Aliexpress Review & Ervaringen Ontdek De Laatste Aliexpress Aanbiedingen

 

Aliexpress Review & Ervaringen, Wie kent Aliexpress inmiddels niet? Bijna iedere Nederlander heeft wel eens over het bedrijf gehoord. Je kunt bij Aliexpress terecht voor de leukste koopjes. En het mooiste is eigenlijk nog dat je er (bijna) niets voor hoeft te betalen. Maar is Aliexpress wel betrouwbaar? En zijn de artikelen die je er kan kopen wel echt zo goed? Wij namen het bedrijf onder de loep en vertellen je graag onze ervaring. => Bekijk Hier De Laatste Aliexpress Aanbiedingen.

Aliexpress Review & Ervaringen

Als we zo is rond kijken op het internet zien we dat er heel veel geschreven word over het bedrijf, dit is ook helemaal niet zo gek omdat er dagelijks duizenden bestellingen worden geplaatst. Aliexpress is door de jaren heen enorm gegroeid in Nederland en bijna iedereen heeft wel eens wat gekocht bij Aliexpress. Maar is het bedrijf wel echt betrouwbaar?

En wat kun je precies verwachten als je een bestelling bij het bedrijf plaatst? Wij namen de proef op de som en nemen je mee door het bedrijf. Het kan natuurlijk zijn dat je zelf al een ervaring hebt met Aliexpress. uiteraard horen wij graag van je wat je ervaring is met het bedrijf. Je kunt altijd een reactie achter laten onder deze review, of deelnemen aan het gesprek op ons forum.

Aliexpress Review & Ervaringen

Wat Is Aliexpress?

De meesten mensen die deze review zitten te lezen weten uiteraard al lang wat Aliexpress is, maar het is toch wel even belangrijk om nog even te omschrijven wat Aliexpress is. Het is de grootste online winkel ter wereld. Aliexpress is bijvoorbeeld groter dan Amazon en Ebay bij elkaar.

Dit zegt natuurlijk al meer als genoeg over de totale omvang van het bedrijf. Ook de omzet van het bedrijf liegt er niet om. Aliexpress behaald meer omzet dan Ebay en Amazon bij elkaar. Dit is natuurlijk ook vrij logisch als we je net verteld hebben dat het bedrijf ook in omvang veel groter is als deze twee bedrijven bij elkaar. Laten we verder kijken naar wie het bedrijf heeft opgericht.

Wie Heeft Aliexpress Opgericht?

Aliexpress is opgericht door de inmiddels steenrijke Jack Ma, dat het succes niet vanzelf kwam zien we als we wat onderzoek naar de oprichter van het bedrijf doen. Ma werd onder andere geweigerd voor 10 banen. Waaronder een baantje bij de KFC. uiteindelijk zal hij hier nu smakelijk om lachen want zijn vermogen word inmiddels geschat op maar-liefst: 29 miljard dollar.

Voordat hij echt succesvol werd met het bedrijf Aliexpress had Ma nog een aantal andere internet bedrijven die helaas mislukte. Tot hij op een dag 17 vrienden bij elkaar bracht en het idee bestond om een platform op te richten waar exporteurs hun artikelen op konden verkopen. En hij noemde de marktplaats Alibaba. Verder hoeven we uiteraard niet zo in te gaan op het verhaal van Jack Ma, maar je hebt nu in ieder geval een idee wie het bedrijf heeft opgericht.

Is Aliexpress Betrouwbaar?

Goed nu is het uiteraard ook wel handig om je te vertellen of je het bedrijf kunt vertrouwen. Het bedrijf op zich is uiteraard 100% te vertrouwen. Er zijn echter af en toe verkopers die de bestelling niet leveren. Maar ook dan is er geen nood aan de man, je kan namelijk met een paar klikken je geld terug vragen bij Aliexpress.

Je kunt dus over het algemeen met een vertrouwd hart al je aankopen doen via Aliexpress. Waar je uiteraard wel even goed op moet letten zijn de ervaringen van andere kopers die het product al gekocht hebben. Zo kan je snel zien of je een verkoper wel of niet kunt vertrouwen. We wensen je alvast heel veel plezier met het shoppen via Aliexpress.

Aliexpress Aanbiedingen

Aliexpress aanbiedingen, wie is er niet naar op zoek. Wij Nederlanders willen altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten toch? Bij Aliexpress is dit absoluut mogelijk, de artikelen die je online koopt via de webshop zijn al niet zo heel duur, maar wij houden de webshop regelmatig in de gaten voor de laatste online acties.

Wil je nou profiteren van de beste Aliexpress aanbiedingen? Bezoek dan regelmatig deze pagina. Je kunt hier namelijk ervaringen lezen van andere shoppers en profiteren van de hoogst mogelijke kortingen. Klik dus snel op de onderstaande knop om goedkoop je Aliexpress producten te shoppen.

Bekijk Aliexpress Aanbiedingen

Aliexpress Ervaringen Van Klanten

Als we zo is op het internet kijken zien we een hoop ervaringen van andere klanten. De meeste ervaringen die we tegen komen zijn positief, er zijn echter ook reacties waarin aangegeven word dat de bestelling niet goed ontvangen is. Of er word gepraat over de kwaliteit van het product wat bijvoorbeeld niet goed is.

We raden je aan om altijd eerst te kijken wat andere schrijven over een product dat gekocht is via Aliexpress. Zo kan je namelijk al een beetje bekijken of het gewenste product ook een goede kwaliteit heeft. Maar over het algemeen zijn de reacties positief te noemen, het is alleen wel zo dat er vaak gesproken word over de lange duur van het verzenden.

Aliexpress Verzenden & Retourneren 

Het enige nadeel  is dat je vaak heel lang moet wachten voor je een product ook daadwerkelijk thuis ontvangt. Ook hier is het zo dat je het beste kunt kijken naar wat andere schrijven als feedback. Vaak staat erbij hoe lang ze op een bepaald artikel hebben moeten wachten. Is dit voor jouw te lang? Kies dan een ander relevant artikel.

Bij het artikel zelf staat ook of er een mogelijkheid is tot retourneren, je kunt ook zien of je de kosten voor het retourneren van het artikel zelf moet betalen of niet. Het is zelfs zo dat je vaak een terugbetaling van het artikel kunt krijgen en het artikel zelfs mag houden. Bekijk dus goed wat de voorwaarden zijn voor retourneren voordat je een artikel koopt.

De Aliexpress App 

Natuurlijk heeft ook Aliexpress een handige app die je kunt downloaden, in de meeste gevallen is het zo dat je zelfs nog wat meer korting krijgt als je je aankopen via de app doet. Zorg er dus voor dat je in het bezit bent van de app.

Je hebt trouwens nog veel meer voordelen als je je aankopen doet via de Aliexpress app. Zo profiteer je van extra kortingsbonnen en kan je munten sparen die je vervolgens weer kunt inwisselen voor kortingsbonnen. Ga dus aan de slag met de app en je zult zien dat het zal lonen.

Aliexpress Klantenservice 

Uiteraard heeft Aliexpress ook een klantenservice. Mocht je ergens niet uit komen dan kan je 24/7 terecht op de chat van de klantenservice. Verder zien we een pagina met veelgestelde vragen waar je misschien ook wel het antwoord op je vraag vandaan kunt halen. Je kunt ook direct contact leggen met de verkoper van het product wat je gekocht hebt.

Aliexpress Tips Voordat Je Gaat Kopen

Voordat je daadwerkelijk gaat shoppen via Aliexpress hebben we nog een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Dit zijn dingen waar je op kunt letten voordat je een bestelling plaatst bij een verkoper. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor een product maakt. Alvast heel veel succes met shoppen.

aliexpress review

Aliexpress Tip 1 Let Op De Reacties Van Andere Klanten.

Het belangrijkste is toch wel dat je eerst kijkt wat anderen hebben geschreven over een bepaald product dat je wilt kopen. Als je via de app naar beneden scrolt zie je wat andere klanten als reactie hebben achter gelaten bij een artikel. Zorg er dus voor dat je hier goed op let voordat je een aankoop doet bij een verkoper op Aliexpress.

Aliexpress Tip 2 Kijk Hoe Lang Andere Hebben Moeten Wachten Op Hun Bestelling.

Als je een beetje door de ervaringen van andere gebruikers leest zie je er vaak ook tussen staan hoe lang ze op een bepaald artikel hebben moeten wachten. We raden je aan om dit ook te doen. Zo voorkom je teleurstellingen en weet je ongeveer hoe lang het gaat duren voor je je artikel in huis hebt.

Aliexpress Tip 3 Kijk Naar Het Aantal bestellingen.

Als je via de app bij een artikel bent kan je zien hoe vaak een artikel al besteld is. We hoeven je uiteraard niet uit te leggen dat als een artikel vaak besteld word het ook van goede kwaliteit is. Dit hoeft natuurlijk niet altijd het geval te zijn. Let hier dus ook goed op. maar in de meeste gevallen is een populair en veel besteld artikel goed.

Aliexpress Tip 4 Let Op De Maat!

Een belangrijk onderdeeltje wat je echt niet naast je neer moet leggen is het feit van de kledingmaten. Kijk goed naar welke maat je normaal draagt en bestel (in de meeste gevallen) altijd 2  maten groter dan je normaal in Nederland hebt. Zo voorkom je dat je een veel te klein artikel besteld. Ook hierover kan je vaak in de reacties zien van anderen of een artikel de juiste maat had of niet.

Aliexpress Tip 5 Invoerrechten (Let Op Belangrijk)

Voordat je aan de slag gaat om je slag te slaan via Aliexpress raden we je aan om dit stukje van de review niet in de wind te slaan. Als je namelijk een product besteld met een prijs hoger dan 22 euro moet je invoerrechten betalen. Het kan voorkomen dat je geliefde artikel dan alsnog veel te duur naar je zin is. Zorg er dus voor dat je hier rekening mee houd.

Aliexpress Tip 6 Let Op Waardering Van De Verkoper.

Nog een belangrijke tip is om naar de waardering van een verkoper te kijken. Dit kan je doen door via de app een productcategorie te zoeken en dan te filteren op waardering verkoper. Je kan via de app ook filteren op de volgende dingen.

  1. Prijs (Laag naar Hoog
  2. Prijs (Hoog naar Laag
  3. Aantal bestellingen
  4. Waardering van verkoper
  5. Datum toegevoegd (Nieuw naar Oud)
Verzendkosten Artikelen Bij Aliexpress

Bij een product kan je zien welke verzendkosten er gelden. Via de filter in de app kan je ook weer filteren op (Geen Verzendkosten) Er Zijn namelijk duizenden artikelen te vinden bij Aliexpress waar je geen verzendkosten voor hoeft te betalen.

Zelf Een Aliexpress Ervaring? Praat Mee Op Ons Forum.

Het kan zijn dat je zelf al een Aliexpress ervaring hebt? We horen uiteraard graag van je! Je kunt je reactie achter laten onder deze review, of deelnemen aan het gesprek op ons forum. Ook als je nog aanvullingen hebt op deze review kan je terecht in het reactieformulier op deze website of ons forum. We horen graag van je!

Aliexpress Conclusie + Kortingslink 

Als je van shoppen houd, en dit ook een beetje goedkoop wenst te doen dan raden we je zeker aan om eens te gaan shoppen via Aliexpress. Let wel op de tips die we bovenstaand met je hebben besproken, dit voorkomt een teleurstelling. Over het algemeen is Aliexpress dus een goede webshop om je aankopen te doen, al moet je wel goed op letten bij wie je koopt. Klik NU hieronder op de knop om de laatste kortingsacties te bekijken.

Bekijk Aliexpress Aanbiedingen

Overzicht
Datum Van Review
Naam Van Product
Aliexpress
Score
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *