125 Groene Smoothie Recepten Review – Volledig Onthuld (TIP)

 

125 Groene Smoothie Recepten is ontworpen door Marijke Helswieg. Door middel van groene smoothies beweert Marijke dat je eenvoudig bij je streefgewicht kunt komen. Wij zochten uit hoe goed dit programma werkt en of het verantwoord is, om dagelijks groene smoothies te drinken! => Ga Naar 125 Groene Smoothie Recepten

125 Groene Smoothie Recepten Review

125 Groene Smoothie Recepten is ontwikkeld door Marijke Helswieg. In dit boek ga je gewicht verliezen door het drinken van smoothies. Volgens Marijke zijn de smoothies voedzaam en bevatten ze belangrijke voedingsstoffen.

Hierdoor komt je lichaam niks tekort en ook ervaar je meer energie laat Marijke ons weten op haar websitepagina. Het grootste doel wat je uiteindelijk kunt bereiken is een gezond en strak lichaam. Wij zijn benieuwd of 125 Groene Smoothie Recepten de moeite waard is of niet.

Wie is Marijke Helswieg?

125 groene smoothie recepten

Marijke Helswieg neemt je op haar pagina mee in haar eigen verleden. Zo vertelt ze dat haar jeugd ontstond uit snoepen en snacken. Haar gewicht nam alsmaar toe waardoor ze snel te maken kreeg met een buikje.

Het is haar gelukt een methode te vinden, waardoor ze eenvoudig kon afvallen. Ze noemt het Dé Afslankoplossing + Groene Smoothies.

Marijke is dagelijks actief met een gezonde lifestyle en begeleid deelnemers via het internet. Wanneer je namelijk van start gaat met 125 Groene Smoothie Recepten krijg je toegang tot haar Facebookpagina waar ze enorm veel leden heeft gecreëerd. Er worden hier dagelijks tips en vragen beantwoord door Marijke.

Is Marijke Helswieg betrouwbaar?

Je kunt natuurlijk van alles roepen op het internet en daarom hebben we onderzoek gedaan, naar de betrouwbaarheid van Marijke. We zien dat Marijke dagelijks actief is op haar Facebook pagina. Ze reageert op vragen en geeft tips.

De reacties van andere gebruikers zijn positief, zowel op haar website als Facebookpagina. Daarnaast staan haar gegevens zoals KVK-nummer en BTW-nummer vermeld op de website. We kunnen in ieder geval bevestigen dat Marijke niet actief is als een oplichtster.

Zijn groene smoothies gezond?

Aangezien het 125 Groene Smoothie Recepten programma met name ontstaat uit smoothies, ben opzoek gegaan naar meer informatie.

Nu heeft Marijke een compleet dag plan voor je samengesteld waarin je ook normale voeding eet. Dit blijft uiteraard belangrijk. Ze deelt gezonde en eiwitrijke recepten zodat je het prima kunt combineren.

De informatie die ik vind over groente smoothies is als volgt:

Groene smoothies zorgen ervoor dat je vetverbranding wordt geactiveerd. Dit komt door de samenstelling van voedingstoffen. Je weerstaand en energieniveau nemen toe waardoor je een groene smoothie dieet ook kunt combineren met sport/beweging.

Ook krijg je alle noodzakelijke vitamines en mineralen binnen. Het is echter geen toverdrankje. Je zult smoothies moeten combineren met gezonde voeding. Daarmee versnel je het afslank proces.

Het nemen van groene smoothies is dus gezond. 125 Groene Smoothie Recepten heeft de juiste combinatie aan recepten, zodat je geen voedingsstoffen mist die je nodig hebt.

Maximale Kortingsknop 

Voor wie is 125 Groene Smoothie Recepten geschikt?

Iedereen kan gebruik maken van het 125 Groene Smoothie Recepten programma. Het boek is met name populair bij vrouwen die graag een aantal kilo’s willen afvallen.

Daarnaast is het programma eenvoudig te gebruiken. Een groene smoothie is in een mum van tijd klaar. Het is wel belangrijk dat je beschikt over een blender. Dit hoeft geen high-tech keukenapparatuur te zijn. Een simpele blender is al voldoende.

Inhoud 125 Groene Smoothie Recepten

125 groene smoothie recepten

Zodra je het 125 Groene Smoothie Recepten pakket hebt aangeschaft, krijg je direct toegang. Wat wij een groot pluspunt vinden is dat Marijke uitleg geeft over de kracht van groene smoothies.

Ze onderbouwd de gezonde voordelen waar ik je later meer over vertel. Niet iedereen is bekend met het effect van groene smoothies en daarom heeft ze een uitgebreide maar interessante inleiding.

Recepten bestaan uit groenten, bladgroenten en fruit. Iedere dag kun je genieten van een andere smoothie wat ervoor zorgt dat de smaak niet gaat vervelen. De juiste verhoudingen van de ingrediënten staan aangegeven zodat je de exacte hoeveelheid gebruikt per smoothie.

De ingrediënten die je gaat gebruiken leveren vitamine, mineralen en antioxidanten aan je lichaam. Hieronder lees je wat je gaat ontdekken en veranderen zodat je lichaamsgewicht zal afnemen:

 • Op welk moment je van de dag het beste een groene smoothie kunt drinken
 • Welke groenten het lekkerst zijn inclusief de voedingswaarde van deze groenten
 • Welke voordelen verschillende groenten leveren
 • Hoe je met groene smoothies vetverbranding activeert
 • 125 gezonde en lekkere recepten
 • Ingredientenlijsten
 • Boodschappenlijsten
 • En meer..

Daarnaast ontvang je bij het 125 Groene Smoothie Recepten pakket ook nog een aantal GRATIS bonussen namelijk:

 1. 75 Gezonde fruit smoothies
 2. Het smoothie dieet schema
 3. Paleo recepten
 4. Superfood smoothie recepten

Zoals je kunt zien ontvang je een hoop extra’s. Ook de gratis bonussen behandel ik aangezien we hier ook gebruik van hebben gemaakt.

Gratis bonus 1: 75 Gezonde fruit smoothies

Dit boek bevat maar liefst 75 smoothies die je maakt met fruit. Deze smoothies bevatten de helft aan calorieën tegenover de smoothies in fastfood restaurants.

Er staan boordevol tips en ook legt Marijke uit welke fouten mensen maken wanneer ze een smoothie drinken om gezonder te worden. Ook vertelt ze wat je wel en niet aan je smoothie moet toevoegen en leer wetenswaardigheden over fruit en de geschiedenis van smoothies.

Gratis bonus 2: Het smoothie dieet schema

Het schema werkt als een stok achter de deur. Je kunt alle stappen volgen om eenvoudig kilo’s af te vallen. Er staan week schema’s in, afslank tips en trucs en hoe je zelfs spiermassa kunt kweken mocht je aan krachttraining doen.

Gratis bonus 3: 21 Paleo recepten

Deze 21 recepten sluiten aan bij de groene smoothies. In combinatie zorg je er namelijk voor dat je lichaam nog meer vet gaat verbranden. Het zijn eenvoudige maar lekkere recepten die je snel kunt klaar maken.

Marijke laat op haar websitpagina weten dat de waarde van dit receptenboek 19,00 euro is en je het gratis bij 125 Groene Smoothie Recepten pakket krijgt.

Gratis bonus 4: 10 Superfood smoothie recepten

Dit boek is gebaseerd op superfood recepten. Deze gezonde recepten bestaan uit extra vitamine, mineralen en antioxidanten. Je maakt recepten met verschillende soorten bessen, groenten en kruiden.

Het valt ons op dat Marijke veel tijd heeft besteed aan het programma en geeft een hoop waardevolle recepten en informatie weg. De gratis bonussen zijn een goede en waardevolle toevoeging.

125 groene smoothie recepten

Voordelen groene smoothie recepten

Wanneer je met regelmaat groene smoothies drinkt, ontstaan er een hoop voordelen volgens Marijke. De meeste voordelen vinden we terug als we informatie opzoeken over groene smoothies. De claims die Marijke doet kloppen dan ook!

Ieder lichaam is anders en daarom reageert iedereen verschillend op bepaalde afslank methodes. De voordelen die je gaat ervaren met 125 Groene Smoothie Recepten zijn:

 • Je ervaart meer energie gedurende dag
 • Vetverbranding wordt vanaf de ochtend geactiveerd
 • Het verliezen van lichaamsgewicht en op gewicht blijven
 • Een beter nachtrust
 • Toenemend zelfvetrouwen
 • Een betere weerstand tegen ziekten en virussen
 • Geen last meer van ”vreet buien”

De voordelen die ontstaan door het gebruik van 125 Groene Smoothie Recepten, zijn enorm krachtig. Wanneer ik ervaringen van anderen lees, herkennen de meeste mensen zich in deze voordelen. Met name het energieniveau dat toeneemt en het verliezen van lichaamsgewicht.

Maximale Kortingsknop 

Groene smoothies afvallen

Dat je van groene smoothies kunt afvallen is duidelijk. De samenstelling van recepten is belangrijk en het 125 Groene Smoothie Recepten pakket houd hier rekening mee.

Let wel op dat je voldoende vaste voeding eet. Het drinken van smoothies wordt gecombineerd met voedsel waar je maag voor aan het werk moet. Marijke geeft hier complete recepten voor zodat je dagelijks naast je groene smoothie ook de juiste maaltijden kunt gaan eten.

Wanneer je graag op een korte termijn kilo’s wilt afvallen raad ik je ook aan om op een rustig tempo te bewegen. Ik lees hier niks over op de websitpagina van Marijke maar omdat ik meerdere producten geprobeerd hebt, weet ik hoe goed het is om te bewegen.

Jezelf suf sporten is niet nodig maar de trap in plaats van de lift nemen, is beter dan dat je helemaal niks doet. Ook in de avond een blokje om doet ”wonderen”.

Groene smoothies ontbijt

Je ontbijt is de belangrijkste maaltijd van een nieuwe dag. Door verantwoord en slim te ontbijten, profiteer je hier de hele dag van. Marijke legt uit dat je niet moet bezuinigen op het ontbijt. Zelfs als je in de ochtend geen hap door je keel krijgt heeft Marijke hier oplossingen voor.

Een groene smoothie drink je ook bij het ontbijt. Je levert namelijk direct vitamine en mineralen die ervoor zorgen dat je gedurende dag energie krijgt. Het blijft wel belangrijk om in de ochtend vast voedsel te eten. De receptenboeken die bij het 125 Groene Smoothie Recepten pakket worden geleverd, zorgen ervoor dat je het juiste ontbijt inneemt naast je groene smoothie.

Groene smoothie recepten beginners

Wat wij met regelmaat zien terug komen op de website pagina van Marijke, is dat je geen ervaring hoeft te hebben met het maken van smoothies. Het klinkt misschien logisch maar ze krijgt hier toch regelmatig vragen over.

Een smoothie maken kan eenvoudig en snel. Daarnaast staat bij elk recept de instructies die je moet nemen. Het meeste werk doet de blender en die is in een paar seconden klaar. Je hoeft dus niet te peinzen over het maken van een smoothie.

125 Groene Smoothie Recepten Ervaringen

125 groene smoothie recepten

Allereerst deel ik ervaringen die ik tegenkom op het internet. Zo staan er tientallen reviews op de website pagina van Marijke. Helaas kun je moeilijk achterhalen of deze reviews op waarheid zijn gebaseerd.

Daarom zijn we en stap verder gegaan. We hebben Google gebruikt maar ook de Facebookpagina van Marijke. Zo lezen we dat de reacties positief zijn en van echte personen. Dit geeft in ieder geval een hoop vertrouwen.

Verder lezen we dat de meeste gebruikers ook veel aan het gratis bonus materiaal hebben. Vooral de recepten zijn in trek. Sommige gebruikers laten zelfs weten dat ze per week 1,5 kilo afvallen.

Misschien is het toeval maar uit reacties blijkt dat de meeste gebruikers vrouwen zijn. Enkele mannen reageren ook maar over het algemeen zijn het vrouwen. Een goed teken als je het ons vraagt, want de allerbeste dieet methoden worden het meest gebruikt door dames.

Eigen Ervaringen 125 Groene Smoothie Recepten

Ook wij hebben 125 Groene Smoothie Recepten geprobeerd. Allereerst leggen we je uit hoe de bestelling in gang gaat. In ons geval betaalden we via IDeal.

Na betaling ontvingen we direct een mail van Marijke. In deze mail staat een link waarmee je toegang krijgt tot 125 Groene Smoothie Recepten en de gratis bonussen.

Ook Laat Marijke duidelijk weten dat je voor vragen vrijblijvend terecht kunt. Door haar een mail te versturen belooft ze er dezelfde dag nog op terug te komen.

De mail geeft alle stappen duidelijk aan dus haar hulp was nog niet nodig. Wel hebben we haar hulp service later getest en daar lees je straks meer over.

Inhoudsopgave en inleiding

Zodra we het programma openen zien we een overzichtelijke inhoudsopgave. Ook is er een inleiding waar Marijke haar verhaal doet. Ze vertelt onder andere dat ze vatbaar is voor gewichtstoename en jaren lang te zwaar is geweest.

Er moest een einde aankomen en Marijke is opzoek gegaan naar dieet methodes. Met vallen en opstaan heeft ze van allerlei soorten diëten geprobeerd. Tot ze aanraking kwam met het gebruik van Groene Smoothies.

Ze kan nu makkelijk van suikers afblijven en heeft haar ideale figuur bereikt. Ze laat weten dat het absoluut niet altijd even makkelijk is. Je komt aan het doorzetten. Als je wilt afvallen moet er gewoonweg een knop om. Marijke laat dan ook weten dat alleen jij die keuze kunt maken. Een dieet is ter ondersteuning en zorgt ervoor dat je makkelijker en sneller afvalt. Gemotiveerd blijven is belangrijk en ook hier deelt Marijke tips over.

125 groene smoothie recepten

Eenvoudig navigeren

Je kunt makkelijk de onderwerpen van haar boek bekijken. Ook de soorten recepten staan duidelijk aangegeven. Het ziet er strak uit waardoor het uitnodigt om verder te kijken in het boek.

Wat we ook prettig vinden is de logische werkwijze en opbouw. Dit komen we niet altijd tegen als we een product aanschaffen. Het is namelijk vervelend als je niet goed weet wat de volgende stap moet zijn. Marijke heeft dit goed opgelost en daardoor kun je direct beginnen en de nodige ingrediënten in huis halen.

Het maken van de smoothies

Het echte werk kan gaan beginnen namelijk het maken van de groene smoothies. De ingrediënten die je nodig hebt staan duidelijk vermeld. Ook lees je interessante snij en bewaar tips zodat je alle ingrediënten volledig benut.

De instructies van het maken zijn eenvoudig en ook staan de voedingswaarde bij elk recept vermeld. Zo weet je precies wat er allemaal inzit.

Het is dus eenvoudig te doen en het kost ook niet veel tijd. Het meeste werk doet de blender en voordat je het weet heb je een gezonde groene smoothie klaargemaakt.

Maximale Kortingsknop 

De smaak van groene smoothies

125 Groene Smoothie Recepten heeft verrassende combinaties. Hierdoor raak je iedere keer nieuwsgierig naar de smaak. We hebben verschillende smoothies geprobeerd en we moeten toegeven dat de smaak verschillend is.

Er zijn smoothies met een enorm lekkere smaak maar ook smoothies met een vrij normale smaak. Opdrinken is in ieder geval geen probleem daar zijn ze allemaal lekker genoeg voor.

Daarnaast weet je ook hoe gezond deze smoothies zijn. Je wilt uiteindelijk gewicht verliezen en er beter uitzien. We hebben er in ieder geval van genoten!

125 Groene Smoothie Recepten pdf gratis bonussen

Onze mening over de gratis bonussen is natuurlijk ook belangrijk. We hebben het al eerder benoemd maar we vinden het een waardevolle toevoeging.

Zonder de gratis bonussen heb je minder houvast betreft de gezonde voeding die je moet eten. Het is een belangrijke combinatie ondervonden wij.

Vooral de Paleo Recepten zijn ideaal om te gebruiken. Ook zijn deze recepten lekker van smaak en tevens snel te bereiden. We merken dat Marijke vooral heeft ingespeeld op tijdsbesparing. Tegenwoordig zijn we allemaal druk en heb je geen zin om uren in de keuken te staan.

De overige bonussen zijn handig voor als je een ander soort smoothie wilt maken. De fruit smoothies die wij geprobeerd hebben zijn zoet en fris van smaak. De superfoods smoothies zijn iets bitterder van smaak en moet je van houden.

Garantie 125 Groente Smoothie Recepten

125 groene smoothie recepten

Marijke biedt een garantie van 30 dagen. Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je je aankoop bedrag terug. Wij zijn van mening dat je alleen een garantie als deze kunt geven, als je 100% achter je product staat. Deze garantie staat tevens duidelijk op haar website vermeld.

Ze is er dan ook van overtuigd dat vrijwel iedereen succes kan hebben met 125 Groene Smoothie Recepten. Mocht je het graag willen proberen dan kan dat dus risicoloos.

Wat is de prijs?

De prijs van 125 Groene Smoothie Recepten is 27,00,- euro. Als we dit receptenboek plus gratis bonussen met anderen boeken vergelijken vinden we dit een goede en betaalbare prijs.

Daarnaast heb je op de andere boeken vaak geen garantie. We vinden het daarom geen dure prijs aangezien de bonussen ook van waardevolle informatie zijn.

125 Groene Smoothie Recepten kopen + KortingsLink

125 Groene Smoothie Recepten is alleen online verkrijgbaar. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, PayPal en Afterpay.

Zodra je de betaling hebt voldaan ontvang je een email van Marijke. Ze laat weten dat je met vragen altijd terecht kunt en ook vind je de link waar je het boek kunt openen.

Je hebt geen e-reader nodig of download programma. Je kunt het direct openen en bekijken vanaf je laptop, tablet en telefoon. Marijke heeft het allemaal eenvoudig gehouden waardoor het geen speurwerk is betreft waar je moet beginnen.

Wanneer je graag van start wilt gaan met 125 Groene Smoothie Recepten, maak dan wel gebruik van onderstaande kortinslink. Hier ontvang je namelijk maximale korting op het volledige programma!

Maximale Kortingsknop 

Is 125 Groene Smoothie Recepten de moeite waard of niet?

Als we kijken naar de inhoud en extra’s van 125 Groene Smoothie Recepten zeggen we absoluut waard. We hebben namelijk vergelijkingsmateriaal en daar ontbreken toch wel een aantal belangrijke punten. 125 Groene Smoothie Recepten is gelukkig wel compleet waardoor je daadwerkelijk op een eenvoudige en gezonde manier kunt afvallen.

Ook vinden wij het een groot pluspunt dat Marijke 30 dagen garantie geeft. Ben je niet afgevallen of niet tevreden, krijg je aankoop bedrag terug.

De gratis bonussen zijn van goede kwaliteit en waardevol om te gebruiken. Ben je opzoek naar een betrouwbaar afslank programma, dan rade wij 125 Groene Smoothie recepten van harte aan!

We hopen dat deze review je heeft geholpen met de volgende vragen:

 • 125 Groene Smootie Recepten Review
 • Inhoud 125 Groene Smoothie Recepten
 • Is Marijke Helswieg betrouwbaar?
 • Is 125 Groene Smoothie Recepten de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in deze review. In de meeste gevallen komen we er dezelfde dag nog op terug.

Maximale Kortingsknop 

 

We wensen je succes en voor veel plezier met het gebruik van 125 Groene Smoothie Recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *