barbecue is ontworpen om op tafel neer te zetten. Je kunt dan dus gezellig aan tafel barbecueën. Een groot nadeel is dat je er geen grote stukken vlees op kunt leggen, en dat deze barbecues niet heel erg groot zijn.

Maar mocht je maar met een aantal personen zijn, dan kan dit zeker de ideale barbecue zijn om toch gezellig te kunnen barbecueën. Laten we de voor en nadelen van deze barbecue ook eens op een rijtje zetten, dan heb je een goed beeld van wat er met deze barbecue wel en niet mogelijk is.

Voordelen tafel barbecue:

 • Ideaal voor kleine gezinnen
 • Je kunt snel aan tafel
 • Het formaat je kunt de barbecue overal kwijt 

Nadelen van de tafel barbecue:

 • Te klein voor grote groepen
 • Je kunt er geen grote stukken vlees op bereiden
 • Geen echte barbecue belevenis 

Welke barbecues zijn er nog meer?

De meest populaire barbecues hebben we nu wel met je besproken, er zijn echter nog veel meer mogelijkheden om lekker gezellig te barbecueën. Misschien ben je wel op zoek naar een mooie Smoker barbecue, of je wilt het simpel houden door-middel van een wegwerp barbecue.

Er zijn natuurlijk eindeloze mogelijkheden als het gaat om gezellig barbecueën. Vroeger vond ik zelf de wegwerp barbecue wel makkelijk omdat je dit soort barbecues slechts één keer gebruikt, en daarna weg gooit hou je er weinig rotzooi aan over. Onderstaand bespreken we kort de andere mogelijkheden wat betreft de verschillende barbecues.

Barbecue kopen

Wat is een wegwerp barbecue?

Wie kent hem niet, de wegwerp barbecue. Dit is de barbecue die je eenmalig gebruikt en daarna lekker in de vuilnisbak gooit. Vroeger had ik persoonlijk veel lol aan dit soort barbecues, echter zou ik nu niet meer kiezen voor dit soort barbecues omdat ze niet echt geschikt zijn om met veel mensen van te eten.

Dit soort barbecues zijn dus ideaal voor als je een klein huisje hebt, met bijvoorbeeld een balkon als ruimte om op te barbecueën. Ben je met zijn tweeën? Dan kan de wegwerp of ook wel instant barbecue ook uitermate geschikt zijn om te barbecueën. Laten we de voor en nadelen van deze barbecue eens voor je op een rijtje zetten.

voordelen van een wegwerp barbecue:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Geen rommel achteraf
 • Geschikt voor een aantal mensen   

Nadelen van een wegwerp barbecue:

 • Niet geschikt voor grote gezinnen.
 • kleine ruimte om op te barbecueën 
 • Niet geschikt voor grote stukken vlees

Bekijk Wegwerp Barbecues (Hier)

Wat is een Smoker barbecue?

Smoker is rook, je gaart het vlees met een Smoker barbecue dus door-middel van rook. Het voordeel van het gebruik van dit soort barbecues is dat het vlees minder taai word. Je moet echter wel wat tijd hebben om aan de slag te gaan met barbecueën, het duurt namelijk wel even voor je aan tafel kunt.

Het kan soms wel uren duren voor je aan tafel kunt, dit is natuurlijk ook afhankelijk van het recept wat je maakt. Maar je moet dus even de tijd nemen voordat je daadwerkelijk aan tafel kunt. Het vlees smaakt daarom wel veel lekkerder als je het bereid met een Smoker barbeue. Dus als je geduld hebt word je er ook voor beloond.

De voordelen van een smoker barbecue:

 • Het vlees is minder taai
 • Je vlees krimpt minder
 • Het vlees is lekkerder

Nadelen van de smoker barbecue:

 • De barbecues zijn nogal prijzig
 • Je moet lang wachten voor je aan tafel kunt

TIP! Bekijk hier de beste smoker barbecues op Bol.com en zie of er een mooie barbecue voor je tussen zit! 

Wat is een stenen barbecue?

De stenen barbecue, je kunt hem zelf maken, of je kunt hem gewoon bestellen via de website van bijvoorbeeld Bol.com. Dit soort barbecues hebben als grote voordeel dat ze makkelijk schoon te maken zijn, de warmte goed vast kunnen houden en je dus ook super snel aan tafel kunt.

Verder staan dit soort barbecues bekend om hun lange levensduur. Dus mocht je vaak en intensief willen barbecueën? Dan is het overwegen van een stenen barbecue dus zeker de moeite waard. Laten we eens gaan bekijken wat de voor en nadelen zijn van de stenen barbecue.

Voordelen van de stenen barbecue:

 • Het zijn sterke barbecues 
 • Barbecues met lange levensduur
 • Ze houden de hitte goed vast
 • Ze zijn heel erg veilig 
 • De barbecue is makkelijk schoon te houden

Nadelen van de stenen barbecue:

 • Ze zijn nogal prijzig om zo aan te schaffen
 • De barbecues zijn log dus (soms) niet makkelijk te verplaatsen.

 

Bekijk Stenen Barbecues (HIER)!

Meest gestelde vragen over barbecues

Voordat je echt overgaat tot aankoop van een goede barbecue is het belangrijk dat al je vragen over barbecues beantwoord zijn. In dit gedeelte van ons artikel nemen we je mee door de meest gestelde vragen over barbecues. We hebben dus letterlijk gekeken naar welke vragen er het meest gesteld worden via Google.

Het kan zijn dat er vragen tussen zitten waar je totaal niets mee hebt, maar het kan ook zo zijn dat we vragen voor je beantwoorden waar je nu net naar op zoek was. Zo proberen we een zo compleet mogelijk artikel voor je online te zetten zodat je precies weet welke barbecue je straks wilt kopen. Laten we de vragen eens gaan bekijken.

bbq

1 Wie heeft de barbecue uitgevonden?

Misschien niet heel relevant om te weten als je een barbecue gaat kopen, maar het is toch wel leuk om te weten wie de barbecue heeft uitgevonden toch? Zo weet je in ieder geval aan wie je dit geweldige ding te danken hebt. We hebben inmiddels toch al aardig wat feestjes gevierd met een barbecue bij de hand.

Over de herkomst van de barbecue doen allerlei verhalen de ronde, we kunnen je dus niet echt een goed antwoord geven op de vraag wie de barbecue nu echt heeft uitgevonden. Meer informatie over de barbecue kan je natuurlijk wel lezen op de website van Wikipedia.

2 Welke barbecue moet je kiezen?

Dit hangt natuurlijk ook weer van een hoop factoren af, het is bij het uitkiezen van de juiste barbecue belangrijk dat je bekijkt hoe groot je gezin is, hoe snel je wilt barbecueën, welke ruimte je beschikbaar hebt om te barbecueën, hoeveel tijd je hebt en welk budget heb je beschikbaar gesteld voor de barbecue.

Als je snel aan tafel wil is het aan te raden om voor de gas of elektrische barbecue te gaan, heb je veel meer tijd, dan kan je kiezen voor de houtskool barbecue of de smoker barbecue. Dit is iets wat je voor jezelf ook een beetje moet bepalen. Het is ook belangrijk dat je de reviews bij de barbecues leest, zo krijg je al snel een beeld van wat er wel en niet heel goed is.

3 Ga je barbecueën? Wat zet je op tafel?   

Voor velen misschien een stomme vraag, maar hij word echt vaak gesteld. Het is normaal dat je het vlees, verschillende sausjes, salades en stokbrood op tafel zet. Zorg er wel voor dat je bij warm weer het vlees in de koelkast bewaard, en elke keer wat uit de koelkast pakt om op de barbecue te gooien.

Verder kan je er nog voor kiezen om verschillende groentes op tafel te zetten die je mee kunt bakken om het feest helemaal compleet te maken! Kortom: Eigenlijk ben je vrij in wat je op tafel zet als je gaat barbecueën.

4 Waar kan je het beste barbecue vlees kopen? 

Dat is uiteraard helemaal aan jezelf, het lekkerste is het om je vlees bij de slager te halen, je kunt dan ook (makkelijker) bepalen hoeveel je van alles wenst. Als je naar de supermarkt gaat is dit wat moeilijker te bepalen omdat ze alles van te voren voor je in bakjes doen.

We kunnen natuurlijk niet in je portemonnee kijken, en snappen ook zeker wel dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar de slager te gaan. We raden je aan om de aanbiedingen in de gaten te houden. Vaak hebben de supermarkten als het mooi weer is het barbecue vlees wel in de aanbieding.

Bekijk Populairste Barbecues (Hier)

5 Welk barbecue gereedschap heb je nodig bij het barbecueën? 

Voordat je aan de slag gaat met barbecueën heb je een aantal dingen nodig die absoluut onmisbaar zijn om te kunnen barbecueën. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een barbecue starter, tangen, een thermometer, handschoenen en een borstel om aan het eind van de rit alles weer netjes te kunnen schoonmaken.

Je ziet dat je dus niet zomaar zonder dit gereedschap aan de slag kunt. We raden je dus ook aan om je goed voor te bereiden als je wilt gaan barbecueën. Zorg dat je van te voren al deze spullen in huis hebt. Dat maakt het barbecueën toch een stukje makkelijker.  

6 Gas barbecue? Welk type gas moet je gebruiken?

Propaan gas word het vaakst gebruikt om de gasfles van de barbecue mee te vullen, mocht je niet zeker weten welk gas je moet gebruiken is het altijd raadzaam om dit bij een specialist na te vragen. Je kunt ook kijken naar het type gasfles wat je momenteel gebruikt.

Het is dus wel van belang dat je dit goed uitzoekt, het is ook niet aan te raden om bijvoorbeeld bij een benzinepomp zelf je gasfles te vullen. laat dit alsjeblieft door specialisten doen om ongelukken te voorkomen.

7 Barbecue, Welk merk kies je?

Persoonlijk letten we niet als eerste op een bepaald merk. Dit is echter voor iedereen anders. We raden je aan om vooral te letten op de populariteit van bepaalde barbecues. Waarom word een bepaalde barbecue veel verkocht?

Verder is het absoluut belangrijk dat je let op de reviews die geplaatst worden. Je krijgt dan direct een goed beeld van een bepaalde barbecue. Het voordeel van reviews is dat mensen de barbecue die jij op het oog hebt al hebben gekocht, en wat is er nou eerlijker dan klantenreviews?

8 Wanneer koop je het beste een barbecue? 

Het liefst willen we natuurlijk allemaal een barbecue voor zo min mogelijk geld, en we willen ook nog de beste barbecue. Vaak is dit onmogelijk te combineren. En de goedkoopste barbecue willen en de beste, we raden je daarom ook aan om de folders in de gaten te houden.

Verder is het belangrijk dat je de barbecue van je keuze altijd vergelijkt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kunt bekijken of je echt een eerlijke prijs betaald voor de barbecue van je keuze. Er zijn namelijk een hoop webshops die zeggen dat ze de goedkoopste zijn, maar dit in werkelijkheid niet zijn.

9 Waar kan je het beste een barbecue kopen?

Als je geen zin hebt om naar een winkel te gaan dan kan je de barbecue kopen via bijvoorbeeld Bol.com, we raden je echter wel aan om tegen de tijd dat het mooi weer is de folders in de gaten te houden. Vaak staan er namelijk mooie aanbiedingen in die niet te missen zijn.

En in sommige gevallen is het ook wel handig dat je de barbecue eerst hebt gezien voordat je een keus maakt. Vaak is een barbecue kopen toch een hele investering, en is het handig dat je even kijkt of de barbecue echt aan je wensen voldoet.

10 Welke barbecue is de beste?

Deze vraag verschilt zo per persoon dat we die niet specifiek kunnen beantwoorden. Het is belangrijk dat je eerst voor jezelf bepaald of je een elektrische, gas of kolen barbecue wil. Heb je dit bepaald, dan is het belangrijk dat je voor jezelf een budget in je hoofd hebt.

Hoeveel wil je uitgeven aan een goede barbecue. Daarna check je de populariteit van bepaalde barbecues en lees je reviews. Als je dit allemaal hebt gedaan kom je uit bij de beste barbecue.

Waar moet je op letten voor je aankoop?

We hebben het net al een beetje aan je uitgelegd, maar om voor jezelf de beste barbecue te bepalen moet je op een aantal dingen letten. Onderstaand zullen we dit nog een keertje op een rijtje zetten zodat je precies weet welke volgorde je het beste kunt aanhouden.

De meeste mensen die beslissen veel te snel welke barbecue ze willen hebben (en weten eigenlijk niet wat ze nu gekocht hebben) Het word mooi weer, en we hebben snel een barbecue nodig. Dat is vaak hoe mensen denken bij de aanschaf van een barbecue. Onderstaand hebben we de belangrijkste dingen waar je op moet letten nog een keer op een rijtje gezet.

1 Het budget

Check eerst wat je wilt uitgeven aan een barbecue, welk bedrag heb je maximaal te besteden voor een barbecue? Onthoud dat je beter een barbecue van goede kwaliteit kunt kopen, dan dat je een barbecue koopt die na één seizoen de vuilnisbak in kan.

Het advies is om tussen de €100 en €300 te gebruiken voor de aankoop van de barbecue. Als het goed is ben je dan wel een paar jaar voorzien van barbecue plezier. Het volgende waar je op moet letten is: Welk soort barbecue schaf je aan?

Bekijk Populairste Barbecues (Hier)

2 Welke soort barbecue schaf je aan?

Ben je een snelle met barbecueën? Of neem je liever lang de tijd om te barbecueën? als je genoeg tijd hebt is het aan te raden om voor een houtskool barbecue te gaan, heb je wat minder tijd, dan kan je kiezen voor de gas barbecue.

De gas barbecue is namelijk veel sneller warm dan een houtskool barbecue. Persoonlijk vind ik het altijd fijn om van het barbecueën een feestje te maken. Lekker lang in de tuin zitten en gezellig eten bij mooi weer.

3 De populariteit vergelijken van barbecues     

Ook niet onbelangrijk is om te bekijken hoe populair de barbecue van je keuze is. Via Bol.com kan je de filter instellen op populariteit, zo zie je in één oogopslag welke barbecues er wel en niet populair zijn.

Dit geeft je dus een snel en overzichtelijk beeld van wat er veel verkocht word via Bol.com. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de ruimte die je beschikbaar hebt in de tuin. Anders koop je misschien een barbecue die veel te groot is.

4 De ruimte waar komt de barbecue te staan?

Heb je een kleine ruimte? Dan kies je natuurlijk voor een barbecue die niet heel erg groot is. Heb je een megatuin? Dan kan je ook een grote barbecue neerzetten. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de gezinsgrootte.

Je ziet dat je niet zomaar even een barbecue koopt, dit zou je uiteraard wel kunnen doen, maar als je lang van je barbecue wil genieten is het aan te raden om met deze zaken zeker rekening te houden. Als laatste is het belangrijk om rekening te houden met de reviews die geplaatst zijn over een barbecue

5 De reviews van bestaande klanten

De belangrijkste tip hebben we voor het laatst bewaard, maar het is echt super belangrijk om op de reviews van bestaande klanten te letten. Als je dit namelijk niet doet kan het zijn dat je sneller een miskoop in huis haalt.

Lees gewoon de reacties van mensen even door voordat je besluit om de desbetreffende barbecue wel of niet te kopen. Niets is namelijk eerlijker dan een reactie van een bestaande klant. Voordat je een barbecue koopt, zet de filter van Bol.com op populariteit en lees de reviews op je gemakje eens door.

Wanneer barbecue kopen

Barbecue kopen? Zo plaats je zelf een review

Ga je een barbecue kopen? of heb je er inmiddels al één gekocht? Dan zouden we het op prijs stellen als je ons verteld welke barbecue jij hebt gekocht en waarom. Je helpt namelijk op deze manier toekomstige bezoekers van dit artikel met het maken van de juiste keus.

We hebben het net al met je besproken, maar reviews zijn één van de belangrijkste dingen die mensen lezen voor ze overgaan tot aankoop van een barbecue. Vul het formulier (onder dit artikel) dus snel even in, en geef je reactie aan ons door.

Samenvatting: + Actuele barbecue aanbiedingen op Bol.com

Je hebt vandaag geleerd dat je niet zomaar even een barbecue koopt, je moet namelijk op een hoop dingen letten. Wil je een gas barbecue of een kolen barbecue? Welk budget heb je te besteden voor barbecue? En niet heel onbelangrijk is de ruimte die je ter beschikking hebt.

Daarnaast is het bij alles wat je koopt belangrijk om de reviews te lezen. Onderstaand hebben we een linkje voor je gezet naar de meest populaire barbecues van dit jaar. Klik dus snel op de link om direct naar Bol.com te gaan.

JA! Stuur mij nu door naar de beste barbecue aanbiedingen op Bol.com (KLIK NU HIER)

Bekijk ook:

 1. Wat is de beste droogmolen?
 2. Welke kattenbakvulling is het beste?
 3. Welke mini koelkast kan ik het beste kopen?

 

Plaats een reactie