Adverteren?

Adverteren met je webshop op deze website?

Dat is mogelijk! het is mogelijk om je webshop op twee manieren bij ons aan te melden.

  1. Je bent aangemeld bij een affiliate netwerk (mail een uniek niet gekopieerd  artikel van minimaal 1000 woorden) en vertel ons bij welk affiliate netwerk je actief bent.
  2. Gratis Mail ook hiervoor een uniek geschreven artikel van minimaal 1000 woorden naar: sander@webwinkelreviews.com Alleen webshops worden geaccepteerd. Wij willen met deze optie kleine ondernemers ook de mogelijkheid geven om te adverteren. Voorwaarde is dat het artikel uniek is!

Meer bezoekers in je webshop?

Als je webshop nog redelijk nieuw is, dan is het belangrijk dat er een contante stroom van nieuwe bezoekers een kijkje komen nemen in je webshop. Je wilt immers meer naamsbekendheid creëren. Uiteraard kunnen wij je aan een permanente plek helpen op deze website.

Dit levert  je niet alleen bezoekers op, nee! Mensen die een reviewwebsite bezoeken hebben nog net dat ene zetje nodig voordat ze overgaan tot het doen van een aankoop. Mogen wij ze dat ene zetje geven? Mensen lezen vaak eerst reviews voordat ze over gaan tot het doen van een aankoop.

adverteren
adverteren

De consument heeft de mogelijkheid een review te plaatsen

Zoals we al vertelde heeft de consument die onze website bezoekt nog maar een klein zetje nodig voordat hij/zij een aankoop doet bij jouw webshop. De consument heeft na het plaatsen van je webshop de mogelijkheid om een review te plaatsen.

Je kunt zo niet alleen meer naamsbekendheid creëren, je zorgt er ook voor dat je scherp blijft. Je zit namelijk niet te wachten op een hoop negatieve reviews. Meld je webshop dus snel bij ons aan! Stuur een e-mail naar sander@webwinkelreviews.com.