Afslank Receptenbijbel Review – Volledig onthuld! (Tip)

De afslank receptenbijbel is ontworpen door Oscar Helm. Hij beweert dat je per week, minimaal 2 kilo kunt afvallen. Om erachter te komen of Oscar zijn beloftes kan waar maken, heb ik deelgenomen aan de afslank receptenbijbel. Bekijk hieronder mijn volledige onthulling!
=> Ga Naar De Afslank Receptenbijbel

Afslank Receptenbijbel Review

De afslank receptenbijbel is de laatste jaren enorm populair. Er zijn mega veel diëten verkrijgbaar en beschikken vaak niet over de juiste inhoudt. Oscar helm beweert anders te zijn met de afslank receptenbijbel. Aangezien de meeste diëten niet of nauwelijks helpen, ben ik benieuwd wat dit boek te bieden heeft!

Om erachter te komen of dit boek daadwerkelijk nut heeft, heb ik afgelopen 3 weken gebruikt gemaakt van de afslank receptenbijbel. Voordat ik mijn mening en ervaring deel, vertel ik je meer informatie over de schrijver, inhoud, samenstelling en de voor en nadelen van dit boek!

Wie is Oscar helm?

Afslank receptenbijbel

Je hebt zijn naam regelmatig voorbij zien komen. Oscar Helm is de bedenker van de Afslank Receptenbijbel. Oscar is een succesvolle blogger en eigenaar van de website Happyhealthy. Na enig speurwerk over Oscar komen we terecht op zijn linkedin pagina. Hier blijkt Oscar Helm zijn studie te hebben afgerond als orthomoleculaire voedingsspecialist en psycholoog.

Dat hij verstand van voeding heeft is in ieder geval duidelijk. Hij deelt regelmatig artikelen met handige en waardevolle tips. Dankzij zijn studie en kennis, kan Oscar de juiste informatie met je delen.

Dit is een groot pluspunt. Er zijn namelijk genoeg ”voedingsdeskundige” actief die alleen erop uit zijn om geld te verdienen. Ze hebben weinig verstand van zaken en in de meeste gevallen werken de producten niet! Bij Oscar Helm ben je op het eerste oog in goede handen. Hij weet waar hij over praat en geeft adviezen, waar je daadwerkelijk wat aan hebt blijkt als we verder bladeren in zijn boek.

Is Oscar Helm Betrouwbaar?

De werking van de Afslank Receptenbijbel is bewezen en wat dat betreft kun je dit afslank programma vertrouwen. Ook het feit dat Oscar Helm onder zijn echte naam actief is, is een pluspunt. Op het internet kun je namelijk zijn wie je wilt. In veel gevallen worden er nep namen gebruikt. Oscar Helm doet dat niet.

Waar ik je wel nog op wil wijzen is de extra optie die Oscar Helm aanbied. Er is namelijk een optie beschikbaar, om iedere maand nieuwe recepten en tips te verkrijgen van Oscar. Wanneer je alleen gebruik wilt maken van het boek zorg, er dan voor dat deze optie is uit staat. Zo voorkom je een doorlopende afschrijving.

Een gedeelte van nieuwe recepten is voor iedereen, die gebruik maakt van het normale programma. Je kunt hierin zelf de keuze maken. We kwamen ook nog een interessante foto tegen op de Facebook pagina van Oscar Helm. Zo te zien verkopen zijn boeken super goed!

AR Magazijn

Wat is de Afslank Receptenbijbel precies?

De afslank receptenbijbel is een boek waarmee je kunt afvallen. Je werkt aan een gezond en fit lichaam. Volgens Oscar helm zijn de recepten uit zijn boek, uniek en zo samengesteld, dat iedereen er profijt van heeft.

Leeftijd of het doel dat je wilt bereiken, maakt volgens Oscar niet uit. Er zijn zelfs sporters die zijn boek gebruiken, om het vetpercentage te verlagen. Ook deelnemers met obesitas delen hun ervaring op zijn social media kanalen.

Daarnaast vindt Oscar een aantal hoofdzaken erg belangrijk. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat zijn receptenboek makkelijk te gebruiken is.

Wanneer je een dieet te ingewikkeld maakt, is de kans groot dat deelnemers opgeven laat hij weten op zijn website. Volgens Oscar is afvallen niet ingewikkeld en kan iedereen dit met de juiste instelling.

Wat dat betreft heeft Oscar wel een belangrijk punt te pakken. Het is inderdaad zo dat als een dieet tegenzit, je niet de motivatie hebt om door te gaan. Oscar heeft de receptenbijbel zo samengesteld, dat je zijn recepten, stappen en tips makkelijk kunt overnemen.

Met de volgende 3 pijlers heeft Oscar rekening gehouden:

koolhydraatarm afvallen

– Logica

Zo als eerder besproken is de afslank receptenbijbel geen ingewikkeld boek. Oscar vindt namelijk dat je met logisch nadenken, heel veel kunt bereiken.

Moeilijk doen met recepten is volgens hem niet nodig. Wanneer je namelijk voor ingrediënten naar een speciaalzaak moet, is de kans groot dat je het afvallen snel beu bent.

De logica van recepten en opbouw vind je direct terug in zijn boek. Hierdoor heb je al snel het gevoel dat je je levensstijl kunt veranderen, op de manier die Oscar je aanbeveelt.

– Eenvoud

De recepten uit het boek zijn makkelijk te maken. Je hebt er niet veel tijd voor nodig. De ingrediënten die je gaat gebruiken, zijn makkelijk verkrijgbaar in alle supermarkten.

Je hoeft geen winkels af te gaan zoeken om bepaalde ingrediënten in huis te halen. Sommige diëten maken het te ingewikkeld. Zodra je er te veel moeite voor moet doen, is de kans groot dat je er niet eens aan begint.

Ook deelt hij tips hoe je goedkoop boodschappen kunt doen. Zijn recepten zijn met name seizoensgebonden. Zo betaal je niet de hoofdprijs voor bepaalde ingrediënten. Hij maakt het je zo makkelijk mogelijk want daar is Oscar een groot voorstander van.

– Ervaring

Oscar gaat graag uit van de ervaringen die hij heeft opgedaan. Hij weet namelijk wat wel en niet werkt. Hij gelooft niet in onderzoeken die in zijn ogen, geen resultaat zullen leveren.

Wat hij in de praktijk leert en ondervonden heeft, is voor hem het meest belangrijke. Hij heeft duizenden deelnemers succesvol geholpen met afvallen.

Je kunt er daarom vanuit gaan, dat hij je de juiste keuzes laat maken. Laten we gaan kijken naar de inhoud van de Afslank Receptenbijbel!

afslank receptenbijbel

De inhoud van de Afslank Receptenbijbel

De afslank receptenbijbel bestaat uit koolhydraatarme recepten. Deze methode van afvallen werkt in de meeste gevallen voor iedereen. Het voordeel van een koolhydraatarm dieet is dat je gaat minderen in geraffineerde suikers.

Deze suikers zorgen namelijk voor vetmassa. De afslank receptenbijbel heeft eenvoudig, smaakvolle en betaalbare recepten gebruikt.

Zodra je het boek opent, tref je een hoop afbeeldingen van recepten aan. De eerste pagina’s gaan over de manier van aanpak en waarom deze methode werkt.

Ook bevatten deze recepten extra eiwitten. Eiwitten zijn de bouwstenen van je spieren. Als je start met afvallen, wil je natuurlijk dat je spiermassa behouden blijft. Dit is belangrijk voor het functioneren van je lichaam.

Ook zorgen eiwitten ervoor dat je minder snel honger hebt. Dit betekend dat je minder onnodige eetmomenten hebt en ongezonde snack momenten voor bent.

Zodra je de afslank receptenbijbel gaat combineren met sport, zijn de recepten ideaal voor het behoud van je spieren. Een ander voordeel is dat voldoende beweging ervoor zorgt dat je meer afvalt.

Deze keuze laat Oscar aan jou over. Je hoeft niet te sporten maar het kan wel. In beide gevallen ga je kilo’s afvallen.

Afslank receptenbijbel

Recepten uit de afslank receptenbijbel

Je kunt de recepten op de volgende manier onderverdelen. Zo heb je een idee, wat je kunt gaan verwachten.

Je begint met een ontbijt. Daarna kun je gebruik maken van een tussendoortje. Dan volgt de lunch, middag snack, avond eten en avond snack. Zoals je kunt zien vinden er ongeveer 6 eetmomenten plaats.

Doordat je deze eetmomenten verdeelt, voorkom je onnodige snack momenten. Je houd je aan een schema wat ervoor zorgt, dat je elk eet moment benut.

Mocht je tussendoor toch honger krijgen dan kun je gebruik maken van een snack lijst. Zo kun je alsnog verantwoord snacken, zonder uit koers te raken.

Vaak vind je hiervoor geen alternatief. Er word vanuit gegaan dat je het programma volhoud. Oscar geeft je wel de mogelijkheid tussendoor verantwoord te snacken.

Afslank recepten bijbel eigen ervaring

Ongeveer 3 weken heb ik deelgenomen aan het programma. Het was mijn bedoeling om te minderen in vetpercentage. Aangezien het mooie weer eraan komt, is het fijn om je vetmassa om te zetten in spiermassa.

Aangezien ik ervaring heb in de voeding en fitness wereld, was het een leuke uitdaging om gebruik te maken van de afslank receptenbijbel.

De eerste paar dagen is het nogal wennen. Je gaat aan de slag met een andere leefstijl en daar moet je rekening mee houden.

Ik heb er dan ook voor gezorgd dat ik ongezonde tussendoortjes niet meer in huis had. De verleiding kan soms groot zijn als je op de bank een film kijkt.

Het valt op dat Oscar inderdaad rekening heeft gehouden met de eenvoud. Je hoeft als het ware alleen maar over te nemen wat het boek aangeeft.

De recepten kun je makkelijk overnemen en de smaak is lekker. Ik stond zelfs versteld van wat je allemaal WEL mag eten. Daarom voelt dit niet als een streng dieet.

Mijn resultaat na de eerste week

De eerste paar dagen waren anders dan normaal. Mijn energie is toegenomen en tijdens het sporten heb ik meer kracht ervaren. Wel heb ik de eerste paar dagen een extra tussendoortje genomen.

De eerste 7 dagen vlogen voorbij. Oscar maakt gebruik van weegmomenten. Je weegt op de dag dat je begint en 7 dagen later weeg je jezelf opnieuw. De eerste 7 dagen ben ik 2,3 kilo verloren.

Mijn vetpercentage was verminderd. In de spiegel nog niet echt zichtbaar maar wel op de weegschaal. Dit motiveert enorm waardoor je met goede moed aan de tweede week begint.

Afslank receptenbijbel

Mijn resultaat na de tweede week

Ook de tweede week verliep goed. Je merkt dat je in een bepaald ritme komt. Je krijgt handigheid in de recepten en weet precies welke voedingsmiddelen gezond zijn. Ook de tweede week ging snel voorbij.

Het weegmoment was aangebroken en de tweede week ben ik 2,0 kilo afvallen. Ook in de spiegel zijn deze cijfers zichtbaar.

Vooral rondom mijn buik is het vetgehalte verminderd. Mijn schouders en armspieren zijn aanwezig en dat is tof om te zien.

Door deze positieve veranderingen blijf je gemotiveerd en dat is een groot pluspunt! Uit mijn eigen ervaring is het namelijk zo dat wanneer de resultaten lang blijven wachten, je minder gemotiveerd door gaat.

Met de afslank receptenbijbel heb ik tot nu toe iedere week veranderingen ondervonden. In begin vooral voelbaar en in week 2 ook zichtbaar.

Mijn resultaat na de derde week

In week 3 heb je niet het gevoel dat je aan het diëten bent. De recepten zijn nog altijd verrassend en eenvoudig. Ook als ik iets tegenkomt wat ik minder graag eet, zijn er alternatieven om te maken.

Nu ben ik geen moeilijke eter maar het kan voorkomen dat je ergens geen zin in hebt. Ik kan me voorstellen dat er deelnemers zijn die dit op prijs stellen.

Energie is nog altijd aanwezig en ook in de sportschool gaat het goed. Zo zijn er bepaalde oefeningen die ik met meer gewicht kan uitvoeren.

Het derde weegmoment gaf aan dat ik 1,8 kilo ben afgevallen. Ook hier was ik weer onwijs trots op. Vooral omdat mijn spieren zichtbaar zijn geworden en dat straal je dan ook uit. De eerste 3 weken zijn goed bevallen en heb ik mooie resultaten behaald.

Na de derde week ben ik door gegaan met het bijhouden van deze recepten. Tussendoor eet ik meer eiwitten dan normaal om mijn spiermassa te behouden.

Afvallen is niet meer nodig omdat ik mijn streefgewicht heb bereikt. Wanneer ik van plan ben om weer een aantal kilo’s af te vallen, neem ik de receptenbijbel er weer bij.

Waar kun je de Afslank Receptenbijbel kopen?

De afslank receptenbijbel is niet in de winkel verkrijgbaar. Je schaft dit boek online aan. Via de pagina van de afslank receptenbijbel kun je kiezen of je het boek digitaal of fysiek wilt hebben.

Je kunt ook voor beide uitgave kiezen. Het voordeel van beide is dat je op de keukentafel het boek kun leggen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het koken, de instructies makkelijk kunt volgen.

Via de mobiele versie kun je bij het boodschappen doen, eenvoudig zien wat je nodig hebt. De keuze is natuurlijk aan jezelf.

Conclusie Afslank Receptenbijbel

Als je graag een aantal kilo’s wilt afvallen, is de afslank receptenbijbel een aanrader. Zorg er wel voor dat je voorbereid bent en er volledig voor wilt gaan.

Een receptenboek is een hulpmiddel om het makkelijker te maken. Je moet het namelijk wel zelf gaan doen.

Let op: Oscar heeft ook een garantie op de afslank receptenbijbel van 60 dagen. Als je niet bent afgevallen, krijg je het aankoop bedrag terug. Ook wanneer je om een andere reden niet tevreden bent.

Wat zijn de kosten van de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank receptenbijbel bestaat uit twee verschillende uitgave namelijk, fysiek en digitaal. Wanneer je het fysieke product koopt, krijg je de digitale uitgave van het boek erbij.

  1. De Afslank receptenbijbel digitale uitgave  €27 (eenmalig)
  2. De afslankreceptenbijbel digitaal en fysiek €37 (eenmalig)

Beide uitgaves beschikken ook nog over 5 gratis bonussen namelijk:

  1. Complete weekmenu’s
  2. 10 Gezonde toetjes
  3. 84 Gezonde tussendoortjes
  4. 10 richtlijnen voor een gezond en slank lichaam
  5. Het ultieme afslank programma (video’s)

Ik wens je alvast succes en veel plezier met afvallen! Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan gerust. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde dag nog op terug!

Plaats een reactie