20 Dagen Suikervrij Review, Ervaringen En Resultaten (LET OP De beste START van 2021)

20 Dagen Suikervrij is ontwikkeld door Ria Kamelle. Ria heeft een programma samengesteld waarin je na 20 dagen, geen trek meer hebt in zoet en één kledingmaat verliest. Om te ervaren of dit daadwerkelijk klopt hebben wij de meest uitgebreide Ervaringen en Resultaten voor je op een rijtje gezet. Klik hieronder op de link om alvast te bekijken hoe 20 Dagen suikervrij eruit ziet.

=> JA Stuur mij NU door naar 20 dagen suikervrij (KLIK HIER)

20 Dagen Suikervrij Review, Ervaringen En Resultaten

Ria Kamelle, je hebt haar naam al voorbij zien komen. Ze is geen vreemde van ons want we hebben al vaker over deze dame geschreven. Met haar 20 Dagen Suikervrij programma, beweert Ria dat je blijvend gewicht zult gaan verliezen. Met name voor vrouwen van 40 jaar of ouder.

Nu kun je in 20 dagen (ongeveer 3 weken) inderdaad het een ander bereiken is onze ervaring. 20 Dagen Suikervrij is daarom ideaal om te testen aangezien er een hoop positieve verhalen verspreid worden. Laat ik je eerst meer gaan vertellen over de bedenkster van het boek Ria Kamelle.

Wie is Ria Kamelle?

50 recepten in 30 minuten

Ria Kamelle is de bedenker van 20 Dagen Suikervrij. Daarnaast heeft ze ook andere succesvolle boeken geschreven zoals 50 Recepten In 30 Minuten, Overwin je Overgang en Slank Door De Overgang.

Ze is bekend als overgangsconsulente en helpt dagelijks honderden vrouwen met allerlei klachten.

De recepten die Ria ontwikkeld zijn eenvoudig en snel te bereiden. Ze vind het belangrijk dat koken leuk blijft. Ze streeft erna dat je grip krijgt op je gezondheid en de overgang kunt overwinnen.

Ria houd zich dagelijks bezig met haar deelnemers van de verschillende boeken die zij ontwikkeld heeft. Je kunt dan ook een goede service van haar verwachten.

Ria Kamelle Betrouwbaar?

Op de website van Ria, lezen we verschillende reacties van haar deelnemers. Wat wij een pluspunt vinden is dat Ria ook reacties deelt die op Facebook voorbij komen.

De reacties zijn namelijk van ”echte personen”. Een pluspunt als je het ons vraag aangezien dit niet altijd het geval is.

Een ander pluspunt is dat Ria haar zaken in orde heeft. Ze deelt haar Kvk-gegevens en Btw-nummer. Haar adres gegevens publiceert ze ook op haar website. We kunnen de vraag is Ria Kamelle Betrouwbaar beantwoorden met een JA.

Voor wie is 20 Dagen Suikervrij?

20 Dagen Suikervrij richt zich vooral op vrouwen in de overgang. Wanneer je de leeftijd van 40 hebt bereikt, is het lastig om met name van buikvet, af te komen.

Ria heeft hier de oplossing voor laat ze regelmatig weten op haar website pagina. Toch lezen wij ook positieve ervaringen van mannen die 50 Dagen Suikervrij gebruiken. Dit maakt het boek geschikt voor iedereen die wilt afvallen en van overgangsklachten af wilt komen.

Bekijk NU! 20 Dagen Suikervrij!

Wat is 20 Dagen Suikervrij?

Het programma houd meer in, dan 20 Dagen Suikervrij eten. Er staat onwijs veel informatie op de websitepagina van Ria en daarom deel ik de meest belangrijkste inhoud.

Je gaat met name ervoor zorgen dat je bloedsuikerspiegel, op de juiste manier staat ingesteld. Dit zorgt er namelijk voor dat je vet gaat verbranden en niet vet gaat opslaan.

Het is lastig om de verleiding van zoetigheid te kunnen weerstaan. Het eten van snoep, gebak, mueslirepen maar ook pizza, pasta of andere deegwaren, laat je bloedsuikerspiegel stijgen.

Wanneer je bloedsuikerspiegel daalt voel je je moe en lusteloos waardoor je weer opzoek gaat naar suikers.

Daarnaast zijn er onwijs veel producten (maar liefst 80%) die verborgen suikers bevatten. Om dit te voorkomen is het belangrijk om pure en onbewerkte voeding te eten.

Naast gezonde maaltijden die je kunt gaan maken, ontvang je ook boordevol tips waarmee je verborgen suikers kunt herkennen. Zo leer je op een simpele manier etiketten te lezen zodat je exact weet wat je koopt.

Wat we ook een groot pluspunt vinden is dat de recepten uit het boek, tussen een drukke agenda passen. Je staat dus niet uren in de keuken en ook zijn de recepten makkelijk.

De inhoud van 20 Dagen Suikervrij

20 dagen suikervrij

Zodra je dit boek aanschaft, ontvang je een hele hoop inhoud. We hebben meerde dieet boeken op webwinkelreview.com behandeld en 20 Dagen Suikervrij bevat de meeste GRATIS bonussen die je erbij krijgt.

Ria Kamelle heeft er een compleet programma van gemaakt. Laten we beginnen met de inhoud van 20 Dagen Suikervrij.

 • Stap voor stap uitleg hoe je jouw bloedsuikerspiegel stabiel krijgt. Hierdoor ga je kilo’s lichaamsvet verbranden ook na 20 dagen.
 • Meer dan 50 gezonde en lekkere recepten. De maaltijden die je maakt zijn binnen 25 minuten klaar.
 • Je leert hoe je etiketten moet lezen. Zo weet je exact welke producten verborgen suikers bevatten.
 • Er zijn geen dure supplementen of poeders nodig. Je gaat aan de slag met 100% natuurlijke ingrediënten.
 • Er ontstaat dagelijks een voldaan gevoel waardoor je het dieet op een prettige manier kan volhouden.
 • 100% gluten en zuivelvrij
 • Het hele gezin kan mee eten. Dubbel koken is dus niet nodig!
 • Na betaling krijg je direct toegang zodat je van start kunt gaan.

20 Dagen Suikervrij bestaat dus met name uit bovenstaande punten. Ria heeft aan alles gedacht om het dieet zo prettig mogelijk te maken. Hierdoor ben je niet streng aan het diëten en blijft het ook leuk om bezig te zijn met een gezonde lifestyle.

Laten we het nu gaan hebben over de aantal gratis bonussen die je erbij krijgt. Het zijn er namelijk een hele hoop. Ik moet toegeven dat deze bonussen een goede aanvulling zijn, op het 20 Dagen Suikervrij programma.

We hebben namelijk ook deze bonussen geprobeerd. Later lees je hier meer over de kwaliteit van de gratis bonussen die je bij 20 Dagen Suikervrij ontvangt.

De volgende 6 bonussen krijg je gratis bij:

Gratis Bonus 1: Startersgids 20 dagen suikervrij t.w.v. €19,00,-

In deze bonus wordt uitgelegd hoe je stap voor stap te werk moet gaan als je start met 20 Dagen Suikervrij. Er staan boordevol tips in die je ook ondersteunen zodra je gaat uiteten. Je moet natuurlijk wel nog blijven genieten. Ria zorgt ervoor dat dit op een verantwoorde manier kan.

Daarnaast legt Ria ook uit welke processen er plaats vinden, wanneer je lichaam binnen 20 dagen gereinigd wordt. Niet alleen van binnen ga je erop voorruit, ook van buiten ga je er mooier uit zien.

Tot slot legt Ria exact uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je ook na de suikerdetox, gewicht blijft verliezen.

Gratis Bonus 2: 10 suikervrije dranken t.w.v. €10,00,-

Niet alleen voeding maar ook vocht is enorm belangrijk. Helaas zijn er tegenwoordig alleen maar frisdranken met ongezonde voedingstoffen. Water is natuurlijk de meest belangrijkste drank die we kunnen drinken. Toch wil je ook wel eens iets anders.

Ria heeft daarom 10 verfrissende drank recepten voor je ontwikkeld waar je zorgeloos van kunt drinken. Deze dranken zijn geschikt voor het hele gezin. Dranken die ze deelt op haar website zijn bijvoorbeeld chocolademelk en gemberthee met citroen.

Ook dit vinden wij een groot pluspunt. Veel dieet boeken vergeten namelijk dat vocht belangrijk is. Er wordt alles verteld over de juiste voeding maar het stukje vocht wordt geen aandacht aan besteed. Gelukkig heeft Ria dat wel gedaan!

20 dagen suikervrij

Gratis Bonus 3: 10 suikervrije lekkernijen t.w.v. €10,00,-

Nog een pluspunt die Ria te pakken heeft. Je wilt namelijk ook blijven genieten tussendoor. Daarnaast komen er momenten tijdens een dieet, dat je zin krijgt op wat lekkers.

Er zijn dieeten waar je simpel gezegd pech hebt. Je mag tussendoor niets eten en dat voelt als een straf. Wat er dan gebeurd is dat je het toch gaat doen en je niets meer aan je dieet zult hebben.

Ria denkt niet in problemen maar in oplossingen. Zo heeft ze 10 suikervrije lekkernijen ontwikkeld, waar je zonder schuldgevoel van kunt eten.

Je ontvangt eenvoudige recepten waar je cakes, taarten, koekjes en muffins mee kunt maken. Ook hier kan het hele gezin van mee eten. Als kers op de taart kun je een chocoladetaart en muffins van frambozen gaan maken. Al deze recepten zijn suikervrij!

Gratis Bonus 4: Boodschappenlijstjes t.w.v. €10,00,-

Met deze boodschappenlijstjes bespaar je enorm veel tijd in de supermarkt. Je weet exact welke ingrediënten je nodig hebt. Ook bespaar je hierdoor een hoop geld.

Vaak doe je boodschappen en neem je ook dingen mee naar huis waar je eigenlijk niet voor kwam.

Een boodschappenlijstje zorgt ervoor dat je niet met onnodige en vaak ongezonde producten thuis komt. Het voordeel van dit boodschappen lijstje in dat het digitaal is. Je kunt dus simpel vanaf je telefoon bekijken wat je nodig hebt.

Bekijk NU! 20 Dagen Suikervrij!

Gratis Bonus 5: Facebook Community t.w.v. 19,00,-

Je krijgt levenslange toegang tot de Facebook Community van Ria. Hier lees je dagelijks tips maar ook nieuwe ontdekkingen omtrent afslanken en fitter worden.

Daarnaast krijg je tips en begeleiding van andere leden en kunnen alleen deelnemers je berichten lezen en erop reageren. Je Facebook vrienden kunnen dus niet zien waar jij over wilt praten in de Facebookgroep van Ria.

De tips en ondersteuning die je krijgt, werkt als een stok achter de deur. Je staat er niet alleen voor en kun ervaringen delen met anderen.

Gratis Bonus 6: Motivatie e-mails en updates t.w.v. 19,00,-

Ook krijg je levenslang toegang tot nieuw updates. Wanneer Ria een nieuw item toevoegt aan haar programma, krijg je hier bericht over.

Na aanschaf krijg je direct toegang. Daarnaast stuurt Ria motivatie e-mails. Hoe goed een dieet ook is, je komt zelf de stap een het zetten. Het is begrijpelijk dat dit niet voor iedereen 1,2,3 lukt.

Daarom steunt Ria je bij goede en minder goede tijden. Je kunt haar makkelijk benaderen via de mail waar ze dezelfde dag nog op reageert.

Zoals je kunt zien heeft Ria enorm veel waardevolle bonussen toegevoegd aan 20 Dagen Suikervrij. Straks delen we onze ervaring waarin we je vertellen hoe we deze bonussen hebben ervaren.

Welke Garantie heb je op 20 Dagen Suikervrij?

20 dagen suikervrij

Ria hanteert een garantie van 30 dagen. Ben je niet afgevallen of om welke reden dan ook niet tevreden, krijg je je geld terug gestort.

Deze garantie vermeld ze duidelijk op haar website. Ze laten weten dat je dit kan door haar een simpele mail te versturen.

Ria kan alleen een garantie geven als deze als ze overtuigd is van de werking van haar programma. Waar ze ook nog een keer op terug komt is dat je direct toegang krijgt tot het programma.

Je hoeft dus niet te wachten. Hoe je dit programma kunt openen en bekijken vertel je ik nu.

20 Dagen Suikervrij pdf

20 Dagen Suikervrij pdf wilt zeggen dat je dit boek ontvang op basis van een pdf bestand. Laat ik je stap voor stap uit leggen wat er gebeurd na aanschaft.

Zodra je het boek gaat kopen via de betaalpagina, ontvang je een mail van Ria. In de mail staat een link waar je op moet klikken met je muis.

Wanneer je dat gedaan hebt, opent het boek en de gratis bonussen direct. Je hoeft hier dus niet voor te downloaden. Ook heb je geen e-reader nodig!

Het praktische aan een boek op pdf formaat is dat je deze kunt openen via je laptop, telefoon en tablet. Ook hier hoef je geen speciale programma’s voor te downloaden.

20 Dagen Suikervrij is dus alleen als pdf te koop en niet als fysiek boek. Je kunt het boek dus alleen via het internet kopen.

20 Dagen Suikervrij Review, Ervaringen en Resultaten

Als we opzoek gaan naar ervaringen komen we er vooral veel tegen op de website van Ria. Al eerder in deze review hebben we besproken dat ook de reacties via Facebook, positief zijn.

Nu is het ook aan ons de beurt, om een aantal onderdelen te testen. Waar we na gekeken hebben is de eenvoud, recepten, smaak en bonusmateriaal.

Eenvoud van het boek

Wat ons opvalt is dat het boek voorzien is van een duidelijke inhoudsopgave. Je kunt makkelijk naar het gewenste hoofdstuk navigeren.

De inleiding van het boek bestaat uit het voorwoord van Ria. Ze verteld hier haar eigen ervaringen en onderbouwd de wetenschap die ze toepast.

Er is veel aandacht besteed aan het uiterlijk en het boek lees je eenvoudig door. Er ontstaat vooral vertrouwen tussen Ria en de deelnemer van haar programma.

20 Dagen Suikervrij recepten

20 dagen suikervrij

De receptenpagina’s zijn voorzien van foto’s, ingrediënten en instructies. Waar Ria rekening mee heeft gehouden zijn de variatie mogelijkheden. Mocht je iets niet lusten dan kun je het vervangen voor een ander ingrediënt.

Het klopt dat alle recepten gluten en zuivelvrij zijn uit het 20 Dagen Suikervrij Recepten boek. Ideaal voor wanneer je een allergie hebt hiervoor.

De instructies van de recepten woorden op een makkelijke manier weergegeven. Zo weet je precies welke stappen je moet nemen zodat de maaltijd die je maakt, lekker is.

De smaak

We hebben een aantal recepten geprobeerd om te ervaren hoe de smaak is. We kunnen concluderen dat de smaak prima is. Verwacht geen 4 sterren restaurant maaltijden maar gewoon een simpele lekkere maaltijd.

Wel raden we je aan om hier en daar meer kruiden te gebruiken. Zo hebben we extra peper en knoflook toegevoegd.

Doordat de smaak lekker is kun je het dieet makkelijk volhouden. Ria heeft er wat ons betreft alles aan gedaan om je het zo compleet mogelijk na je zin te maken.

Gratis bonusmateriaal

Je krijgt maar liefst toegang tot 6 gratis bonussen. Ook deze pdf bestanden zijn op een nette manier uitgewerkt. Het kan dan ook absoluut kloppen dat hier normaal voor betaald moet worden.

We hebben een aantal drankjes geprobeerd en snacks die je kunt maken. Ook hier is de smaak in orde. Het zijn geen standaard recepten die iedereen zich had kunnen bedenken en dat maakt het waardevol.

Onze conclusie is dat je met 20 Dagen Suikervrij geen miskoop doet en er een leuke vooral interessante tijd mee gaat beleven.

20 Dagen Suikervrij kopen + KortingsLink

Eerder heb je in deze review kunnen lezen, dat je het boek alleen online kunt aanschaffen. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Paypal en Afterpay.

Zorg ervoor dat je het juiste mailadres invoert. Hier ontvang je namelijk de link van Ria, waar je het boek direct kunt openen.

Ook geeft Ria duidelijk aan dat wanneer je vragen hebt, je haar ten alle tijden een mail kunt sturen. Dat ze service belangrijk vindt laat ze regelmatig naar voren komen.

Wil je graag van start gaan met het 20 Dagen Suikervrij programma, maak dan gebruik van onderstaande kortingslink.

Bekijk NU! 20 Dagen Suikervrij!

Is 20 Dagen Suikervrij de moeite waard of niet?

Zoals je kunt zien zijn we te spreken over het boek 20 Dagen Suikervrij. Ria heeft hier enorm veel tijd ingestoken en dat zie je aan alles terug.

De ervaringen over dit dieet zijn zeer positief en ook het bonusmateriaal is een goede toevoeging.

Heb je last van de overgang of wil je er sneller van af, dan is dit boek waarschijnlijk de uitkomst. Daarnaast heb je niets te verliezen.

Mocht het namelijk niet werken, kun je binnen 30 dagen je aankoop bedrag terug krijgen. Aan de succes verhalen op het internet te zien lijkt het ons een kleine kans, dat je deze garantie moet gaan gebruiken.

We hopen dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wie is Ria Kamelle?
 • 20 Dagen Suikervrij Review, Ervaringen En Resultaten
 • Wat Is 20 Dagen Suikervrij?
 • Is 20 Dagen Suikervrij De Moeite Waard Of Niet?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. We streven erna om je binnen 24 uur een antwoord terug te geven.

we wensen je succes en vooral veel plezier, met het gebruik van 20 Dagen Suikervrij. Vergeet niet de kortinspagina van hieronder te gebruiken!

Bekijk NU! 20 Dagen Suikervrij!

Plaats een reactie