50 PlusMatch.nl Review & Ervaringen. De Datingsite Voor 50 Plussers

50 PlusMatch.nl Review & Ervaringen. Als je zo eens gaat nadenken over deze doelgroep zul je jezelf misschien afvragen: Zitten 50 plussers wel op het internet? Date deze doelgroep ook echt online? Er is in ieder geval een website die zich speciaal richt op deze doelgroep. En dat is 50plusmatch.nl In deze review gaan we je alles vertellen over deze datingsite, we verklappen je de mogelijkheden en we bespreken de prijzen van een lidmaatschap. Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is? Klik dan alvast hieronder om de website te bekijken.

JA IK BEN 50 PLUSSER EN BEN BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN 50PLUSMATCH.NL (KLIK NU HIER)

50 PlusMatch.nl Review & Ervaringen.

Vandaag gaan we het dus met je hebben over de website 50plusmatch De naam van de website hoeft uiteraard geen uitleg meer te hebben. De doelgroep van deze website is gericht op 50 plussers. Dus als je nu op de bank zit en denkt: Ik zou ook nog wel een maatje voor de rest van

mijn leven willen ontmoeten, dan is het zeker mogelijk om je maatje op deze website te vinden. In plaats van op de bank zitten en naar de geraniums zitten kijken kan je uiteraard ook lekker gaan daten. Laten we eens gaan bekijken wat 50plusmatch.nl precies is.

50 PlusMatch.nl Review & Ervaringen.

Wat Is 50PlusMatch.nl?

We hebben het net al een beetje aan je verklapt, maar 50plusmatch.nl is dé datingsite voor 50 plussers. Doordat zij zich alleen richten op deze doelgroep is het slagingspercentage ook veel hoger. Je komt in contact met mensen van je eigen leeftijd, zij hebben vaak dezelfde interesses.

De kans op een match is hierdoor dus ook een stuk groter. Mocht je trouwens al eens lid zijn geweest bij deze website, en heb je een ervaring? Schroom dan zeker niet om even een reactie achter te laten. Zo weten andere bezoekers ook direct waar ze aan toe zijn.

Voor Wie Is 50PlusMatch.nl  Geschikt?

Voor de doelgroep 50 plussers. Het heeft dus totaal geen zin om je aan te melden als je veel jonger bent. En trouwens ik denk dat je ook niet zit te wachten op iemand die veel ouder is lijkt me als je veel jonger bent. Maar goed als je 50 plusser bent en je bent nog op zoek naar een

maatje in het leven, zoek dan zeker niet verder. Nee heb je en ja kun je krijgen. Je hebt werkelijk niets te verliezen. En hoe fijn zou het wel niet zijn als je toch nog iemand ontmoet waar je het goed mee kunt vinden. Dit is toch fantastisch? Ga er dus voor en meld je snel aan voor een date.

Is 50PlusMatch.nl Betrouwbaar?

Er zullen altijd mannen blijven die vinden dat je een bepaalde datingsite niet te vertrouwen is. Nou is dit soms ook wel het geval hoor. Er zijn echt een hoop datingsites op het internet te vinden die puur en alleen op je geld uit zijn. Maar in het geval van 50plusmatch.nl lijkt dit NIET

zo te zijn. Profielen op deze website worden handmatig gecontroleerd, dus het is niet zo dat je te maken krijgt met een hoop neppe profielen. Ook de prijzen en de voorwaarden staan duidelijk vermeld op deze website. Je weet dus van te voren waar je aan toe bent.

Welk Bedrijf Zit Er Achter 50PlusMatch.nl?

We hebben al aardig wat datingsites bekeken, wat ons dan opvalt is het feit dat er vrijwel nergens bedrijfsgegevens op de website te vinden zijn. Ook de kosten van een bepaalde datingsite zijn vaak moeilijk te achterhalen. Maar in het geval van 50PlusMatch.nl is dit Niet het

geval. De website is onderdeel van Matchmedia. Volgens eigen zeggen timmeren zijn in Europa hard aan de dating weg. De websites van Matchmedia zijn vaak actief in meerdere landen in Europa. Mocht je zelf een ervaring hebben met deze website, laat dan zeker een reactie achter.

JA! Ik Wil Toegang Tot 50PlusMatch.nl

Wat Zijn De Mogelijkheden Bij Een Gratis Lidmaatschap Bij 50PlusMatch.nl?

Handig om te weten zijn uiteraard de verschillende mogelijkheden als je lid word van deze website. uiteraard is er ook een mogelijkheid om betalend lid te worden. De meeste websites doen zich vaak voor alsof ze gratis zijn, maar zij kunnen ook niet bestaan van de wind toch?

 • Profiel samenstellen
 • Maximaal 10 foto’s bij je profiel plaatsen
 • Je zoekprofiel samenstellen
 • Onbeperkt zoeken naar andere leden
 • Maximaal 10 interesse berichten versturen per dag
 • Oproepen bekijken
 • Gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap
Wat Zijn De Mogelijkheden Bij Een Betalend Lidmaatschap Bij 50PlusMatch.nl?

Natuurlijk krijg je toegang tot alle bovenstaande functies. Want daar kreeg je immers al toegang tot bij een gratis lidmaatschap op de website 50PlusMatch.nl Maar goed welke mogelijkheden zijn er nog meer. Als je betalend lid word krijg je toegang tot de volgende mogelijkheden.

 • Persoonlijke berichten sturen
 • Zien wie je profiel bezocht heeft
 • Onbeperkt interesse berichten sturen
 • Het zoekprofiel van andere leden zien
 • Gebruik maken van de messenger
 • Gebruik maken van Things2Share
 • Zien wie volledig of gratis lid is
Wat Zijn De Prijzen Kosten Van 50PlusMatch.nl?

Zoals we al eerder aangaven, geen enkele datingsite leeft van lucht. Dus onthou altijd dat er een verdienmodel toegepast word. Veelmannen laten zich namelijk lokken en denken dat ze gratis aan een date kunnen komen. Helaas is dit niet het geval. De kosten voor een lidmaatschap bij 50PlusMatch.nl zien er als volgt uit.

 • Een lidmaatschap van één maand € 29,95
 • Lidmaatschap van 3 maanden € 19,95 per maand
 • Een lidmaatschap van 6 maanden € 14,95 per maand
 • Lidmaatschap van 1 jaar € 9,95 per maand
Hoe Plaats Ik Zelf Een 50PlusMatch.nl Ervaring?

Dat is vrij eenvoudig, mocht je zelf al eens lid zijn geweest bij 50PlusMatch.nl laat dan een reactie achter via onderstaand formulier. Zo weten andere bezoekers van deze website waar ze aan toe zijn. Mocht je nog aanvullingen hebben die we kunnen plaatsen bij deze review dan zijn

die uiteraard ook welkom. We hopen natuurlijk dat we je een zo volledig mogelijk beeld hebben geven van deze website. We wensen je daarom ook heel veel succes met het vinden van je maatje via deze website.

Conclusie + Aanmelden Bij 50PlusMatch.nl

Dit is dé ideale plek voor 50 plussers om je maatje voor het leven te vinden. We vinden dat er ook met een gratis lidmaatschap aardig wat mogelijkheden zijn om een leuke date te vinden. De kosten voor een maand lidmaatschap zijn wat aan de hoge kant maar mocht je echt op zoek

zijn naar een levenspartner dan heb je deze ook (meestal) niet binnen een maand gevonden. Ga dus snel aan de slag met het ontmoeten van je levenspartner en klik snel hieronder op de blauwe button om je NU aan te melden. Heel veel succes gewenst.

JA! Ik Wil Toegang Tot 50PlusMatch.nl

Plaats een reactie